Google Translate

marți, 1 septembrie 2015

Gabriel Oprea, vedeta politica a zilelor noastre! Sa ne traiasca si la mai mare! Fiecare popor...


Lider al unui partid cotat cu doar cateva procente in sondaje, Gabriel Oprea a ajuns pas cu pas, pe nesimtite, unul dintre cei mai puternici oameni in stat - un bun motiv pentru a i se inchina osanale (de bunavoie sau platite, nu stim), care l-ar fi facut invidios si pe Nicolae Ceausescu.

Niciun alt lider de partid sau ministru nu se bucura de asemenea elogii publice precum Gabriel Oprea, vicepremierul pe mana caruia a fost lasata conducerea Guvernului de doua ori si cu care presedintele Klaus Iohannis are deseori consultari informale la Palatul Cotroceni.

"General in rezerva si un sustinator al fostului sef al SRI, ambasadorul George Maior, Oprea a stiut sa propuna proiecte legislative in sprijinul militarilor, fie ei de la Interne, SRI, SPP, SIE, fie de la MApN. Potrivit multora dintre oamenii legii, este 'cel mai iubit' de catre politisti", se arata intr-o adevarata oda inchinata personalitatii si activitatii profesorului universitar Gabriel Oprea, general cu patru stele in rezerva si conducator de doctorat la Academia Nationala de Informatii, publicata recent de Evenimentul Zilei.

Autorul materialului trece cu vederea scandalul de plagiat in care este implicat Gabriel Oprea, dar subliniaza inca din titlu ca acesta este "ministrul in mandatul caruia s-a reusit aducerea in tara a lui Mohammad Munaf" (ca si cand ar fi fost meritul lui, nu al serviciilor si al diplomatilor).

Doctoratul lui Gabriel Oprea, suspectat de plagiat, sub lupa Comisiei de etica a Universitatii Bucuresti

Suspiciuni de plagiat in teza de doctorat a lui Neculai Ontanu, coordonata de Gabriel Oprea

Avocata lui Victor Ponta, acuzata de plagiat - ar fi copiat sute de pagini

Inca un plagiat coordonat de Gabriel Oprea? Autorul, Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei

Un alt articol socant pentru orice om destupat la minte si care traieste in anul 2015 intr-un stat democratic, membru NATO si al Uniunii Europene, este editorialul publicat in revista "Migratia si azilul" de chestorul principal de politie Nelu Pop, seful Inspectoratului General pentru Imigrari, institutie subordonata Ministerului de Interne.

Citam doar cateva paragrafe, respectand intru totul stilul redactarii:

"Reverberatia noastra romaneasca si exprimarea publica a bucuriei Zilei Drapelului a primit conotatii inalte prin participarea inimoasa-demna-barbateasca si insufletirea intregii festivitati de catre ministrul nostru, comandantul nostru, Prim-Ministrul interimar domnul GABRIEL OPREA. Traiesc sentimente de mare respect si aprecieri, alaturi de ceilalti colegi ai nostri din minister, fata de OMUL MINISTRU si MINISTRUL OM - din fruntea Internelor.

Noi traim in prezent vremuri normale, de apreciere a oamenilor din partea domniei sale, de acordare a tuturor drepturilor conferite de Lege, de creare a conditiilor normale de munca. De mult asteptam ziua in care un sef al nostru sa isi aprecieze oamenii, nu numai dupa rezultatele privind statisticile politienesti.

De mult asteptam un om care sa ne adune intr-o echipa, sa faca armonie, sa tina la oameni, sa-i determine, sa le ajute familiile celor cazuti la datorie.. De mult asteptam... Si Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne, pentru a implini si tine toate acestea, pe domnul GABRIEL OPREA - MINISTRUL OM! (...) ", se arata in materialul semnat "cu mana la cascheta", dupa cum se precizeaza, de catre inspector general, chestor principal de politie dr. Nelu Pop.

Pentru cei care nu au inteles bine, subliniem faptul ca dr. Nelu Pop este responsabil de gestionarea fluxurilor de imigranti pe teritoriul Romaniei, iar preocuparile sale ar trebui sa fie cu totul altele, in contextul actualei crize internationale.

V-am prezentat doar doua exemple, dar in ultimele saptamani Gabriel Oprea a fost elogiat nu numai de jurnalisti sau subalterni, ci si de diversi politicieni, de la Putere sau din Opozitie.

Lider al unui partid in care se refugiaza de-a valma traseisti de stanga si de dreapta, conducator de doctorat acuzat cu probe ca ar fi plagiat (si el si o parte dintre doctoranzii sai), Gabriel Oprea nu este nici pe departe "persona non grata", asa cum s-ar intampla intr-o societate democratica solida (nu originala ca a noastra), ci este unul dintre cei mai adulati si curtati politicieni romani.

Iar asta este o aberatie. Pentru cei care nu cunosc dedesubturile mlastinoase ale statului numit Romania, nu si pentru ceilalti...

Cum se explica succesul politic al UNPR?

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Sursa: Aberatia zilei: "Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne"
http://www.ziare.com/gabriel-oprea/ministru-de-interne/aberatia-zilei-dumnezeu-l-a-adus-la-noi-la-interne-1380364
-------------------------------------------------------------------------------

EXPLOZIV/Era SLUGA mea atunci. 
Îmi CĂRA geamantanul, pentru că se pricepea la așa ceva.

Intr-o declaratie acordata in 2011 publicatiei Ghimpele, Miron Cozma sustinea ca Gabriel Oprea era „sluga” lui in 1996. „Gabi Oprea a fost cu mine la Campionatul European de fotbal din 1996. Era sluga mea atunci. (…) Imi cara geamantanul, pentru ca se pricepea la asa ceva. Imi fusese prezentat ca un tanar viguros si de incredere. Mi-am dat seama imediat, dupa moaca lui, ca nu e de incredere”, spunea Cozma, citat de dcnews.ro, scrie aktual24.ro.

El a povestit si cum Oprea a ajuns in anturajul sau. „Domnul ministru Gabriel Oprea era, sa zic, copilul de suflet al profesorului universitar Neagu, pe care il respect, profesor la Facultatea de Drept, avocat si care urma sa devina avocatul meu, dar, subit, a renuntat si el. Domnul profesor universitar Neagu m-a chemat odata la el si mi l-a prezentat, mi-a zis: ‘Uite, iti prezint si eu un tanar de perspectiva – era maior la vremea aceea – si ia-l pe langa dumneata, da-i si lui sa faca ceva'”.



Cozma a mai spus in 2011 ca are si alte inregistrari compromitatoare despre Gabriel Oprea. „Daca continua sa mai zica un singur cuvant despre Miron Cozma, am sa fac publice fotografiile si casetele video. Nu mai zic de oamenii care erau, la momentul ala, in jurul lui, cine sunt. Daca o sa vorbesc, o sa-l duc intr-o situatie penala, periculoasa„.

Sursa:  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/era-sluga-mea-atunci-imi-cara-geamantanul_556314.html
----------------------------------------------------------------------

20 de comentarii:

  1. Asa e !
    Primit cu reticenta, la inceput, Gabutzu, ori Gabitza, cum ii zic militienii, a ajuns cel mai iubit fiu al Ministerului de Militie !
    Umbla vorba prin targ ca, dupa ce niste cretini le-au loat tilicarilor banii inapoi de la norma de hrana, Gabutzu s-a nervat asa de tare pe aia de-au pus umarul la asemenea grozavie, incat le-a dat ordin sa gaseasca urjent calea legala de a repara porcaria si de a le da oamenilor banii inapoi !

    Pfoai, sa vezi ce armata baga Izmanutza in palat, la Victorea, cand o loa fraiele !

    Buei, bagabont-bagabont la tinerete, sef de mafie-sef de mafie, insa stie ce vrea !

    Bravo Gabutzu !
    Nici nu mai conteaza ca ai facut vraiste sistemul de penzii, numa ca sa-ti ingrosi tu randurile de partid, cu niste basinosi oportunisti !
    Nici nu mai conteaza ca ai aruncat cu gradele militare in stanga si in dreapta, ca din traista lu muma-ta !
    Nici nu se mai pune ca ai umplut armate de curvistine si politruci, avansati la apelul bocancilor, pe filiera indirecta si indecenta !

    Ura, traeasca conducerea si cel mai tare vice !

    RăspundețiȘtergere
  2. Captura de pe saitu SCMD
    ==========================
    luni, 31 august 2015
    In atentia tuturor membrilor SCMD care au fost reprezentati in instanta de dna avocat G. Barla
    Doamnelor si domnilor colegi,
    Va facem cunoscut ca dna av. G. Barla ne-a comunicat prin adresa nr. 460/25.08.2015, primita in data de 31 august a.c., ca a depus in numele dansei si al Cabinetului de avocatura o actiune in instanta avand ca obiect daune pentru pierderea de imagine suferita prin postarea pe internet de catre o serie de reprezentanti SCMD, ca urmare a nemultumirilor exprimate de membrii de sindicat reprezentati de catre domnia sa, a unor mesaje considerate de dansa ofensatoare.
    Solicitarile legate de actiune, precum si de alte demersuri juridice, inclusiv solicitarea unor mari sume de bani (in valuta ? !!!) peste acordul de descarcare convenit intre parti in momentul in care dansa a refuzat sa ii mai reprezinte pe rezervistii membri SCMD, din motive personale, vor fi dezbatute in prima sedinta a Comitetului Director planificata in cursul acestei luni, care va decide masurile de urmare. Cu atat mai mult cu cat demersurile SCMD considerate ofensatoare au fost decise la nivelul Consiliului National al Reprezentantilor in 2013 si 2014, care a aprobat rapoartele de descarcare financiara.
    In acest context, precizam faptul ca numai Comitetul Director poate lua decizii in privinta cererilor ultimative ale dnei avocat, fiindu-ne imposibil sa actionam in termenul imperativ solicitat de sus numita.
    Pentru Biroul Operativ Central al S.C.M.D.
    Presedintele S.C.M.D.

    Col (r) Dr. Mircea DOGARU
    ===============================

    Deci, cum s-ar mai zice la noi la Romania, si futati si cu banii loati !
    Numa bunaciuni a facut sindicatul asta, in ultimii ani !
    Parca, mai deunazi, o mai loara in mue, niste sindicalisti, de-or fo amendati de instante, ca au avut corajul sa se ea de kept cu a 3a potere din stat !

    Baga mare, nea Zdrongare !
    Totusi, cine pula mea te-a reales pe tine presedinte ?
    Si in ce baza legala mai fonctioneaza cloaca aia ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pese: aia care ati fost la lupta cu cotoroanta aia de Zbarla, pregatiti firfireii, ca sa va invatati minte sa nu-i mai botiti imaginea !
    Ioi, eo am scapat, ca am fo repartizat la Zgalca si Vasilica, cea mai poternica casa de avocatura, care a pierdut, otova, toate procesele ! Numa banii nu i-a pierdut !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buei, dape mine nu mai injura nimenea ? Ca pe vremuri aveam gura plina de mue si de alupigus, de toate dozajele ! Si de 10mg, si de 20 si de 50mg, si injectabil, si transfuzabil !
    Ioi, doar nu cumva cenzureaza adminu....
    Imi aduc aminte ca nici nu puteam adormi, pana nu loam fro muie de la alde Domnu Don Curdeleone, muci mereu, ori frun alupigus de la palincarosu...

    Doamne feri ! Doar n-o hi cenzura mascata !

    RăspundețiȘtergere
  5. Io ma simt obligat sa va raspunz:)
    Adminu' nu cenzureste niica, ma pun martor!! Vrai cenzura? ai "specializd" la R-"6969"(m)OTAN"
    Daa au bagat doctorii astia atatea fierotenii in mine dupa infarct , ca nu mai am coraj sa ma apropii de leptoapa....ca mi se licheste de chiept si acolo ramane.Robocopu' ala din filme e "muci" pe langa mine.....la cantitatea de fier din corp......na ca mi s-o lichit leptopu de chept .....asta belea!!
    Daaa acu pana la incinerator(nici nu pot sa ard cu atatea fierotenii) pot sa zic cu mana pe stenturi ca adminu e OK.......le mai arde el de-am pulea cu poscariile din soedia dar il iertam ca are hobi.....ca ie pesedizd convins iar il iertam ca are beleaua cu "ailalti".......asa-i la mehedinti(va-n dinti)....nu se munceste,industrie canci,curve cat cuprinde,iar la BAC mai i-a unu examenul din treijde de mii....+canicola care ia tampit si mai rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueiiii, aciulea pana si mortii-s vii !
      Ioi, altul bagat in sarme si fortonase !
      Sa dea dreaq, incet, incet, ni se schimba si sigla, din La ZOO+9, in De la Azil, la Cimitir !
      Azilul de nebuni, evident !

      Ștergere
  6. PMT
    Io t-am scris da pana vine postasu,pana face sortare de plice,pana le incarca/descarca e greu bre e greu.......cica avem net:):) pai mai repede mergeau cu postalionu in rezbelu de 100 de ani!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Plenul Senatului a adoptat marți o propunere legislativă prin care mamele care optează pentru un concediu de doi ani pentru creșterea copilului vor beneficia de o indemnizație al cărei plafon maxim a fost majorat de la 1.200 de lei la 3.400 de lei pentru primele 12 luni din cei doi ani de concediu.
    =====================================
    Doamne feri !
    Iar piticantroapa aia de boc (boc=cacat in limba turca) nu stia ce sa mai taie, ca sa-si faca pocnitoarea de Plescoi telegondoala, ca sa aiba de unde sa sifoneze bani pedelicii !
    Asa dom Viurel, arata-le tu dujimanilor ce inseamna un stat social, asa, ca la carte !
    Eo prepun sa faci si indemnizatiile de somaj la fel, iar ajutoarele alea cu zahar, faina, olei si biscoiti, sa le triplezi !
    Mai fa si venitul minim garantat de fro 600 de euro ches, dupe care trai nineaca !

    Acusica sea nu zic ca nu-i buna initiativa asta, ca sa incurajeze futatul neprotejat, ca sa mai creasca natalitatea rasei !

    Baga mare dom Viurel !
    Ura, traeasca conducerea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Băsss : România ar trebui să refuze să primească imigranți
    "A-i primi nu înseamnă pur și simplu a le asigura cazare. Trebuie să le dai dreptul să se manifeste cultural, să mai construim niște moschei, trebuie să le faci școli în limba lor — să-și păstreze limba. Pentru că, în momentul în care îți asumi responsabilitatea să-i preiei, îți asumi și o listă lungă de alte obligații — de la educație, sănătate cultură. Noi nu reușim să integrăm minoritatea romă de atâția zeci de ani", a argumentat fostul guvernator general al coloniei de tip bananier, Băs.
    ==============================

    Are dreptate. Numa de moschei si minarete ducem noi lipsa ! Asta ne mai lipsea, ca, la fiecare colt de strada, pe langa ciupercariile de biserici prostodoxe, sa dam cu nasul si de alte jde moschei, din turnurile carora sa behaie mue zinii aia ai lor, care-si cheama jihadistii la rugaciuni !

    Asa ca, sunt intrutotul de acord cu antevorbitorul meu de mai sus.

    Alah Akhbar !

    RăspundețiȘtergere
  9. Consilierul prezidenţial pe politici europene Leonard Orban:

    România va găzdui, începând cu luna noiembrie, 1.700 de imigranţi, în şase centre de găzduire.

    Consilierul Prezidential pe politici de Luari de Ostatici si Ushkiri din Tara, Omar Hayssam:

    România se va confrunta cu un val de refugiați de peste 3000 de persoane pe zi,în urmatoarele șase luni. Evenimentele din Orientul mai mult sau mai puțin apropiat și situatia dintr-o suma de spații vecine celui European implică o panică acută în rândul populației și mișcări spectaculoase a mari mase de oameni. Europa Occidentală se va preocupa de administrarea crizei refugiaților în parametri existenți și va șoma țări de graniță ale Uniunii, ca România, sa-și asume excedentul de migranți pe speze proprii. (...) Principala cheltuială va consta în hrana azilanților din centre și tabere. Din câte stiu, Ministerul Agriculturii nu are resurse bugetate pentru asemenea cheltuieli și nu cred că va avea cum să le creeze, legal. (...)"
    ==============================================

    Inclin sa-i dau dreptate lu Ali Baba, parca e mai aproape de realitate !
    Oricum, statul asta de rahat, intotdeauna e cu un pas inapoia evenimentelor ! Sa te tii fratzicu, cand or navali jihadistii si p-aciulea !

    Alah Akhbar ! Ne reprofilam pe cresterea camilelor si pe carnea de oaie, pe masa de Creciun !
    Da-l in pula de porc, cu soriciul lui cu tot !

    RăspundețiȘtergere
  10. Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri, la ieșirea din sediul Parchetului General, că procurorii i-au schimbat încadrarea în dosarul în care acesta este urmărit penal, din infracțiunea de șantaj, în cea de amenințare.
    ==================================
    Nu conteaza ce-i schimba procororii ! Poa sa-i schimbe si izmenele, insa sa sune mai repede lanturili, sa zangane catusili !
    Pe el, pe mama lui, de derbedeu !

    Hai, hai, ca se poate. Un pic de la Flota, un pic de la Omar Munaff, un pic de la Firea, un pic de la Nana....si uite asea urmeaza marea inghesuiala !

    RăspundețiȘtergere
  11. Senatul a votat noul Cod Fiscal. Evident, intr-o atmosfera de shtocareala totala, asa cum ii sta bine acestei institutii !
    Urmeaza Camera Deportatilor. Evident, tot democratic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dobre utro tavarisci camaradn !
    O zi buna (iar indirect, sa ma loati unpic de scula, fosta-n tinerete pula) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, esti nebun?! Da' asa, de dimineta, nu vrai pe muie dulceata?! Buei Homofurtusploscas, cre ca tre facut apelu solemnus, s- o stabelim care ce si cum pe unde. Vand(schimb) scutece de hartie folosite pe o parte, cumpar doctorat cu galoane. Primesc diferenta in miei.

      Ștergere
  13. "Pe data de 3 septembrie, vom inaugura simultan, la ora 11,00, în toate cele șase state de pe granița de est a Uniunii Europene, comandamentele de tip NFIU, ocazie cu care se va ridica drapelul NATO și va fi inaugurat Comandamentul NATO care va funcționa la București", spunea Dușa, absolvent al Academiei Politice Stefan Gheorghiu si habarnist desavarsit intr-ale apararii.
    =========================================

    Desigur, toata lumea stie ce inseamna NFIU, inclusiv tzatza Leusteanca, asa ca de ce sa ne mai obosim sa vorghim, ori sa scriem in limba romana !
    Ca tot a fost sarbatoarea nationala a limbei romane !

    In rest, in caz de rezboi, lupta eca si castigata !
    Ura, traeasca conducerea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ha haparut inca un numar din Observatorul Militar. Dati navala, ca aveti ce citi !
    Un numar foarte bun !
    De fapt, in general, pot zice ca-i un zear foarte bun ! Cu melancolie ma gandesc cum il foloseam la invelit slanina, ori la captusit galeata de gonoi, ca pe vremea Putrezitului nu iereau saci menajeri !
    Foarte bun !

    RăspundețiȘtergere
  15. Pese: lesne o sa optservati cum s-a infiintat, in Armata Romanistanului, o noua unitate de lupta la sol, in aer, pe si sub apa, un adevarat Task Fors, ceva vazut numai prin filmele SF, care se intituleaza Centrul de Investigatii Sociocomportamentale.
    Tare de tot. Astia vor coordona activitatea psiho-coco din armata, iar centrul va hi populat cu toate pitzipoancele, amantele si beizadelele din si de pe langa sistem. Las ca stim noi.

    Nici nu mai stiu cat cacat am tot halit p-aciulea despre subiectul asta, privind invadarea umeurilor cu tot felul de pochi, psihologi, juristi-muisti, purtatori de cuvant si consilieri ai comandantilor, ceist-muisti si alte cohorte care cica se ocupa cu marketingul si achizitiile electronice de ace, brice si carice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: inca un stres pentru comandanti, cand or veni astia in control, de la esalon, ca sa faca indrumarea activitatii psiho-coco !
      Alte planuri, alte zmangaleli, alte jde fise, alte evidente, alte jde structuri care sa toace frunzele si sa raporteze saptamanal, lunar, trimestrial si anoal care sunt rezultatele directe ale actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !
      Pe vremea mea nu iereau nici pochi imbacsiti, nici juristi-muisti, nici psiho-coco si nici alti alde astia de fac achizitiile, dupe care comandantii dau cu subsemnatul, pe la Denea, Penea, Pecere si Utece.
      Pe vremea mea achizitiile le facea desistul, care pleca cu patru mape si doi tilicari in oras, cu otobuzul, iar pana la gustare venea incarcat de picsuri, ata de cusut dosarele, aracet, creioane si rigle, ace, brice si carice ! Orice treboia cumparat, rezolva desistul, in colaborare cu contabilul care tinea depozitul de ace, brice si carice.
      Nu avea fisa postului, nu exista SIAP, FIAP si alte cacaturi !
      Acu avem centru de investigare psiho-coco !
      Las ca-i bine.

      Ștergere
  16. aicisea pmt-ul se inseala amarnic:
    Pai nu intelegeti? aia cu psihosocoi,comportamental e un fel de X man...adica ie d'aia cu lasere pan ochi,cu gheare de adamantium,cu convorbiri cu submarinele nucleare prin telepatie,cu gagici cameleon(ma rog astea deja exista peste tot) si cu ala barosanu cu "magnetii"
    Pai baai domnilor/tovarasi....problema e rezolvata!! si cu teleportarea,doar trebo spus "engheigi...engheigi"!!
    Na ca am incurcat filmele
    da au ramas suficiente posturi libere pentru toti putoii politicienilor....Io il propun sef pe VICTORAS MICULA. Asta-i cel mai tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ha, ha, ha ...
    CUTREMUR/Oprea i-a PROPUS lui Băsescu ȘEFIA UNPR!
    -------------------------
    "Politica din România este la un pas de un mare cutremur. Gabriel Oprea i-a propus lui Traian Băsescu fuziunea UNPR cu PMP și cedarea șefiei UNPR! Marți a avut loc o nouă întâlnire între cei doi. La întâlnire au participat și câte doi locotenenți. Băsescu nu a dat încă un răspuns. Însă nu a respins propunerea, a cerut timp de analiză și date tehnice. Președintele PSD, Liviu Dragnea, este la curent cu aceste discuții."

    http://www.comisarul.ro/politic/cutremur/oprea-i-a-propus-lui-basescu-sefia-unpr!_557795.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri