Google Translate

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Asteroidul, nu va lovi Pamantul in Septembrie! Stai calm! Stie si o spune... NASA !



Agenţia spaţială americană (NASA) a dezminţit pe pagina sa web zvonul, devenit viral pe internet, conform căruia un asteroid ar urma să se ciocnească cu Pământul, cel mai probabil în apropiere de Porto Rico, în intervalul 15-28 septembrie 2015, producând distrugeri în Mexic, în SUA, pe coasta Atlanticului şi pe ţărmul Golfului Mexic, precum şi în America Centrală şi de Sud.

'Nu există nicio bază ştiinţifică — nici cel mai mic indiciu — că un asteroid sau alt obiect ceresc se va lovi de Terra în acest interval de timp', a afirmat Paul Chodas, manager al departamentului pentru Obiecte din apropierea Pământului din cadrul Jet Propulsion Laboratory (JET) al NASA din Pasadena, statul american California.

În realitate, observaţiile realizate de NASA arată că nu există vreun asteroid sau vreo cometă care să se ciocnească cu planeta noastră în viitorul secol. Pentru toţi asteroizii potenţial periculoşi din acest punct de vedere, probabilitatea unui impact cu Terra este de mai puţin de 0,01 % pentru următorii o sută de ani.



Departamentul pentru Obiecte din apropierea Pământului din cadrul JET este un grup-cheie de cercetători care colaborează cu astronomi şi oameni de ştiinţă din întreaga lume care urmăresc cerul cu ajutorul telescoapelor pentru a descoperi asteroizi care ar putea afecta Terra şi, totodată, pentru a previziona traiectoriile în spaţiu ale unor asemenea corpuri cereşti.

'Dacă ar exista vreun obiect suficient de mare pentru a provoca asemenea distrugeri în septembrie, l-am fi văzut deja', a asigurat Paul Chodas.

Zvonurile alarmiste total nefondate de acest gen nu sunt o noutate, fiind, se pare, o temă favorită pe internet, afirmă NASA, reamintind că în 2011 au circulat informaţii despre aşa-numita 'zi a judecăţii finale' a cometei Elenin, care, de fapt, nu a reprezentat niciun risc real pentru Pământ. Apoi, au fost vehiculate date despre sfârşitul calendarului maya la 21 decembrie 2012, când ar fi trebuit să aibă loc sfârşitul lumii după o ciocnire catastrofală cu un asteroid.

Sursa: Agerpres

-------

http://www.descopera.ro/dnews/14686522-anuntul-nasa-despre-asteroidul-care-ameninta-pamantul-video
------------------------------------------
 --------------------------------------------------------------------------

Asteroid Apocalypse Spells End Of The World In September 2015

=====================

2 comentarii:

  1. Buey nebune, ear unblii cu sfarsitul lumei ? Ba in 2012, cand treboia sa ne distruga nush ce esplozie solara, ba in 2013 cand treboia sa se faca bezna vecinica, dupe nush ce calendar incas, ba in 2014 cand treboia sa ne cotropaeasca vizigotii, insa nu ne-a cotropait decat Primul si cu Prima von 6 Case !
    Acusica sea cica ne paleste chetroiu asta imens...
    Eo cre ca singurul asteroid care bantuie prin multivers, in zpeceal prin crasma din Birtolomeu Gara-Linia 1, e capatzana lu Domnu don Cur de Leu muci mereu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buey, cred ca ma apuc de afaceri de alea cu plasatul copchiilor spre adoptie, ca am aozit ca se castiga bine !
    Voi ce ziceti ?
    Sau sa ma las pagubas, pen ca ideea e dejea fumata si me-au loat-o altii inainte !
    Poa mai dau si niste consoltatii...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri