Google Translate

miercuri, 5 august 2015

Ion Cristoiu, despre cine si cum conduce Romania! Am citit... va informez! E de râsu' plânsu'... Va invit si pe voi!


Potrivit presei românești, pe care o citesc în varianta online, departe de țară, Klaus Iohannis și-a luat o vacanță de două săptămîni la Neptun.

Și-a luat o vacanță din punct de vedere oficial. Practic, neoficial, Iohannis e în vacanță de opt luni, de cînd a preluat mandatul de președinte.

Tot din presă aflu că președintele va conduce țara de la Neptun.

De ce s-a dus Klaus Iohannis la Neptun, la vila lui Nicolae Ceaușescu?

Din două motive:

 1. Carmen Iohannis, pentru Popor, nevasta lui Klaus Iohannis, pentru presa prezidențială, Prima Doamnă a țării, a comandat celor patru creatori de modă un costum de baie strălucitor (vorba aceleiași prese prezidențiale). De obicei, Carmen Iohannis strălucește prin comparație cu alte neveste de șefi de stat. Cum ar fi putut Carmen Iohannis să apară în tr-un strălucitor costum de baie la Cotroceni? Pe cînd așa, mutîndu-se Cotrocenii pe plajă, Klaus Iohannis va putea invita la o baie în mare un cuplu prezidențial în vizită în România. Iar Carmen Iohannis va străluci din nou, de astă dată în costum de baie, prin raportare la nevasta invitatului, și ea în costum de baie. De aia s-a mutat Klaus Iohannis, cu conducerea țării cu tot la Neptun.

 2. Din cîte se știe șeful statului beneficiază de aghiotanți, de consilieri, de SPP și cînd dă din lăbuțe în apă, ca să se scalde cît mai bine, potrivit Sloganului Lucrul bine făcut. La Cotroceni aghiotanții, consilierii, SPP-iștii veneau, ca să zic așa, pe uscat. La Neptun, aghiotanții îi vor aduce telefonul criptat în apă, zicîndu-i că-l caută Victor Ponta de la Miami, și el în apă. Dan Mihalache îi va susura la ureche cine și ce a mai zis rău despre el și, prin urmare, trebuie arestat de către Binomul SRI-DNA, dînd și el din labe pe lîngă Klaus Iohannis. Evident, mai prost decît Klaus Iohannis, deoarece Klaus Iohannis e președinte, în timp ce Dan Mihalache e doar consilier.

De la instalare, Klaus Iohannis s-a remarcat prin bucuria imensă provocată de jucăriile aflate la dispoziția președintelui: voiaje luxoase peste hotare, vile luxoase de protocol, avioane de lux. Nu se bucurase însă de jucăria numită conducerea țăriii direct din apă. Deplasarea Cotrocenilor la Neptun i-o oferă din plin.

Cîtă vreme Klaus Iohannis se joacă de a conducerea țării din apă, la București Mugur Isărescu l-a convocat pe ministrul de Finanțe la o întîlnire pentru a-i da Înalte indicații în chestiunea Codului fiscal. Normal era ca această întîlnire să aibă loc între Klaus Iohannis și ministrul de Finanțe, și nu între Guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Klaus Iohannis e ocupat însă, din cîte se vede, cu fericirea de a sta la vila de protocol de la Neptun. De ceva vreme, Mugur Isărescu, profitînd de vidul de la Cotroceni, se afirmă ca un adevărat președinte al României.

Pînă la finele mandatului lui Klaus Iohannis mai sunt patru ani și ceva.
Sunt sigur că pînă atunci numărul adevăraților președinți va spori.
Vom avea un președinte și în persoana Codruței Kovesi, și în persoana lui Dan Mihalache, ba chiar și în persoana Patriarhului Daniel.
Lista rămîne deschisă.

Sursa: Gîndul de miercuri, 5 august 2015
Mugur Isărescu – adevăratul Președinte al României!
------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

6 comentarii:

  1. Va este dor de UDMR... la Guvernare? Abia asteapta!
    ---------------------------------
    Presedintele UDMR:
    "Nu ar fi o problema daca actualul guvern ar face o pauza dupa mai bine de 4 ani"

    Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri ca in cazul formarii unei noi majoritati "nu ar fi o problema daca actualul guvern ar face o pauza dupa mai bine de patru ani de zile".

    Intrebat daca UDMR ar sustine o eventuala motiune de cenzura la toamna, Kelemen Hunor a afirmat ca acest subiect nu a fost inca discutat cu liberalii.
    "Nu am discutat cu liberalii despre acest demers, nu am vazut nici subiectul motiunii de cenzura. Deocamdata, noi nu avem majoritate impreuna cu liberalii sau liberalii impreuna cu noi nu avem majoritate. Ar trebui sa discutam si subiectul, ar trebui sa vedem daca se poate forma o majoritate, dar eu cred ca nu ar fi nicio problema daca actualul guvern ar face o pauza dupa mai bine de patru ani de zile", a spus Kelemen Hunor, conform Agerpres, care citeaza RFI.
    Pe de alta parte, el a precizat ca nu depinde nici de liberali si nici de UDMR caderea guvernului, ci de aritmetica parlamentara.

    Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/politic/presedintele-udmr-nu-ar-fi-o-problema-daca-actualul-guvern-ar-face-o-pauza-dupa-mai-bine-de-4-ani.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 'Buturuga mica...' ramane totusi... Generalul!

      Ștergere
    2. Ha, ha, ha...
      Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a intrat în politică. Este preşedintele Organizaţiei de femei a UNPR Timiş

      Brigitte Sfăt l-a urmat pe soţul ei, fostul mare tenismen Ilie Năstase, în UNPR. Timişoreanca a devenit preşedintele interimar al organizaţiei de femei pe judeţul Timiş.

      Citeste mai mult: adev.ro/nslx9m

      Ștergere
  2. Niste escroci! Numai in tara asta de rahat se poate intimpla asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunoscutul realizator TV, Moise Guran, a lansat un nou atac la adresa șefului Băncii Naționale a României Mugur Isărescu. Guran afirmă că Mugur Isărescu se opune reducerii TVA, lucru care duce la păstrearea economiei gri(nefiscalizate) implicit a găurilor negre din economia românească, strategie susținută intens de fostul președinte al României Traian Băsescu.

    ”Dacă vine Mugur Isărescu și spune că TVA trebuie să fie 0 sau 50%, s-a terminat! Cum să nu ne luăm noi după el? Prin noul Cod Fiscal trebuie să reducem evaziunea fiscală. Dacă Isărescu se ia după Valentin Lazea, totul e clar. Logica lui Lazea e logica lui Traian Băsescu de anul trecut și e posibil să fie și acolo o legătură.

    După reducerea TVA, vin bani dintr-o economie care nu a fost niciodată fiscalizată. Fără o reducere de taxe, nu ai nicio șansă cu campaniile făcute de ANAF sau altceva. Ea trebuie combinată cu o reducere de taxe.

    Nici mie nu îmi place că Victor Ponta e cel care a făcut acest Cod Fiscal, sau că o să-l ia DNA sau nu, sau că o să fie premier sau nu. Dar, asta nu are legătură cu Codul Fiscal.

    Mie nu îmi place poziția lui Isărescu, politizează temele economice. Dacă în Parlament s-a votat într-un fel, înseamnă că o să ai predictibilitate. E posibil să vină niște investiții, asta înseamnă locuri de muncă. Ce face Isărescu nu e bine. Eu am avut conflicte cu Ponta, dar nu are legătură.

    Eu cred că s-au făcut niște presiuni de la Comisia Europeană, via Cotroceni, la adresa BNR.”, a declarat Moise Guran la Realitatea TV.

    http://www.presalibera.net/moise-guran-il-desfinteaza-pe-mugur-isarescu-s-a-terminat_1833606.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi s-a ajuns ca toţi ciumeţii să facă opinie separată de STAT! Isărescu, Vasilescu...Că doar ei sunt directori ai Băncii Naţionale din Cipru, nu din Romanika,

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri