Google Translate

joi, 4 iunie 2015

Economie » News. De larg interes. RCS & RDS: Digi Mobil reduce tariful abonamentelor Optim Nelimitat și introduce Complet 5


RCS & RDS începe sezonul estival cu veşti bune pentru orice client care optează pentru abonamentele Optim Nelimitat.
            
RCS & RDS reduce preţurile cu până la 40% la abonamentele Optim Nelimitat pentru clienţii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi. Noile tarife se vor aplica şi abonaţilor existenţi ai companiei, iar scăderea se va regăsi în facturile emise pentru luna iulie.
 
Totodată, RCS & RDS introduce în portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice şi juridice, care va oferi clienţilor smartphone-uri gratuite, într-o gamă variată, de la producători precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips şi Samsung.
 
De astăzi, 3 iunie, orice client care optează pentru abonamentele Optim Nelimitat se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/lună (TVA inclusă), respectiv 6 euro/lună (TVA inclusă).
 
Astfel, clienţii care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plăti de acum 6 euro/lună (TVA inclusă) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 euro/lună), iar cei care încheie două astfel de abonamente, vor achita 5 euro/lună (TVA inclusă) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/lună).
 
Clienţii care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat şi vor plăti 5 euro/lună (TVA inclusă), faţă de 7 euro/lună cât plăteau până acum.
 
Abonaţii RCS & RDS care au două servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/lună (TVA inclusă) şi 4 euro/lună (TVA inclusă) pentru cel puţin două abonamente, pentru fiecare abonament în parte.
 
Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea națională si în rețelele internaționale fixe si pînă la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.
 
 
Clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. Gama variată de echipamente poate fi consultată aici.

„Am lansat această ofertă pentru a încuraja cât mai mulţi utilizatori să comunice nelimitat cu membrii familiei şi cu prietenii, la cele mai accesibile preţuri. Am creat astfel, un pachet complet format din convorbiri gratuite si nelimitate în orice reţea, trafic de date nelimitat, acces la cele mai noi şi utile aplicaţii mobile, conţinut online şi echipamente gratuite. Vom continua, de asemenea, să investim semnificativ în extinderea propriei reţele pentru a le oferi clienţilor noştri servicii de calitate, la preţuri competitive, aşa cum i-am obişnuit."
declară Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.
 
Tot din 2 iunie, Digi Mobil îşi îmbogăţeşte portofoliul de oferte la telefonia mobilă pentru persoane fizice şi juridice, cu noul abonament Complet 5, disponibil atât pentru clienţii noi care aleg acest serviciu, cât şi pentru clienţii existenţi ai companiei, care au în prezent alt tip de abonament şi doresc să beneficieze de avantajele noului abonament.
 
Complet 5 oferă clienţilor doar 5 euro/lună (TVA inclusă), convorbiri gratuite în reţeaua Digi Mobil, mesaje şi trafic de date nelimitat în reţeaua proprie, 300 de minute către reţelele fixe şi mobile naţionale şi internaţionale, dar şi o gamă de echipamente gratuite, la semnarea contractelor pe 24 de luni.
 
Serviciile companiei pot fi comandate în contul de client, Contulmeu Digi.ro, telefonic, la *777, apelând *111# şi în orice punct de prezenţă RCS & RDS. Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro.
 
-------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Un comentariu:

 1. Wow...!
  Mihai Polițeanu, fost consilier al Monicăi Macovei,
  consultant politic al lui Cătălin Predoiu!
  ----------------------
  Adrian Papahagi a scris, pe pagina sa de Facebook, despre plecarea unui membru marcant al M10, președintele Asociației M10 București, la PNL.

  Mihai Polițeanu și-a dat demisia din aprilie 2015 din M10. El a fost extrem de apropiat de Monica Macovei în parcursul său politic, fiindu-i consilier încă de când era în PDL.

  "Am toată prietenia pentru Mihai Polițeanu și îmi pare rău că nu mai este alături de M10. Îi urez mult succes în noua lui calitate de consultant politic al domnului Cătălin Predoiu", a scris Adrian Papahagi, membru al formațiunii M10, pe pagina sa de Facebook.

  Adrian Papahagi a adăugat: "Sper că ne vom reîntâlni și politic, nu doar întâmplător, pe stradă. Dorim amândoi binele României și avem aceleași valori. Eu cred în continuare că ele sunt mai bine reprezentate de Monica Macovei și M10 decât de Cătălin Predoiu și PNL".

  - See more at: http://www.dcnews.ro/mihai-poli-eanu-fost-consilier-al-monicai-macovei-consultant-politic-al-lui-catalin-predoiu_477020.html#sthash.OriIEZ2V.dpuf

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite