Google Translate

miercuri, 19 august 2015

Violatorii au ajuns la penitenciarul Vaslui! Ce le-au făcut ceilalți pușcăriași? Era de asteptat, dar se poate si mai rau! Aveti idee... de ce?



 

'Violatorii au ajuns la penitenciarul Vaslui! De ce tratament au avut parte e de neimaginat! Ce le-au făcut ceilalți pușcăriași

Cei şapte tineri din comuna vasluiană Văleni, condamnaţi pentru violarea unei fete de 18 ani şi pentru care instanţa a înlocuit controlul judiciar cu arestul preventiv, au fost transferaţi, astăzi, din arestul Poliţiei la Penitenciarul Vaslui.

Cei şapte violatori din Vaslui şi-au primit pedepsele. În total, ei vor face 46 de ani si 4 luni de închisoare şi vor trebui să plătească daune morale victimei, în valoare de 50.000 de lei. Aceștia au ajuns deja la penitenciarul din Vaslui, unde nu au fost deloc bine primiți de viitorii colegi.



Tinerii au fost scosi de gardieni la plimbarea de dimineata, moment in care toti detinutii aflati la ferestre au început sa-i huiduie și să le adreseze injurii. Huiduielile i-au determinat pe gardieni să ia măsuri suplimentare de securitate in cazul tinerilor, mai ales după ce mai mulți pușcăriași au promis că o vor răzbuna pe fata violată.


Cei șapte vor sta în trei săptămâni de carantină, iar după vor rămâne în regim de arest preventiv, separat de restul deţinuţilor, condamnaţi definitiv.'

Sursa:  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/violatori-vaslui-ce-au-patit-la-puscarie-incredil-548132.html

------------------------------------------------------

23 de comentarii:

  1. Noroc ca s-a sesizat presa cu futatorii astia de Vaslui ca, dealtfel, a treia potere din stat ii facea pierduti, cu cate fro amenda administrativa pentru tolborarea linistei publice in sat, dupe ora stingerii ! Si, uite asea, acesti tineri si nelinistiti, peste ani, ar fi ajiuns shparlamentari in Casa Poporului, ceva ministri si secretari de stat la coltura si finante, ori cine shtie ce baroni nationali !
    1000 mi se pare aptsolut normal despre si cu ce se intampla prin fosta Resere, independenta si infloritoare, devenita o colonie de mana a doua, plina de gaozari.
    Educatie, pula ? Pai pula, din moment ce shkoala canci, iar abandonul scolar e-n floare. De un sa stie cocalarii astia betivani ca futatul nu-i la liber, ca manelele lu' Salam !
    Pe vremuri, kiar daca edocatia materno-paternala nu ierea de cine stie ce calitate, mai ierea Armata, care te edoca de-ti sareau fulgii ! Se incepea cu forme de edocatie mai blande, ca cum ar hi ceaiul cu bromura, ori ceva injuraturi parintesti de la gradat, si pana la formele si metodele cele mai stilate, cacum ar hi futaiul in grup cu tot plotonul, pana ii dadea fro unuia borsul pe mue, ori bataia, administrata in diferite procedee: cu palma, cu pumnul, ori combinat, cu pumnul-piciorul si cu parul, in fonctie de sitoatie !
    Pai nu ? Ia sa vezi dake se mai apocau de futat labagiii astia, care-o bat in cap toata ziulica la crasma !
    Ar mai hi si kestea cu locurili de munca, in special cu alea 1 milion, promise de partidul neo-cripto bolsevico-comonist ! Si kestea cu eradicarea treptata a saraciei, si bla-bla si bla !

    Din pacate, colonia s-a umplut de futalai de astia. Practic, daca analizam la RC, p-aciulea fiecare i-o trage cuiva, in diferite forme si pozitii: zguvernul le-o trage tutulor, pochii si-o trag intre ei, ca-s cu circuit inchis, rejele i-a tras-o lu' al micu, si tot asea !

    Ura ! Traeasca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pese: din pacate cam asea se intampla. Haul neputintei si saraciei de la sate, devine din ce in ce mai abisal !

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi dom-le: "Tinerii au fost scosi de gardieni la plimbarea de dimineata" !
    Bueiii, la carcera, nu la plimbari ! La taiat stuf si la spart bolohani in cariera, nu la huzur si mancarica buna, din banul public !
    Pai sa tot stai la parnaie: un pic de plimbarica dimineata, ceva sectoare, o masa buna si consistenta, apoi ceva plimbarica de pranz, lanciul de pranz, timp liber la dispozitie, ceva studiu individual si activitati sportiv recreative, plimbarica de seara si masa, ca nu te poti culca cu matzul gol, apelul, ceva sectoare si la coibar !
    Cam asta or ajuns parnaile, locuri de promenada, de zmangalit carti si brosuri, de navigat pe Scaip si de vorbit toata zioa la mobil si de facut matzul gros pe skinarea poporului tembelizat de dogmele bisericesti !

    RăspundețiȘtergere
  4. Prea mica pedeapsa, prea putini ani de pirnaie! De la 20 de ani in sus vorbim de dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei, am facut dejea raport la CPS a Meapene ca sa-mi dea inapoi banii furati de boc & co ( boc = cacat in limba turca) si sa me-o recalcoleze in raport cu brutul din 6 luni conzecutive, cand am avut maxim maximmorum: si SM, si IC, si 15% de doctor si ceva delaborari de monitii neexploadate ( canci, ca iereau exploadate, da le faceam noi din pics, in poligon) si alte sporuri de astea, de care nu-mi mai amintesc !
    Modelul de raport il gasiti la https://www.meapene_model-rap-deluatmue_?rapid=

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost lansată versiunea pentru România a serviciului Google News!
    -------------------
    Google a lansat oficial versiunea locală a serviciului Google News. Prin intermediul acestuia pot fi citite cele mai recente ştiri şi articole din cele mai importante publicaţii şi bloguri din ţară.
    -------------------------------------
    Vezi 'panourile'... din dreapta blogului!
    Click pe: GoogleNews.ro
    Acum... ai stirile aici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Încă un plagiator în Guvernul Ponta. Ministrul Economiei ar fi plagiat lucrarea de doctorat

    Citeste mai mult pe blogu lu Zburcu, panoul din dreapta Gugal Niuz ro, la cateva clicuri mai sus.
    ================================================

    Insasi muiana ministrului ne sugereaza potentialul de a detine titlul de doctor ! Si, daca mai punem la socoteala ca a fost obtinut si la Academia Nateonala de Securitate-Falanga a 5-a, intr-un spatiu academic unde patrund doar cei de la okiu si timpanu', e cam clar ce doctor de doctor e si ministrul asta ! De care nici n-am aozit pana acusica sea, ca ar hi prin Zguvern, ori ca ar hi facut ceva p-acolo sea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pese: de fapt nici nush daca ar hi putut face ceva prin ministerul ala al economiei, care este un paradox perfect ! Ditamai ministerul, pentru ceva inexistent !
    Care economie ? Care comert ? Care turism ?

    RăspundețiȘtergere
  9. "Atentiile" pentru medici ar putea fi legalizate si impozitate. Guvernul pregateste un act normativ in acest sens
    Guvernul lucreaza la un proiect de lege care sa permita medicilor sa primeasca, in anumite conditii, plati suplimentare sau donatii de la pacienti, a declarat Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei. De asemenea, premierul a mai anuntat si ca salariile personalului medical din sistemul public de sanatate vor fi dublate treptat in urmatorii ani, iar prima majorare anuala de 25% va fi aplicata la 1 octombrie.
    =================================
    Pai, da !
    Iar au facut-o de oaie, zguvernantii astia romanesti ! La fel cacum or facut cu impozitarea ciubucurilor ospatarilor, de-au treboit sa renunte si la idiotenia asta !
    Auzi cretinism, cica se aproba shpaga la medici, cu conditia s-o declari, ca sa hie fisculizata de Blejnar-cel mai mare ANAFar !
    La fel cum or facut si cu taxa de 7 eurocenti la pompa de carburant, ca sa avem otostrazi ca nimenea altul in lume !
    Si ce avem noi in schimb ?
    Noi, in schimb, avem O PULA !

    RăspundețiȘtergere
  10. Buei, iar nu publica ista comenturile, in timp real, si uit dreaca ce cacat am mancat, de nu mai pot face Peseuri la obect !
    Cre ca ear s-a bagat o boratanie pe fir...da numa cred ca, nu sunt sigur !
    Da, nu-i nica, ca me-am loat un vocabular si imi notez ce-am comentat, ca sa tin o evidenta stricta

    RăspundețiȘtergere
  11. Eote ce am ghesit la rubrica "REMEMBER", de pe manseta !
    =====================================================
    MPT28 septembrie 2013, 19:08
    La Târgul de Carte de la Göteborg, cel mai important eveniment de profil din Scandinavia și manifestarea literară a anului în Suedia, au fost invitati si scriitori consacrați din România, caCărtărescu Mircea, de exemplu !
    Ce s-or bucura vikinjii cand vor citi din romanul „Orbitor. Aripa dreaptă”, apărut, desigur, la Editura Humanitas, capodoperele geniului literar, carpatino-pontic, alde:
    - “Îmi bag pu… în regina Angliei” (pag. 241).

    -“Mă fu… în ea de Casa Albă?” (pag. 241).

    - “CIA ce căcat e” (pag. 242).

    - “Îi placea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).
    Nu ca-i fain ?

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    MPT28 septembrie 2013, 19:09
    Pese:
    Ori, mai amplu:
    ======================
    - “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

    - “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

    - “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).

    - “Vrei să ne fu..em în cur? Mi-am amintit, fulgerător, din bancuri şi din pălăvrageala copiilor. Homosexualii. Poponarii. Curiştii (…). Unii oameni nu şi-o băgau în gaura femeilor, ci în fundul altor bărbaţi. Erau cei mai răi dintre toţi, căci oamenii mari făceau prostii cu nevestele lor ca să aibă copii, dar poponarii şi-o băgau acolo, în caca, pe unde trăgeai pîrţuri, de unde-ţi ieşeau, cîteodată, cînd te mîncă, viermişorii” (pag. 381).

    - “Fesele barbatului izbeau acum ritmic, neiertator. Ouale, vizibile prin punga lor de piele, loveau anusul si fesele femeii, care-ncepu sa scoata strigate aspre si indemnuri obscene, spuse brutal” (pag. 341).

    - “Am avut milioane de tirfe, in masa lor colcaitoare de tite, cururi si vulve” (pag. 519).
    =====================================
    Ei ? Ce parere ? Dejea vibreaza corazonu-n mine !

    Răspundeţi

    MPT28 septembrie 2013, 19:17
    Pese: si, bineinteles, a luat-o si pe nevasta-sa, Ioana Nicolae, luceafara poeziei romanesti !
    Eote frate, cum dadura vikinjii pe spate, cand ii citira versurilii, traduse si ele, în câteva limbi, de către I.C.R., tot din banii pensiilor şi alocaţiilor tăiate:
    „coastele zdrăngăneau ca sticlele de bere
    sub ţâţele ei nehrănite
    iar ea mânca, din el mânca
    îi sorbea ochii, îi sugea creierul
    îi lingea scrotul sărat
    îi înghiţea miliardele de seminţe".
    Iar iubitul ei soţ şi partener de destrăbălare îi răspunde:
    „Numai când mi-am băgat botul în sexul ei blond, un tip mustăcios, cu ochi negri şi cu nasul drept s-a iţit dintre cârlionţi şi mi-a băgat limba drept în gură" (din vol. „40238 Teşcani")...
    =================

    N-asa ca vrem o tara, ca afara ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pese: buey, da bine mai scriam acu 2 ani ! M-am reablagit dreaca, de cand am devenit asea, un soi de siborg, plin de fortonase...ca uratul ala din filmul Za Terminensan, cu Shwartzy Men !

    RăspundețiȘtergere
  13. Urmatoarele penitenciare vor fi construite probabil in Caracal si comuna Berceni. Guvernul a aprobat alocarea a 1 mil. de lei pentru studii de prefezabilitate
    de G.S. HotNews.ro
    Miercuri, 19 august 2015, 14:14 Actualitate | Esenţial

    Harta penitenciare
    Harta penitenciare
    Foto: ANP
    Guvernul a aprobat joi, printr-o Hotarare autorizarea Ministerului Justitiei , pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor, sa efectueze cheltuieli pentru achizitia a doua studii de prefezabilitate destinate construirii a doua penitenciare in comuna Berceni, jud Prahova si in Municipiul Caracal, judetul Olt.
    Fondurile necesare achizitiei celor doua studii sunt in valoare de 1 milion de lei si se suporta din bugetul aprobat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, informeaza un comunicat al Guvernului.

    Cele doua penitenciare vor dispune de o capacitate de cazare de 1000 de locuri, construite respectand standarde impuse de Uniunea Europeana, scrie sursa citata.

    Conform acestora se va asigura o o suprafata de 4mp pentru o persoana privata de libertate cazata la comun, respectiv 9mp pentru o persoana privata de libertate cazata individual.

    Potrivit Guvernului, decizia luata astazi reprezinta un pas in directia imbunatatirii conditiilor din sistemul penitenciar, avand in vedere faptul ca impotriva statului roman au fost pronuntate 121 de hotarari judecatoresti al caror obiect il constituie conditiile de detentie care nu corespund standardelor Consiliului Europei.
    ========================================

    Pai si normal in Tara lu Dorele !
    In timp ce vikinjii le transforma in muzee, noi cheltuim firfireii cu studii de fezabilitate, pentru parnai ! La standarde europene, cica !
    Da scoli, la standarde europene, cand o sa construiti ? Ca inca mai sunt mii de scoli fara apa curenta, cu incalzire cu sobe cu lemne, ca acum un secol si cu cacastorile in spatele fostului teren de sport, devenit teren privat si transformat in crescatorie de shtrutzi !
    Ocupati-va intai de educatie, de sanatate si de nivelul de trai si nu o sa mai aveti nevoie de parnai noi ! Pentru derbedeii astia de se fac ca guverneaza si conduc p-aciulea destinele fostei Resere, fosta independenta si infloritoare, devenita o colonie de mana a doua, ajung parnaile existente !

    Auzi fratziku, 1 milion de lei pentru STUDII de fezabilitate ! Bani care vor intra in contul unor firme de apartament, specializate in belitul pulei la urs pe timp de iarna si in producerea de tone de maculatura, ce va intesa cateva fichete din ministerul de resort, responsabil cu gestionarea incubatoarelor din Romanistan !
    In loc sa aloce acesti bani, spre exemplu, sa zicem, pentru marirea indemnizatiilor ministrilor si functiilor asimilate, ori sa-i doneze la BOR ca sa-si achizitioneze cate un Chiu 7 pentru fiecare Inaltpreacufurit, guvernul o freaca la rece cu studii de fezabilitate, pentru parnai !

    Buei, inca ne mor copchiii inecati prin haznale pline de cacat de prin curtile scoalelor, spitalele or ramas numai cu macelari, pen ca medicii ne-or fujit in toata lumea, iar voi dati bani grei pentru studii de fezabilitate privind efectul razelor de luna, asupra galosilor de guma !

    Buei, inca mai sunt sute de cazarmi ale Meapeneului dezafectate si inca nedisponibilizate fara plata, pe care le puteti transforma in pushkarii, daca va exced chiriasii !
    Numa eo stiu fro 3 rejimente, ramase in paragina, care ar putea hi parnai de lux ! Cu cazare de la 20 la 36 in fiecare camera si cu tot suportul logistic necesar, asea cum am stat si eo, fro 7 ani, prin liceul militar si scoala de activi !

    R-ati ai dreacu de jeagardele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si hop, hop, hop, tigru doi de Hurziceni, sa me-o ea la ceoc !

      Ștergere
  14. Cica or inceput toti sa urle acusica, ca vor salarii mai mari ! Ca cica de ce numai medicii ?
    Pai si normal, cand guvernezi cu curul, cu penali cercetati pentru jde magarii si cu fosti sefi de mafie personala !
    Mui ne-poi mui ne or sa faca greva si prifesorii astia analfabeti, cu note de 1 de 2 si de 3 si ceva la titularizari, si metrorecs, si reatebe, si romatsa si militarii, sub conducerea inteleapta a locot. Gheorghe, care probabil o hi capitan, de jea !
    Asta e principiul de zguvernare in Romanistan: la mica ciupeala-la marea prosteala !
    Haos total, fiecare vrea, nimenea nu produce nica ! Exceptiile cu cei cativa elevi de geniu, ori cu cei cativa chirurgi de marca, sunt praf in ochi. Realitatea din colonie e cu totul alta: analfabetism, inclusiv in randul dascalilor, medici care, daca nu te omoara cu zile, sigur te mutileaza, betivani de la varste fragede, futalai calificati in vioale, bla bla !
    Adica, o republica cocalarizata, in simbioza perfecta cu legiunile si cohortele fara numar de securisti, sepepisti, sereisti, setesisti, utecisti, ceisti si alti muisti !

    RăspundețiȘtergere
  15. Am aflat din Optservatorul Militar ca s-au implinit 155 de ani de la crearea marinei militare MODERNE, de catre domnitorul Cuza !
    Moderna a fost, acu-i paragina totala ! Ca si aviatia, dealtfel ! Ca si agricultura, revolutionata tot de Cuza ! Ca si invatamantul, devenit cel mai mare rebut la ora actuala !

    Si multe altele, revolutionate de Cuza, or devenit ruina si paragina, mai putin biserica si pochii, care se razbuna pe viata si pe moarte pentru rasunatorul succes obtinut de Cuza, prin secularizarea tuturor averilor manastiresti !

    Cam asa se invarte roata istoriei. Apare un Cuza, hop ca apare si o monstruoasa coalitie, care sa tradeze, in interese total straine poporului roman ! Apare un Ceausescu, hop ca apare iar o monstruoasa coalitie, care sa tradeze si sa ne ingenuncheze, in numele nush caror interese masono-ghiavolesti !

    RăspundețiȘtergere
  16. Haos in aer: Controlorii de trafic ameninta cu greva generala
    ==============================================
    Zurza: caseta din dreapta= Actualitate-Stiri
    Citeste mai mult aici: http://www.ziare.com/hop-la cioc=nitel s-o loati?!

    =============================
    Exact ce fecalizam oleaca mai sus. Dupa doctori, incep sa faca ceocul mare si alti bugetari de astia, care se afla la butoanele unor activitati cotidiene indispensabile functionarii in ansamblu !

    Doamne feri, ce mi se leaga cuvintele !
    Urmeaza sa se cace pe ei cei de la Metrorecs si sa-i lase pe mitici sa circule la suprafata, ca refugiatii din calea razboiului, apoi chefereul si tot asea !

    Mai putin tilicarii din armata, care nu au nevoie de solde marite si alte de genul asta ! Ei au nevoie numa de onoare si demnitate ostaseasca si nu de norme de hrana, majorate cu nesimtire !

    RăspundețiȘtergere
  17. "Huiduielile i-au determinat pe gardieni să ia măsuri suplimentare de securitate in cazul tinerilor, mai ales după ce mai mulți pușcăriași au promis că o vor răzbuna pe fata violată."
    ===========================
    Adica vor deveni fetite, nu ?
    Daca ma uit bine la pozele lor, cu exceptia primului, care are muian de buhai in calduri, ceilalti, cu mici retusuri si cosmetizari facialo-bucale, au moace de fetite de puscarie !
    Bueiii, sa le-o traga veteranii in cur si-n gura, pana or merge cracanati la plimbarile de dimineata, ca fostii cavaleristi, dupa o zi de antrenamente la sarja, in poligon !

    La buci, buei, pana le-o ajunge cacatul in gat !

    RăspundețiȘtergere
  18. Prim-ministrului Victor Ponta i s-a pus sechestru asigurator pe un apartament aflat in proprietatea sa, premierul avand de platit o suma de peste 51.000 de lei, reprezentand prejudiciul in dosarul Turceni-Rovinari.
    ==================================

    De fapt nu conteaza suma, in asemenea sitoatii !
    Auzi teticule, a dooa potere in stat condusa de un haituit de fel de fel de parchete, deneauri, peneauri si alte fiscuri !
    Asta-i Romania lucrului bine fekut !
    Fosti presedinti cu jde dosare penale, actoali presedinti cu apucaturi bvurghezo-mosieresti, premieri fosti si viitori puscariasi, ministri incatusati ori in curs de inlantuire, shparlamentari incompatibili si analfabeti, etc !
    Te doare bila ce-i aciulea !
    Asta, in loc sa guverneze ce mai e de guvernat, o freaca toata zioa pe la Deneauri ca sa dea cu subsemnatul si brodeste fel de fel de scenarii ca s-o fenteze, de bratul puternic si de neocolit al lejii ! Plus ca o freaca si pe tot felul de feisbucuri, ca sa ne convinga ca el, de fapt, e un fel de Alba ca Zepada, insa piticii is vinovati !

    RăspundețiȘtergere
  19. Uai, da ci ploo si nimenea nu ma-nbeleste la oo ! Si cand ma gandesc ca acusica o saptamana ma descompuneam de caldura, fortonasele mi se topeau iar pleoasca frigea ca cuptiorul, gata gata sa faca esplozie !
    Ioi, brrrrr....
    Ura, traeasca conducerea !

    RăspundețiȘtergere
  20. Neaţa bună la Zoo + 9! Buei, care l-aţi mai văzut pe Iohanis? L-or fi răpit "allien"-ii?

    RăspundețiȘtergere
  21. Si tocmai cand vroiam sa merg cu un buchet de flori si-o sticla de vin la mormantul SCMD (Socetatea Comerceala Mircea Dogaru), ca sa-i cinstesc trecutul glorios, iaca-te ca nash sindicatul a iesit din coma indusa si a inceput sa emita din nou !
    Buey, sa crepe corazonu-n mine !
    ================================

    miercuri, 19 august 2015
    NERESPECTAREA IN ROMANIA A HOTARARILOR JUDECATORESTI DEFINITIVE SI IREVOCABILE
    - IN ATENTIA MASS-MEDIA DIN TARA SI NU NUMAI –
    Doamnelor si domnilor jurnalisti,
    Referitor la invocata calitate a Romaniei de “”stat de drept”, la amalgamarea nejustificata a avocatilor statului (procurorii, reprezentand Ministerul Public) cu judecatorii (reprezentand Ministerul Justitiei), in cadrul categoriei “magistrati”, devenita improprie, la bizareriile Codului penal, la subordonarea judecatorilor de catre procurori si a tuturor de catre factorul politic, la lipsa oricarei legaturi a acuzelor si hotararilor judecatoresti cu actul de justitie, ne adresam dvs., semnalandu-va o realitate care depaseste nu numai orice act de drept ci insasi imaginatia.
    In ultimii ani, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a initiat peste 40.000 de actiuni in justitie impotriva M.Ap.N., S.R.I., M.A.I. etc. si a celor 3 case sectoriale de pensii arondate acestora, castigand in cateva mii de cazuri (desi toate erau identice). Pentru recuperarea banilor abuziv retinuti din pensiile militarilor si politistilor de catre regimul Boc-Basescu, am ajuns, prin hotarari definitive si irevocabile, in faza executarii silite. Daca S.R.I.-ul si Casa sa sectoriala de pensii dovedesc bun simt, daca M.A.I.-ul si Casa sa sectoriala de pensii s-au multumit sa ne faca doar unele mici sicane, M.Ap.N.-ul si Casa sa sectoriala de pensii se dovedesc refractare fata de actul de justitie, refuzand aplicarea oricarei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, inclusiv cele privind executarile silite. Marul putred se afla undeva in Departamentul juridic al M.Ap.N. ai carui “experti” au permis, ca specialisti consultanti ai Ministerului Muncii, la vremea respectiva, incalcarea tuturor principiilor de drept in ceea ce ne priveste, prin legile generatoare de haos nr. 119 si nr. 263/2010 si OUG nr. 1/2011, ultima emanata fiind doar pentru a anula hotararea definitiva si irevocabila data in favoarea noastra de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ianuarie 2011.
    In mod deosebit, sistemul fiind astazi unic (Aparare, Ordine publica si Securitate nationala), M.Ap.N. si Casa sa sectoriala de pensii s-au facut vinovati fata de noi prin interpretarea abuziva si aplicarea dupa ureche, in ceea ce priveste grupele de munca a Hotararilor de guvern nr. 1294/2001 si nr. 1019/2010. De asemenea, se fac vinovati astazi prin insistenta si excesul de zel de a face contestatie dupa contestatie la executarile silite.

    RăspundețiȘtergere
  22. Adica noi contestatii, dupa ce primele le-au fost respinse! In sprijinul colegilor nostri cu hotarari judecatoresti definitive si irevocabile prin care au obtinut, sub coordonarea domnului vicepresedinte col. (r) Popescu Victor, executarea silita, in intampinarea pe care SCMD o va inainta Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti, vom atentiona nu numai asupra netemeiniciei si ilegalitatii procedeelor utilizate de intimatii M.Ap.N. si Casa sectoriala de pensii a acestuia, dar vom solicita si pedepsirea vinovatilor pentru abuz in serviciu si atitudine refractara fata de puterea judecatoreasca. Cu atat mai mult consideram atitudinea acestor persoane drept penala, cu cat recenta promulgare a Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat ne-a facut dreptate “in integrum” prevazand si restituirea sumelor abuziv retinute.
    BIROUL OPERATIV CENTRAL AL SCMD
    Col. (r) Mircea DOGARU – presedinte
    Gl.fl.aer. (r) Iosif BALAN – vicepresedinte secretar general
    Col. (r) Valeriu PRICINA - vicepresedinte

    =================================================

    Asea nea Zdrongare, arde-i pe cacanari !
    Iar "expertii" din text sunt cativa haidamaci din DRPAL-DLAJ-DRPAJ- DERAPAJ, sub conducerea luminoasa a unui transmisionist de clasa, fost mare cadrist-muist, intitulat Maciu-Piciu si Cariciu !
    Om mai inversunat ca asta, impotriva propriilor semeni de suferinta, nici c-am vazut !
    La labagistul asta, niciodata "legea nu distingea", asa ca nu rezolvai nica ! Sau, cum e vorba la romani, in lumea asta prost facuta, cacatii fut, in loc sa puta !
    Las ca distinge legea acusica sea, dupa ce ati umplut ministerul de cacat, cu executarile silite ! Fapt fara precedent, de la Cuza Voda incoace !
    Asta-i realitatea ! Meapeneul executat silit de propriile cadre militare. N-are importanta ca-s in rezerva, ori in retragere. Pana la comanda "Foc" si pac-pac-pac, dupe care tzushti in groapa, ori la cuptior, dupa cum opteaza fiecare, tot cadre militare de armata sunt !

    Chiar, ca bine zice domn Zdrongaru, poate aflam si de niscaiva vinovati, de toata mascarada asta cu desfiintarea pensiilor militare, care a generat mii de procese si o bascalie la adresa cadrelor militare, sora cu dementa !
    De ce nu s-a opus Meapeneul si nu a stopat acest circ, la adresa propriilor chiriasi ?
    Mai tineti minte cum zbiera scapetele ala de Tiberila Fratiu, ala cu "Erga omnes", pe toate posturile teve impotriva rezervistilor, cand a inceput marea razmerita, nu ?
    Cam asta a fost aportul specialistilor, sub conducerea luminoasa a Primului Izmanar al Tarii !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri