Google Translate

marți, 9 iunie 2015

NO COMMENT. Traian Basescu sustine ca locuinta din strada Gogol nu respecta normele unei resedinte de protocol


Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o scrisoare adresata Secretariatului General al Guvernului, ca imobilul din strada Gogol nr. 2, resedinta repartizata anul acesta de Executiv drept resedinta de protocol pentru fostul presedinte, nu respecta normele pentru un fost sef de stat.

In documentul obtinut de Agerpres, Basescu afirma ca, desi s-au depus eforturi de imbunatatire a calitatii imobilului, acesta nu dispune de spatiul necesar functionarii unui cabinet de lucru, nici de un salon de primire pentru vizitatori, nu are garaj si nu asigura protectia lui si a familiei sale.
"Imobilul nu asigura protectia locatarilor, adica nici protectia fizica si nici intimitatea mea si a familiei mele nici in interiorul imobilului si nici in curte, urmare a faptului ca pe toata latura de sud-vest a curtii si a locuintei se afla construit un bloc cu patru etaje, ceea ce permite supravegherea cu usurinta a persoanelor care locuiesc in imobilul si in curtea imobilului din strada Gogol, nr. 2, dar si a persoanelor care viziteaza acest imobil",
se arata in scrisoarea lui Basescu catre SGG din 5 iunie a.c.

Fostul sef al statului mai afirma ca responsabili pentru "eventualele incidente" sunt cei care au semnat hotararea de guvern prin care i s-a alocat locuinta de protocol din strada Gogol.
"Va atentionez ca, din acest punct de vedere, intreaga responsabilitate pentru eventualele evenimente sau incidente ce ar putea sa apara in timp (violarea intimitatii, intrarea prin efractie in curte sau in locuinta, afectarea sigurantei mele si a familiei mele, etc) vor fi in responsabilitatea RAAPPS si a Guvernului Romaniei prin domnii Victor Viorel Ponta, Ion Moraru si Darius Bogdan Valcov, in calitate de semnatari ai HG nr. 60 din 2015",
sustine Basescu.

El indica in scrisoare si o serie de solutii pentru rezolvarea neajunsurilor pe care le sesizeaza.

"Consider ca repartizarea apartamentului nr. 1 din strada Eminescu nr. 44-48 ar rezolva problema cabinetului de lucru si a salonului de primire, asigurarea pe moment a doua spatii de parcare intr-un garaj al RAAPPS, aflat in apropierea imobilului din strada Gogol, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie construit unu garaj pentru doua masini pe terenul aferent imobilului din strada Gogol nr. 2",


propune Basescu.

In acelasi document, fostul presedinte da asigurari ca, imediat ce "ultimele lucrari vor fi incheiate in curte si la acoperis, iar portile de acces vor fi montate si vor functiona", va semna procesul verbal de predare-primire a imobilului din strada Gogol, "dar nu mai devreme de 15 iunie ora 12".

"Am rugamintea sa aveti in vedere ca, din motive obiective, spatiile de depozitare care nu fac obiectul contractului si unde sunt depozitate obiecte casnice vor fi eliberate pana la data de 30 iunie a.c.", anunta Basescu.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20221304-traian-basescu-sustine-locuinta-din-strada-gogol-nu-respecta-normele-unei-resedinte-protocol.htm?
--------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. „O să fie foamete!“. În România secolului XXI,
    oamenii au ieşit cu 23 de preoţi în stradă pentru a scăpa de secetă.
    -------------------------
    Nici n-a început bine vara, că seceta pârjoleşte deja Moldova. Arşiţa a crăpat pământul şi a lăsat plantele uscate pe câmp. În multe zone, recoltele sunt compromise. [...] Crestinii au implorat cerul sa le trimita ploi. [...]

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-sa-fie-foamete-seceta-extrema-in-judetul-botosani-preotii-si-credinciosii-in-procesiune-pentru-a-aduce-ploaia.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata mizerie!
    Cata PRESIUNE... inainte de Vineri/'motiunea de cenzura'!
    -----------------------
    Surse. Vești proaste de la Parchetul General pentru aproape 140 de parlamentari.

    Aproximativ 140 de parlamentari sunt verificați de Parchetul General pentru posibile infracțiuni de conflicte de interese, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

    Conform surselor citate, în majoritatea cazurilor este vorba de angajarea unor rude la birourile parlamentare și că aleșii vizați sunt din toate partidele politice reprezentate în Parlament.

    S-au cerut deja documente la Parlament despre persoanele angajate în aceste birouri parlamentare, au mai precizat sursele citate.

    http://www.cotidianul.ro/vesti-proaste-de-la-parchetul-general-pentru-aproape-140-de-parlamentari-262941/

    RăspundețiȘtergere
  3. Șefa instanței supreme și-a dat cu părerea în scandalul zilei.
    "Certitudinea" Liviei Stanciu în cazul Victor Ponta.
    -----------------------
    Președinta instanței supreme, Livia Stanciu, a declarat marți, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, că votul din Camera Deputaților pe solicitarea de urmărire penală în cazul premierului Victor Ponta se va reflecta "în mod cert" în viitorul raport MCV.

    Livia Stanciu, aflată la Parlament, a fost întrebată de jurnaliști dacă crede că votul în cazul Ponta va fi reflectat în viitorul raport MCV.

    "În mod cert. Comisia Europeană și noi știm foarte bine: aderarea României la UE în 2007 a fost acceptată de către statele membre ale UE printr-o serie de condiționalități care au fost impuse în primul rând și sistemului judiciar. Și el a făcut în ultimi ani eforturi extraordinare pentru a demonstra, pentru a dovedi că am asistat și asistăm în continuare la o reformare a sistemului judiciar", a răspuns judecătoarea.

    Întrebată cum comentează votul dat marți de Camera Deputaților în cazul premierului Victor Ponta, aceasta a spus: "Problema avizării sau neavizării aparţine acestei autorităţi legiuitoare, care aşa a înţeles să decidă". "În termeni politici nu îmi cereți, nu sunt politician în primul rând și nu îmi cereți să îmi prezint un punct de vedere pe acest considerent", a mai precizat aceasta.

    Întrebată dacă este posibil să se ia măsura controlului judiciar în cazul premierului, președinta ÎCCJ a spus că această măsură este aplicabilă oricărui cetățean, inclusiv premierului.

    "Orice cetățean al acestei țări și premierul este tot un cetățean al acestei țări. Știți foarte bine ce am spus că nimeni nu este mai presus de lege. Câtă vreme legea prevede și această măsură preventivă, este aplicabilă oricărui cetățean. În rest, rămâne la aprecierea celui care dispune acea măsură să își fundamenteze măsura pe care o dispune pe probe, dacă există sau nu există astfel de probe în dosar", a declarat Livia Stanciu.

    Pe de altă parte, judecătoarea a susținut că "sunt pure speculații" declarațiile premierului Ponta potrivit cărora ordonanța procurorului în cazul său vine ca urmare a votului dat în cazul Șova și a cazului Mariana Rarinca. "Din punctul meu de vedere sunt pure speculații și cred că și dumneavoastră și orice om de rând poate să facă o evaluare a unor astfel de susțineri făcute de către premier, care nu au în spatele lor eventuale probe care să îi fundamenteze această susținere, astfel încât cred că trebuie să fie luate ca atare și apreciate ca atare de fiecare cetățean", a spus Stanciu.

    http://www.cotidianul.ro/certitudinea-liviei-stanciu-in-cazul-victor-ponta-262940/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri