Google Translate

luni, 27 iulie 2015

Ponta: 'Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund'. Este tare, nu? Stau si ma intreb... cand se termina cu nenorocitul asta de 'circ la nivel inalt'? Cui serveste? Pentru asta platim inaltii demnitari?



Ponta:
'Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund'.

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că este adevărat că nu răspunde la telefon dacă îl sună "preşedintele Dan Mihalache", adăugând că răspunde dacă este sunat de "preşedintele pe hârtie Klaus Iohannis".

     Întrebat în legătură cu faptul că Dan Mihalache, consilier prezidenţial, a spus că Victor Ponta nu răspunde la telefon şi a închis toate căile de comunicare, premierul a precizat:
"Când mă sună preşedintele României Dan Mihalache, nu răspund, e adevărat, dar când mă sună preşedintele pe hârtie, domnul Iohannis, sigur că răspund".

     El a adăugat că nu a mai vorbit cu preşedintele Iohannis din 5 iunie, când acesta i-a cerut demisia, ca urmare a începerii anchetei DNA împotriva şefului Executivului, pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în înscrisuri.

     Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a acuzat, într-un interviu la postul de televiziune Antena 3, comunicarea deficitară între Administraţia Prezidenţială şi premierul Victor Ponta. 

--------------------------------------------------

Victor Ponta: Când mă sună preşedintele României, Dan Mihalache, nu răspund. Când mă sună președintele pe hârtie, Klaus Iohannis, răspund (VIDEO)

Un articol de: B1.ro | 27 Iul 2015
 
-------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. Las ca-i bun si circul ! Si, vorba aia: poporul a ales sa fie circ. Intai, cu un vot covarsitor, i-a ales pe neo-cripto-bolsevicii lui Iliescu ! Apoi, de parca ar hi uitat cu desavarsire ce muie a loat onorabilul popor de la liberalii pedelici, l-a ales, prin grija celui de sus si a diasporei noastre brave, pe Fritz Liberalul 6 Case, mare barcagiu si asta, cand la un partid si cand la altul !
    De aia tot mestec eo la fekale, de m-am saturat, ca numai o militarizare urjenta si totala ar mai salva ceva din tara asta, fosta candva independenta si prospera !
    Insa, cum asa ceva nu se poate intr-o democratie aproape universala, ramanem cu circul si cu judecatori, alde capra aia de la Vaslui, care a loat nota ZERO (!!!) la examenul de ocupare a unui post in CSM ! Adica, tot circ !

    Circ sa hie ! Traiasca rejele !

    Intr-o tara plina de hahalere politice si de incompetenti ratati, care conduc sistemele de ordine publica si judecatoresc, fermierii din Arges au ajuns sa-si pazeasca culturile, sau ce a mai ramas din ele de pe urma hotilor, cu armele in mana !
    Aici s-a ajuns. Circ total !

    Traiasca circoteca romaneasca !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, dupa 10 ani, pe mukie, de bashesco-circ total, fara o arogantza - doo pe saptamana, intre palate, parca viata ar fi pustiu !
      N-asa ? Pai ce farmec ar mai avea viata noastra, daca Izmanarul ar da o OUG de marire a salariului lui Fritz, iar premierul adevarat ar si aplica-o, la intoarcerea in tara, de la Inalta Poarta Otomana ? Nu dom'le, o s-o aplicam, insa inainte de asta se impune oleaca de circ !
      Ala n-o aplica, celalalt se oftica ca a loat mue si nu mai promulga legile adoptate de Shparlament...altul cica vrea sa scoata gradele militare la vanzare, altul comenteaza p-aciulea in doi peri...biserica s-a transformat, din Casa Domnulu ' intr-un fel de cuibusior de nebunii si de adunat bani...
      Circ !

      Ștergere
    2. Pese: Allah Akhbar !
      Je siui Ciarli !

      Ștergere
    3. Pese: pe onoarea mea de ofiter ca si Viurel Printul de Hurziceni e de aceeasi parere cu eu ! Ala de ziceati voi ca-i tigru cu un coi si mare halitoriu de lebede in Viana, capitala valsului mondeal !

      Ștergere
    4. Buey, nu te lega de Viorel, ca-i pretinul meu! Am zis, asa sa traiti!

      Ștergere
    5. Pese: s-apoi Miki Maus are dreptate: sa ma sune seful buey, nu toti drambistii de prin Cotroceni ! Ce, i-au intrat ifosele in cur si lu Fritz ? adica, vezi doamne, nu se mai complica el cu discutii de astea, cu premierul tarii, fiind prea presat de excursiile pe aiurea si de akizitia de dizaineri pentru fustanelele lu'Carmensita ?

      Ștergere
    6. Pese: si sa vezi cand reincepe circul si pe recalcolare !
      Ioi, doamne feri ce circ o sa hie la casele de penzii ale sistemulu de aparare, ordine publica si secu nationala ! Ma rog, mai putin cu apararea, care e in genunchi si cu ordinea publica, care e in plop ! Cat despre secu...doamne ajuta, securitatea lu nea Ceasca o fo mic copil !

      Stati asea, ca mintenas ies si normele de aplicare si reincepe competitia nationala de emis decizii !

      Pese: am inteles ca meapeneul deschide un serviciu special in CPS, de colectare a deciziilor vechi de la tilicari, pe care sa le valorifice apoi la centrele de colectare de sticle, borcane, fiare si maculatura !

      Ștergere
    7. Pese: ura, traiasca Viurel ot Hurziceni, cel mai poternic si mai mare intemeietor si inaintemergator de partid de salvare nateonala, din Romanistan !

      Traiasca Tigri Doi cu-n Coi !

      Ștergere
  2. Oprea: Dacă Ponta hotărăște, pot prelua pentru o anumită perioadă atribuțiunile de premier; am mai făcut-o
    =============================

    Baga mare coane ! Cu talica la botoane, sigur primim, pana in octombre, noile decizii de penzionari militari ! Ba kiar si instiintarile de plata cu esalonarea sumelor furate de boc ( boc=cacat in limba turca) ! Ba kiar si cate o notificare cu cuantumul penziei in urma indexarii cu lindicele de inflatie !

    Toataaa lumea stieeeee,
    Oprea-i meserieeeee !

    Ole, oleee

    RăspundețiȘtergere
  3. Dușa: Bugetul Ministerului Apărării nu scade în urma rectificării bugetare

    "Rectificarea va fi una pozitivă, am văzut o sumă care a fost afișată de site-ul Ministerului de Finanțe, o sumă de 96 de milioane, este o sumă pe care ministerul a disponibilizat-o și nu se referă la bugetul de stat, ci la bugetul asigurărilor sociale. Sunt, de fapt, banii de la Casa de Pensii a Armatei, am previzionat anul trecut când am fundamentat bugetul o sumă mai mare și noi am disponibilizat-o considerând, după o analiză, că avem bani în plus la asigurările sociale. Am disponibilizat această sumă pentru a fi folosită la alți ordonatori de credit. Bugetul Ministerului Apărării nu scade", a spus Dușa, la sediul PSD, înainte de ședința conducerii partidului.
    =================================
    Adica or ramas 96 de meleoane de la penziile celor de-au ushkit-o spre locul cu verdeata vecinica !
    Sau, cum ar spune doamna Lupul dela Defece, or parasit sistemul pe cale naturala !

    Buey Dusca, vezi sa nu auda sef-tu Dottore, ca mintenas ti-i "disponibilizeaza" la pochii astia de la Bor ! Ca le are p-astea, in loc sa doteze un shpital, ori o Ume cu niste vidanje de astea bengoase, dupe care nu miroase a cacat ca dupa guvernarea boc (boc =cacat in limba turca), domnu Miki Maus doneaza mangotii la pochi, ca sa-si ia aia 4 x4 !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey Nea Burcubista, buey pretenash, de ce nu ne dai date conplete si trunkezi informatiile, egzagt cu ce e mai inportant ?
    Buey acestia, ca am gasit si lindicul saitului cu grozavia aia cu vanzarea gradelor militare, sitoatia e si mai grava decat ce citiram noi pe postul Burcului !
    Adica, nici mai mult, nici mai putin, pentru niste mangoti donati la ruptii astia-n cur de la Meapene, ca sa-si cumpere flinte si obiele, nu numai ca-ti da gradul corespunzator firfireilor donati, ci, citez din proectu de leje: "cu obtiunea ACTIVARII IN SERVICIUL MILITAR ACTIV"!!!
    ==========================================

    Cetiti aciulea, la capatul listei
    http://www.cdep.ro/proiecte/2015/400/40/3/ax562.pdf

    care face parte din saitu
    http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=14978

    =====================================
    Deci, eo faceam kashto de Adrian Copkilu Minune, ca s-ar potea sa hiu coleg de tribuna cu el, la defilarea de 1 Decembrie, eo colonel jerpelit in rezerva, iar el donator de seama cu gradul de jeneral in rezerva, insa treaba-i mult mai creata, frate !
    Dupe cum zice initiativa, s-ar potea sa ne trezim cu frun Salam de asta, sau frun Adi dela Valcea, sau cu fro unul alde oierul Ghita din reclama cu Vodafonu, mare jeneral activ prin Mestemeul armatii !
    In conditiile lejii, bineinteles ! Ca tot in conditiile lejii a kemat in activitate izmanarul sute de ageamii, prin fel de fel de filiere indirecte si indecente si a aruncat cu gradele militare prin Unepere, cu furcoiul !

    Sireaca armata, pe mana cui a ajuns ! Sau, ma rog, ce a mai remas din ea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredibil!
      Am spus si in titlul postarii!
      Nu am crezut in aceasta gaselnita... dar iata, ca se confirma!
      Vin cu 'probele'/indicate/pe care le-ai gasit ... unde eu... nu credeam a fi!

      Cruciti-va si Cititi aici:
      http://mhblogonline.blogspot.ro/2015/07/incredibil-gradele-militare-scoase-la.html

      Ștergere
    2. Pese: buey, si atunci intreb eo, suntem noi normali la cap ? Macar la unul dintre capuri !
      Si atunci, zic eo, n-ar treboi ca Viurelu nost de Hurzicesti, cel mai mare tigri doi si posesor de Vulvoi, sa scoata mai repede pe peata partidul ala al renasterii noastre, ca pasarea Feolix , din rahat ?
      Aud ?

      Buey, care ai un par de imprumut ?

      Ștergere
    3. Pese: tocma ce-a vorghit si izmanarul, la un post de radeo, despre aceasta initiativa !
      Nu-ti vine sa crezi cat de normal i se pare kestea cu trocul gradelor militare !
      El are impresia ca daca si-a loat primele grade militare pe seacose de branza si cotii de nes, de prin Gheazeul Superior al Armatei Dr. Taberei, sau prin burdusirea frigiderelor cu bunaciuni, pe la Agat si Sinaia, pentru bashtani, apoi prin curinpupism politic, inseamna ca asea e normal !

      Ce dreaca sa mai zici ! Nici nu s-au stins bine scandalurile cu gradele alea date mocca, de vuiau televiziunile si promisiunile Dobritoiului de a repune ordine in sistem, ca iaca, un alt limbricea-cufuricea a fost scos in fata, ca initiator al unei legi tampite !

      Ce cretini ! Noi, astia de asistam la circaraia asta !
      Cred ca nu mai e cazul sa facem o comparatie intre sistemul dinaintea loviturii de stat din 89 si bascalia actuala, cu toti ontanii analfabeti !

      Hai sictir !

      Ștergere
    4. Nu-ti trebuie multa minte sa intelegi ce se ascunde in spatele acestui proiect de lege.
      Grav mi se pare... si lipsa de REACTIE a MILITARILOR... macar a celor din rezerva!
      Chiar atat de amarati/indiferenti au putut ajunge?
      Prin ATITUDINEA noastra publica, daca am fi uniti,
      sunt sigur ca am IMPUNE solutiile corecte!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri