Google Translate

vineri, 10 iulie 2015

Wow...! Sa spuna poporul... ce si cum... devine chestia cu salariile marite... doar 'unora'! Victor Ponta: Guvernul va amâna majorarea salariilor demnitarilor. Presedintele Klaus Iohannis, se opune suspendarii ordonanţei! UPGRADE!


Premierul Victor Ponta detonează un nou scandal! El anunţă că va anula actul care măreste salariile demnitarilor de luna viitoare şi semnat de cel care i-a ţinut locul la şefia guvernului, Gabriel Oprea. Presedintele Klaus Iohannis se opune suspendării ordonanţei şi se întreabă dacă România mai are sau nu Guvern functional.

Victor Ponta vrea sa anuleze  decizia asumată de Gabriel Oprea. E pentru a doua oară, într-o perioadă scurtă de timp, când cei doi parteneri de coaliţie, Victor Ponta şi Gabriel Oprea, se află pe poziţii diametral opuse. Niciodată, însă, nu s-au atacat deschis.


În ultima şedinţă de guvern condusă de Gabriel Oprea a fost adoptată ordonanţa de majorare a indemnizaţiilor demnitarilor. Atunci, chiar înainte de anunţul oficial, preşedintele Iohannis vorbea despre o decizie înţeleaptă. Acum, spune că a discutat în mai multe rânduri cu prim ministrul, la iniţiativa acestuia, despre majorarea salariilor. Dar crede că, în timp, măsura trebuie corelată cu întregul sistem de salarizare a bugetarilor.
"Nu pot să accept însă ideea că un Guvern adoptă în mod solidar o anumită decizie, iar apoi prim-ministrul își propune să revină asupra ei. Aceasta ar fi o lipsă de coerență a actului guvernamental, care pune sub semnul întrebării dacă România mai are sau nu Guvern funcțional",

a scris preşedintele Iohannis pe Facebook.

Premierul i-a dat rapid replica, tot pe Facebook: "O precizare utila pentru opinia publica - Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu am mai vorbit niciodata despre niciun subiect!"

Ordonanţa care ar urma să fie suspendată majorează salariile a 48 de persoane. Cele mai mari indemnizaţii ar fi urmat să le aibă preşedintele ţării, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prim-ministrul şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului.

ACTUALIZARE 12:15 Gabriel Oprea spune că proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost făcut de mai mult timp, iar ”ideea a aparţinut Guvernului şi lui Victor Ponta”, el spunând că Ponta şi Iohannis ”s-au pus de acord în principiu”, dar premierul avea rezerve că preşedintele va susţine ordonanţa, transmite Mediafax.ro

Guvernul va amâna majorarea salariilor demnitarilor, anunţă Victor Ponta. Premierul spune că nu este de acord cu măsura şi a făcut anunţul,  joi seară, într-o emisiune de televiziune.

Executivul va adopta, săptămâna viitoare, o ordonanţă prin care majorarea indemnizaţiilor pentru demnitari va fi amânată până la intrarea în vigoare a noii legi a salarizării bugetarilor, adică 1 ianuarie 2016.

Premierul Victor Ponta a scris, vineri dimineaţă, şi pe Facebook, că nu a fost de acord cu ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor, susţinând că acestea vor fi mărite odată cu salariile bugetarilor, urmând să fie emisă o nouă ordonanţă în acest sens.

”Ordonanţa cu salariile demnitarilor - eu nu am fost de acord cu ea. Am spus că într-adevăr demnitarii trebuie să fie bine plătiţi, dar odată cu Legea salarizării. Nu am vrut să creez impresia că am ceva cu ceea ce s-a discutat între domnul Iohannis şi Oprea în absenţa mea. Dar revin la decizia mea şi miercuri vom adopta alta. Nu se măresc salariile demnitarilor decât odată cu bugetarii”, scrie Ponta pe Facebook.

O primă ordonanţă, dată de Guvern miercuri, stabilea că, de luna viitoare, preşedintele, premierul şi 46 de demnitari vor încasa de două ori şi jumătate mai mulţi bani.

Imediat a venit şi explicaţia de la Gabriel Oprea, miercuri încă premier interimar, care a spus că măsura este, de fapt, o corecţie făcută pentru a reduce corupţia.

 Sursa: http://stiri.tvr.ro/victor-ponta--guvernul-va-amana-majorarea-salariilor-demnitarilor_62724.html#sthash.WKNia211.dpuf
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------


NOTA:
Este clar, suntem 'cu capu'!
Chiar nu vede nimeni... 'cine, ce si cum' face in tara asta?
Stau si cuget:  CE se vrea oare? Pana unde vor sa ajungem?
==============================================

Victor Ponta: România riscă să piardă 3,3 miliarde de euro în urma anchetelor pe fonduri europene (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus vineri că România riscă să piardă 3,3 miliarde de euro în urma anchetelor pe fonduri europene.
"E prima dată când vă spun, dar am cerut ministrului, am cerut tuturor instituţiilor, pe 2007-2013 avem programe de 3,3 miliarde de euro care sunt blocate în urma diverselor anchete şi pe care s-ar putea să-i pierdem, dacă nu reuşim până în decembrie să avem rezultatul acestor anchete. Să învăţăm din această experienţă dureroasă, 2007-2013, şi în noul exerciţiu să nu mai avem niciun program blocat de anchete",
a afirmat Victor Ponta, de la Palatul Victoria.


El a semnat vineri, la Palatul Victoria, împreună cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, decizia de aprobare a Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Programul cuprinde şi Masterplanul de transporturi. (Detalii AICI)

"Sunt foarte bucuros că tot ce va începe astăzi pe acest program se va realiza în continuare", a spus Ponta, care a precizat că vrea să rămână în istorie ca

"Guvernul care a deblocat fondurile europene și a semnat, în sfârșit, cele mai importante programe".


Victor Ponta: România riscă să piardă 3,3 miliarde de euro în urma anchetelor pe fonduri europene

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 
Un TEXT... antologic! Am ras cu lacrimi!
Azi... am facut pace... cu Presedintele Basescu!
Un text... care merita orice/inclusiv sa-l iert... de toate pacatele!!
P.S.: Condoleante familiei, Domnule Traian Băsescu!
-------------------------------------------------
Admin Romania Megalitica - http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spre o buna si deplina informare:
===========================

După declarațiile făcute, joi seara, la B1 TV de primul ministru, Victor Ponta, ne-am adresat, vineri dimineața, viceprim-ministrului Gabriel Oprea cu următoarele întrebări la care ministrul de Interne a avut amabilitatea de a ne răspunde.
- Domnule viceprim-ministru, care este adevărul în legătură cu ordonanța privind creșterea salariilor demnitarilor? Proiectul de ordonanță a fost făcut de mai multă vreme la Ministerul Muncii?
– Ideea a  aparținut Guvernului și lui Victor Ponta. Știu că premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis s-au pus de acord în principiu asupra adoptării unui act normativ prin care să fie majorate indemnizațiile demnitarilor, în contextul discuțiilor despre creșterea salariilor bugetarilor. Am lucrat cu ministrul Muncii și ministrul Finanțelor, ținând seama de principiul atragerii competenței și lupta împotriva corupției. Din cei 71 de demnitari care erau vizați de proiectul de ordonanță, au rămas la final 48.

Citește și: Victor Ponta: Nu se măresc salariile președintelui și premierului. Miercuri întorc ordonanța

 Miniștrii Muncii, Finanțelor și Justiției au susținut această ordonanță, iar poziția lor se regăsește în stenogramele ședinței de guvern. Miercuri dimineața, când a venit la guvern, l-am informat pe Victor Ponta în legătură cu ordonanța, iar el a avut rezerve ca decizie politică, în sensul că nu avea certitudinea că șeful statului își va arăta susținerea față de adoptarea actului normativ.
Președintele Klaus Iohannis nu mi-a cerut așa ceva, dar l-am informat în legătură cu adoptarea ordonanței. Am stabilit cu premierul Victor Ponta, de față cu ceilalți miniștri să trecem ordonanța, urmând să o publicăm în Monitorul Oficial, dacă va fi sprijinită de președinte, respectiv să nu o publicăm dacă nu va exista această susținere – iar în acest caz ordonanța nu-și producea efectele. Dacă Victor Ponta va amâna aplicarea acestei ordonanțe, este dreptul său și decizia sa ca prim-ministru. Așa s-au întâmplat lucrurile, vă spun cu onestitate.
 
- Îl mai susțineți pe Victor Ponta la guvernare?
- Îl susțin, ca și până acum, pe Victor Ponta, președinte al PSD și prim-ministru al României.
 
- See more at: http://www.dcnews.ro/exclusiv-de-ce-news-ce-spune-gabriel-oprea-despre-viitorul-politic-al-lui-victor-ponta_479795.html#sthash.CAAOBILI.dpuf
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

24 de comentarii:

  1. Exact cum ziceam anterior exprimandu-ma in scris printr-un comentariu publicat "dupa aprobare" : politica de 2 bani snopul, ca intre nas si fin. Sau, in inteles larg popular, dezbraca-te sa te fut...imbraca-te, ca nu te mai fut !
    Are dreptate O Tanenbaum 6 Vile, ca ar hi o lipsa de coerenta ! De parke ar hi fost candva, dupa Marea Lovitura de Stat din 89, coerenta, in capatanile astora ! In afara de capatuiala, de shmangleala, de devalizat banul public si de alte matrapazlacuri la nivel inalt, n-a existat nika !

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa ma "reactualizez" ca iar am scris de-amp....pe alte pagini.E nashpa cu combinatia de bere proasta la pet si batut in cap de soare(las deoparte caderea in cap la nastere,hi,hi)

    Don Corleone10 iulie 2015, 15:18
    Ce spun eu ce "spune" EL!!!......pam pam!!

    Anonim10 iulie 2015, 14:18
    Noua lege a salarizarii va intra in vigoare incepand cu 01.01.2016.....restul e gargara:):)
    Capisci?
    DC

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    EU10 iulie 2015, 15:04
    Ai dreptul sa visezi! Dar hai sa gandim "jidaneste" asa cum s-a intamplat in cazul L. 241/2013, cand reintregirile acordate cu dreapta, s-au luat/se iau inapoi cu stanga prin neindexare. Bugetul alocat reintregirii fiind practic zero raportat la o perioada de timp, banii acordati pt. reintregire revenind in totalitate la buget prin neindexare, Si acum sa aplicam LPM, din prisma "initiatorilor". Adica, bugetul alocat platii pensiilor militarililor dupa 01.01.2016 sa fie EGAL cu cel de acum! Exact, ai ghicit! Sa trebuie sa alocam zero lei pt. ACTUALIZARE!


    Dupa cum stau problemele cu LPM, si decizia privind intararea in vigoare a Legii salarizarii o ia in exclusivitate tot Ministerul Finantelor! Intrucat la proiectia bugetara a implementarii legii salarizarii, apare si capitol distinct cu impactul asupra ACTUALIZARII pensiilor militare. Daca Legea salarizarii intra in vigoare pe 31 decembrie 2015, impactul cauzat de ACTUALIZAREA pensiilor militare, este ZERO. Numai daca Legea salarizarii intra in vigoare incepand cu minim 02.01.2016, este impact financiar provocat de ACTUALIZAREA pensiilor militare.

    Referitor la data de 01.01.2016, este cu dus intors. Daca ambele legi intra in vigoare in aceeasi zi, respectiv la 01.01.2016, Art. 60 (1) din LPM zice ca "Prima actualizare prevăzută la art. 60 alin. (1) lit. a) se realizează în termen de maximum 24 de luni de la data primei majorări a soldelor de grad/salariilor (...)". Legile intrand in vigoare simultan, practic NU exista nicio majorare a soldelor dupa intrarea in vigoare a LPM, majorarea fiind operata simultan cu intrarea in vigoare a LPM. Pt. a fi indeplinute conditiile Art. 60 (1) fiind nevoie mai degraba de o majorare a soldelor survenita dupa data 01.01.2016.

    Prin urmare e posibil sa ai dreptate cu data de 01.01.2016, dar tot sa iei plasa! Majorarea soldelor nefiind operata dupa intrarea in vigoare a LPM, ci simultan cu intrarea in vigoare a LPM.




    Răspundeţi

    Don Corleone10 iulie 2015, 15:20
    Bine ai venit toarsu' PMT.Decat cu atatia "domni" la puscarie mai bine zicem "toarsu'".Pai nu??

    Răspundeţi
    Răspunsuri


    Răspundeţi

    Don Corleone10 iulie 2015, 15:33
    PS
    Imi cer scuze fata de bloggerii corecti dar geolescu asta e de groaza!!
    Dupa ce ca spune sf-uri si tot felul de elucubratii,are si tupeul sa stearga/lase comentarii selective care ii servesc interesele.In cazul meu din 6 au fost sterse 5 si toate erau de bun simt,date spre informarea cititorilor.In schimb mi-a raspuns la un rand cu o polologhie de ma doare capul.
    Cat despre modestie cititi aici:

    Semnat: G. Olescu, un oarecare ofiter roman, in rezerva. Nu detin legitimatie de membru de partid, incat sa ma prefac ca nu observ erorile si ororile legii. Le observ insa "nemteste", cel mai probabil "defectul" fiindu-mi cauzat de faptul ca detin un banal certificat cu nr. 90 acordat de Gebirgs- und Winterkampfschule (o scoala de lupta si supravietuire in teren montan si pe timp de iarna), Germania.
    Publicat de R-26500 la 14:30

    mishto nu? are "cerfiticat" Are n'asa?.....eu am d'alea pe "timp de noapte" cu gagicile.....chiar si iarna:):)

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
  3. Klaus Iohannis va efectua luni o vizită oficială în Spania (EFE).
    [Cu sau fara... Prima Doamna? Ia sa vedem... La pariu,va rog! :) n.n.]
    -------------------
    Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua luni prima sa vizită oficială în Spania, a anunțat vineri agenția EFE.

    Conform sursei citate, Iohannis se va întâlni cu Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, și cu premierul Mariano Rajoy, urmând să participe de asemenea la reuniuni culturale și cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

    Agenția EFE precizează că, potrivit datelor Institutului Național de Statistică din Spania, 751.208 români erau stabiliți în această țară anul trecut, românii formând astfel în Spania cea mai numeroasă comunitate de imigranți.

    Printre contactele la nivel înalt dintre oficialii din cele două țări în ultimii ani, agenția spaniolă de presă menționează vizita la București a ministrului spaniol de externe, José Manuel García-Margallo, în mai 2013, precum și vizitele efectuate în Spania de premierul Victor Ponta în luna iulie a aceluiași an și de ministrul de externe Titus Corlățean în martie 2014.

    AGERPRES/(AS — autor: Sorin Popescu, editor: Florin Ștefan)

    RăspundețiȘtergere
  4. Examene pe sex şi bani.
    Doi profesori de la Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşiţa, reţinuţi.
    ------------------------
    Scandal sexual şi de corupţie la Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşiţa. Procurorii au infiltrat un investigator sub acoperire care s-a dat drept studentă. Tânăra a strâns probe care dovedesc ca profesorii i-au cerut bani ca să treacă examanele. Unul dintre ei, Florin Franţ, decan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale, a condiţionat trecerea examenelor în doar 3 zile contra unei partide de sex.

    - See more at: http://stiri.tvr.ro/examene-pe-sex-si-bani--doi-profesori-de-la-universitatea-eftimie-murgu-din-resita--retinuti_62733.html#sthash.tcoWTPnQ.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma doare la secs de putregaiul din universitatile astea particulare, de belit pula la urs ! Oricum, poa sa faca ei cate universitati vor, ca tot paznici de mol ajung !
      Problema grava e ca, aia care mai au cate un neuron, sau doi, se ushkesc in mUE, iar prin spitale ne raman numai cotrentzele, de-au loat examenele pe secs oralo-bucal si ieuroi, care, cand ajiung pe sectie, de destepti ce sunt, in loc sa te opereze de amigdalitele din gat, itzi hashkesc coitzele dintre picere !

      Auzi, Franţ cica-i zice la decanul cu bucifalitul !
      Aiasta suna a Romania lucrului bine fecut !
      Iavol, sa moara mama !
      Baga mare Frantz !

      Ștergere
    2. Mai nou, acusica sea, cand intri in sesiune, nu-ti mai masori perioada in examene, ci in futaiuri !
      Ceva de genul:
      -Cat mai ai fata ?
      -7 futaiuri si-un oral restanta, si-am aptsolvit, fata !
      Sa-mi trag secsul....la ce sa te astepti intr-o colonie guvernata de mafioti, plagiatori, curvistine de Plescoi si de onorabili ministeriali care ne caracterizeaza muierile ca ar cam hi curve ?

      Ștergere
    3. Sau:
      -Dom prifesor, cand dau si eo restantele alea, ca mai am o muie orala si un practic la umeri-craci ?

      Ștergere
  5. Pontea Dottore Plagiattore semneaza aprobarea programului de infrastructura !

    Ieream eo locotenent majior cu trei stelute rusesti, de cand se tot semneaza programe pe infrastructura ! Si, in afara de fisete intregi de studii de fezabilitate, avem exact o pula !
    Pai ce sa avem cu ministrii de nuanta derbedeo-golaneasca alde Beshesku Flotila, ori alde analfabetici ca Bulangiu Picior de Ghips, ori puscariasi alde Flestechiu si puscariabili alde Mitrea Basculanta si Sova !
    Ai di pula me, mie imi spuneti in ce colonie traim aciulea ?

    Cretinii astia n-au reusit, intr-un semestru si mai bine, sa astupe o borta, cat o gura de canal, deschisa exact pe Podul Izvor, vizavi de Casa Poporului, dapoi sa se mai ocupe si de Masterplanuri !
    Doamne feri !
    Sa faci otostrada pe langa Deva, da sa nu poti intra, din orasul asta pe ea, ori iesi de pe otostrada spre Deva ! Sau un de pula mea or facut astia lindicul ala de drum, de n-aveau loc otoritatile la taiat panglici !

    RăspundețiȘtergere
  6. "Avem un premier care stă pitit pe la Istanbul. (...) Dar a luat decizia cu moscheea, ceea ce ne face să ne gândim că a fost operat la cap, nu la picior. E o poveste care dacă n-ar fi tragică ar fi comică. În momentul în care islamismul se extinde către Balcani (...), prim-ministrul nostru (...) hotărăște să aprobe construcția celei mai mari moschei din Europa, pe lângă care să funcționeze o universitate pentru 6.000 de studenți. Nu există risc mai mare de securitate națională decât să aduci studenți musulmani în România și de aici să-i și exporți prin Europa (...) Cred că astfel de decizii sunt cel puțin nesăbuite, dacă nu antinaționale", a spus Băsescu în discursul ținut la ședința reprezentanților organizațiilor județene ale PMP din regiunea Sud Muntenia, desfășurată în localitatea argeșeană Budeasa.
    ===============================
    zi-se viitorul traseist pe ruta Denea-Reahova Bici- Poarta Alba ori Aiud, la alegere
    http://www.agerpres.ro/politica/2015/07/05/basescu-ideea-construirii-unei-moschei-si-a-unei-universitati-islamice-la-bucuresti-un-risc-pentru-securitatea-nationala-18-01-18
    ============================

    Parerea mea e ca cam are dreptate domnu'latifundiar de Nana ! Numa moscheea neamului ne mai lipseste, ca Catidrala nemurilor e aproape gata !
    Despre universitatea pentru alde Osama Bin Laden ce sa mai zic ! Scolile noastre inca zac in gunoaie si stau sa se surpe, copchiii inca ne mai mor inecati in haznalele din dosul scolii, acum in sec 21, apa curenta e inke un vis prea indepartat, prifesorii sunt dati afara din examenele de definitivat pentru ca sunt prinsi copiind, la proba teoretica de la Edocatia Fizica, abandonul scolar e in floare, iar Dottore Plagiattore s-a gandit sa faca Universitate Mondeala pentru Al Ca Ida !
    Allah Akhbar !
    Ioi !
    Care pula mea ai, de imprumut, un ciomag ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, c-am citit si eo comentul lu' Base de mai sus, cu Interesul National, cine, sau ce dreaca este PM-interimar ? Ca nu deslusesc.
    Iar tre sa recunosc ca are dreptate Nea Flotila !
    Ce-o hi insemnand PM ? Doamne feri, doar nu cunva...
    Ioi, ce ganduri nepudice me-au venit in gand...

    RăspundețiȘtergere
  8. Premul Menestru (PM), sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, sigur ?
      Ca de la alde Base, omul cu "Gaozarilor" si "Tiganca imputita", te poti astepta la orice fel de nuante literare...

      Ștergere
  9. Buey, merg sa-mi fac aerisirea la pleosca, ca am fekut presiune pe furtunas !

    Aprop, ca tot se discuta pe la colturi de nush ce lege a salarizarii unitare, mai unitara decat asta in vigoare, data de boc (boc=cacat in linba turca), inca de pe timpul cand se maimutarea de-a cositul pe micile ecrane, iar tac-su ii spargea oo in cap, pe refrenul "Pusca si cureaua lata, ce salarii, ce sporuri si indemnizatii aveam odata " ! Deci, cum ziceam, am aflat pe surse sigure ca o sa mai avem o unitara pe salarizare, mai mult ca sigur inainte de alegerile shparlamentare !
    Numa dake n-o hi cumva fro rasturnare de guvern.

    RăspundețiȘtergere
  10. Societatea Comerciala "Mircea Dogarul" (SCMD) ne informeaza:

    Subiect: Pregatirea actiunii in instanta impotriva dnei av. Graziela Barla
    http://paginajuridicascmd.blogspot.ro/2015/07/nota-de-informare-nr-09-din-09072015.html

    ============================================

    Si eo care credeam ca ca sindicatul asta e desfiintat de mult !
    Ma doare pe mine la seapka de pregatirea si competenta profesionala a patzakinei aleia de Zgabriela Zbarla, cu care a facut Zdrongaru si Co contract, ca sa apere in instanta drepturile fraierestenilor, furate samavolnic de guvernele boc (boc=cacat in linba turca) !
    Cine a avut ocazia sa-i vada muianul pitzipoancei, poa sa confirme ca iti venea instant sa-i futi un cap in mue !
    Acusica sea se judeca cu cotreantza, dupe ce a papat zeci de mii de lei, moca, din cotizatiile fraierestenilor ! La fel ca si celalalt cuplu de tzepari de la casa de avocatura Vasilica si Zgalca, alti 2 filfizoni cu aere de mari avocati pe segmentul de penzii !

    Buey, pe bune, mai exista organizatia asta a lui Zdrongaru ? Ori mai exista doar in spatiul virtual, prin bunavointa aluia de manareste blogul ?

    (Pese: pfoai, cum mai defilam, cu fanfara in frunte, pe Stir Bey Voda si urlam ca scapetii Nu va hie frica, ca si Hoprea pica ! A picat o pula ! Ba, mai mult, in loc sa scrie carti, la racoare, ca sa-i dea permisie de serbatori, Nea Izmana da ordonante ca sa-si mareasca salariul ! )

    RăspundețiȘtergere
  11. Ioi ! Doamne feri !
    ======================
    Vestea buna este ca, am inceput ( este vorba numai de Filiala Pitesti ) sa primim H J Definitive, pe ampla Actiune de Executare Silita , impotriva MAp.N ( a CPS ). Motivul, il cunoasteti!
    Actiunea aceasta, va repune in drepturi pe toti rezervistii militari, cu sumele retinute abuziv din drepturile de pensie ! Si nu in 2016, ci in 2015!
    Si inca o veste buna: NOI, ramanem mai departe la posturile de lupta in SCMD, impreuna cu Filialele din Muntenia Sud.

    LUPTA CONTINUA, nu s-a terminat!

    Honor et Patria, Vae Victis!

    Vicepresedinte CD/ Coordonator
    Presedintele Filialei Pitesti
    Colonel Victor Popescu
    ==================================
    Iar ne-o baga doamna Lupul !
    Da' camasa, camasa, cat costa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ce-mi place kestea cu Executarea siluita a Meapeneului !
      Executa-i, tu-i in gura de Maciu-Piciu si de alti trompetisti urechisti, alde Tiberila Fratiu !

      Ștergere
    2. Pese: ala cu Erga Omnes, de urla ca un scapete pe sticla, la indemnul Primului Izmanar !
      Las ca se aplica acusica sea, tot erga omnes, restituirea furaciunilor guvernelor boc (boc =cacat in linba turca) si Co !

      Ștergere
  12. Gata, fug la coibar !
    O seara buna, tovarasi ! Va-n gura de cracanati !
    Si nu loati tot in seama ce scrie mosiu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, da tre sa recunosc ca-i tare Gabutzu Izmanutza ! Cum l-a lasat sefu la comanda, cum si-a fekut de cap !
    Me-aduc aminte cum am ramas eo, odata, ca Gabutzu, la comanda companiei, fro saptamana ! Dea dreaca de n-am dat invoiri de 12 si 24 la toti tilicarii, pana s-a sesizat OSu pe Rejiment si l-a sunat pe comandant, ca nu mai avea conpania nici Sesece, nici Sesebe, nica bre !
    Moamaaa, ce m-a futat shogunul, luni la sedinta de frecat ridikea !
    Ioi !
    Tare Gabutzul, nu gluma, bre !

    RăspundețiȘtergere
  14. Gata, acu kear ca ma uskesc la cuibar, ca in seara asta nu-s pe Durasel.
    NB la ZOO + NOO !

    RăspundețiȘtergere
  15. Topul salariilor demnitarilor europeni. Unde se situează România.
    -----------------
    Şefii de stat, premierii şi miniştrii altor state din Uniunea Europeană câştigă mult mai mult decât omologii lor din România. Chiar şi după creşterea indemnizaţiilor de la 1 august, demnitarii români vor fi tot la coada clasamentului. Pe ultimele locuri din Europa sunt şi câştigurile românilor obişnuiţi, indiferent că primesc salariul minim sau mediu pe economie. Iar bugetarii mai au de aşteptat câteva luni până la majorarile din noua lege a salarizării.

    Demnitarii din vestul Europei au cele mai mari salarii. Cu cât ajungem mai aproape de ţara noastră, lefurile scad. În Spania, de exemplu, unde salariul mediu lunar este de 1.600 de euro, şeful guvernului, vicepremierul şi miniştrii câştigă de 4 ori mai mult.

    SPANIA
    ------------------------
    Salariu mediu /lună1.634 euro

    Șeful guvernului /lună salariul mediu x 4 = aprox. 6.515 euro

    În Belgia, salariul mediu este de 3.300 de euro. De 6 ori mai mult câştigă prim-ministrul acestei ţări, adică 19.000 de euro.

    BELGIA
    --------------------------
    Salariul mediu /lună 3.261

    Salariul premierului/ lună - Salariul mediu x 6 = aprox. 19.167 euro

    Venitul preşedintelui Germaniei este cât 5 salarii medii din această ţară, adică 18.000 de euro pe lună. La fel stau lucrurile şi în Franţa, unde şeful statului câştigă 15 mii de euro pe lună - de 10 ori mai mult decât preşedintele României.

    La noi, şeful statului are un salariu de nici 3 ori mai mare decât venitul mediu din România.

    GERMANIA
    -------------------------------
    Salariul mediu brut/ lună: 3.400 euro

    Salariul preşedintelui/ lună: salariul mediu x 5= aprox. 18.000 euro

    FRANŢA
    --------------------------------
    Salariul mediu brut/lună: 2.874 euro

    Salariul preşedintelui/lună : salariul mediu x 5= aprox 14.916 euro.

    ROMÂNIA
    -------------------------------
    Salariul mediu brut/lună: 558 euro

    Salariul preşedintelui/lună: salariul mediu x 3= aprox 1500 euro

    - See more at: http://stiri.tvr.ro/topul-salariilor-demnitarilor-europeni-unde-se-situeaza-romania_62705.html#sthash.F0WRlyWj.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine poate... oase roade! Cine nu... vai mama lui!
      Fostele si actualele 'imperii'... o duc cel mai bine, nu-i asa?

      Ștergere
    2. Absolutamente total gresit ! Cum sa faci comparatiune intre niste tari europene, civilizate (ma rog, mai mult sau mai putin civilizate) si o colonie bananiera, de mana a doua, ca Romanistanul ! Cum sa compari veniturile dintr-o tara civilizata ca RFG (ma rog, civilizata daca excludem episoadele cu Aushwitz, Birkenau, Dachau, Main Kampf, O tanenbaum si Einen Klainen puskulitzen), un de fiecare cetatean federal castiga exact cat ii permite postul, cu veniturile din Romanistanul bananier, unde fiecare castiga dupa cat e de smeker, ori de bine ancorat la butoanele banului public !
      Cum sa ne compari cu beljienii, de exemplu, cand aciulea, in Romanistanul lucrului bine facut, soferul directorului adjunct de la Hidroelectrica castiga fro 16 mii de lei, adica mai mult decat seful Semegheului de la Em o 100, care este garantul cuceririlor...bla, bla !

      Ștergere
  16. Mneatza ! Sa reactualizam oleaca kestea cu ceocul, ca sa va mai treaca greatza !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri