Google Translate

duminică, 30 august 2015

Vasile Blaga, a hotarat: Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. PNL, trebuie sa organizeze alegerile! PNL trebuie să ajungă la guvernare până la scrutinul din 2016 și să organizeze alegerile, a declarat, duminică, copreședintele liberal Vasile Blaga, la întâlnirea de la Suceava cu membri și simpatizanți ai partidului din județ.

''Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. Niciodată nu a organizat alegerile PNL'', a spus Blaga. 

El a transmis celor prezenți în sala Casei de Cultură din Suceava că premierul Victor Ponta trebuie schimbat, pentru că ''face rău României'' prin măsurile pe care le ia. 

''PSD nu știe să conducă decât dacă se comportă cu țara ca propria avere. Cum e posibil să stea Ponta în fruntea Guvernului? Nu am nimic cu cetățeanul Ponta, am cu premierul. Eu nu spun că e vinovat sau nu, dar rău României face. Obligația e să îl scoatem repede de la guvernare că prăpădește țara asta. Să meargă unde vrea el. Va trebui să îi facem să plece cât mai repede, dar să ne gândim și să aducem oameni tari, care să nu învețe să fie miniștri cu calificare la locul de muncă'', a spus Blaga. 

Acesta a adăugat că în viitorul Cabinet liberal se vor regăsi miniștri și secretari de stat de la Suceava. ''Să mergem înainte cu toții să luăm ce e mai bun de la fiecare și țineți-vă aproape primarii și faceți-i unici președinți ai structurilor de conducere ale PNL'', a transmis Blaga. 

Totodată, liderul liberal a subliniat că la Suceava trebuie recâștigate Primăria și Consiliul Județean. 

''Trebuie să recâștigăm tot în Suceava, asta însemnând președinția Consiliului Județean Suceava și Primăria, cu bărbați adevărați care nu mint și nu trădează. (...) Am aici prieteni vechi la Suceava. Pe Flutur, Bălan și pe fostul senator Onofrei. Am atâta încredere în capacitatea lor și nu întâmplător l-am propus pe Flutur secretar general al PNL'', a arătat Blaga. 

AGERPRES/(A — autor: Silvia Marcu, editor: Georgiana Tănăsescu)

Sursa: http://www.agerpres.ro/politica/2015/08/30/blaga-trebuie-sa-ne-prinda-alegerile-la-guvernare-15-49-15
-------------------------------------------------------------------------

24 de comentarii:

 1. Nush unde trebo sa va prinda pe voi alejerile si ce trebo sa faca Peneleu', insa pe tine, buei Bolek, sigur trebo sa te prinda la mititica de mahimo siguranta !
  Si pe inca cativa alde tine, cu care ati nenorocit tara ! Ati devalizat-o, pedelici imputiti !
  Ati distrus sanatatea, ati desfiintat spitalele si ati fugarit medicii, ati desfiintat sute de mii de locuri de munca, iar pe cele de mai erau le-ati blocat, ati ingenuncheat intreaga economie si ati furat, pe viata si pe moarte, tot ce mai era de furat !
  Pana si voturile in parlament le-ati furat, in direct pe postul national de teveu !
  La parnaie, buei, nu la guvernare, javrele dreaca ce sunteti, cu ala de v-a pastorit !
  Ai impresia, buei umflatule, ca daca te dai dupa copac si stai la umbra Peneleului, eo am uitat ce dezastru ati facut p-aciulea !
  V-a'n gura de borfasi, pana si de drepturile mamelor v-ati luat ! Nu va mai ajungeau voua banii pentru telegondole si terenuri de fotbal, in panta !

  Ceocu mic, rahatule !

  RăspundețiȘtergere
 2. Avemus papa ! Sau, mai bine spus, avemus prezidente !
  Cica dupe fro 50 de zile de CO, conform planificarii/2015, s-a aratat si marea familie prezidentiala: primul si cu prima !

  Ura, traeasca conducerea !
  Jos dusmanii !
  Hai liberare !

  RăspundețiȘtergere
 3. Si cine pizda lu muma-ta de buhai umflat cu poampa ai vrea tu sa stea in fruntea zguvernului ? Curvistina aia de Nutzi Cur de Fer ? Videanul Bordureanul ? Ritzi-Pitzi ? Marioneta aia piticantroapa de boc (boc=cacat in limba turca) ? Sebastean Labaroiu, cumva ? Ori Attila Ceke Beke Borbeleke ? Anca Bulangiu, ori cretinul ala de Seitan ?

  Hai, boraste pe nas, sa aozim !

  RăspundețiȘtergere
 4. La Multi Ani tutulor, de Zioa Limbei Romane ! Sau, ma rog, ce a mai ramas din ea, dupa ce o periem de americanisme si alte cocalarisme !

  Vorba limbricului ala de Patzachievici:

  Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau ... să o folosim numai pentru înjurături ... ”
  —H. R. Patapievici, Politice, ediția 1996, pag. 64
  =========================================
  Af cors, boss !

  RăspundețiȘtergere
 5. Pese: sau, cum ar zice Cacarescu, in "Orbitor":

  “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).

  - “Îi plăcea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

  - “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

  - “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

  - “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).
  ==========================
  N-asa ca-i cul ?
  Pe asta l-a decorat Beshescu cu nush ce ordin de mare Cavaler, pentru merite deosebite aduse literaturei si limbei romane !

  Ura, traeasca !
  Hai liberareee, madar facar !

  RăspundețiȘtergere
 6. Pese: si, asea cum ne sade bine intr-o zi de sarbatoare nateonala, sa recitim o capodopera limbistica a Lutzeaferului poeziei romunesti, marele Eminescu:
  =========================================
  [„Alei puică”…]
  (1871 – 1872)

  Alei* puică mişcă-ţi gura
  Să se vadă muşcătura.
  Cum puicuţă* nu te-nduri
  Să mă klaşi să-ţi văd de curi.
  De curi albi ca şi omătul,
  De lindicul sperietul.
  Să-l punem la rânduială
  Cu niţică zgândăreală.
  Vin * colea * şi-oi şti să lupt
  Crăpătura * să ţi-o-nfrupt
  Că destul am stat pe post
  Sub pecete cât a fost.
  Sub pecetea cea de fată
  Când pişai * ca o săgeată.
  De când dragă te purcişi *
  Urlă valea când te pişi.
  Merge drumul din lindic
  Până chiar pe sub buric
  Şi buricul frică n-are
  Că el merge tot călare.
  Da lindicu-i mânios
  Că el merge tot pe jos
  Pe spetezea * pizdii late
  Pe bucile afumate.
  Mult mă mir şi mă badur *
  Cum stă pida lângă cur,
  Şi nu moare
  De putoare.
  =============================
  Ioi, cand imi aduc aminte ca ierea cat pe ce sa citez din poezia asta si la proba scrisa de bac, la LIMBA romana, insa nush ce m-a retinut, de-am ales nush ce versuri din betivanul ala de Bacovea !
  Sigur imi punea Cojoc 10 +, cacu Cojoc am facut linba romana la LM Clung Mold, jud. Suceava

  RăspundețiȘtergere
 7. Alte coivinte si exprezii din linba romana, tare draji mie:
  -gaozarilor
  -sa traiti bine
  -tiganca imputita
  -inima zburdalnica
  -lingator de clantze

  Nu-mi mai aduc prea bine aminte de autor...

  RăspundețiȘtergere
 8. Pese: despre ce pula me, vorgheam ? Ca adminu inche nu s-a trezit si pana apuca el sa dea bun de tipar, trece dreaca zioa !
  Am si oitat ce fecalizam...

  RăspundețiȘtergere
 9. NCF (noul cod fiscal) reintra in dezbateri, la comisii !
  Asta dupa ce a fost dezbatut si rasdezbatut prin camere, votat in unanimitate in plenul Shparlamentului si reanalizat de jde ori la Coatro Ceni DC.
  Pai, asea fratilor ! Nu ca limbricea ala de boc (boc=cacat in limba turca) care isi asuma cate o lege, la fiecare pauza de cafea de pe holurile Palatulu Victorea !
  Ori o dezbatem, ori nu !

  Asa Gabutzu, arata-le tu lor cum se adopta o Hotarare a Comandantului, inclusiv cum sta treaba cu stanga peste dreapta si camasa in pantaloni !
  Baga-le si Mecegeul pe mueane, tu-i in gura de neinstruiti !

  Ura, traeasca Gabutzu, cel mai tare vice din toate timpurile !

  Hai liberareeeee !

  RăspundețiȘtergere
 10. Ioi !
  Acum, la Bucuresti (sa traiesti) sunt 31 de grade Cel Sus ! Ear fac preziune la pleoasca si mi se colmateaza furtunasele !

  RăspundețiȘtergere
 11. Romanistanul este pe podiumul de premiere, deocamdata cu bronz, in ceea ce priveste rata abandonului scolar, la nivel de Heuropa ! Deci, toata Heuropa, manca-ti-asi, si nu numa la nivel de mUE !

  Stire proaspat-prospetica, ca carasu, acu loat de la kerhana, direct din cosiuletul pescariului !
  Ear noi ne cacam pe noi cu Zioa Linbei Romane ! Mergeti prin satele coloniei si incercati sa purtati o discutie, cu astia din generatia post PRO, in linba noastra-i o comoara, din haznale desfundata, sa vedeti ce bine o stapanesc urmasii nostri, in vecii vecilor ! AMIN !
  Ngng, ngng si ngng ! Iar dupe al treilea pahar de rachiu (indiferent marca-de pufoaica, din electrozi, din gainat de cichen ori din spirt medicinal trecut prin paine), e un deliciu sa discuti cu satenii nostri !
  Pese: sa nu credeti ca pita folosita ca filtru decantor pentru spirt, in procesul de distilare, este aruncata la gonoi ! Doamne feri ! Dupe un proces de uscare fortata, in arsita verii, si evaporarea suptstantelor nocive, ea va hi servita cu barabule hierte, ori cu crumpi batuciti !

  Limba noastra-i graiul pâinii,
  Când de vânt se misca vara;
  In rostirea ei batrânii
  Cu sudori sfintit-au tara.
  Limba noastra-i frunza verde,
  Zbuciumul din codrii vesnici,
  Nistrul lin, ce-n valuri pierde
  Ai luceferilor sfesnici.
  Nu veti plânge-atunci amarnic,
  Ca vi-i limba prea saraca,
  Si-ti vedea, cât îi de darnic
  Graiul tarii noastre draga.
  =============================
  Da, da...

  RăspundețiȘtergere
 12. Pese: da sigur ca da, pana si in armata (ma rog, ce a mai ramas din ea, dupa punerea in aplicare a principiilor din Piramida lui Barbu), linba asta romaneasca e asea de pretoita, incat nu mai avem conducere, ci staf, nu se mai poate face nimic la comun, fara un geoint, grupurile de lucru au devenit veritabile uorching grup, etc !

  Hai dasvidania !

  RăspundețiȘtergere
 13. Preluare de pe SCMD (Societatea Comerciala Mircea Dogaru, intrata in insolventa)
  =========================

  luni, 31 august 2015
  PLECARE PREMATURA
  In cursul noptii de duminica spre luni, 30/31 august, a incetat din viata, dupa o indelungata si grea suferinta, camaradul nostru, col. (r) Zamfir VASILONI (n. la 17.05.1949), vicepresedinte al Filialei 2 Sector 5 Bucuresti.
  Corpul neinsufletit va fi depus la Capela cimitirului Ghencea Militar III, astazi 31 august la orele 17.00. Inmormantarea va avea loc maine, 01 septembrie, la cimitirul mentionat, la orele 12.00.
  Biroul Operativ Central si Comitetul Director ale S.C.M.D, transmit familiei indoliate sincere condoleante.
  Odihneasca-se in pace!
  p. B.O.C. si C.D./SCMD
  Presedintele SCMD

  Col. (r) Mircea Dogaru
  ======================================

  Zeii sa-l odihneasca !
  Cred ca e acel Vasiloni genistul, care o fo lector si prin AMG, cu care am studiat nush ce boambe si explozivi, ori nu mai stiu ce dreaca de cursuri am avut cu el ! Oricum, o fo un baeat giugiuc. Toata grupa o avut 10 la max !
  Sigur ala e, avea si-un var bun cu care umbla toata zioa, Drojdineanu Amachitoritei parca il chema !
  Personal, sunt in asentimentul lui p. B.O.C. si C.D./SCMD
  Presedintele SCMD
  Col. (r) Mircea Dogaru

  Adica, precum se vede, sindicatul asta nici BOC (boc-cacat in limba turca) nu mai are, si nici CD !
  Semneaza unul care inca se crede presedinte !

  RăspundețiȘtergere
 14. 55 de mineri autoblocati in subterane ! N-am inteles bine motivele, insa nu cred ca e vb de nush ce disponibilizari, inchideri, conditii de munca, ori salarii !

  Ura, traeasca ! Dreptate pana la capat !

  RăspundețiȘtergere
 15. Dezastru in sistemul medical: pleaca medicii cu sutele !
  Ura, traeasca conducerea !
  Dreptate pana la capat !

  RăspundețiȘtergere
 16. Ilie Sârbu se va retrage din politică pentru a activa la Curtea de Conturi
  ===================================================
  Sunt ferm convins ca va hi total impartial si ca se va rupe definitiv de politica bolsevica, devenita intre timp social democrata !
  Buei, nu i-ati gasit si voi un post la ROM ATSA, unde sa numere avioane pe monitor ? Drept la Curtea de Conturi il propuneti, unde n-au ce cauta politrucii, daca vreti sa faceti ceva bun cu structura asta ?

  RăspundețiȘtergere
 17. Captura de pe InfoMondo Militar
  ===================================
  http://militar.infomondo.ro/wp-content/uploads/2015/08/Promotia-1965-a-Liceului-Militar-Campulung-Moldovenesc.jpg
  ====================================
  Incredibil cat de bine "se tin", inca, sotii Vaca si Gibonul Bejinariu !
  Daca poza nu-i fotoshopata, inseamna ca astia sigur au avut legaturi, cu fro civilizatie extraterestra !
  Mai sunt si alti prifesori p-acolea, mai vechi decat Tutankamon.

  (Vaca e doamna cu florile mov, imbracata la deo pies, iar Gibonul e mortaciunea aia din spatele ei, ambii prifesori de chimie, de la infiintarea Liceului Militar in 1859, imediat dupa unirea principatelor, si pana prin anii 2000 !)
  Cei de-ati studiat arta rezboiului la Clung, in varful muntelui, unde nicio o laba nu puteai sa-ti faci de frig, mai cautati si voi, prin amintiri !

  Ura, traeasca cel mai tare vice !
  Hip, hip, ura-Gabutzu !

  RăspundețiȘtergere
 18. Ministrul Mircea Dusa a anuntat ca, in prezent, se lucreaza la un proiect de majorare a soldelor tutulor caprelor militare ! De la tilicar, la jeneral !
  Doar despre prezent, ne-a anuntat dom ministru. Despre viitor, ceocu mic ! Cand o sa le-o bage doamna Lupul, soldele marite/ajutoarele umanitare, pe card, nu stim !

  De la radeo sant, am primit info ca, dake nu pica Ponta, s-ar potea ca din aceasta toamna, inainte de intrarea in vigoare a LPM. Dake pica Ponta si ramane Gabutzu la conducere, cred ca in cateva zile !
  Cu gabutzu nu te joci ! Asta face ordine si disciplina regulamentara in guvern, chiar cu riscul de a aplica si unele practici disciplinare neregulamentare, ca cum ar hi de alea cu culcat-drepti-culcat-drepti, pana la limita lesinului, ori chestea aia cu spalatul scarilor de la Palatul Victorea, cu periutele de dinti, etc !

  Ai di pula mea !
  Aloo, despre ce dreacu vorgheam ? Ca incep cu una, dupe care ma trezesc prin balarii !

  Ura, traeasca cel mai puternic vice !

  RăspundețiȘtergere
 19. Pese: potrivit anumitor dezbateri, cica daca se maresc soldele activilor inainte de intrarea in vigoare a LPM, atuncea PULA actoalizare penzii militare, in baza carora sa se faca si recalcolarile !
  Haoleooo, fug sa ma inscriu inapoi la Secemedeu...

  Huoooo, jos !

  Buey, acusica sea, dache stau sa ma gandesc bine, sa-i mai lasam si pe altii sa traeasca oleaca, ca noi ne-am cam facut veacul prin sistem !
  Moaaaama, cand ma gandesc ce chefuri trageam pe timpul Putrezitului, cu 100 de lei, la Carul cu bere ! Ca la Cecea nu mergeam, ca nu ne primea fara crivata si, dupe ce ne imbatam, ne fila Ceistul, care ne dadea pe goarna la seful rejimentului, de ne futa ala 1 an de zile, pe la toate bilanturile, activele de partid si utece si alte reviste de front !
  Ori, ce cheolhane mai trageam pe la popota, dupa ce s-a dat liber la cheolhaneala prin umeuri, iar bibliotecile or fo transformate in baruri de zi !
  Acu, sa mai traiasca si altii, in zpeceal baetii astia de tip NATO, care-si plimba limba-n gura cand vorbesc pe romano-americaneasca, de zici ca-i sarpele de desfundat tevi, in actiune !

  Ura, traeasca conducerea

  RăspundețiȘtergere
 20. Da, muei. Pleaca medicii si ma duc si eu. Dar mai am o speranta la o matusa la tara langhe Bucuresti, care stie pe una care stie pe cineva care stie sa traga cu ventuza. Ioi, dache era langhe Waslooi nu ma mergeam, ca acoilea traghe cu paherul si cu litru' , kse be metropoolito.

  RăspundețiȘtergere
 21. "Vreau să vă dau o veste bună. În luna august, cu TVA 9% la alimente și cu 1% doar taxa specială și nu 1,5%, cât credeți că am încasat, că s-a închis luna august față de 2014, cu TVA mare? Un miliard de lei în plus, adică 200 de milioane de euro", a precizat Ponta.
  ================================================
  sursa: cautasitu-inpulamea-pemansetadindreapta-canuesti: handi
  ================================================

  Bravo Victorasi ! Hip-ura Viurele ! Sa moara dusmanii de necaz, ca ei n-a reosit asemenea bunaciune !
  Traeasca si vicele Gabutzu !

  Pese: si nu uita sa livrezi miliardul asta, mocca, la BOR ! c-ai mai facut niatali ghidusii de astea, cu firfireii ramasi nemestecati, pe la sfarsit de an ! Sa nu cumva sa te puna dreaca sa faci ceva pentru spitale, ori scoale, ori aparare ! La BOR sa-l dai !

  Jos diusmanii de clasa !
  Traeasca linba romaneasca !

  RăspundețiȘtergere

 22. LIGA 1

  Mircea Dușa nu înțelege o decizie a celor de la Steaua: "Nu știu de ce au renunțat"

  ===============================================
  Asta nu intelege mai multe, nu numai decizia Stelei.
  Insa nu aspectul asta e important, ci cum comenteaza comentacii.
  Eote niste extrase:
  ==========================
  Niculae Blaga • 31 August 2015, 20:15
  MINISTRUL ARMATEI CARE NU A FACUT ARMATA

  Marcel Hudescu • 31 August 2015, 19:55

  Mai ministru *** Ponta stie ce faci tu? Ce treaba ai tu cu fotbalul armata sa se ocupe de tancuri de cotiugi de sascornite ca la altceva sunteti nuli besinosilor aveti salarii astronomice si nu ati muncit niciodata impozit nu ati platit lasati fotbalul poporului nu puneti laba pe munca si sudoare atator sportivi dandu-i afara din casa numai ca sa ciupiti niste bani sa va umpleti bardahanele r*** precum Boroi si Talpan fac legile in Romania si ameninta poporulcu tampeniile lor!!!!

  gicutzu69 • 31 August 2015, 19:48
  Dusa asta cand il vezi te umfla rasul,numai a ministrul Mapn nu arata!

  Dar stai asa, ca asta nu e totul !
  Eote si cireasa de pe tort:
  ===================================
  crimson.veritas • 31 August 2015, 18:59

  Iar ca sa-i raspund lui Dusa ca si cum nu ar incerca sa provoace ... bai Dusa ... luatia-as ministeru in pula, noi nu ne antrenam acolo ... pentru ca de ce sa ne antrenam intr-o cloaka cu porki ca tine ... si sa va mai si dam bani pe care nu-i meritati ... ca nu ati construit voi nici stadionul, nici baza de antrenament ... stadfionul este construit din banii Stelistilor, iar baza din banii lui Becali! Deja a devenit injositor pentru Steaua ... sa se antreneze si sa joace meciurile intr-o baza a mapn-ului ... este ca si cum ai intreba 'De ce nu se antreneaza trupele NATO intr-o baza Al Quaeda' ... duh! Pai de aia ... ca mirositi a pork ... voi in ministerul ala cand se base unu ... se bas toti ... sunteti o bashina ... finantata de la buget cu aere d-astea de superioritate ... marka Stalin! Eu nu inteleg cum v-a suportat Becali atatia ani ... sa va vada pe la lojele vip, bilete, invitatii ... cand voi sunteti niste desculti, lesinati ... care va lingeti sosetele de foame ... echivalentul rezident in Romania ... a *** de la parit! Deci scurt ... raspuns ... *** ... de aia nu se mai antreneaza Steaua ***!
  ============================

  Si eo credeam ca numa scapetii ca mine scriu mascari la adresa bashinosilor astora lesinati de foame, cu aere de telectuali, de la Meapeneu !
  Doamne feri !

  RăspundețiȘtergere
 23. Pese: mai ia, ca-i distractiv:
  ==============================
  vasglo • 31 August 2015, 18:10

  Cum o fi ajuns omul asta Ministru Apararii intre-o tara Nato?? Nici o Republica bananiera n-a putea numi un astfel de "nevinovat" intr-o astfel de demnitate!!...:))

  carol_k • 31 August 2015, 18:03

  Eu cu toata lipsa de respect pe care i-o port dinamovistului Dusa dar si premierului acestui guvern de pocnitori le spun ca au distrus pana si Steaua pe langa atatea altele in tara asta.

  Auzi bre, guvern de pocnitori !

  RăspundețiȘtergere
 24. Ha, ha, ha... Asa crede... si 'je'!
  -------------------------
  Ponta:
  Pe Blaga l-a luat gura pe dinainte și a spus de ce vrea PNL la guvernare - ca să organizeze alegerile!

  Premierul Victor Ponta a declarat marți că, potrivit afirmațiilor copreședintelui liberal Vasile Blaga, PNL vrea la guvernare pentru a organiza alegerile și nu pentru a face ceva mai bun pentru țară.

  "Pe domnul Blaga l-a luat gura pe dinainte și v-a spus și dumneavoastră și întregii țări de ce vrea el la guvernare. Nu vrea la guvernare să facă ceva mai bun, să guverneze țara, să vă fie bine, să mărească salarii, să facă drumuri. Domnul Blaga vrea la guvernare să organizeze alegerile, că știe el cum le organizează", a afirmat premierul, întrebat cum comentează declarațiile lui Vasile Blaga potrivit cărora liberalii se pregătesc pentru o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară și că se așteaptă la o demisie din partea prim-ministrului.

  Victor Ponta a adăugat ironic că i-a plăcut o altă afirmație a lui Vasile Blaga potrivit căreia acesta "nu a organizat niciodată alegeri". "Serios? Dar în 2009 la prezidențiale cum a câștigat domnul Băsescu al doilea mandat, nu cu furăciunile domnului Blaga și ale lui Videanu? Are o memorie scurtă din acest punct de vedere. Deci, cetățenii României știu de ce vrea PNL la guvernare — ca să organizeze alegerile. Iertați-mă, dar eu nu sunt de acord cu ei", a spus premierul.

  AGERPRES/(A — autor: Daniel Florea, editor: Andreea Rotaru)
  Sursa: http://www.agerpres.ro/politica/2015/09/01/ponta-pe-blaga-l-a-luat-gura-pe-dinainte-si-a-spus-de-ce-vrea-pnl-la-guvernare-ca-sa-organizeze-alegerile-12-37-55

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite