Google Translate

vineri, 28 august 2015

Mohammad Munaf, a fost adus în România. Anunţul a fost făcut de şeful statului, Klaus Iohannis. O bomba de presa... si doar atat! Pariem... ca asa va fi?


Unul dintre personajele-cheie din dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, Mohammad Munaf, a fost adus în România. Anunţul a fost făcut de şeful statului, Klaus Iohannis. Munaf, care a fost condamnat în lipsă la 10 ani de închisoare în acest dosar, se află în prezent în custodia Poliţiei.

Ovidiu Marincea, consilierul directorului SRI, a declarat, la Realitatea TV: "Mohamad Munaf a fost localizat undeva în Orientul Mijlociu şi în urma unei acţiuni ample desfăşurate în cooperare cu partenerii noştri interni şi internaţionali am reuşit să-l aducem în România.”

Doi dintre cei trei ziarişti răpiţi în Irak au salutat public aducerea lui Munaf în ţară. Marie Jeanne Ion a scris, pe contul ei de Facebook, că este o zi de marcat în calendar şi că are încredere în sistemul de justiţie din România. Iar Ovidiu Ohanesian a declarat pentru Mediafax că felicită autorităţile pentru lupta împotriva terorismului internaţional.

Mohammad Munaf a fost ghidul celor trei jurnalişti, Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian, răpiţi, în 28 martie 2005, în Irak. Munaf a stat în captivitate, alături de ei, timp de 55 de zile. Numai că, după eliberarea lor, s-a descoperit că de fapt Mohammad Munaf împreună cu Omar Hayssam ar fi pus la cale răpirea. Cum are dublă cetăţenie, americană şi irakiană, Mohammad Munaf a fost predat autorităţilor americane. El a fost judecat pentru răpirea jurnaliştilor în Irak, unde a fost condamnat la moarte prin spânzurare în primă instanţă. Munaf a contestat sentinţa, iar în 2008, verdictul a fost anulat pe motiv că s-au descoperit vicii de procedură şi erori în aplicarea legii. De atunci, nu s-a mai ştiut nimic de Mohammad Munaf.

Între timp, Mohammad Munaf a fost judecat în lipsă şi în România, unde a primit 10 ani de închisoare, în acelaşi dosar al răpirii jurnaliştilor. Munaf trăia din 2001 în România şi era preşedintele grupului de afaceri Manhattan, de sub tutela lui Omar Hayssam, afacerist sirian şi membru al Partidului Social Democrat. Omar Hayssam, şi el condamnat în ţară în dosarul răpirii jurnaliştilor a fost adus în ţară în urmă cu doi ani. În prezent, Hayssam îşi ispăşeşte condamnarea de 23 de ani şi 4 luni.

Sursa:

http://www.realitatea.net/primele-reactii-ale-ziaristilor-rapiti-in-irak-dupa-aducerea-luiu-munaf-in-romania_1779928.html
-------------------------------------------------------------
Detalii, Click here:
Mohammad Munaf,adus în Romania
============================

3 comentarii:

  1. Ma doare la basketi de Munaf si alti Haisami !
    Mai repede la incubator cu adevaratii vinovati, grijania mamicutzelor voastre de banditi derbedei, ce sunteti !
    Ati vezut ce repede l-au judecat bozgorii pe bozgoroiul ala din Romanistan, care vroia s-o faca pe-a calauza si sa treaca niste refogiati, in Aostria ? Zbang-zbang si, din trei miscari, direct la zdup !
    Pe cand si la noi cu judecarile de genul asta, in regim de mahimo urjenta ?

    Zeii fie cu noi ! Allah Akhbar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pese: pana s-or trezi si-ai nostri sa ne spuna ce s-o intamplat, vinovatii ies din sistem, in mod natural, si pula satisfactie de a-i mai vedea inlantuiti la picere !

    Ura, traeasca conducerea si poterile in stat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eote ce am gasit in arhiva de aor a blogulu:
    =========================================
    Motanelul caca nu mai este membru la partidul lui Gligor . A fost dat afara ca orice pisic cacacios ! A ramas ceea ce a fost ..
    "În plus, domnul Kiş este un susţinător al UNPR ului, postând pe diferite site uri puncte de vedere, personale ce-i drept, despre liderii acestui partid, aducându-ne, în calitate de membru al CNI, grave prejudicii de imagine."
    https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/permalink/1618764948381456/
    =========================================

    Asa sa hie, oare, cu "motanelul caca" ?
    Si eo care ieream ferm convins ca de la el va veni salvarea noastra....
    Buei, ce viata de cacat, sa te dea toti afara, si de pe bloguri, si din partid...
    Imi si inchipui ce prejudicii le-au adus alora si cum le-a botit imaginea, cu apucaturile lui de smardoias inchipuit !

    Ura, traeasca !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri