Google Translate

vineri, 7 august 2015

"Bang bang", "pac pac"...! Joaca de-a hotii si vardistii costa bani, multi bani! Iata un semnal privind 'necesitatea' maririi BUGETULUI, 'armatei unice UE'. Voi ce credeti? UPGRADE


De-a rasul plansul: 
Soldatii din UE care striga "bang bang" cand trag cu arma, pentru ca nu mai au gloante.

Un e-mail oficial, care a ajuns in presa, a scos la iveala o situatie pe cat de ilara, pe atat de grava. Soldatii dintr-o tara europeana se confrunta cu lipsa de munitie si, pentru a nu risipi putinele resurse, la antrenamente pur si simplu striga "bang bang" atunci cand trag cu arma.

Este vorba de soldatii danezi care, din cauza deficitului de munitie, trebuie sa imite sunetul de arma in timpul antrenamentelor. Informatia apare intr-un e-mail oficial al Ministerului danez Aparari, care s-a scurt in presa, relateaza The Independent, care citeaza RTL Nieuws.

Armata a recursc la aceasta solutie de avarie pentru ca munitia a fost epuizata in timpul misiunilor internationale.

Problema este atat de grava, incat au fost anulate unele exercitii, obligatorii pentru pregatirea militarilor.

"Chiar daca nu au gloante, trebuie sa se antreneze cu arma. Asta inseamna ca trebuie sa tipe bang bang", a declarat presedintele sindicatului militar, Jean Debie.

Bugetul Apararii in Danemarca a ajuns in acest an la 8 miliarde de euro, comparativ cu anul trecut, cand acestui domeniu i-au fost alocate 7,6 miliarde de euro. 

Sursa: http://www.ziare.com/stiri/armata/de-a-rasul-plansul-soldatii-din-ue-care-striga-bang-bang-cand-trag-cu-arma-pentu-ca-nu-mai-au-gloante-1376660?



Dutch soldiers are shouting 'bang, bang' because they've run out of bullets


●▬▬▬ cum comentati? ▬▬▬●  

------------------------------------------------------

Sursa: http://www.graiulsalajului.ro/kovenek-elisabeta-din-boghi-s-a-spanzurat-in-faa-locuinei-a-46459
==================================
UPGRADE
---------------------------------
Saracii batrani bolnavi... ai nimanui...
'Sinuciderea, nu este solutia!'
Politicieni, atentie! Vine ea... si vremea... decontului!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Noi avem cartuşe, dar nu mai avem arme! Noroc cu F16-lea ăla la mîna a 4-a de la amerloci, portugheji şi ovrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. I-a apus steaua norocoasă! Averea lui Gigi Becali s-a dus pe apa sâmbetei.
    ------------------------
    Eșecul echipei Steaua din Liga Campionilor scoate la iveală probleme financiare foarte mari pe care finanțatorul Gigi Becali le are în afaceri.

    La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: "In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de euro!"

    Perioada petrecuta dupa gratii l-a afectat din plin pe Becali, afacerile sale prabusindu-se una dupa alta. Mai mult, Becali nu a mai vandut niciun teren in ultimii doi ani si jumatate, iar acest lucru a dus la lipsa de lichiditati, precizează într-o analiză site-ul ziare.com, cei care au realizat și o radiografie a celorlalte afaceri pe care Becali le deține.

    Cum se prezinta afacerile lui Becali.
    --------------------------------------------------
    Avicola Iasi SA - Firma se afla in insolventa, avand pierderi in valoare de 143.000 de lei in ultimul an. Avicola a ajuns pe butuci, avand doar patru angajati in acest moment.
    Romes - O firma ce produce tuburi electronice, nu mai are niciun angajat, iar cifra de afaceri este zero.

    Uzina Mecanica Dragasani - Pierderile din 2014 se ridica la un milion de lei, dupa ce cu un an in urma avusese pierderi de peste 200 de mii de euro.

    Arcom SA - Si aceasta firma se afla in insolventa, pierderile din 2014 ridicandu-se la aproape 3 milioane de lei. Pierderile sunt cu aproape 50% mai mari fata de anul precedent.

    Cum piata imobiliara s-a aflat intr-un blocaj, iar celelalte afaceri sunt la pamant, singurul colac de salvare pentru Becali a ramas Steaua.

    Echipa i-a adus incasari importante in ultimii ani, insa chiar si la Steaua exista o tendinta de declin. In 2014, Steaua a inregistrat un profit de 4,9 milioane de euro, fata de 13,3 milioane de euro in 2013.

    Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gigi-becali-afaceri-avere-546903.html#ixzz3i8IggZr9

    RăspundețiȘtergere
  3. DE RETINUT/de larg interes :
    E oficial: Fara atentii sau donatii pentru medicii din spitalele de stat.
    --------------------------------
    Medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacientii lor, aceasta practica fiind in dezacord cu normele penale aflate in vigoare, potrivit unei decizii a instantei supreme publicate in Monitorul Oficial al Romaniei.

    Decizia pronuntata, pe 4 iunie, de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), a aparut, pe 5 august, in Monitorul Oficial si este obligatorie de la momentul publicarii.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri