Google Translate

marți, 7 iulie 2015

Fiica lui Adrian Duicu, in centrul unui imens scandal. Un 'fragrant'... de râsu' plânsu'! Menit doar... sa atraga ATENTIA, sa infierbinte creierii?!? In cateva zile, vom afla adevarul! IPOTEZA! Un caz mediatic/'inventat'... care va duce la Ponta.[?!?] Cand este... este! Cand nu... de ce fabricam?!?!? De ce amestecam copii in 'troaca politica'?


PROCUROR trimis să o ”verifice” pe fiica lui Adrian Duicu


În presa locală online au apărut mai multe știri potrivit cărora un polițist a fost agresat de soția fostului președinte al CJ Mehedinți. Totul ar fi pornit de la o sesizare. Fiica lui Adrian Duicu a fost acuzată că ar fi copiat, prin urmare, la ieșirea din examen, a fost așteptată de un polițist și un PROCUROR pentru a fi ”verificată”.
Potrivit mhalert.ro, procurorii au deschis o anchetă după ce au fost sesizări că fiica fostului președinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi încercat să fraudeze examenul de bacalaureat, mama acesteia agresând un polițist, în fața Colegiului tehnic „DIERNA”, din Orșova.

În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la Chimie un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în momentul în care eleva a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist.

Surse din cadrul Liceului Dierna din Orşova, unde Adina Duicu a susţinut examenul, spun că cea care îi dicta la telefon este nimeni alta decât Mirela Stoenel, fosta directoare a acestei unităţi şcolare, cea care a fost implicată într-un scandal de proporţii atunci când a vrut să desfiinţeze clubul de caiac canoe şi canotaj din localitate. Aceleaşi surse din cadrul liceului din Orşova susţin că inclusiv camerele de supraveghere din sala în care susţine examenul Adina Duicu au fost oprite, scrie și adevarul.ro.

„A fost un procuror la Liceul din Orşova pentru a ridica obiecte şi înscrisuri în legătură cu un telefon al fiicei domnului Duicu. Mama fetei a reacţionat un pic cam deplasat şi se pare că un poliţist este zgârâiat pe faţă. Faţă de procuror nu a fost niciun act de violenţă. Urmează să se întocmească proces-verbal pentru ultraj, iar dosarul va fi soluţionat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova, competent. Nu putem spune că a fost fraudă până nu se dovedeşte frauda”, a declarat procurorul Cercel.

Fără a minimiza gravitatea faptei de a copia la examen, este interesant faptul că un PROCUROR a hotărât să ancheteze această sesizare și să procedeze la ”verificarea” elevei suspectată de fraudă. Mai mult decât atât, din imaginile apărute online se poate observa că nu au fost respectate, întocmai, prevederile art. 166 din Noul Cod de Procedură Penală:
  • (1) Organul judiciar trebuie să ia măsuri ca percheziţia să fie efectuată cu respectarea demnităţii umane.
  • (2) Percheziţia se efectuează de o persoană de acelaşi sex cu persoana percheziţionată.
  • (3) Înainte de începerea percheziţiei, persoanei percheziţionate i se solicită predarea de bunăvoie a obiectelor căutate. Dacă obiectele căutate sunt predate, nu se mai efectuează percheziţia, cu excepţia cazului când se consideră util să se procedeze la aceasta, pentru căutarea altor obiecte sau urme.(continuare)
Rămâne doar întrebarea:
Dacă era vorba de un elev oarecare, s-ar fi deplasat un procuror la o asemenea sesizare? 

Sursa: http://portaluldestiri.net/procuror-trimis-sa-o-verifice-pe-fiica-lui-adrian-duicu/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detalii, cititi aici:
fata lui duicu,bacalaureat
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------



COPIII, IMPLICAȚI ÎN LUPTE POLITICE
Luni, 06 Iulie 2015 14:44
Lupta politica pare sa capete accente dezumanizante in Mehedinti. O fata care numai ce a terminat liceul a fost supusa unui adevarat linsaj mediatic si tarata intr-un scandal national, dintr-o singura vina, este fiica tatalui ei.Vorbim despre Adina Duicu, fiica presedintelui PSD Mehedinti, Adrian Duicu. Aceasta a fost acuzata ca ar fi copiat la examenul de bacalaureat, desi niciun document oficial sau cercetare desfasurata pana acum nu confirma acest lucru.

Sursa: http://www.tele2drobeta.ro/stiri/14790-adina-duicu-nu-a-copiat-la-examenul-de-bacalaureat
--------------------------------------------------------------------------------------



Adrian Duicu: Nu poate fi vorba de fraudă în cazul fiicei mele, care a stat în prima bancă. Suntem în secolul vitezei, totul se poate verifica foarte ușor

Sursa: http://www.b1.ro/video/adrian-duicu-nu-poate-fi-vorba-de-frauda-in-cazul-fiicei-mele-care-a-stat-in-prima-banca-suntem-in-secolul-vitezei-totul-se-poate-verifica-foarte-usor-44555.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. IPS Pimen:
    Grecii sunt intelepti, Europa este un pericol pentru Romania.
    ---------------------------
    IPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, sustine ca grecii sunt "oameni intelepti", de care au nevoie atat europenii si americanii, cat si Vladimir Putin. In plus, sustine ca Europa este un pericol pentru Romania.

    "Grecii sunt oameni intelepti. De ei au nevoie si europenii, si americanii... si Putin", a spus arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, citat de Stiripesurse.ro.

    Acesta este de parere ca Europa este un pericol pentru Romania, pentru ca promoveaza o societate fara Dumnezeu.

    Declaratiile sale au fost facute la Suceava, cu ocazia ceremoniei de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii "Stefan cel Mare" din oras presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

    La eveniment au mai luat parte presedintele Klaus Iohannis si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, dar si fostul ministru Ecaterina Andronescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria
    • miercuri, 8 Iul 2015, 10:21 • Politică •
    --------------------------
    Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri la Palatul Victoria și ar putea participa la ședința săptămânală a Executivului.

    Prim-ministrul a suferit la jumătatea lunii iunie o intervenție chirurgicală la un genunchi, într-o clinică din Turcia.


    "Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine — operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou'', scria Ponta, pe pagina sa de socializare, pe 16 iunie.

    În această perioadă, atribuțiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

    AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Georgiana Tănăsescu)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri