Google Translate

sâmbătă, 20 iunie 2015

Carmen Iohannis,Prima Doamna a Romaniei! 'Carmen Iohannis depășește în materie de Cult ridicol al Personalității toate soțiile de șefi de stat români de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la Elena Ceaușescu.' dixit Ion Cristoiu. Maestre, nu stiu ce sa fac... ma apucă râsu'-plânsu'! Si 'astea' fac parte... din istoria post-decembristă a României!


Gîndul de sîmbătă, 20 iunie 2015.

Carmen Iohannis depășește în materie de Cult ridicol al Personalității toate soțiile de șefi de stat români de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la Elena Ceaușescu.

 
Miercuri, 17 și joi 18 iunie 2015, Președintele Portugaliei a întreprins o Vizită de stat în România la invitația președintelui  Klaus Iohannis.

Știind eu din broșura căreia politicienii îi spun, cînd vor s-o înșele, Constituție, că președintele răspunde de politica externă a României,  am vrut să văd despre ce-au discutat cei doi, despre ce decizii au luat, despre ce-a  zis fiecare despre situația internațională.
 
De unde puteam să aflu  asta decît  din presa noastră liberă și atît de independentă.
Am luat la purecat ziare, site-uri, m-am uitat la televizor.

Și iată ce-am aflat despre Vizita de stat a președintelui Portugaliei la invitația președintelui Klaus Iohannis:
 
Realitatea tv, 17 iunie 2015:
Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la ceremonia de primire a președintelui portughezCarmen Iohannis a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni. Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam
 
Evenimentul zilei, 19 iunie 2015
Prima doamnă, apariție de senzație la Cotroceni!
Prima Doamnă a reuşit să impresioneze pe toată lumea la ceremonia de primire a președintelui portughez Aníbal Cavaco Silva, la Cotroceni, care efectuează o vizită oficială în România.
Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru un deux-piece realizat din Shantung de mătase roz nude cu revere, refileți și nasturi din Shantung de culoare vernil. Alexandru Ciucu a creat un sacou cambrat la un rând, cu patru nasturi, revere scurte și în ușor contrast. Mânecile trei sferturi cu manșete suflecate au oferit o notă dinamică ținutei.
 
Protv, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis, tinuta impecabila la primirea presedintelui Portugaliei la Palatul Cotroceni.
Seful statului i-a primit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez si sotia sa, Maria Cavaco Silva. Presedintele Iohannis si sotia sa au venit pe jos de la Palatul prezidential pana la Platoul de ceremonii.
Carmen Iohannis a aratat impecabil in tinuta aleasa pentru eveniment. Prima doamna a atras imediat atentia jurnalistilor.
 
Libertatea, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a stârnit admirația tuturor celor prezenți astăzi la Palatul Cotroceni.
Prima Doamnă a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni.
Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam.
 
Știripesurse.ro, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a strălucit din nou! Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la Cotroceni
Președintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri la Palatul Cotroceni pe omologul său din Portugalia, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România.
Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, după intonarea imnurilor celor două state, președintele Portugaliei a dat onorul Regimentului de Gardă și Protocol.
Șeful statului i-a primit împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez și soția sa, Maria Cavaco Silva.
Președintele Iohannis și soția sa au venit pe jos de la Palatul prezidențial până la Platoul de ceremonii. Prima Doamnă a României a strălucit din nou printr-o ținută extrem de elegantă, iar fotografiile au fost îndelung apreciate de către admiratorii săi.
 
Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Carmen Iohannis a atras atenția tuturor!  La ce eveniment a făcut senzație Prima Doamnă
Carmen Iohannis strălucește la fiecare ieșire publică!
După ce le-a încheiat mediile elevilor săi de la clasa unde este dirigintă, Prima Doamnă a venit repede în București la un eveniment organizat de președintele Portugaliei în onoarea familiei prezidențiale din România.
Doamna Iohannis a atras atenția tuturor când a ajuns la fostul Palat Regal, gazda concertului. Alături deKlaus Iohannis, Prima Doamnă a comunicat în engleză cu omologii din Portugalia. Carmen Iohannis a ales o rochie mulată, cu o culoare ce iese mereu în evidență: albastru electric. Ea a zâmbit continuu și le-a mulțumit gazdelor pentru onoarea oferită.
 
Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Primele imagini cu noua limuzină a lui Klaus Iohannis / VIDEO + FOTO
Klaus Iohannis și-a plimbat și soția, pe Carmen Iohannis, cu noua limuzină prezidențială. Cei doi au mers la un eveniment organizat în cinstea lor de către cuplul prezidențial al Portugaliei, care a fost ținut la Muzeul Național de Artă.



Vineri,  15 mai  2015, Klaus Iohannis a întreprins o vizită la Vatican.
Deși Stalin se întreba, disprețuitor, cîte divizii de tancuri are Papa, totuși vizita unui președinte român la Vatican  rămîne, dincolo de protocol, un bun prilej de discuții bilaterale și de înțelegeri  în folosul  celor două părți.
 
De s-a dus Klaus Iohannis la Vatican? Ce a discutat cu Papa?
Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, am dat o raită prin presa noastră.
Și iată ce-am aflat despre Vizita președintelui României la Vatican:
 
Ziare.com, 15 mai 2015:
Carmen Iohannis a fost emotionata si in timpul intalnirii cu Papa Francisc. Ea a purtat o rochie neagra de voal, cu maneci transparente si mansete de dantela si un voal negru pe cap
 
Ring, 19 mai 2015:
ŢINUTA SUPERBĂ aleasă de către Carmen Iohannis pentru vizita la Vatican
Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu. In cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Vatican, alaturi de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagra din dantela.
 
Libertatea, 19 mai 2015:
Cum a fentat Carmen Iohannis rigorile vestimentare de la Vatican?
Vizita pe care Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au efectuat-o zilele trecute Papei la Vatican a fost încă un moment în care Prima Doamnă a reușit să se supună protocolului vestimentar și să-l fenteze totodată. (…)
Carmen Iohannis i-a cerut designerului ei, Alexandru Ciucu, să-i realizeze o ținută conform protocolului, dar care să fie totodată care să fie și tinerească. Așa se face că prima Doamnă a purtat o rochie din dantelă peste fusta scurtă. 
 
Evenimentul zilei, 16 iunie 2015:
Chiar dacă ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Vatican a fost comentată că nu ar fi respectat protocolul, designerul  (Stephan Pelger) spune că până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată.
 
Sunt doar căteva din zecile de texte  gazetărești despre couă dintre momentele de politică externă ale României sub mandatul lui Klaus Iohannis.

 Față de cele întîlnite în presă , îmi permit să raportez următoarele:
  1. Se spune că pe vremea lui Nicolae Ceaușescu se practica din plin Cultul Personalității Elenei Ceaușescu,  soția președintelui de atunci al Românei.
    Să fim serioși!
    Dacă ziariștii de azi mai pot citi și altceva decît SMS-urile date de Servicii sau de  Patroni, să meargă la Bibliotecă și să ceară colecțiile ziarelor de  dinainte de 1989.
    În relatările despre  vizita unui șef de stat la noi sau despre vizita lui Nicolae Ceaușescu nu vor găsi în veci vreun rînd elogios despre Tovarășa Elena Ceaușescu, deși, acolo unde Protocolul cerea era prezentă, în calitate de soție și Tovarășa.
    Carmen Iohannis a reușit, în doar șase luni, de cînd e bărbatu-său președinte, să fie mai mult decît  Elena Ceaușescu.
    Dar nu numai atît.
    Carmen Iohannis, nevasta președintelui ales de Popor să conducă țara și nu să- și promoveze nevasta pe post de   top model, depășește în materie de Cult al Personalități toate soțiile de șefi de stat români  de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la   Elena Ceaușescu.
  2. De sesizat că acest Cult al personalității are drept notă de esență transformarea peste noapte a unei banale  femei din provincie,  trecută prea mult de prima tinerețe, într-o întruchipare a frumuseții răpitoare, a eleganței exemplare, a  atracției irezistibile.
    Toți cei din jur cad în fund la apariția ei.
    E atît de răvășitoare, vorba celor de la Realitatea tv, cînd apare,   că pînă și drapelul de stat încremenește de uimire deși bate vîntul.

Iată un altul exemplu:

Toate privirile pe Carmen Iohannis la primirea lui Erdogan / FOTO
Prima Doamna Carmen Iohannis a atras toate privirile la primirea oficiala a presedintelui Turciei, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen Iohannis a stralucit cu un deux-pièces culoarea untului cu reflexe metalice.
Prima doamna a avut o tinuta compusa dintr-un sacou cambrat si o fusta destul de stramta pana deasupra genunchilor, inchisa cu cativa nasturi pe piciorul stang pentru a o scoate din banal.
Tinuta a fost accesorizata cu un pic auriu si cu pantofi cu toc, tot cu reflexe aurii, alesi parca special pentru vizita oficialilor din Turcia. Carmen Iohannis nu a uitat nici sa aduca o pata de culoare tinutei cu o esarfa in nuante de roz.
(Știripesurse.ro – 1 aprilie 2015)

Multele texte publicate  pe  diferite  site-uri și la diferite televiziuni, despre apariția răvășitoare, senzațională, uimitoare, superbă, de parcă însăși Cleopatra, înviată și divorțată de Marc Antonio, s-ar fi  căsătorit cu Președintele României,  sunt practic un soi de copy paste al unui singur text trimis redacțiilor de   o echipa de comunicare de la Cotroceni.

Imbecilitatea lor amintește izbitor de cea a cronicilor de modă iscălite  de Edgar Bostandaki, cronicarul high-life din schița lui Caragiale High-life. Din cîte se știe, junele Edgar Bostandaki se alege cu o muștruluială zdravănă de la domnul subprefect  Raoul Gregoraschko după ce în Voacea zimbrului, la rubrica iscălită de el Cum se pitrece pe la noi, dintr-o greșeală de tipar apăruse în loc de ”Doamna Athenais Gregoraschko, infatigabila silfidă”, infutigabila silfidă.

Peste decenii, istoricul din viitor va vrea să scrie despre Politica externă în timpul președinției lui Klaus Iohannis, președinție care, iată împlinește deja șase luni.

Și va citi în presa vremii ( adică în presa de azi) despre ”fusta de lungime medie, imediat sub genunchi” a lui Carmen Iohannis.

Sursa: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-20-iunie-2015/
------------------------------------------------------------------------------------

Prima Doamnă a României,Carmen Iohannis

Mai mult, cititi si aici:
=================

News Alert–Prima Doamnă a României

---------------------------------------------

EXCLUSIV. Carmen Iohannis, ţinută de 3.240 de euro

---------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comentarii:

  1. Din nefericire... multi IDIOTI ne considera 'cetățeni de mâna a doua'!
    -------------------
    Austria vrea sa reduca alocatiile pentru copiii romanilor!
    ------------------------------
    Ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirma ca mesajul ministrului austriac de Externe cu privire la alocatiile acordate copiilor romani este incorect juridic si inacceptabil din punct de vedere politic, precizand ca Guvernul Romaniei nu va accepta vreo forma de discriminare a cetatenilor romani.

    "Am luat act cu surprindere si dezamagire de mesajul exprimat de catre ministrul de Externe austriac, cu privire la alocatiile acordate copiilor romani. Masurile despre care vorbeste ministrul Sebastian Kurz, si care sper sa fie doar un gand nefericit, sunt contrare principiilor fundamentale ale UE - principiul antidiscriminare si a celui privind libera circulatie a persoanelor", a spus ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, citat intr-un comunicat de presa.

    ~ Ministrul austriac de Externe
    vrea alocatii mai mici pentru copiii romanilor care muncesc in strainatate. ~ !!!! ~

    RăspundețiȘtergere
  2. Tăriceanu:
    Voi propune parlamentarilor ALDE să voteze împotriva Strategiei naționale de Apărare.
    --------------------------
    Copreședintele Alianței Liberale și Democrate (ALDE), Călin Popescu - Tăriceanu, președintele Senatului, a anunțat că va propune parlamentarilor ALDE să voteze împotriva textului actual al Strategiei naționale de Apărare pe motiv că a constatat existența unor formulări și direcții de acțiune care "contravin flagrant prevederilor constituționale în materie".

    "Am citit cu atenție documentul transmis Parlamentului de către Președinție și am constatat existența unor formulări și direcții de acțiune care contravin flagrant prevederilor constituționale în materie, motiv pentru care voi propune grupurilor noastre parlamentare (ALDE — n.r.) să voteze împotriva textului actual al Strategiei. Trebuie să se știe că Parlamentul nu are dreptul să amendeze textul înaintat de Președinție, dar are obligația să adopte o Hotărâre de aprobare sau de respingere a Strategiei.(...) În plus, am sesizat din partea unor colegi parlamentari o oarecare precipitare de aprobare a Strategiei. Adoptarea unei asemenea hotărâri incumbă Parlamentului o responsabilitate directă și de aceea nu cred că viteza trebuie să fie criteriul nostru principal, ci calitatea, conținutul Strategiei și, mai ales, respectarea Constituției în spiritul și litera ei", spune Tăriceanu, într-un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.

    Comisiile de apărare din Camera Deputaților și Senat au avizat favorabil, pe 17 iunie, Strategia Națională de Apărare.

    "Observațiile mele critice la adresa Strategiei pot fi sintetizate astfel: pe lângă conceptele tradiționale, Strategia națională de apărare cuprinde o serie de concepte din toate celelalte domenii — mediul economic, energie, sănătate, educație, protecție socială, agricultură, tot. Prin urmare, avem de-a face cu două lucruri care se întâmplă simultan—transferul acestor atribuții, care sunt de resortul Guvernului, la Președinție, în cadrul Strategiei de securitate națională și, evident, golirea de conținut a activității Guvernului. Cu alte cuvinte, trecerea către o republică prezidențială. Adică, într-un mod subtil, se merge pe această idee de consolidare a puterii prezidențiale. Din acest punct de vedere, Strategia în forma actuală nu poate fi votată", a spus Tăriceanu.

    Mai mult, cititi aici: http://www.agerpres.ro/politica/2015/06/21/tariceanu-voi-propune-parlamentarilor-alde-sa-voteze-impotriva-strategiei-nationale-de-aparare-19-39-04

    RăspundețiȘtergere
  3. Călin Popescu Tăriceanu oferă și exemple concrete din textul Strategiei
    care l-au condus la această decizie:

    - „Strategia națională de apărare a României ține de atribuțiile Președintelui României.”, este scris temeinic în documentul Președinției, după care, prin mijlocirea Strategiei și cu eventualul acord al Parlamentului, Președintele României dobândește atribuții neconstituționale în domenii aparținând altor puteri sau instituții: „Strategia reflectă necesitatea promovării unui concept de securitate naţională extinsă ... în următoarele domenii: educaţie, sănătate, economic, energetic, financiar, mediu, infrastructuri critice ... reducerea decalajelor de dezvoltare şi reconstrucţia marilor sisteme publice”.

    - Dimensiunea economică şi energetică a Strategiei conține atribuții consacrate din activitatea curentă a Guvernului: „promovarea liberei iniţiative şi protejarea proprietăţii private, asigurarea cadrului concurenţial şi a competitivității prin diminuarea factorilor care afectează buna funcționare a mediului de afaceri, asigurarea transparenţei pieţelor autohtone şi a capacității de funcţionare interconectată a lor cu cele externe, asigurarea securităţii energetice prin adaptarea operativă şi optimizarea structurii consumului de resurse energetice primare, creşterea eficienţei energetice, dezvoltarea proiectelor menite să asigure diversificarea accesului la resurse, creşterea capacităţii de interconectare şi a competitivităţii, inclusiv prin implementarea obiectivelor Uniunii Energetice, promovarea unor politici care să asigure reducerea decalajelor de dezvoltare dintre diferitele regiuni ale ţării, dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de infrastructuri, consolidarea capitalului autohton, creşterea capacităţii de reacţie a sistemului de sănătate publică în cazul apariţiei unor pandemii sau situații de urgență, modelarea sistemului de sănătate prin situarea pacientului/cetăţeanului în centrul acestui sistem, corelarea politicilor privind piaţa muncii cu cele din educaţie şi sănătate, în vederea sprijinirii proceselor de dezvoltare durabilă, adoptarea unor măsuri coerente care să vizeze diminuarea gradului de deteriorare a situaţiei demografice şi reducerea disparităţilor de dezvoltare la nivel teritorial”.

    - Printre interesele naționale de securitate menționate în Strategie se află și următoarea formulare: „apărarea şi consolidarea democraţiei constituţionale şi a statului de drept”, ceea ce reprezintă o referire directă și paternalistă la Puterea Judecătorească, care pare să devină prin intermediul Strategiei un nou domeniu al atribuțiilor prezidențiale.

    - În considerațiile finale ale Strategiei sunt menționate și sarcini concrete trasate Parlamentului și Guvernului de către cel care are atribuții, adică, așa cum am citat la început: „Strategia națională de apărare a României ține de atribuțiile Președintelui României”.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/calin-popescu-tariceanu-indeamna-parlamentarii-alde-sa-voteze-impotriva-strategiei-na-ionale-de-aparare_478323.html#sthash.OvrGgtNP.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Sfantul pupincurism romanesc...
    Nu se dezminte! Nicicand... nu piere! Apoi no... Stiati...
    ------------------
    Ce înseamnă 'Klaus Werner Iohannis' ??? /
    >> "Victoria poporului apărată prin harul lui Dumnezeu” !!! <<
    ------------------------------------
    🕔 joi, 20 noiembrie 2014; ... postarea unui profesor orădean. Este vorba despre lector univ. dr. Orlando Balaş, profesor de limba germană la Universitatea din Oradea care a tradus numele întreg al lui Klaus Iohannis, preşedinte al României.

    “Numele lui Klaus Werner Iohannis, cel ales de români să-i scape de impostura malefică personificată în Victor Ponta:

    – provine din greacă de la Johannes (Ιωάννης) şi care în original (în ebraică) înseamnă „Yahweh (God) is gracious” (Dumnezeu este plin de har)

    – Klaus este o prescurtare a numelui Νικολαος (Nikolaos) şi înseamnă „victoria poporului” – provine din greacă νικη (nike) „VICTORIE” si λαος (laos) „popor/oameni”.

    – Werner – este un nume nemţesc care se traduce prin : „războinic-protector”.
    Ca sintagmă, numele s-ar traduce astfel: Victoria poporului apărată prin harul lui Dumnezeu” a postat Orlando Balaş pe pagina sa de facebook.

    În 2009, profesorul orădean a fost cel care a iniţiat o petiţie online pentru susţinerea lui Klaus Iohannis ca premier al României, după căderea primei moţiuni de cenzură a guvernului Boc. Klaus Werner Iohannis nu a ajuns atunci premierul României, în schimb, poporul l-a ales preşedintele României.

    Sursa: http://www.voceatransilvaniei.ro/ce-inseamna-klaus-werner-iohannis-un-profesor-a-tradus-intregul-nume-al-presedintelui-ales/

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina Gorghiu:
    PNL inițiază o moțiune populară pentru demiterea lui Victor Ponta
    • luni, 22 Iun 2015, 12:36 • Politică •
    --------------------
    Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat luni că liberalii inițiază o moțiune populară pentru demiterea premierului Victor Ponta.

    Ea a precizat că PNL începe luni campania de strângere de semnături în acest sens.

    AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru)

    RăspundețiȘtergere
  6. Delegatia/actualizata a Romaniei... din grupul PPE...
    Cei cu 'para'/a la Macovei... la Inalta Poarta!
    ----------------------------------
    Membrii Partidului Național Liberal și cei ai Partidului Mișcarea Populară au fost acceptați cu unanimitate de voturi de grupul PPE, informează un comunicat al delegaţiei României din grupul popularilor din PE.

    Numarul membrilor delegației României a crescut astfel la europarlamentari: 5 de la PDL, 6 de la PNL, 2 de la UDMR şi 2 de la PMP.
    ------------------------------------------------
    ===================
    Da, veti veni la PUTERE... din nou... cu sprijin strain!
    Foarte bine/poporul doarme! Dar... daca iese 'prost'... cine plateste/cine raspunde???
    Daca din nou... veniti cu 'taierile' de tot felul/'austeritatea' pentru omul de rand...
    si 'furaciuni'/'cata frunza cata iarba'... cu valiza/cu portbagajul... cum ramane???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

      Un "schimb de opinii privind situatia din Romania (in urma cererii din cadrul sedintei plenare din 8 iunie si din Conferinta presedintilor din 11 iunie) " ar putea avea loc, "eventual", joi, in sedinta Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European.

      Este vorba de un schimb de opinii cu reprezentantii Comisiei Europene.

      Ordinea de zi va fi votata, joi, la inceputul sedintei LIBE.

      Presedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, la propunerea Delegatiei Romaniei, a cerut, pe 8 iunie, in plenul de la Strasbourg, ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, se arata intr-un comunicat al popularilor europeni.

      "Situatia din Romania este ingrijoratoare. Este inacceptabil ca PSD vrea sa blocheze cercetarile. Directia Nationala Anticoruptie trebuie lasata sa investigheze spre a aduce lumina in cazul acuzatiilor grave aduse lui Ponta", a declarat Manfred Weber.

      Liderul grupului PPE din Parlamentul European, reactie ferma: E inacceptabil ca PSD blocheaza anchetarea lui Ponta

      Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a propus ca subiectul sa fie discutat in comisia de specialitate (Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne), precum si in Conferinta liderilor grupurilor parlamentare, inainte de a fi discutat in plen.

      Situatia premierului urmarit penal ajunge la Strasbourg - cand ar putea dezbate PE criza din Romania

      "Este inadmisibil ca premierul si ministrul Justitiei sa ameninte liderii opozitiei si sa intimideze cetatenii care doresc sa participe la demonstratii prin care cer demisia lui Victor Ponta", a afirmat copresedintele Delegatiei romane in grupul PPE Theodor Stolojan.

      Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

      http://www.ziare.com/victor-ponta/dna/situatia-lui-victor-ponta-discutata-in-parlamentul-european-1369653?

      Ștergere
  7. arata sexy prima doamnă a țării///

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri