Google Translate

duminică, 28 iunie 2015

PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa!


Liviu Dragnea e în război deschis cu Gabriel Oprea! 
Încearcă distrugerea PSD! VIDEO

Liviu Dragnea e în război deschis cu Gabriel Oprea! Motivul: generalul susține numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, iar liderul PSD îl acuză că încearcă, de fapt, distrugerea PSD. Dacă UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.
„Vrem cu tarie sa continuam guvernarea, dar nu in orice conditii. Daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil ca vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Noi nu putem sa stam sa aflam de la televizor cum sa votam pentru anumite proiecte. Orice s-ar intampla, PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa. In cateva zile, Victor Ponta va reveni in tara si lucrurile se vor calma”,
a spus Dragnea, aflat la Pitesti, citat in presa locala.
 

Vineri, Dragnea a afirmat ca PSD nu poate acorda un vot de incredere lui Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat de seful statului la conducerea SIE, in conditiile in care social-democratii nu au incredere in acesta
„dintr-o mie de motive”,
precizand ca spera ca intreaga coalitie sa aiba acest punct de vedere.
 

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea la reuniunea feneilor PSD de la Pitesti din 27.06.2015

Sursa: http://www.ziare100.ro/liviu-dragnea-e-in-razboi-deschis-cu-gabriel-oprea-incearca-distrugerea-psdvideo/
 
---------------------------
----------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 comentarii:

  1. Președintele UNPR a anunțat fuziunea prin absorbție cu PP-DD; Oprea: UNPR este un partid al ușilor deschise • luni, 29 Iun 2015 •
    ----------------------
    Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat luni fuziunea prin absorbție cu PP-DD și a arătat că partidul pe care îl conduce este un partid "al ușilor deschise".

    "UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta", a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR.

    El a arătat că fuziunea cu PP-DD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PP-DD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

    "Vreau să vă spun că nu au existat discuții despre funcții sau despre demnități, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioși, oameni dintr-o bucată. Ne-am înțeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României", a mai spus Gabriel Oprea.

    El a arătat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid.

    Gabriel Oprea a făcut anunțul fuziunii după momentul semnării, luni, a unui acord de colaboarare între UNPR si Federația Națională a Pensionarilor din România.

    AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Vicențiu Purcărea)

    RăspundețiȘtergere
  2. UNPR, acord de colaborare cu Federaţia pensionarilor • 29 Iun 2015 •
    -------------------
    Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a semnat, astăzi, un acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România.

    "E un acord despre principii, pentru că politica trebuie să fie despre principii, despre cum vedem România, societatea şi cum vedem viitorul acestei ţări", a spus Gabriel Oprea, precizând că UNPR este partener de mult timp cu Federaţia pensionarilor.

    În plus, a mai spus premierul interimar Gabriel Oprea, pensionarii sunt cei care au cel mai mult nevoie de solidaritatea noastră.

    La rândul său, preşedintele Federaţiei Pensionarilor din România, Preda Nedelcu, a declarat că s-a alăturat acestui parteneriat, datorită înţelegerii pe care a găsit-o la UNPR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Federaţia Naţională a Pensionarilor din România; • Organizare •
      --------------------
      La înființare, federația a avut în structura sa un număr de 12 organizații teritoriale de pensionari.

      În prezent desfășoară activități în folosul celor 489.500 de membri pensionari:
      4 organizații naționale de ramură ale pensionarilor;
      29 de organizații județene și organizația municipiului București care au: 130 de filiale municipal și orășenești;
      104 de filiale în localități rurale.

      Federația Națională a Pensionarilor din România se declară, prin statut, o organizație independentă, păstrându-și dreptul de opțiune și decizie asupra tuturor problemelor ce privesc drepturile și libertățile pensionarilor. Federația promovează principii fundamentale: unitatea de acțiune, solidaritatea, democrația, exprimarea liberă și respectul opiniilor, alegeri democratice.

      Sursa: http://fnpr.org.ro/index.php/organizare

      Ștergere
  3. La Multi Ani celor ce poarta numele Sfintilor Apostoli - PETRU SI PAVEL!

    RăspundețiȘtergere
  4. UPDATE Plumb: PSD nu îl susține pe Ungureanu.
    • luni, 29 Iun 2015, 13:30 • Politică •
    --------------------------
    Biroul Permanent Național al PSD a decis luni să nu îl susțină pe Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE, a declarat președintele interimar al acestui partid, Rovana Plumb.

    "PSD nu susține nominalizarea făcută de către președintele Klaus Iohannis din următoarele motive: e o nominalizare făcută într-un mod total netransparent, fără să existe o consultare, PSD nu renunță la principiul ca un partid să nu aibă toată puterea, iar al treilea motiv este faptul că această nominalizare a fost, din punct de vedere politic, trecută prin votul PSD — în calitatea sa de prim-ministru, PSD a considerat că Mihai-Răzvan Ungureanu nu poate să reprezinte interesele țării, de aceea, în 2012, la moțiunea de cenzură, am votat împotriva guvernului condus de el", a spus Plumb, la finalul ședinței BPN al PSD.

    Ea a adăugat că grupurile parlamentare ale PSD vor lua, luni după-amiază, o decizie cu privire la modul în care vor acționa în timpul ședinței de plen reunit în care va fi votat Ungureanu — dacă parlamentarii rămân în sală și votează împotrivă sau aceștia nu vin la ședință.

    AGERPRES/(A-autor: Dana Piciu, editor: Vicențiu Purcărea)

    RăspundețiȘtergere
  5. Plenul Senatului a adoptat luni, 29.06,
    proiectul de lege privind pensiile militare de stat, cu 120 de voturi pentru și 3 abțineri...

    Mai mult, aici: http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha, ha, ha...
    Frica... pazeste via! Grecii, vor invinge!
    ==============================
    Scenarii pentru Atena.
    Comisia Europeană se luptă pentru ca Grecia să rămână în divizia I a Europei.

    Comisia Europeană nu renunţă la ideea de a ajunge la o înţelegere cu Grecia. Preşedintele Jean Claude Junker le-a cerut grecilor să voteze pentru Europa, pentru că nu vor exista tăieri de pensii şi salarii, iar ţara va fi ajutată să-şi revină prin investiţii şi crearea de locuri de muncă. Şi ceilalţi lideri europeni, dar şi preşedintele american Barack... - See more at: http://stiri.tvr.ro/actualitate.html#sthash.TL1OwJiH.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grecia nu va plati maine niciun euro FMI si vrea sa transeze criza in justitie!

      Ștergere
  7. marti, 30 iunie 2015.
    -------------------
    Pensiile militare, adoptate de parlamentari.
    Cititi mai mult, aici: http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (...) Din legea pensiilor s-a eliminat acea prevedere discriminatorie care prevedea ca nu se pot cumula pensiile militare cu alte venituri, de asemenea au fost indreptate neajunsurile create a circa 18% dintre pensionarii militari prin vechea lege.

      Ștergere
    2. ATENTIE: Urmeaza partea de promulgare de catre presedinte si publicarea in Monitorul Oficial. Legea se aplica incepand cu data de 01.01.2016.

      Ștergere
  8. tigri2 spunea...

    Mos Alecu a disparut de la comentarii, sau nu-i convine legea-articolul 28?
    marți, 30 iunie 2015, 05:34:00 EEST
    Huhurez Rez spunea...

    Cauta-l pe Facebook daca ti-e dor de el.Cel mai rau il doare alegerea celor 6 luni din ultimii cinci ani.
    Mai nou, Ilie comenteaza sub numele de Dorel Serban pe blogul Potecarului
    marți, 30 iunie 2015, 08:06:00 EEST

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri