Google Translate

joi, 10 septembrie 2015

Majoritatea refugiaților sunt bărbați: unde și-au lăsat mamele, soțiile, copiii?!? Un posibil CAL TROIAN? O analiza interesanta, un punct de vedere care asteapta raspunsuri!



Atunci când o populație se refugiază din calea războiului, dacă situația este foarte gravă, o face cu cățel și cu purcel. Cu alte cuvinte, nu pleacă doar bărbații, pentru că ar fi o ticăloșie extremă să își abandoneze soția, mama, sora sau copiii în mâinile dușmanului…


Or refugiații noștri sunt într-o majoritate covârșitoare bărbați, iar acest lucru ar trebui să ne pună pe gânduri. Unde le sunt familiile? Le-au abandonat sau nu sunt atât de refugiați pe cât s-ar dori să se creadă?


Cum de oficialii europeni, ăia care ne disprețuiesc pe noi, românii, și ne țin în afara spațiului Schengen, considerând că nu suntem suficient de buni pentru ei, par să nu observe acest lucru, această majoritate covârșitoare a refugiaților bărbați și îi primesc pe toți încurajând o imigrație masivă? Mai mult decât atât, par să nu observe că acest val uriaș de refugiați este prilejul ideal pentru teroriștii arabi să se infiltreze în Europa și să o transforme într-un teatru de război.


Peste toate, refugiații și imigranții arabi nu au niciun pic de respect pentru țările pe care le tranzitează. Sunt organizați și se iau la bătaie cu autohtonii, fac proteste, sparg baricadele poliției și mărșăluiesc pe unde vor, în graficul pe care îl stabilesc ei, nu în cel al autorităților locale. Ba, mai mult, vor să impună și țara în care să fie duși. Vi se pare că vedeți umilința celui care a plecat dintr-un teatru de război și care este recunoscător pentru ușile deschise în țările europene?


Credeți că acești oameni vin în Europa să se adapteze la specificul local? Nu! Ei vin să-și impună cultura, într-un plan al islamizării Europei care e de mult timp pe masa unor lideri arabi! Și vor face scandal dacă nu li se va permite acest lucru.


Problema e că elitele oculte ale planetei exact asta doresc: „multiculturalitate” (a se citi: distrugerea culturilor autohtone) în toate țările Europei, până la dizolvarea specificului național al acestora, pentru a manifesta o rezistență mai scăzută la obiectivele ticăloase ale Globalizării.

CALUL TROIAN ne este băgat cu forța pe gât și nu de arabi, ci de liderii europeni, în deplină cunoștință de cauză!…

Daniel Roxin
P.S. Desigur, europenii trebuie să îi ajute cât se poate de mult pe adevărații refugiați. Nu confundați însă umanismul cu prostia!

39 de comentarii:

  1. Buna dimineata!
    @admin
    gandim la fel, vorbim la fel in aceasta privinta.este tot ce am de spus

    RăspundețiȘtergere
  2. Cal Troian o pula ! Se trezeste cate un limbricea de asta sa analizeze el care ar potea hi rezultatul actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Ce se vede prin poze si la teveuri, is dezertorii din armata ! Si din armata lui Assad, si din armata aia revolutionara pro occidentala, care s-a rupt de armata guvernamentala, si din armata kurda si din toate "armatele" de beduini si babuini fanatici, existente p-acolea !
    Iar care nu sunt dezertori, or fugit mancand nisipul (ca babuinii astia n-au pamant), ca sa nu-i ia la oaste, sa se puste intre ei, ca kiorii !
    Ca, printre ei, mai sunt si de aia cu bomb in ghiozdan, ca sa faca Jihad la Europ, e altceva.
    In rest, e baeti de baeti areboii astia, adica niste putori de first clas. Ceea ce ne avantajeaza, pentru ca s-ar putea sa le ia fata tiganilor nostri, de-au migrat prin toata lumea, pe unde ne fac de toata rusinea !
    Mai sunt popoare migratoare stabilite p-aciulea, ca cum ar hi hungurii, care, in afara de faptul ca au hungurizat total 2,5 judete si nu vor sa puna steagu Romanistanului pe Primaria Sf Gheo, in rest or belit pula la urs !
    Asa ca nu va panicati, baetii astia e de treaba, cele mai mari bunaciuni ale Siriei, adevaratii urmasi ai lui Ali Baba Novac si cei 40 de oti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pese: si-apoi daca vin sa-si "impuna"cultura, e rau ? Ce, e mai buna "cultura" noastra, asta bazata numa pe furaciuni, pe shpagaieli si alte ciubucareli ?
    Pai, la aia, de te prinde ca esti la futat la altcineva, harsti, ai ramas fara coaie ! Acastritei Hadambu-Eunucu te keama, nu ca la Vaslui, unde o jiuma de sat fute tot ce prinde si e cercetat in libertate, fro douajde ani, pana dispar si partile, la cele vesnice !

    Pai ce, e rea cultura lor ?
    Eo i-as implementa masiv in judetele astea fruntase la coma alcoolica, cacum ar hi Iasiul si Vasluiul, intrate in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare alcoolemie in sangele uman, la toate categoriile: fomei, copchii, soferi in trafic, elevi si mosnegi ! Ca astia nu bea alcool. Si ce, nu e bine ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pese: si, nu va faceti voi probleme ca or sa faca areboii astia multi purici p-aciulea, prin Romanistan ! Fug ei d-aciulea si fara sa-i fortam noi ! Ei vrea in Vermaht, unde e viata de viata, nu in saracia asta a noastra !
    Prepunerea mea e sa-i implementeze, masiv, numai in HARCOV ! In zpecial la Sf Gheo, Covasna, Mercurea Ciuc-inca una si ma duc, Gheorgheni, etc, ca sa se multiculturalizeze zonelea astea, si cu alti migratori !

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar D. Roxin- sa me-o beleasca cu biuzele putin, cel de semneaza "articolul" de mai sus, postat pe blogul cu acelasi nume de Roxin-sa me-o mai beleasca putin, este un mani pulator de 2 bani !
    A ales si el 3 poze, ca sa aiba ce fekaliza, iar alt dastept, de la MHblog...hooop, si el cu ciocu-n ea !
    Buei puleandra, netul e plin de poze, cu jde muieri, babe si hoarde intregi de mucosi, de toate varstele !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pese: pana se trezeste Burcubarba, ca sa posteze comentariile...fug sa produc o capodopera, colea la cacastoare, ca tare mai urla talentu-n mine !
    Ioi !

    Traeasca ai nostri !

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta da futai la pielea goala!!
    daca RO primeste refugiati primeste si 6000 euro/cap de vita furajata(care nu ajung nici 3-4 luni).Daca nu primeste aia 6000 si ceva,RO trebo sa plateasca 0,02% din PIB tot pe cap de vita furajata.......na ca am belit-o!De ce?... de piele:):)
    La PIB al RO de aprox 150 miliarde euroi socotiti voi cat face 0.02% pentru fiecare pulete arab...basca plozii lor.....ca ma ia durerea de cap(ca am calculat deja).Ma duc sa ma imbat dupa care o sa dau o mare MUE lu' mUE
    are dreptate si pularau asta de pmt......e mai bine in birtolomeu muci mai mereu....cand o sa vada rezultatele o sa vina si pemeteu sa ne imbatam impreuna:):)
    DC

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, acestia de va faceti ca zguvernati p-aciulea, am pus niste intrebari, vizavi de refuzul bozgoroilor de a arbora stegul tricolor pe Primaria Sf Gheo. Cand dreaq imi raspundeti ? Ori voi credeti ca asta-i de joaca !
    Ce tot o falfaiti atata, cu sa se pronunte justitia bla-bla ! Zice clar Codul penal ca dispretul fata de insemnele nationale se pedepseste, pe loc, cu bulau ! Ce dreaq mai tot cercetati si verificati, cand lucrurile sunt deja clare ca lumina zilei pe timp de cer senin ! Bozgoroiul n-a vrut sa arboreze drapelul national al Ro ! De fapt, daca ma gandesc bine, el treboia sa hi fost arborat permanent, acolea pe Primarie ! Imputitul ala de migrator bozgoroi cica a montat un paratrasnet acolea si nu mai ierea loc si de drapel !
    Tu-ti crucea ma-tii de hortyst, atunci treboia sa stai tu, in podul Primariei, cu drapelul in maini si sa fredonezi Desteapta-te, pana-ti ajungeau coaiele la subsol !

    Hai, n-o mai fofilati, incatusati-i pe bozgoroi, cate 10 lovituri de bici pe skinare, in Piata Centrala din Sf Gheo si urjent la Jijilava, Aiud, Gherla si Poarta Alba !
    Dupa care aveti voi timp sa cercetati, sa faceti dosare, sa-i judecati, etc !

    Va-n gura ! Bat pariu ca nici la ora asta nu exista drapele tricolore arborate in Harcov ! Sunteti cacati la cur, ca va iau husarii gatzii, ca altfel nu se explica de ce legea o fac bozgoroii, si nu voi, astia de va dati mari keptosi pe holurile Casei Poporului, ori prin palatele din Coatro Ceni si Victoria !

    Buey Alteta Ta Regala, nicio loare de pozitie, ceva ? Ori pe niatale, ca mare reje fara de regat, nu te pasioneaza asemenea sobecte, de o gravitate exceptionala, pentru fiinta nationala, despre care tot clampanim pe unde apucam, insa, cand e vb de pus piciorul in prag, ne fofi !

    Huooo !

    RăspundețiȘtergere
  9. Pese: Capitolul IV
    INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII
    Art. 236
    Ofensa adusă unor însemne
    Orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
    Manifestarea prin care se exprimă dispreţ pentru emblemele sau semnele de care se folosesc autorităţile se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pese: bue, pe timpul Putrezitului nici macar sa visezi nu puteai, la jmekerii de astea revizioniste, ca te salta secu urjent ! Umbla vorba ca, undeva pe la Gheorgheni, ori Toplita, o vanzatoare de asta, cica mai isteata, la un magazin universal, a avut ideea sa aseze in raft papiotele de ata de cusut in ordinea culorilor drapelului unguresc ! Jar a mancat. Direct la beciurili securitatii a ajuns !
    Acum, vedeti ce se intampla ! Il spanzura unii pe Craisor, in piata publica, alti bozgoroi o ameninta cu moartea pe nush ce eleva care a avut corajul sa poarte o bentita tricolora, alti bozgoroi au scos toate inscrisurile in limba romana, alti hortisti refuza sa arboreze drapelul national, si tot asa !
    Ca sa nu mai amintim si de hoardele alea paramilitare, organizate cica in batalioane de husari, care se antreneaza la dezcapatzanat si trasul cu arcul, in galopul cailor, prin muntii patriei !

    Mi-e greata, fug sa borasc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Pese: pe astia din pozele de mai sus, ar treboi sa ni-i trimita Orban V direct in Harcov ! Ca, migrator la migrator, nu-si vor scoate ochii !

    Hai, ceocu mic si, ca tot e 13 fix, sa ma loati unpic de pix !

    RăspundețiȘtergere
  12. News! Mandatul ministrului de Interne la Consiliul JAI, care se va reuni în 14 septembrie, este să nu declare adeziunea României pentru cotele obligatorii de imigranţi, a declarat azi preşedintele României, Klaus Iohannis, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de anunţul Comisiei Europene referitor la introducerea unor cote obligatorii pentru statele membre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cioace ! Cand i-o baga Anghela un destet in cur, cu tot cu shpilhozeni, sa vezi cum si-o schimba Klaos parerea si mandatul ! Asa de moltomit o sa vina inapoi...
      Numa sa vezi, cand or defila fro 6-7 mii de areboi p-aciulea, mai ceva ca marsurili lui Dogaru !
      Traeasca ai nostri !
      Huo ceilalti !

      Ce pula mea inseamna JAI ?

      Ștergere
    2. Pese: preloare de pe net

      Formațiunea Justiție și Afaceri Interne (JAI) a Consiliului

      Consiliul Justiție și Afaceri Interne dezvoltă cooperarea și politicile comune privind diferite chestiuni transfrontaliere, cu scopul de a construi un spațiu de libertate, securitate și justiție la nivelul UE.

      Cum funcționează Consiliul Justiție și Afaceri Interne?

      Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) este format din miniștrii justiției și ai afacerilor interne din toate statele membre ale UE. În general, miniștrii justiției se ocupă de cooperarea judiciară în materie civilă și penală și totodată în privința drepturilor fundamentale, în timp ce miniștrii afacerilor interne sunt responsabili cu migrația, gestionarea frontierelor și cooperarea polițienească, printre altele.
      ===========================

      La noi Gabutzu e responsabil cu migratia, dar si cu juridiculizarea, pen ca-i cel mai tare jeneral de justitie militara, doctor in stiinte juridice si sef de doctorat in justitie !
      Sa vezi cand o trage Gabutzu o rafala de clipoceli, cum pica JAIul in cur !
      Nu te lasa Gabutzule, speranta e numai in tine !
      Insa, pana atuncea, da ordin in bozgorime sa alboreze tricolorul !

      Ștergere
  13. O romanca din Germania care lucreaza in in taberele pentru refugiati a tinut sa posteze pe o retea de socializare ceea ce vede zilnic.

    „Lucrez in Germania pentru statul german, mai mult sau mai putin pentru Uniunea Europeana. Stau zilnic printre acesti oameni, am fost si merg in cateva campusuri de refugiati. Ceea ce va arata la stiri e o nimica toata, va arata imagini cum Europa e invadata de acesti oameni.

    Sa va explic cateva lucruri pe care le vad zilnic. In primul rand o gramada nu au ce cauta in Europa. De ce? Masa le este servita la ora 12. La ora 14 se freaca la ochii ca deabia s-au trezit. Nu stiu sa spuna un multumesc, egal in ce limba ar rosti acel cuvant. Sunt vesnic nemultumiti. Sunt zile cand stau tolaniti franti de la bautura. Sunt vulgari.

    Nu pun mana sa ajute cu nimic pe nimeni. Beau, mananca , fumeaza si dorm. Daca vrei sa le spui ceva, ei au drepturi. Zilnic daca s-ar putea ar reclama cate ceva. Sunt campusuri unde de cel putin 2 chiar 3 ori pe zi este chemata politia. Pentru ca se bat sau urla.

    Peste 70 la suta din acei oameni care ii vedeti ca sar gardurile pentru o viata mai buna, cauta de fapt ceea ce nici ei nu stiu. Intr-adevar sunt oameni necajiti, cu copii, neveste, insa acei sunt restul de pana la 100 la suta. E pacat de ceea ce se intampla la ora actuala, e bataie de joc. Sunt campusuri unde ma duc cu dispret pentru ca stiu ca ceea ce vad o sa imi ridice tensiunea. Nu stiu sa va explic exact in cuvinte ceea ce vad cu ochii mei, insa va asigur ca doar dupa doua ore petrecute intre ei, realizati ca de fapt acesti ‘saraci’ nu mai sunt atat de saraci.

    Stau si butoneaza pe tablete si pe telefoane de ultima generatie. Conditiile in care sunt cazati, poate sunt multi care muncesc in strainatate si nu le au, si muncesc. Mancarea ce o primesc, va asigur ca multi nu o mananca acasa. Va pot demonstra cu poze, filmulete. Nu ii mai plangeti, sunt oamenii, intr-adevar. Dar la randul lor trebuie sa si demonstreze asta. Sunt prea putini cei care merita sa fie aici”, a mentionat romanca, citata de nasul.tv.

    Sursa: http://www.aktual24.ro/dezvaluirile-unei-romance-care-lucreaza-intr-o-tabara-de-refugiati-sirieni-din-germania/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Europa este asaltata in aceste zile de zeci de mii de refugiati, cu toii indreptandu-se catre Germania. Angela Merkel a declarat ca se asteapta ca in acest an tara sa sa primeasca in jur de 800.000 de imigranti.

      Nunai in luna august au intrat in Germania peste 104.000 de refugiati. De ce cauta toti sa ajunga in Germania? Nu numai pentru ca este cea mai prospera economie din Europa sau cea mai primitoare tara fata de ei, insa este si cea mai darnica.

      Potrivit legii germane, refugiatii primesc un permis de rezidenta valabil pentru trei ani, iar ulterior pot primi rezidenta permanenta.

      Refugiatii sunt cazati in adaposturi confortabile, detinute de stat, sau in tabere, cand numarul acestora este foarte mare. Asa arata un bloc pentru refugiati.

      Refugiatii din Germania primesc din partea statului suma de 400 de euro lunar pentru cheltuieli. Ei pot sa isi ia si un loc de munca, insa nu au voie sa primeasca mai mult de 1 euro/ora cat timp au statutul de azilant.

      Salariul mediu in Romania este in acest moment de sub 400 de euro.

      Coalitia lui Merkel este de asteptat sa cada de acord asupra unei serii de masuri duminica, inclusiv facilitarea constructiei de noi adaposturi pentru azilanti, accelerarea procedurilor de azil si cresterea fondurilor pentru state federale si orase.

      Sursa: http://www.aktual24.ro/iata-cati-bani-primesc-lunar-refugiatii-din-germania-majoritatea-romanilor-nu-castiga-atat/

      Ștergere
    2. Merkel AMENINTA statele care nu vor mai multi imigranti:
      „Vor fi CONSECINTE. Este inacceptabil”.
      -------------------------------
      Luni, cancelarul german a transmis partenerilor europeni ca trebuie sa accepte mai multi refugiati in tarilor lor.

      Dupa un week-end in care au intrat in Germania peste 20.000 de imigranti, Angela Merkel a declarat luni ca afluxul a lasat-o „fara respiratie”.

      „Sunt fericita ca Germania a devenit o tara pe care multi oameni de afara o asociaza cu speranta”, a spus Merkel intr-o conferinta de presa la Berlin, citata de Reuters.

      Impreuna cu vicecancelarul Sigmar Gabriel, Merkel a tinut sa lanseze un avertisment la adresa statelor din UE care nu sunt de acord cu cotele de refugiati cerute de Berlin, Paris si Bruxelles.

      „Ce mi se pare inacceptabil, dupa parerea mea, este ca anumiti oameni spun ca aceasta situatie nu are legatura cu tara lor. Asta nu va functiona pe termen lung. Vor fi consecinte, chiar daca nu ne dorim asta”, a spus Merkel.

      Gabriel a adaugat ca daca tarile din Europa de Est continua sa se opuna impartirii corecte a imigrantilor, regimul frontierelor deschise, cunoscut ca Schengen, va fi in pericol.

      „Va fi o lovitura politica dramatica pentru Europa, dar si o lovitura economica grea, pentru tarile care spun acum ca nu vor sa ajute”, a mentionat Gabriel.

      Conform unei noi scheme de cote pentru tarile membre stabilita de Comisia Europeana, dezvaluita de o sursa europeana citata luni de Reuters, Romania are alocati peste 6.300 de solicitanti de azil. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, tot luni, ca Romania nu va primi mai mult de 1785 de refugiati.

      „Deci, 1785. Atatia refugiati vor veni maxim in Romania, fiindca atatea locuri sunt disponibile. Mai mult, nu!”, a declarat presedintele intr-o conferinta de presa.

      Tot luni, Cehia si Slovacia au anuntat ca resping cotele de refugiati. Cea mai dura pozitie in acest sens a avut-o pana acum Ungaria, care, pe langa respingerea cotelor, a anuntat ca intentioneaza sa trimita armata la granite pentru a opri refugiatii sa mai intre in tara.

      Sursa: http://www.aktual24.ro/merkel-ameninta-statele-care-nu-vor-mai-multi-imigranti-vor-fi-consecinte-este-inacceptabil/

      Ștergere
    3. Au futat-o fritzii ! Sa vedem cum o rezolva Frau Anghe, acum !
      Terifiant: Arabea Saodita se ofera sa acorde un ajutor substantial Germaniei, pentru construirea urjenta a 200 de moschei, in teritoriile/zonele repopulate cu areboi !

      Ioi, s-a dus dreaq O tanenbaum, o tanenbaum...
      Sa vedem dache ai nostri au taria si caracterul de a-si mentine pozitia si de a da muie sistemului cu cotele impuse ! Insa, filingul imi zice ca noi stam cam prost la capitolul asta, cu caracterul, cu respectarea cuvantului dat, bla, bla !

      Va spusei eo ca areboii astia sunt niste putori de putori de prima clasa ?

      Ștergere
    4. Sa vezi ce deranj or sa produca prin Europa, hoardele astea de beduini, care pustiiesc totul pe unde trec si lasa mormane de gunoaie in urma ! Nu e vb de colonii ca a noastra, ca noi suntem invatati cu tiganii nostri, ci de alde suedej, helveteni, danej, norvejeni, luxemburghej, etc, pe unde nici firul de iarba de pe marginea drumulu nu se clinteste, fara aprobare !

      Ioi, traeasca printul Paul si succesul rasunator din instanta !
      Pe el, tu-l in gura de lipitoare !
      Mai vroia si nush ce padure prin Suceava !
      La cap, ca la sarpe !

      Ștergere
    5. Pese: si retineti numarul 1785 ! Este usor de tinut minte, daca ne referim la date din istoria noastra, fiind anul cand Horia si Closca or fo hacuiti de bozgoroi, iar Crisan o fo spanzurat, tot de bozgoroi, cu siretele de la adidasi.

      Deci, 1785, sa urmarim zilele astea ! Sa vedem cine are sange in pula !

      Ștergere
  14. Parlamentul European a aprobat planul presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de redistribuire a refugiatilor proveniti majoritar din Siria in tarile membre ale blocului european.

    Europarlamentarii au votat in favoarea propunerilor lui Juncker de relocare a 160.000 de azilanti din Grecia, Ungaria si Italia, si pentru un mecanism permanent de cote obligatorii pentru statele membre, scrie RTE.

    Potrivit unui comunicat al Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania, remis redactiei Ziare.com, PE mai cere modificarea schemei Dublin, vize umanitare si o strategie globala pentru actuala criza. Deputatii doresc "un sistem de alocare corect si obligatoriu", care sa tina seama de prospectele de integrare si de cazurile si nevoile specifice ale azilantilor. Parlamentul isi afirma intentia de a lucra pe propuneri legislative "asigurandu-se astfel ca statele membre nu vor intarzia schema permanenta de relocare".

    160.000 de imigranti vor fi redistribuiti in tarile UE. Juncker: "Nu e prea multa uniune in UE" (Video)

    Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a vorbit miercuri in plenul Parlamentului European despre criza imigrantilor, subliniind ca aceasta ar trebui sa fie prioritatea Uniunii Europene.

    Avertismentul sefului Consiliului European in criza imigrantilor: "Exodul" va dura ani de zile

    Juncker a mentionat ca 160.000 de imigranti vor fi relocati in tarile UE si a facut un apel catre statele membre sa voteze, pe 14 septembrie, cotele de imigranti propuse de oficialii europene. Romania ar trebui sa gazduiasca peste 6000 de refugiati, conform acestei propuneri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit asta. Ai copiat-o din dreapta.
      + ca pe sticla numa de areboi se vorgheste !
      Baga ceva mai nou.
      De ex, pe asta o stiai, ca incepe noul an scolar, iar o gramada de scoale sunt inca in cacat, la propriu ?

      Ștergere
    2. Ai dreptate, PMT !
      Dar... STIRILE din dreapta... vin si pleaca!
      Aici insa... raman! Impreuna cu COMENT-urile tale!
      Vor face... ISTORIA de maine, nu-i asa ?
      Ehee... de cate ori... foarte multe ori...
      Aici s-a spus/scris/consemnat: Adevarul!
      PMT, ai talent cu carul, prietene!
      Daca te-as cunoaste... as da o tuica! :)

      Ștergere
  15. Sa vedeti voi ce-o ia Refegheul la mue ! Daca n-au reosit ovreii sa se impuna cu hanuka p-acolea, fiind trimisi la cuptior, apoi sigur or sa reoseasca areboii, cu ramadanul !
    Ioi, ce istorie traim !

    RăspundețiȘtergere
  16. acu'adminu' nu mai da berbecutii si butoaiele de vin "ca pe vremuri"......acu' le da selectiv,numai la aia cu talent(nu ca n-ar fi adevarat talentul)
    ......o sa vezi tu pemeteule tuica aia tot asa cum "am facut" noi chiolhanurile la MH in anii trecuti cu gratare si vinisor.Pai ce n-a fost mishto?:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC, esti si tu/febletea mea... invitatul meu...
      Gandesc ca 'poate' odata si odata...
      In aceasta lume... Om pune noi... de-o tuica!
      Iar de nu si nu...
      Poate... în 'cealaltă lume'...! Cine sa mai stie?
      Cine ... cu cine... pe unde si cum... vom mai umbla...!
      Daca...! Iar de nu... ramane, cum am discutat! :)
      Sa ne intalnim acum, aici...
      pana nu e prea tarziu... si se intunericeste!

      Ștergere
    2. Da, da, om pune, om pune...NOI, adica nimenea ! Ca asea e cand vorghesti la modul general, perzoana a treia plural !
      Am mai PUS-O de cateva ori, cu butoaie de vin si tuici, cu capre si tzapi la preotzap, cu lautari si cupe de chiele, mai ceva ca la decernarea premiilor Puli tzer, ba, o data, kear si cu babataile din dotare si sex in grup...
      Pfoai, da ce le-am mai pus !

      Ștergere
  17. Multumesc pentru promtitudine adminule,desi m-a surprins raspunsul(ca nu-l asteptam)
    Vad ca ne bunghesti mai ceva decat big brother iar daca si cu aparitia postarilor te-ai misca mai repede, dau eu tuica. pe bune!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Aoleu aia cu "ailalta lume" sa bei tu tuica adminule .eu vreau pe lumea asta,ca am saibe si piulite la corazon......si tocmai ce a venit popa cu nu stiu ce sfestaniile pulei si am facut ce n-am facut in viata mea.L-am primit in casa dupa zeci de ani,a bolborosit popa ceva despre nu stiu, ce in timp de 5 secunde a stropit peretii cu maglavais.....dupa care se uita la mine ca boul apis.
    Io i-am zis :
    -multumesc frumos....la revedere si i-am deschis usa.......era sa faca infarct lacomu' dreak
    dupa care am inchis usa in urma lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vorba lu Firicel, esti prost ?
      Pai dake nu i-ai mozolit oleaca crucea, ori icoana si nu i-ai indesat ceva la bozonarul de pe burdihan, concomitent cu un saru'mana parinte, ai comis o erezie de neinchipuit !
      Drept la iad de repartizeaza !
      Bai, esti nebun ?

      Ștergere
  19. dom'le e mishto!! io stiu ca stiti dar si voi stiti ca io stiu ca stiti.......ce-am vrut sa zic?.....hac,hac

    arabia saudita s-a oferit sa suporte contravaloarea constructiei a 200(doua sute) de moschei in germany....hail !
    baba merkel a zis ca e ok....pardon jawohl.s-a senilizat si asta.iar idiotul ala de junkers de la CE spunea ca las ca stie el ca in '56 au venit unii la strasbourg si i-au spus ca sunt refugiati unguri si s-au integrat perfect,iar in '68 au venit altii si au spus ca sunt cehi sau slovaci si s-au integrat perfect si astia.Asta-i prost junker asta? compara mere cu pere idiotul?
    DC
    plus ca tremura din toate incheieturile la conferinta de presa de ziceai ca-i numai bun de dus la balamuc(nu's cum dracu sa scriu "bati(a)ia" in loc de "tremura".....pot si cu tastatura pe RO da mi-e o leneeee....hac!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bue, da ce ploo...si sunt dezbelit total la oo..

    RăspundețiȘtergere
  21. Europarlamentarii din grupul Verzilor au propus miercuri gazduirea refugiatilor in birourile de la Strasbourg ale deputatilor europeni, iar acestia din urma si-ar putea desfasura activitatea numai la Bruxelles.Cele 750 de birouri ale deputatilor europeni, incalzite si echipate cu dusuri individuale, sunt goale si inutile", a remarcat liderul ecologistilor. Drept urmare, "propunem ca aceasta resedinta secundara a PE, perfect echipata, sa fie pusa la dispozitie pentru primirea provizorie a imigrantilor si refugiatilor, iar sedintele plenului sa se desfasoare la Bruxelles", a conchis Philippe Lamberts.
    =======================================
    Eu prepun ca, in Romanistan, refogiatii sa fie cazati in Casa Poporului, sau Casa Republicei, cum ii mai zice, care dispune de peste 2000 de incaperi, inclusiv de 4 si 5 stele !
    Are areboii si cinema, si biblioteci, si farmacii, si parcare, si loc de promenada, si popota, si loc de antrenamente pentru jihad, si poligon de insusire a tehnicilor de sinucidere cu bomb improvizat, are de toate !
    Numa un minaret trebo ridicat, cu sprijinul Catedralei Neamurilor, de vizavi, ca sa aibe mue zinii mujahedini de unde sa-si cheme enoriasii la inchinaciune !
    Zau daca nu e convenabil, decat cu adormitii astia de shparlamentari ai nostri, care o fosaie cat e ziua de lunga prin fotolii, apoi dau iama la Mocca Bufet, ca sa nu faca, sireacii, cadere de calciu !
    Si, oricum, mai mult sunt in vacante shparlamentare si "in teritoriu", iar cand e vb de plen, abia de-o pun de-un cvorum amarat, din diferite motive. Desigur, principalul motiv e ca, fiind haituiti de organul cu catusele, pentru diverse furaciuni, ei nu se dau legati si de potera inconjurati, Radu mamii, Raaaduleee, mai !
    Iar ai nostri isi pot muta biroaiele intr-o statie de metrou, ca de eczenplu deputatii la Semanatoarea, iar senatorii melcilor la Tinpuri Noi, cu sedintele de plen la Gara de N, ca sa poata esi direct la peroane !
    Ioi !
    Radem noi, radem, da parke vad ca, intr-un an, doi, de refugiu, ne halesc areboii toate oaiele si berbecii !

    RăspundețiȘtergere
  22. Bue, s-a sculat Badica Burcu ! Or aparut comentariile de la ora 7am, abea acum la 12 fix, sa ma ea unpic de pix !

    RăspundețiȘtergere
  23. De zici ca-i cucuvaie, sta toata zioa pitit, ear noaptea bloguieste !
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  24. Buei, e adevarat ca am talent, cum zice unii de p-aciulea ? Ca vrusei si eo sa ma laod hoscaitei asteia de babaciune a mea si m-o dezmierdat numa cu bunaciuni de genul: batran si prost, mosneag tacnit, mintea copiilor, etc ! Nu ca ar hi prima data, insa is oleaca cam dezorientat...

    RăspundețiȘtergere
  25. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, redeschiderea unui dosar in care sunt vizati fostii ministri ai Educatiei Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu, ambii membri ai PSD.
    =============================
    Zeii fie cu noi !
    Sa zornaie lanturile, sa sune catusele !
    Asteptam si nume cu o rezonanta emotionala mult mai mare, ca fratii Beshinescu Te si eM !

    Ura, traeasca conducerea !
    (Pese: da de plagiatorul jeneral de justitie si vice-izmanar, ce se mai aude ? Oare in ce linba s-o adresa la JAI, la Briusel, acusica sea cand merge cu mandatul privind refogiatii ? In angleza, ceva franceza ? Ori, l-a loat translator pe colega de la aparare, care a studiat intensiv, la Stefan Gheorghiu, fro 7 limbe ! Avea omul asta o limba, de bagase spaima in pocnitorile de la APACA, de peste drum !)

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce nebuneala ierea acusica 14 ani, cu atacurili areboilor din SU ale A !
    Stai sa vezi cand or incepe sa sara in aer si metroaiele, p-aciulea prin mUE !
    Iar pe suedeji ii mananca undeva, de or trimis ceartere dupe ei, ca sa nu se oboseasca sireacii cu trenul ! Insa, pe vikinjii astia parca imi vine sa-i inteleg, avand in vedere ca si-au transformat o buna parte din biserici in biblioteci si restaurante !

    RăspundețiȘtergere
  27. Cum au votat europarlamentarii români planul lui Juncker privind cotele de imigranţi.
    Care sunt explicaţiile lor.

    „Este ruşinos să spunem că nu suntem capabili să-i primi“

    Eurodeputatul PPE Monica Macovei, preşedintele partidului M10, nu a ţinut cont de poziţia României şi a votat pentru cote obligatorii. Macovei crede apartenenţa la UE ne obligă să acceptăm regulile europene.

    „Am votat pentru cote obligatorii de refugiaţi pentru toate statele. Am intrat în Europa, asta înseamnă că avem şi obligaţii, şi drepturi. România va primi bani. Între 2014-2016, există prevăzut 1 miliard de euro pentru ţările care iau refugiaţi, tocmai pentru a nu fi ceva împovărător, mai ales că este criză economică încă în multe ţări. Deci, vom crea şi locuri de muncă. Suntem o ţară de 18-20 de milioane de oameni. 6.300 de refugiaţi reprezintă o problemă? Este ruşinos, e dezonorant pentru noi să spunem că nu suntem capabili să-i primim, în condiţiile în care primim şi bani pentru asta“, şi-a explicat votul eurodeputatul PPE.

    Precum Macovei au fost alţi 14 europarlamentari care au votat în favoarea planului Juncker. „Şi eu am votat în favoarea acestui mecanism. Părerea mea este că România trebuie să fie parte a acestei soluţii la criza refugiaţilor. Politicienii care ne învaţă să ne temem de imigranţi ne fac rău. Să vă spun de ce: imigranţii vor veni oricum. Dacă ne vom teme de ei şi nu îi vom integra, ne facem rău singuri. Un imigrant integrat, acceptat la locul de muncă, ai cărui copii merg la şcoala este un risc mult mai mic decât un imigrant neacceptat de societate“, crede eurodeputatul Siegfried Mureşan, purtătorul de cuvânt al PPE.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri