Google Translate

luni, 24 august 2015

Wow...! RISE PROJECT: Cea mai mare parte a proprietăților imobiliare deținute de familia Iohannis își are originea într-o retrocedare imobiliară întemeiată pe acte false


Cercetați penal la mijlocul anilor 2000, în dosarul deschis în urma acestei fraude, soții Iohannis nu au fost niciodată trimiși în judecată, scrie Rise Project.

Unul dintre bunurile obținute prin această acțiune de retrocedare, aflat astăzi în coproprietatea soților Iohannis, este un spațiu comercial situat în zona ultracentrală a Sibiului.
În ultimii 14 ani, soții Iohannis au câștigat peste 300.000 de euro din închirierea acestui spațiu comercial, potrivit contractelor de chirie obținute de RISE Project de la Registrul Comerțului. Acești bani au reprezentat principala sursă de venit a celor doi.
Trei din cele șase „case”, câte sunt consemnate, în total, în declarația de avere a lui Klaus Iohannis, au fost cumpărate cu banii proveniți din închirierea acestui spațiu comercial.
Dreptul de proprietate pe care soții Iohannis îl au asupra acestui spațiu comercial face obiectul unui proces început acum treisprezece ani. Procesul este încă pe rol. Următorul termen de judecată e programat săptămâna viitoare, pe 3 septembrie.
Evoluția acestei afaceri judiciare – care a presupus un testament neautentic, două adeverințe de stare civilă false, reinventarea unui arbore genealogic, un document notarial încheiat prin fraudă, o tranzacție imobiliară semnată la un preț simbolic, procese civile interminabile și un dosar penal dispărut în neant – oferă răspunsul la întrebarea legată de felul în care președintele României a ajuns să dețină șase proprietăți imobiliare în Sibiu.
Klaus Iohannis nu a dorit să discute cu RISE Project în timpul documentării acestui articol.
--------------------------------------
Sursa: http://www.capital.ro/rise-project-mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis.html
--------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

18 comentarii:

 1. Administrația Prezidențială:
  Toate veniturile președintelui Iohannis au fost menționate în declarațiile de avere.
  luni, 24 Aug 2015, 17:15 • POLITICĂ •
  --------------------------
  Administrația Prezidențială precizează că toate veniturile președintelui Klaus Iohannis obținute din închirierea de imobile se regăsesc în declarațiile de avere depuse succesiv.

  "Toate veniturile obținute de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, din închirierea imobilelor deținute în proprietate și coproprietate se regăsesc integral în declarațiile de avere depuse. Nu există nicio sumă provenită din chirii care să nu fi fost declarată din 2004 până în prezent", arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

  Potrivit sursei citate, din chiria pe care a încasat-o în nume propriu, precum și în numele și pentru coproprietar, Klaus Iohannis a achitat toate taxele și impozitele aferente întregii sume provenite din închirierea imobilelor.

  "Toate veniturile au fost menționate în declarațiile de avere depuse succesiv și orice altă modalitate de calcul al acestora constituie doar o speculație, care nu este conformă cu realitatea", conchide Administrația Prezidențială.

  AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu)

  RăspundețiȘtergere
 2. Diferență de 115.000 de euro
  ------------------------
  Înainte de 2010, actualul președinte al României a declarat venituri din chirii mult mai mici.

  RISE Project a obținut, în copie, câteva contracte de chirie semnate între Klaus Iohannis și firme care și-au deschis puncte de lucru în imobile deținute de acesta.

  Contractele au fost obținute de la Registrul Comerțului, unde au fost depuse de respectivele firme, pentru a face dovada că funcționează legal în imobilele lui Klaus Iohannis.

  Datele financiare cuprinse în aceste contracte, puse în oglindă cu informațiile prezente în declarațiile de avere ale lui Klaus Iohannis, relevă faptul că actualul președinte al României ar fi putut încasa, ani la rând, sume mai mari decât cele pe care le-a făcut publice.

  În perioada 2004-2007, interval acoperit de documentele obținute de RISE, diferența dintre sumele din contracte și cele menționate de Iohannis în declarațiile de avere este, în total, de 115.000 de euro.

  Astfel, din contracte reiese că, în perioada invocată, Iohannis a încasat chirii în valoare de 150.000 de euro.

  În același timp, în declarațiile de avere, acesta a consemnat venituri totale din chirii de doar 35.000 de euro.

  http://www.cotidianul.ro/rentele-nedeclarate-ale-lui-klaus-iohannis-descoperite-de-rise-project-si-reactia-presedintiei-266947/

  RăspundețiȘtergere
 3. Altul !
  La incubator cu el ! Asta se crede intr-o nesfarsita luna de miere !
  Buey, zau dake nu ne-a loat dreaq mintile, la romanii astia ! Pana si eo ierea sa ma las pacalit de sloganurile alea, ca neamtu-i neamt, dom'le, ca e gospodar, ca a facut minuni in Hermanstadt si ca asea o sa faca si in intregul Romanistan, ca bla-bla si bla !
  Cat pe ce sa-l votez...
  Na, aveti acusica un neamtalau bolund, care, in afara de plimbari, vizite si alte concedii, o fekut exact o pula !
  Corect, las ca stiu ca asea are fisa postului si, decat scandaluri interminabile,ca Keoru von Nana, mai bine asea, mai discret ! Mai, o vizita, mai o sedinta cu grupul de dizainari vestimentari alu Karmensita, mai o verificare a conturilor, ca sa vada cat ia mai intrat la pusculea, din chirii si "Step bai step" , etc !

  RăspundețiȘtergere
 4. Buey, pana-ti publica adminu comentariile...te apuca cacarea !
  Si eo, senil cum sunt, habar nu mai am despre ce vorgheam adiniaori, ori odinioara...ca nici nu mai stiu cam se dice in limba asta, plina de americanisme si cocalarisme !
  Angajeaza, buey, Nenea Bozil, pe cineva, sa stea la botoane, ca-mi sar dreaq okii din cap !

  RăspundețiȘtergere
 5. Asia, asia, sa fie la bootoane can tre, nu dincolo de crucea noptii, cand dorm mai toate moliile.

  RăspundețiȘtergere
 6. O pus Nenea Bozile, pe manseta, mai gios, poza cu statuea lu Decebal, scluptata intr-o cheatra, de 1 milion de dolari !
  Va spusei eo ca-i cioplira astia un nas ca a lui Kunta Kinte Bazavanga Langa ?
  Buey, cine dreaq va dadura voie sa-i plantati placinta aia bozgoreasca pe muian, in loc de un nas coroiat, de tip acvilin, sa ma loati de oo, putin ?
  Doamne feri, poti sa te sparii cand treci cu masina pe podu ala si dai cu okii de muianul lui Dece, de poti sa faci infract miocardanic siiii...tzusti in apa !
  Ioi !

  RăspundețiȘtergere
 7. La Trompeta Turnu Severin o cazut un Ozeneu, langa o biserica !
  O hi frun Ozeneu de ala de-a lui Diusa, de la Ministeru Dezbinarii Nateonale, de zicea domnia sa ca toata zioa-bunazioa survolesc teritoriul patriei noastre scumpe si infloritoare !
  Doamne feri !
  Da parca prea seamana cu niste izmene...

  ================================================
  http://a1.ro/news/social/un-ozn-sa-prabusit-la-drobeta-turnu-severin-si-a-ingrozit-localnicii-autoritatile-au-pornit-o-ancheta-id408874.html

  ==============================================
  Nenea Bozile, da ce-i bre acolea la niatali, in targ ? Ai elocidat misteru, ca parca niatali te ocupai cu subecte de astea, de-a megaliticul, de-a sfarsitul lumei, de-a invazea nanorobotilor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, da...
   Rezolvat! O amarata de... parasuta!
   Problema ar fi... unde este... parasutistul !?! :)

   Ștergere
 8. ?
  Exact acusica 1 an ! (Sa-mi trag secsu pe supt mine, cum mai trece tinpu ista !)
  =====================

  Unui fost prieten... DOVADA ca o ducem bine!
  Cu el... ori fara!
  -----------------------------
  Cu 400-500 vizualizari zi de zi... mergem inainte!
  Sunt zile... si mai bune!
  Admin
  ================================
  http://mhblogonline.blogspot.ro/2014/08/vicepremierul-liviu-dragnea-are.html
  ====================================

  Pai cine zicea ca nu o duceti bine ?

  A dreaq si adminu ista, mi-ar coaele sa mi le ! Le scapi, asea, pe la sfarsitul postarilor, ca un fel de erata explicativa...ti-asi barba sa ti-o !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate... o dai prin balarii!
   Nu despre tine... era vorba in 'propozitie'! :) :)

   Ștergere
  2. Da cine a zis ca-i vb de mine ?
   S-apoi, cand am fo noi "fosti prieteni"? Si nu vad de ce "din pacate", mi-ai sa mi-o !

   Ștergere
  3. Pese: s-apoi, ce-am vrut eo sa scot in evidenta,cu textul adus din arhiva, de acum exact un an, si ce-ai inteles tu !
   te arunci ca broasca in bordura, ori ca rata la flegma, fara sa te doara !
   Citeste partea a doua a textului, aia cu 4-5 ciute de vizoalizari, si poa intelegi !
   Kear asea, da cine pula mea is eo, ca sa hiu pretin cu tine ?

   Ștergere
  4. Pese: pe kestea asta, cand trec prin Trompeta, dai doo bere fara alcool ! Teles ?

   Ștergere
  5. Aici... ai dreptate!
   Noi... NICIODATA nu am... 'fo'!
   Noi 'suntem' si 'vom fi'!!! :) :)

   Ștergere
 9. Ponta: Materialul de presă privind diferențele de chirii din contractele lui Iohannis, o gogoașă
  =====================

  Putin spus, o gogoasa ! O sa vedem noi, cat de curand, ce dimensiuni are, cu adevarat, gogoasa asta !

  Praf in okiu, ca sa nu-nebuneasca lupul, acum, pe canicula asta !

  Traeasca conducerea ! Ura !

  RăspundețiȘtergere
 10. Armata austriacă va desfășura peste 500 de militari pentru a ajuta autoritățile să administreze masivul aflux de imigranți veniți din Ungaria și Italia, a anunțat marți ministrul apărării de la Viena, potrivit France Presse.
  ======================
  A futat-o octzidentu cu emigrantii care imigreaza ! A bagat-o Anghela pe creacu de la gogosari ( chiloti cu manecute din monton, gatuiti cu elastic la capatul cracilor, stramosii romanesti ai bikinilor de astazi) !
  In Romanistan, ciuciu refogiati ! Nici cei mai fomisti sarantoci, nu vin in colonia asta bananiera, de mana a doua ( citat aprox. din Opere Alese- Keoru von Nana, viitor chirias la Jijilava )

  Ura, traeasca conducerea !
  Jos dusmanii de partid.

  RăspundețiȘtergere
 11. Carmen Iohannis, pe urmele Elenei Ceausescu.
  A taiat copacii de la vila din Neptun ca sa scape de tantari!

  Vila de protocol „Nufarul” de la Neptun, locatia favorita a fostului sef al statului, Traian Basescu, a intrat si in gratiile noului cuplu, care a inceput sa petreaca tot mai mult timp aici.

  Numai ca, spre deosebire de precedesorii lor, sotii Iohannis nu s-au aratat deloc multumiti de conditiile gasite aici, astfel ca au cerut si au si obtinut fonduri uriase pentru o ampla renovare a locuintei.

  Insa nu doar casa propriu-zisa a fost supusa schimbarii, ci si peisajul inconjurator. Si totul in urma veritabilelor atacuri de panica ale domnei Iohannis, care nu suporta neam prezenta insectelor care se gaseau din belsug in bogata vegetatie din curtea generoasa a resedintei.

  Insa cum copacii care cresteau aici de zeci de ani, pe langa faptul ca erau plini de tantari, nu permiteau nici razelor de soare sa scalde curtea, soarta lor a fost decisa printr-un ordin transant. Ce-i drept, nu al presedintelui, ci al Primei Doamne.

  Insa cum seful statului nu a facut niciun gest pentru a impiedica defrisarea ceruta insistent de catre sotia sa, Carmen Iohannis a obtinut ce si-a dorit. Astfel ca, spre mirarea personalului care deserveste aici de decenii bune, 42 de copaci au fost taiati in curtea vilei „Nufarul”, ca sa nu o mai piste astfel tantarii pe atat de sensibila Prima Doamna a tarii. Care astfel a obtinut si mai mult soare pentru a-si pastra bronzul etalat cu generozitate la partidele de tenis.

  Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/recomandari/carmen-iohannis-pe-urmele-elenei-ceausescu-a-taiat-copacii-de-la-vila-din-neptun-ca-sa-scape-de-tantari-494194.html/#ixzz3juv5ocBi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai tare ca SPP-ul.

   Iar acest gest cel putin neobisnuit nu a facut decat sa intareasca si mai mult legenda, printre membrii anturajului prezidential, ca, incet, dar sigur, Carmen Iohannis a inceput sa-si marcheze teritoriul in jurul presedintelui.

   Si ca a devenit practic aghiotantul personal al acestuia, astfel ca, dupa cum umbla deja vorba la Cotroceni, mai repede ajungi sa treci de SPP, ca sa vorbesti cu presedintele Romaniei, decat de Prima Doamna.

   In paralel, gesturile necugetate ale acesteia de la vila prezidentiala, cum ar fi taierea copacilor, dar nu numai, nu au facut decat sa alimenteze si mai mult „soaptele” schimbate intre membrii vechi ai personalului, care au vazut atatea la viata lor, cum ca sotia presedintelui incepe sa aiba din apucaturile Elenei Ceausescu.

   Mai ales ca oamenii din jur se plang deja de comportamentul verbal tot mai agresiv al vesnic nemultumitei Carmen Iohannis.

   Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/recomandari/carmen-iohannis-pe-urmele-elenei-ceausescu-a-taiat-copacii-de-la-vila-din-neptun-ca-sa-scape-de-tantari-494194.html/#ixzz3juvwFy78

   Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite