Google Translate

sâmbătă, 29 august 2015

Insula Sacalin, Marea Neagra. Un mirific pământ românesc. Accesul este INTERZIS


Cel mai nou teritoriu al României:
are 21.410 de hectare, iar accesul este INTERZIS.

În prezent, cel mai nou pământ românesc are o suprafaţă de 21.410 de hectare, este înconjurat de ape, iar peisajele îţi taie respiraţia. Deşi frumuseţea locului atrage în fiecare an mii de turişti, accesul pe noul teritoriu este interzis!

O zonă spectaculoasă care se întinde pe o suprafaţă de 21.410 de hectare, cu peste 229 de specii de păsări şi soiuri de plante rare, cu peisaje care par desprinse din cărţile cu poveşti şi în care nu poţi ajunge decât cu barca. Şi în care, din păcate, Guvernul României a interzis popularea insulei. Nici măcar turiştii nu au acces pe acest pământ. O măsură pe cât de controversată, pe atât de justificată.

 Insula Sacalin este o insulă nou formată, în Marea Neagră, în urmă cu peste un secol şi jumătate, la mică distanţă de coasta românească, în dreptul braţului Sfântu Gheorghe al Deltei Dunării. Iniţial Insula Sacalin era formată din două insule mai mici: Sacalinu Mare şi Sacalinu Mic. Însă cu timpul cele două s-au unit şi au format o masă unitară de pământ cu suprafaţă de 21.410 hectare.

Sursa:

http://www.observatorulph.ro/national/56666-cel-mai-nou-teritoriu-al-romaniei-are-21410-de-hectare-iar-accesul-este-interzis
--------------------------------------------------

5 comentarii:

 1. Sunt cinci teme pe care vrem să le discutăm cu partenerii politici, cu partidele parlamentare, dar mai ales cu oamenii simpli, cu cetățenii. Am propus în acest plan cinci direcții: renașterea națională, funcționarea statului, rolul României în lume, funcționarea economiei și noul stat social", a afirmat Oprea Gabutzu Izmanutzu !
  =======================================
  Mie-mi plac directiile si, mai ales, prima. Aia cu renasterea !
  Pai ca sa renasti, tre sa hi mai intai mort ! Stie el ceva Gabutzu, de elimina asemenea concepte din capatzana aia incruntata, utilizata pe post de clipurici la ochi !

  Ura Gabutzu ! Traeasca !

  ============================================

  Tocmai de aceea, vreau să vă spun de pe acum că în campania UNPR va fi ca în armată. Adică va fi ordine și disciplină.
  ============================================

  Uraaaa! La Unepere ca in armata, cu desteptare, sectoare, invoiri de 24 si de 48, bulau, alarme, verificarea ajentilor, marsuri, trageri de noapte, ZVITA si futai cu plutonul intreg, cand cineva calca pe bec, cu Mecegeul pe muean !

  Traeasca ! Ura ! Ma inscriu la Unepereu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Buei, niciun fast fud, inca, pe insula aea ? Nica, niciun keosc, ceva, non stop ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Acu nu- i nic, da la anus va fi o sectie de votare. Cel putin ona!

  RăspundețiȘtergere
 4. Romani retinuti pentru trafic de persoane, prin toata mUEa !
  Cum dai enter la teveu, cum auzi de marile ispravi ale romanilor, la mare concurenta cu fratii bolgari !
  Pai ce pula mea sa mai faca si romanii nostri ? Locuri de munca ciuciu, iar cele care mai sunt is platite la shto, asa ca se apuca oamenii de afaceri serioase ! Pai cine dreaca mai sta paznic la Mol, cand pentru o cursa de asta de carausie de refogiati, castiga cat salariul pe 6 luni, din colonie ?
  Va spui eo, nu va loati dupe cacaturile alea de la teveu, cu nush ce romani de succes, care or reosit in veata, bla-bla !
  Alea sunt niste cazuri izolate si accidentale, care nici macar nu pot hi cuantificate intr-un sondaj de tipul Irsop-Prosop !
  Adevarul, vizibil cu okiu liber, chiar si pentru aia care au dioptriile cat fundul de la fostele sticle de sifon, e cu totul altul: saracie lucie, viata mizerabila, alcoolism si analfabetism.
  Iar laba trista ala de Tariceanu-Razgandeanu Inima Zburdalnica vrea programe care sa aduca Romanistanul in randul celor mai poternice 7 poteri economice ale Europei Unite !
  Mue, baaaa !

  Ura, Oprea premier !
  Traeasca !

  RăspundețiȘtergere
 5. Bine ca nu cresc copaci pe insula aia, ca de mult era barbierita...

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite