Google Translate

luni, 3 august 2015

Jaful de la ANRP. Am citit... va informez! Intrebare: cine va reda romanilor si mai ales cand... ce s-a furat prin ANRP? Cand si cine vor fi condamnatii? Le vor fi 'confiscate extins'... averile?


Cum a grăbit Guvernul Boc jaful de la ANRP. 
Topul celor 30 care au luat despăgubiri de peste un miliard de euro.


Sursa: http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/cum-a-grabit-guvernul-boc-jaful-de-la-anrp-topul-celor-30-care-au-luat-despagubiri-de-peste-un-miliard-de-euro-693550.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Dosare Fraude ANRP 2015 - Ilustri Politicieni care au girat jaful | Udrea - Oltean - TB & Co

----------------------------------------------------------------------
●▬▬▬ cum comentati? ▬▬▬●Detalii, Click here: jaful de la ANRP 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. Cin n-a beut si cin n-a fumat, are. Restul, la coada la spatele primariei. Stati cu coatili pe gard tata luna si privti dupa postas, de parca tara asta de voi ar fi fost facuta. Ori de batranii vosti. Grasilor!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand se vrea... sise fura mai putin...
  ------------------------------------
  Veniturile colectate la bugetul statului în iulie 2015
  le-au depășit cu 7,25% pe cele din iulie 2014
  --------------------------------------
  Valoarea veniturilor colectate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) în luna iulie a fost cu 7,25%, respectiv 1,32 miliarde lei, mai mare decât cea aferentă veniturilor colectate în iulie 2014 și a depășit cu 3,2% (618,91 milioane lei) sumele din programul de încasări, informează, luni, instituția.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "IT'S ABOUT ECONOMY... doamnelor și domnilor de la PNL/PDL!"

   Cifrele finale privind încasările la buget după primele 7 luni din 2015 (comparativ cu primele 7 luni din 2014) arată clar diferența între gândirea economică a USL care duce spre dezvoltare și miopia austerității care ne-a condus în 2010-2012 (reprezentată și azi de PNL/PDL care se grăbesc din nou să acapareze puterea):

   1. Încasări 115,7 miliarde RON în 2015 (față de 106,6 miliarde RON în 2014) - plus 9,1 miliarde RON (aproximativ 2 miliarde de Euro);

   2. Încasări din TVA 33,9 miliarde RON în 2015 (față de 29,3 miliarde RON în 2014) - plus 4,5 miliarde RON (aproximativ 1 miliard Euro);

   3. În această perioadă au fost aplicate următoarele măsuri cu impact bugetar negativ - scăderea CAS cu 5pp / scăderea taxei pe construcțiile speciale de la 1,5 la 1 % / neimpozitarea profitului reinvestit pentru companii / creșterea contribuției la Pilonul II de pensii de la 4,5 la 5% / scăderea TVA la alimente de la 24% la 9%!

   4. Prin relaxare fiscală, administrare fiscală eficientă, combaterea evaziunii fiscale (care a explodat în perioada 2010-2012 și a fost combătută prin înființarea Direcției Antifraudă) și măsuri de stimulare economică și creșterea numărului locurilor de muncă fiscalizate se obțin rezultate concrete!

   Restul este doar politica austerității mioape și a demagogiei politice specifice guvernării 2010-2012 și reprezentate azi de "flămânzii" de la PNL/PDL!

   "It's about economy - peneliștilor și pedelistilor"!", a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

   - Sursa: http://www.dcnews.ro/victor-ponta-mesaj-de-ultima-ora-peneli-tilor-i-pedeli-tilor_481552.html#sthash.JD2o3xwM.dpuf

   Ștergere
 3. Buey, s-au jucat aistia cu sutele de milioane euro,
  adica le-au furat care cu ce-au avut sacose, geamantane, portbagaje,
  cum se joaca copii, cu puta'n tarana! Bravos, natiune!
  Sa traiti bine, si sa votati cum se cuvine!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite