Google Translate

duminică, 14 iunie 2015

Generalul Gabriel Oprea, o scaldă in draci! Politica dâmboviţeană... gâfâie de prea multa... 'onoare si demnitate'! In curand, vesti importante! Ţineţi-vă bine, revine circul pdl-isto/pnl-ist! Sub zodia blestemului!


Vicepremierul Gabriel Oprea:
"Dacă aş fi în locul lui Victor Ponta, mi-aş da demisia".
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, mai ameninţă cu retragerea de la guvernare dacă PSD modifică Codul Penal. 14 Iunie 2015.

 "Dacă aş fi în locul lui Victor Ponta, mi-aş da demisia"
a spus Gabriel Oprea la PRO TV. Declaraţia surprinzătoare a vicepremierului României vine la două zile după ce opoziţia nu a reuşit să dărâme Guvernul.

 
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, mai ameninţă cu retragerea de la guvernare dacă PSD modifică "pe furiş" Codul Penal - sunt la un pas de a trece 22 de proiecte, cele mai multe iniţiate de parlamentari PSD, dar care nu au primit avizul Ministerului Justiţiei - de aici şi dorinţa unora de a-l demite pe Robert Cazanciuc. Acesta negociază însă trecerea la UNPR, partid care anunţă că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru încă un mandat în fruntea DNA dar şi toate proiectele preşedintelui Klaus Iohannis din zona de securitate naţională.

Preşedintele UNPR, vicepremier Gabriel Oprea:
"Eu, Gabriel Oprea, membru al Guvernului dar şi preşedintele UNPR, milităm întotdeauna pentru, se poate verifica, întărirea justiţiei. Avem doi piloni, interesul naţional şi statul român, şi milităm pentru întărirea statului român. Am spus şi lui Victor Ponta şi colegilor de coaliţie când constatăm că se lucrează la Codul Penal pe furiş sau se doreşte un atac asupra statului român, pe noi ne pierde parteneri".





- See more at: http://stiri.tvr.ro/vicepremierul-gabriel-oprea-daca-as-fi-in-locul-lui-victor-ponta-mi-as-da-demisia_61688.html#sthash.z9HvtqY6.dpuf
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Exclusiv Ziua Veche:
    Ce conţine dosarul generalului Gabriel Oprea de la ANI.
    Scris de : Ștefan Constantinescu. 2015-04-08.
    ========================
    Ziua Veche va prezinta, in premiera, in ce consta dosarul ministrului-general Gabriel Oprea, intocmit de catre Agentia Nationala de Integritate.

    Acest lucru survine dupa ce presa a dat pe surse, saptamana trecuta, ca ANI ar avea un dosar in lucru, care il vizeaza pe actualul ministru de Interne. La fel ca si in cazul guvernatorului Mugur Isarescu, dosarul cu pricina a iesit la iveala si a fost dat in lucru abia dupa arestarea sefului ANI, Horia Georgescu. Coincidenta sau nu, atat despre Isarescu, dar mai ales despre generalul Oprea, s-a afirmat faptul ca au avut o relatie foarte apropiata cu fostul sef de la Integritate, aflat acum in arest.

    Principala problema a generalului Gabriel Oprea, in relatia cu ANI o constituie declaratiile sale de avere din perioada 2004-2014. In acest interval, Oprea a fost parlamentar al Romaniei si a trebuit sa completeze chiar si de 2 ori pe an aceste declaratii. Luate in succesiunea depuneriii lor, acestea i-au bagat complet in ceata pe inspectorii de integritate.

    Venituri din dobanzi, fara conturi declarate
    ------------------------------------------
    Printre multiplele capete de acuzare, identificate de un cadru important din Armata Romana si apoi investigate de inspectorii ANI, unul este chiar ridicol. Astfel, din declaratiile de avere depuse in 2004 si 2005 (3 la numar) rezulta ca ministrul Oprea nu avea constituite niciun fel de active financiare (conturi in banci, bursa, etc). Totusi, la mijlocul lui 2005, Oprea revine cu o declaratie din care rezulta ca a castigat 530.918.848,63 lei din dobanzi!! Singura explicatie a acestui fapt, daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile lui Oprea, ramane “camataria”. Paradoxal, perioada respectiva coincide fix cu arestarea celebrilor frati Camataru. Parca pentru a incurca si mai rau lucrurile, in urmatoarea declaratie de avere, facuta la sfarsitul lui 2005, Gabriel Oprea “omite” din nou sa pomeneasca de banii castigati din dobanzi. Nici destinatia banilor obtinuti din nenumaratele tranzactii imobiliare ale ministrului nu este foarte clara. La sfarsitul lui 2005, aceste tranzactii i-au adus acestuia sume importante: 530.000 euro, 5.000.000 lei etc. Urmarind circuitul banilor, oamenii legii au constatat ca sumele dispar pur si simplu, fara sa fie constituite depozite sau sa fie reinvestite sau macar donate catre terti.
    -va urma-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost incasate si sume necuvenite

      Desi poate putini stiu, ministrul Gabriel Oprea este si unul dintre pensionarii Romaniei. Statutul de pensionar, fie chiar si al Armatei Romane, limiteaza castigurile pe care acea persoana le poate avea separat de pensie. Doar ca, tot din CV-ul si declaratiile demnitarului, s-a putut constata ca in anul 2012, spre exemplu, atunci cand legea in vigoare interzicea, acesta a cumulat venituri din salarii, indemnizatii si pensii. Ca sa respecte legea, ministrul ar fi trebuit sa solicite intreruperea unuia dintre venituri, de regula pensia. Insa acest lucru nu s-a intamplat. Chiar daca la prima vedere ar putea fi un lucru minor, o astfel de contraventie ar putea sa il coste pe Oprea actuala functie, in eventualitatea unui verdict negativ in sfera incompatibilitatii.

      Imobile care intra la apa in fiecare an

      In fine, probabil cea mai grava problema din dosarul generalului o constituie casele si terenurile detinute sau vandute. In aceeasi perioada analizata, adica pe ultimii 10 ani, imobilele acestuia “au crescut” si “scazut” de la o declaratie la alta. Iar o buna parte dintre ele s-au evaporat. Fara a le enumera, asa cum apar ele in documentele analizate de ANI, trebuie spus ca unele apartamente dobandite de cel investigat au intr-un an 72 metri patrati, iar in anul urmator 154 mp. Sau 60 metri patrati initial, apoi 65 mp. In fine, o casa de locuit, construita in intervalul 2002-2004 apare in 2005 ca avand 817 metri patrati, dar in declaratia anului precedent ea nu exista deloc. La fel s-a intamplat si cu bijuteriile cu valoare estimata de 60.000 euro si 9.000 de euro, dobandite din 1998 incoace. In anul 2004, acestea nu existau deloc in scriptele generalului.

      http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dezvaluiri-exclusiv-zv/exclusiv-ziua-veche-ce-contine-dosarul-generalului-gabriel-oprea-de-la-ani-262553.html/

      Ștergere
  2. Fereste-ne Doamne, de ce poate fi mai rau!
    --------------------------
    [...] Pe ce-au pariat autorii loviturii de stat?
    Pe o presiune infernală la care ar fi fost supus Victor Ponta în zilele următoarea prin:
    1.Cererea adresată de a demisiona din parte unor ambasadori care, sfidînd normele diplomatice, se implică în bătălia politică internă de o parte sau de alta.
    Așa cum s-a văzut, Comunicatele ambasadelor de serviciu în astfel de cazuri au fost prudente în Scandalul Victor Ponta.
    2.Scoaterea oamenilor în stradă, după rețeta Diversionistă dintre cele două tururi. Ca și între cele două tururi, prin intermediul Realității tv și a site-urilor de casă ale Binomului SRI-DNA, amploarea manifestațiilor ar fi fost exagerată în chip isteric.
    Așa cum s-a văzut nu s-a reușit scoaterea în stradă nici măcar a neamurilor celor care conduc PNL.
    3.Diversiunea Ioan Rus. S-a pariat pe faptul că Victor Ponta nu-i va cere demisia. Ar fi urmat un scandal public atît de mare, încît pînă la urmă Victor Ponta și-ar fi dat demisia.

    Ce face acum Klaus Iohannis?
    Normal ar fi să se împace cu situația.
    Dacă ar fi un adevărat președinte, altfel spus, dacă ar fi un veritabil Bărbat de stat, unul dintre aceia care se gîndește mai întîi la țară și apoi la vanitățile sale rănite, așa ar proceda.
    Pînă la urmă, Victor Ponta va pleca de la Palatul Victoria.
    Important e să nu plece cu prețul unei Crize politice de proporții, care să pună la îndoială grav stabilitatea țării.

    Eu însă nu cred că Klaus Iohannis e un astfel de președinte.
    E de presupus că s-a supărat mai rău decît în cazul cu paltonul pe slugile care i-au garantat că Victor Ponta.
    Slugile cu pricina se dau de ceasul morții să nu-l supere pe noul Stăpîn, obsedate cum sunt să supraviețuiască în funcții babane după plecarea Fostului.

    Așa că slugile sunt în stare de orice pentru a-l debarca pe Victor Ponta.
    Chiar cu prețul unor abuzuri incredibile.

    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-15-iunie-2015/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri