Google Translate

miercuri, 23 septembrie 2015

Gabriel Oprea a votat la Consiliul JAI împotriva cotelor obligatorii și a depus o declarație ce motivează poziția României


Viceprim-ministrul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a prezentat, marți, în Consiliul extraordinar JAI, mandatul încredințat de președintele Klaus Iohannis și de premierul Victor Ponta, votând împotriva proiectului deciziei de aplicare a cotelor obligatorii de imigranți, informează un comunicat MAI transmis AGERPRES.

*UE a ajuns la un acord cu 'o largă majoritate' cu privire la repartizarea a 120.000 de refugiați

Potrivit sursei citate, vicepremierul Oprea a transmis miniștrilor de Interne europeni și reprezentanților Comisiei Europene că țara noastră este solidară cu statele membre afectate de un aflux foarte mare de refugiați și tocmai de aceea, încă de la primele dezbateri pe tema solidarității și responsabilității, Guvernul și-a manifestat disponibilitatea și a decis preluarea prin relocare a unui număr de 1.705 refugiați din Italia și Grecia și 80 din afara Uniunii Europene (în total 1.785 persoane).

De asemenea, în intervenția sa, ministrul de Interne a susținut că România își menține punctul de vedere conform căruia mecanismul de relocare internă a refugiaților trebuie să aibă un caracter voluntar, fapt pentru care va vota împotriva impunerii unor cote obligatorii.

''România susține eforturile vizând identificarea unor soluții viabile și durabile în gestionarea fenomenului migrației cu care se confruntă Uniunea Europeană și reiterează angajamentul față de principiul solidarității. Reamintind Concluziile Consiliului European din 25-26 iunie 2015, prin care statele membre și-au manifestat solidaritatea față de persoanele aflate în nevoie de protecție internațională, pe baza principiului voluntariatului, România consideră că impunerea unor cote obligatorii nu reprezintă o soluție viabilă la problema refugiaților. Sunt tratate, astfel, doar simptomele imediate și nu cauzele fenomenului. O provocare de asemenea anvergură nu poate fi rezolvată prin impunerea unui sistem automat de redistribuire a imigranților. Este absolut necesar să se țină seama de specificitățile fiecărui stat membru și de capacitatea sa efectivă de primire și integrare a imigranților'', a afirmat vicepremierul Gabriel Oprea, în intervenția sa din cadrul Consiliului JAI.

În context, el a reafirmat disponibilitatea de a crește contribuția României la activitățile FRONTEX și a apreciat ca imperios necesară intensificarea măsurilor de combatere a traficului ilegal de migranți, de identificare a unor soluții concrete în țările de origine și de tranzit, prin intermediul EUROPOL, FRONTEX și Biroului de Ajutor European pentru Azil.

Totodată, Oprea a subliniat nevoia unei mai mari implicări din partea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM), Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), dar și din partea societății civile prin ONG-urile specializate.

''Având în vedere supunerea la vot a proiectului deciziei de aplicare a cotelor obligatorii, reprezentantul României a votat împotriva unei astfel de măsuri, reiterând poziția de principiu conform căreia România nu susține relocarea de refugiați pe baze obligatorii. Totodată, vicepremierul Gabriel Oprea a depus o declarație care motivează rațiunile poziției țării noastre, pentru a fi atașată la minuta reuniunii Consiliului JAI'', se mai arată în comunicatul MAI.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Georgiana Tănăsescu)

http://www.agerpres.ro/politica/2015/09/22/oprea-a-votat-la-consiliul-jai-impotriva-cotelor-obligatorii-si-a-depus-o-declaratie-ce-motiveaza-pozitia-romaniei-20-35-54


34 de comentarii:

  1. Președintele Klaus Iohannis participă miercuri la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles, anunță Administrația Prezidențială. Înainte de plecarea la Bruxelles, șeful statului va susține la Palatul Cotroceni, la ora 12,00, o declarație de presă. De la ora 19,00, el va participa la Bruxelles la reuniunea informală extraordinară a Consiliului European.

    RăspundețiȘtergere
  2. In 2015, pe 23 septembrie, la 11:21, in emisfera nordica are loc echinoctiul de toamna. Ziua scade treptat, iar noaptea va deveni tot mai lunga pana la producerea solstitiului de iarna, la 22 decembrie, cand noi vom scanda 16-22, cine-a tras in noi si, tot noi, ne vom raspunde ca, in 16-22, noi am tras in noi.Sa traiti bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. CSM cere desfiinţarea instanţelor militare

    Desfiinţarea instanţelor militare se impune din cauză că judecătorii militari nu îndeplinesc garanţiile de independenţă şi imparţialitate, potrivit concluziilor unui raport întocmit de un grup de lucru din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

    Un alt motiv pentru care se consideră necesară desfiinţarea instanţelor militare este activitatea foarte redusă, care implică resurse bugetare inutile, pentru eficientizarea activităţii sistemului judiciar propunându-se ca schemele de personal să fie transferate instanţelor civile, mult mai încărcate decât cele militare.

    More cautati p-aciulea, sa ma scarchinatzi la pulea: http://www.gandul.info/stiri/csm-cere-desfiintarea-instantelor-militare-14726193
    ===========================================

    Astia-s labagistii aia de-o bat in cap, la rece, de nu le ajungi la nas nici cu prajina !
    Cica ei are dubla subordonare, adica nu se subordoneaza nimanui, is un fel de stapanii inelelor ! Plus ca si-au mentinut si o structura mamut, pentru o mana de tilicari rapanosi, plus ca, mai tineti voi minte, fiind ei foarte smekeri, si-au mentinut penziile militare zpeciale, etc !
    Huoooo, la reciclare cu voi, la rejiment la frecat tzava tunului, nu la filfizonat toata zioa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Fostul președinte, Traian Băsescu, de declarat, marți, la B1 TV, că prin aprobarea, în consiliul JAI a cotelor obligatorii, ”asistăm la procesul de islamizare a Europei”.

    ”7.000 reprezintă începutul. Este cota de anul acesta, pentru că este inadmisibil, la nivelul UE să forțezi cotele, iar pe de altă parte să nu spui care e strategia să stopăm fenomenul. Este procesul de islamizare a Europei, ne place sau nu ne place. Îi iubesc pe isalmici, dar pentru mine Europa este creștină. Acești oameni construiesc propiile lor reguli în interiorul statelor”, a declarat Băsescu.

    Mai mult, fostul președinte a ținut să sublinieze că discursurile de solidarizare pe care liderii europeni le susțin ”nu au nicio valoare”, întrucât aspectul privind cotele obligatorii pentru refugiați nu este prevăzut în Tratatul de la Lisabona. În acest context, Băsescu a arătat că Francois Hollande și Angela Merkel ”fac o presiune nejustificată, pentru că ceea ce se impune nu are corespondent în tratele UE”.

    ”Acest tip de discurs cu solidaritatea nu are nicio valoare. Are valoare cuvântul solidaritate pentru tot ce este prevăzut în Tratatul de aderare a României și în Tratatul Consolidat al UE care s-a adoptat la Lisabona. Nu există astfel de situații, iar lideri importanți ai UE, și nu ezit să îi numesc pe doamna Merkel și pe domnul Hollande, fac o presiune nejustificată, pentru că ceea ce se impune nu are corespondent în tratele UE. Este un colaps al zonei Schengen. România nu este membră a zonei Schengen. (...) S-a instituit sistemul cotelor și dacă în Europa vor veni 10 milioane de oameni din Africa, din Orientul Mijlociu, luăm cotă. Eu vă dau scris, Comisia Europeană știa foarte bine că nu vor fi doar 40.000. Acela a fost doar balonul de încercare”, a mai declarat Traian Băsescu.

    SURSA: romanialibera.ro
    http://www.capital.ro/traian-basescu-verdict-dur-prin-aprobarea-cotelor-obligatorii-asistam-la-procesul-de-islamizare-a-europei.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai zis-o de fro jde ori, tot p-aciulea, ca Beshescu Keompex von Nana are dreptate perfecta ! Chiar daca, in realitate, e o aschimodie de hominid, o strambatura umana cu sosete, putem zice ca, prin altitudinea sa fata de jihadisti, e un mare barbat de stat, cu coae ca de bohai comunal !
      Ura, sa traiti bine !


      Pese: oare o hi gata super mega ultra moscheea aia gigant, care cica va hi cea mai mare din Europa ? Ca vine jihadistii si n-are unde se ruga, si nici unde exersa cu bomb improvizat !
      Ia sa dau un bip la Zguvern, la domnul Michi Maus Penalul, ca am aozit ca el sustine programul asta...

      Ștergere
  5. ...Basescu ..?? ..unslugoi al UE..un Idiot ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Președintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la Palatul Cotroceni, că nu este nevoit să ceară Parlamentului un mandat pentru a participa la reuniunea Consiliului European și a adăugat că premierul Victor Ponta nu va participa niciodată la astfel de evenimente.

    Întrebat într-o conferință de presă dacă, în conformitate cu Legea nr.373/2013, ar fi trebuit să ceară Parlamentului cu 10 zile înainte un mandat pentru participarea la Consiliul European, șeful statului a afirmat: "Acel paragraf se referă la situația în care participă prim-ministrul la Consiliul European. Or, prim-ministrul nu participă și nu va participa, acest prim-ministru nu va participa niciodată la Consiliul European".

    Președintele Klaus Iohannis participă miercuri seară la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da di ce NICIODATA ? Si ce, daca a furat si el oleaca, daca a pus botu nitzel si a plagiat pe ici, pe colea, n-are voe omu sa se dea si el umpic pe la Consiliul european !
      Bue Fritz, te crezi mai bun, cu casele alea manarite, ca un bishnitar de tara, ori cu plasarea aia de mucosi, cica pentru adoptii ?
      Ia zi-ne tu, Her Frantz, cum sta treaba cu numarul ala de 1785 de refogiati ?
      Ceocu mic si lasa-l si pe acest prim ministru sa participe, macar o data ! Nu hi bolund !

      Ștergere
  7. Un animal. Si noi niste boi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Beshescu:

    Avem ambasador nou, avem președinte nou și prim-ministru incompetent. Deci avem trei belele pe cap.
    =================================
    Mai more pe manseta cautati, canu sunteti handicapati.

    Deci, in ordine:
    Beleaua 1: Her Prezidente+ Prima
    Beleaua 2: Penalli Dottore Plagiatore
    Beleaua 3: un anbasadore
    In plus, Beleaua 2 cica e si incompetenta !

    Auzi, Nana, da daca ma apuc eu sa-ti numar Belelele gaozare, pe care ni le-ai tot servit fro 10 ani ?
    Bue buhai de balta, asa se vorbeste despre un domn presedinte, ori despre un domn prim ministru in functiune, in public ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mna sara frăţicilor!
    Eheee, de cînd nu v-am mai văzut, părul la kuk mi-a căzut. Făcui repede-un ITP să vedem cam ce mai e pe bloagele cocurente să mai văz evenimente.
    1. Pe bloaga lu" Cezar maimuţa, ăsta-i suje lui RH puţa;
    2. Lui Cufurezu i s-a terminat orezu şi sireacu tot postează că pensiile vor fi o puţă brează. Acelaşi borş reîncălzit de îmi vine să v__mit;
    3. Olescu s-a reprofilat, în IT-ist s-a transformat şi...
    4. Nea Alecu, Moş kalicu pe feibuci freacă lindicu.
    Trebă să m-acomodez şi să mă documentez. La următoarea postare să vă văd care-i mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mneatza. Greatza !
    Baeat de baeat Izmana asta, al nost. Nu dijeaba l-o trimis Beleaua 1+ Beleaua 2 ( si incompetent), la JAI.
    Eote ce zice romulanii:
    ====================================
    gilos • 22 septembrie 2015, 14:48

    Gabriel Oprea este un personaj alunecos, care niciodata nu mi-a placut. Are scoala vechii securitati, parsiv si periculos.
    Sper ca aceste zvonuri cu numirea lui Oprea in locul lui Ponta sunt simple zvonuri, ar fi un sacrilegiu ca, la 25 de ani de la Revolutie, un individ impostor ca acesta sa ajunga prim-ministru.

    doina • 22 septembrie 2015, 15:32

    Ehehe! De caricatura asta pe nume oprea trebuia scris cind trebuia nu acum! Cam de cind l-a luat base si udrea in brate. Dar am uitat ca atunci trebuia musai reformat statul de „drepti”. Acum e cam degeaba! Avem ce meritam..

    Alexbibirica1 • 22 septembrie 2015, 16:22

    oprea este dusmanul acestui popor . chiar daca nu este legat de acest subiect,se stie foarte clar despre sforile trase de catre acest ministru,vicepremier (si copos a fost vicepremier) , sfori legate de sicanele in care este târâtã Steaua Bucuresti in aceste momente.de ce trebuie sa fim condusi de asemenea oameni ? eu pe asta nu-l votez, in vecii vecilor.AMIN !

    GhP • 22 septembrie 2015, 17:30

    Generalul de la intendenta, mare magistrat (4***) si alte gogomanii, este de fapt un reprezentat notoriu al mafiei transpartinice. Pupincurist al lui Cosma a tot crescut sub „poala” binelui national si a apararii patriei de dusmani.
    De fapt este un fel de Vadim in uniforma, jefuitor de tara si cu mare viitor in RO unde majoritatea este tembela si nedezvoltata intelectual.

    ghilotina • 23 septembrie 2015, 8:54

    bun articolul …. chiar bun…., oare de ce mai avem nevoie, pentru a protesta in strada impotriva acestor personaje politice?….indivizi inculti , rau intentionati precum pseudomilitarul oprea , nu au ce cauta in forurile de decizie politica…
    da este o problema la TVR…dar acest oprea este un impostor de la cap la coada…, in primul rand ..din punct de vedere al carierei militare este un zero, fara performante de niciun fel ….scoala militara facuta prin frauda, examene de slaba calitate , corectate la mica intelegere …, doctorand palgiator…in conditiile in care se observa cu ochiul liber ,capacitatea intelectauala redusa a acestui individ, nu poate lega o fraza logica, vorbeste in stereotipuri si nu transmite nimic, idei putine sau deloc …, a
    a ajuns deputat prin frauda la sectiie de vot din ilfov , in complicitate cu clanurile tiganesti si lumea interlopa ..din stefanesti, voluntari , etc.
    si nu putin lucru este si evidenta analiza medicala psihiatrica , care atesta ca omul sufera de boli psihice ….
    orice psihiatru nu are nevoie de mai mult de 2 minute sa ii puna diagnostic ..acestui ….gunoi uman

    marcel pop • 23 septembrie 2015, 8:55

    Domnule Tolontan
    Legatura dintre Rares B. si Oprea, zis in minister, Gabi minte mica, este urmatoarea: Rares B. ii scrie discursurile publice pe care Oprea le rosteste pe unde merge. Rares B. e vazut des in ministerul de Interne, in biroul lui Oprea. Asta nu o poate nega.
    In plus, a spus-o in public ca Oprescu va fi arestat, ca stie el de la Edy Helvig, seful SRI, ca Oprescu de teama DNA si-a scos toata mobila din casa si se uita tot timpul pe dupa perdea. Or fi multi prosti in tara asta dsar chiar toti nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pese: bue, deci nu numa eu sunt serit de pe fics cand il alint pe acest habarnist desavarsit, pe acest pafarist notoriu, ca hiind primul izmanar al tarii !
    Pe pariu ca, in curand, isi muta tartanul ala de cur de sef depozit salam si branza, in alta barca ?
    Are asta treaba cu interesul national, cum am eo treaba cu....crasma din Birtolomeu Gara- Linia 1, unde-i muci mereu Domnu Cur de Leu

    RăspundețiȘtergere
  12. Bue, te-ai trezit frun Burcozaurus p-aciulea, ca sa postezi comentariile, ca ear ne-apuca se soar, pana-ti vezi debitarile - editea de dimineata ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că România va aloca 300.000 de euro pentru următorii trei ani pentru programul alimentar mondial privind refugiații.
    ====================
    Da pentru programul mondealo-stelar "Cacastori si apa curenta in scoli", cand se vor aloca fonduri ?
    Pe noi ne fute grijea de programul de crapelnitza al refogiatilor, iar romulanul se zbate in mizerie, foamete, somaj, betii fara de sfarsit, etc ! Bineinteles, mai putin micii, mijlociii si marii baroni satesti, comunali, judeteni, regionali, de sector si nationali + acolitii lor sifonari din administratii, care manaresc banul public si fondurile iuropene !
    Deci, ca sa nu deviez dela sobect, cand se vor aloca fonduri si pentru cacastorile din scolile patriei, care arata ca la sfarsitul sec 9spe ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că Comisia Europeană a lansat două proceduri de infringement împotriva României care vizează chestiuni de acordare a azilului, punctând că a primit asigurări din partea Guvernului că se lucrează la aceste spețe și nu va fi nicio problemă.
    ==============================
    Bue, nu numai ca habar n-am cei FRIJEMENTUL ala, cu care ne-a futat mUE, insa nisi nu pot bine sa-l silabisesc !
    Va spusei eo, parca de zioa limbei romane, ca ne cacam pe noi ca liba noastra-i o comoara, bla-bla, ca alta ca dansa nici c-ai sa gasesti, insa, in realitate, am umplut-o de cacanarisme de astea englezite ?
    Ce mare cacat ierea daca folosea termenul de INCALCARE, ca sa inteleaga si ceilalti 95% din prostovanii coloniei, care supravietuiesc p-aciulea ?

    Pese: parca am mai aozit expresia "că se lucrează", n-asa ? Nu cunva, cand Beshi l-a intrebat pe Michi Maus Plagiatore Penalis despre stadiul Hau Cnau Dau, Beleaua 2 (si incompetent) i-a raspuns, cu ochii cat cepele, ca "se lucreaza la asta ", habar neavand despre ce ierea vb in propo ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey, trezeste-te in pula mea si mai publica din comentarii, ca habar nu mai am ce cacat tot am molfait de dimineata !
    Pai, in halul asta, nici nu mai poti injura pe cineva, p-aciulea, ca, pana iti apare comentariul, o uskeste omul la cele vesnice si dijeaba il mai injuri !

    RăspundețiȘtergere
  16. Procurorii DNA Ploiești ridică, joi, mai multe documente de la o serie de instituții din București, acțiunea fiind legată de un dosar de corupție în care sunt implicate persoane de la Apa Nova București, au declarat surse judiciare.
    ====================================

    Furt generalizat ! In vami se fura, medicii fura in draci pe retete manarite, primarii fura, pietarii fura, Apa Nova fura, Romprest fura, benzinarii fura, tiganii fura, demnitarii fura, toti fura aciulea !
    Si, culmea, toti derbedeii nu mai vor la parnaie, ci la domiciliu ! Cum ajung la beci, cum se imbolnavesc instant !

    RăspundețiȘtergere
  17. "Comunitatea musulmană din România sărbătorește începând de astăzi Kurban Bayram, Sărbătoarea Sacrificiului (Eid al-Adha), un moment solemn în care familia și devoțiunea față de Dumnezeu sunt celebrate. Sensul principal al acestei mari sărbători este solidaritatea cu oamenii care trec prin momente grele, înfăptuirea binelui comun chiar și prin mici sacrificii de ordin personal. Mesajul este cât se poate de puternic și pozitiv, mai ales în aceste momente de încercare pentru Europa și pentru refugiații din zonele de conflict, în care comunitatea globală trebuie să dea dovadă de cât mai multă toleranță și unitate în a fi alături de cei aflați la nevoie", se arată în mesajul Executivului.
    ===========================

    Allah Akhbar ! Eo prepun sa incepem, asea usior-usior, sa deprindem cu tontii despre ce si cum e cu Kurban Bayramul asta, ca sa nu him prinsi nepregatiti, dupe incheierea islamizarii HI (Huniunea Iuropeana).
    Traeasca ! As Hali Salam Da Nam ! Salam Aleicum !

    RăspundețiȘtergere
  18. PNL se situează pe primul loc în preferințele electoratului la alegerile parlamentare, fiind urmat de PSD, UNPR și UDMR, conform Barometrului INSCOP-ADEVĂRUL despre România, realizat în perioada 10 - 15 septembrie.
    =============================
    Cica este vorba despre "noul" Peneleu, asta carpit cu pedelicii de-au devalizat tara, de-au desfiintat 80 de spitale si au alungat medicii din tara, de-au taiat penzii si salarii ca sa-si faca telegondoale, de-au sfartecat indemnizatiile pentru mame si-au falimentat armata !

    Da, da, asta-i noul Peneleu, garantez, mult diferit de vechiul Peneleu, ala de tragea cu tunul dupe tarani, la '907 !
    Scurta-i mintea romulanului
    ==============================

    Mai more see aici, sa ma loati voi de carici:
    http://www.inscop.ro/wp-content/uploads/2015/09/INSCOP-09.2015-Vot-partide.pdf

    ===================================
    Pese: ca sa nu mai zic ca am o incredere desavarsita in sondajul asta fekut de ISCOP-HOROSCOP-STROBOSCOP-PROSOP

    RăspundețiȘtergere
  19. Dati navala ca a aperut inche un numar din Observatorul Militar !
    Are si cateva sobecte hierbinti, ca cum ar hi Crosul Boshorogilor. Adica alearga unii, ca scapetii, cu un steag, de la un mosneag la altul, ca la stafeta. Si tot asa ! Numa la Sf Gheo n-o mai alergat nimenea, ca sa puna ordine in bozgorime, cand or vrut veteranii sa puna un steag tricolor pe Primarie !
    Apropo, s-a mai aozit ceva despre rusinea asta ? S-a aozit o pula ! Izmana a facut oleaca de gargara publica, si gata ! Totul e ca inainte-bozgorii ne-o trag la dinte !

    Mai e si-o poza din poligon, cu cei mai mari strategi ai tarii, inclusiv jeneralul cu tri stele Spusu, de la CLI (Comandamentul Logistic Incalcit), comandament aflat in subordinea Mestemeului si coordonarea nemijlocita a Directiei de Logistica a Armatii ! Pai si, care-i shpilul ? Pai e, pen ca toti mestemistii, de la sef in jos, au grade militare mai mici decat acest jeneral izmanar ! Si loctiitorii, si directorii si sefii de directii, si toti ! Si, e normal ? Pai, aciulea la noi, e.
    Punct.
    Amin.
    In rest, mai trageti si voi cu okiu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anunțat joi că s-a autosesizat în cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv și care reclamă probleme medicale.
    ========================
    Pai da, cand e vorba de borfasi cu carte, rapid se autosesizeaza si fatza stramba-gura mare asta, de zici ca l-a lovit ultimul vagon de la un tren deraiat !
    Cand o fo vorba de futatul ala in grup, la Vaslui, noroc ca s-a sesizat presa si a facut scandal, ca pe avocatul popoului il durea la buci !
    Sireacu Shpagarin Oprescu, sa nu faca cumva galci, la beci !

    RăspundețiȘtergere
  21. "Comentariul dvs. va fi vizibil după aprobare."
    ===============
    Cu parere de rau si profund regret trebo sa te anunt ca ma fut in aprobarea dvs.
    Iar nu mai stiu ce-am comentat si cu cine m-am certat, pen ca asta cu blogul doarme in izmene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: s-a trezit Vasile Inima de Leu

      Ștergere
    2. Industria masinilor VolksWagin, sau Jermania lucrului bine facut !
      Jawohl, main Kamaradn, lasa ca merge si la voi cate o mue, din cand in cand !

      Ștergere
  22. Simona Hailep= mue si in turneul chinezesc de la Guazoungoulungu.
    N-are stofa de mare canpioana. Ciupeste cate un meci icea, unul colea, de astea de divizia comunala, alde Avantul BaiCoi-Prabusirea MilCoiu

    RăspundețiȘtergere
  23. Io zac ca Burcozaurusul sa-si afiseasca la vedeala programul de lucru pe maitendinti, sa stim si noi cand putem fi ,,in direct" cu molfaitorii.

    RăspundețiȘtergere
  24. joi, 24 septembrie 2015
    Demers al SCMD pentru convocarea grupului de lucru interministerial
    Mai more see aici-sa ma loati toti de carici

    http://sindicatulcmd.blogspot.ro/
    =========================

    Dupa ce au facut varza procesele, dupa ce au umplut de cacat proiectul legii penziilor militare din stat, acusica vor sa-si bage boatele si la zamislirea Normelor !
    Cu riscul de a ma repeta: bue Zdrongare, da tu in numele cui mai clampanesti si pe cine mai reprezinti ? Te-a reales cineva ? Sau, mai bine spus, cine sa te mai realeaga, daca membrake ciuciu ?

    Ptiu-ptiu

    RăspundețiȘtergere
  25. Peste 700 de musulmani au crepat, in busculade, la Mocca, iar peste 800 sunt raniti !
    Bue, astia habar n-are de organizare !
    Sa vina ici sea, la noi, la boastele lu Arsenic Boca, ori ale prea cuvioasei, sa vada organizare, ordine si disciplina regulamentara !
    Pai, in ritmul asta, ramanem fara refogiati si dijeaba am mai ridicat corturili alea, pentru imigranti !
    Allah Akhbar !

    RăspundețiȘtergere
  26. Auleooooo.....
    ===========================
    Meclanul lui Gabriel Oprea

    de Radu Alexandru/ Catavencii

    Majoritatea oamenilor au o față. Ajută la mîncat, vorbit, respirat și uitat spre locuri. Ai putea spune că e chiar o condiție necesară omului: să ai față. Nu toți oamenii au o față, însă. Ar fi jignitor față de fețe și oameni cu fețe să spui că Oprea are o față. El are un meclan. Care-i varianta de mijloc între meclă și muian.

    Ca să delimităm mai clar, ar fi urît și față de oamenii cu meclă să spui că Oprea are meclă. Deși mecla e o față mai diformă, în general nu e atît de diformă ca a lui Oprea. Udrea are o meclă. Băsescu are o meclă. Iarăși, nu putem pica nici în extrema cealaltă. Ciorbea are un muian. Oprea nu e chiar așa. Are doar meclan.
    Diferențele sînt subtile. La meclă te uiți și zici „Bă, ce meclă are ăla!”. Atît. Reacția e de pură uimire. La meclan e puțin mai diferit. Te ia, așa, puțin cu greață, milă și răzvrătire împotriva unui Dumnezeu crud, care a permis ca un asemenea meclan să existe în existență. Iar la muian deja vomiți puțin în gură.

    Să nu mă înțelegeți greșit. Poți trăi o viață aproape normală și dacă ai un meclan, mai ales noaptea și cînd ești singur. Poți fi un conductor de metrou foarte bun. Dar să ajungi politician cu meclanul ăla e dovada clară că, undeva, democrația are niște găuri prin care se pot strecura erori. Îți dai seama că nu a ajuns omul semi-prim-ministru prin metode firești. Nici mama lui n-ar vota meclanul ăla pentru o funcție serioasă. A apărut Oprea pe vreun afiș electoral? Eu nu l-am văzut. Pentru că aș fi ținut minte data cînd m-a luat, așa, aiurea, greața pe stradă. Și dacă ar fi fost pe afiș cu spatele, sigur aș fi ținut minte. Plus că nu pare atît de isteț încît să se pozeze cu spatele ca să nu-i mai vedem meclanul, cum ar face orice om cu bun-simț pe care natura l-a blestemat cu un asemenea meclan.

    Recunosc că habar n-am ce zice, ce face, de unde e, ce poziție are clar și cine naiba l-a pus acolo pe Oprea. Pentru că, de fiecare dată cînd văd o știre cu el, îi văd poza și uit să citesc textul. Pur și simplu, rămîn bulversat de cît de hidos și malefic poate să arate. Cu fruntea aia mică, dar osoasă, de om a cărui familie, de 50 de generații, și-a folosit capul doar pentru spart nuci. Cu ochii ăia de aurolac îndestulat. Cu sprîncenele de profesor de matematică venind beat la clasă și adormind. Cu nasul ăla lung, de parcă cine i-a desenat meclanul cu stînga abia acolo și-a dat seama că a pus prea puțină frunte, că nu-i ies proporțiile și a zis să compenseze din nas și urechi că nu se prindă nimeni. Cu gura aia mereu cu colțurile în jos, ca la un biban care constant află că a murit mă-sa și e trist.

    Nu sînt expert în politică. Chiar nu sînt. Dar dacă aș avea un meclan ca al lui Oprea, m-aș rade pe buci și aș învăța să merg în mîini.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pese: kestea cu rasul pe cur si mersul in maini, e tare ca fularul, iarna !

    Poza cu meclano-muianul personajului see aici:
    http://www.catavencii.ro/meclanul-lui-gabriel-oprea/

    RăspundețiȘtergere
  28. Pese: si, cum corect a sesizat cineva, meclanul asta este conducator de doctorate, pentru plagiatori !

    RăspundețiȘtergere
  29. Si pina la urma ne invadeaza rudele lui Ti gris 2?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri