Google Translate

duminică, 13 septembrie 2015

''Nu mai avem datorii la FMI, am plătit banii din împrumutul făcut de Băsescu şi Boc'' dixit Victor Ponta. Saraca tara bogata! UPGRADE. Corneliu Vadim Tudor a murit!!Victor Ponta: ''Nu mai avem datorii la FMI, am plătit banii din împrumutul făcut de Băsescu şi Boc''

Premierul Victor Ponta a susţinut sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că au fost plătite ultimele sume din datoria către Fondul Monetar Internaţional (FMI).

"Anul ăsta am plătit ultimii bani din împrumutul făcut de Băsescu şi Boc (...) Am terminat. Nu mai avem datorii la FMI. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luăm", a declarat Ponta la Antena 3.

Prim-ministrul a adăugat că, din declaraţiile publice făcute de reprezentanţii coaliţiei, reiese că ar putea fi încheiat un acord de tip preventiv.

Marţi, Victor Ponta afirma că un acord cu FMI, BM şi CE are efecte pozitive şi preciza că decizia semnării unui nou astfel de document trebuie să aparţină principalilor decidenţi politici.

Actualul acord cu instituţiile financiare internaţionale expiră la finalul acestei luni, scrie Agerpres.
--------------------------------------------------------------------------------


Corneliu Vadim Tudor a murit!
A mai murit un OM! Romania, tot mai saraca!
Regrete eterne, maestre! Condoleante familei! • Vasile Burcu Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă, astăzi, după ce a ajuns de urgenţă la spital, la vârsta de 65 de ani. În urmă cu câteva zile, tribunul, parcă presimţindu-şi moartea a scris o poezie cutremurătoare.

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a fost
  internat la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce i s-a făcut rău. În data de 7 septembrie, cu exact o săptămână înainte de a stinge din viaţă, tribunul a aşezat pe hârtie ultimele gânduri, parcă cele mai negre. Poezia se numeşte chiar "Ultima cafea" şi este un dialog între el şi moarte.

  Hai, Moarte, să bem o cafea
  Ţi-o fac cu caimac, aromată
  Mai leapădă-ţi coasa cea grea
  Şi mantia asta ciudată.
  Te rog să iei loc în fotoliu
  Nu mă supără dacă fumezi
  După cine eşti, Moarte, în doliu?
  De ce tot suspini şi oftezi?
  E foarte fierbinte cafeaua
  Nu te grăbi, că te frigi
  Mai lasă-mi pe cer, încă, steaua
  Dacă eu am să mor, ce câştigi?
  Ai venit să mă iei în persoană
  Prea mare onoare îmi faci
  Din toată specia asta umană
  Numai pe mine mă placi?
  Hai să-ţi ghicesc în cafea
  E bine să ştii ce te-aşteaptă
  O cumpănă grea vei avea
  Dar tu te descurci, eşti deşteaptă.
  Eşti tot timpul în criză de bani
  Aici, te asemeni cu mine
  De ce să fim noi duşmani?
  Eu te-nţeleg cel mai bine.
  Lumea te aplaudă de departe
  În zvon de corridă, olé!
  Fii bună şi-ntoarce-te, Moarte
  Să văd: după tine ce e?
  Acum eşti captivă la mine
  Am vrut să-ţi arăt, draga mea
  Că nu-mi este frică de tine:
  Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.
  Îmi place · Răspunde · 7 · 28 de minute
  • Vasile Burcu Premonitiile geniilor? / COINCIDENTE... stranii! / Adrian Păunescu a scris în 31 octombrie, de pe patul de spital, poezia "De la un cardiac, cordial", un mesaj în care îndeamnă oamenii să-şi poarte de grijă, să-şi păzească "şi inima, şi gândul", formula de final fiind "Dă-mi, Doamne, viaţă încă nişte ani / Şi ţării mele minima dreptate!". | Redăm integral poezia semnată Adrian Păunescu, în "31 octombrie 2010, Bucureşti, Spitalul de Urgenţă «De la un cardiac, cordial»":

   "De-aicea, de pe patul de spital / Pe care mă găsesc de vreme lungă,

   Consider că e-un gest profund moral / Cuvântul meu la voi să mai ajungă.

   Mă monitorizează paznici minimi / Din maxima profesorului grijă,

   În jurul obositei mele inimi / Să nu mă mai ajungă nicio schijă.

   Aud o ambulanţă revenind / Cu cine ştie ce bolnav aicea,

   Alarma mi se pare un colind / Cu care se tratează cicatricea.

   Purtaţi-vă de grijă, fraţii mei / Păziţi-vă şi inima, şi gândul,

   De nu doriţi să vină anii grei / Spitalul de Urgenţă implorându-l.

   Eu vă salut de-a dreptul cordial / De-a dreptul cardiac, precum se ştie,

   Recunoscând că patul de spital / Nu-i o alarmă, ci o garanţie.

   Vă văd pe toţi mai buni şi mai umani / Eu însumi sunt mai omenos în toate,

   Dă-mi, Doamne, viaţă, încă nişte ani / Şi ţării mele minima dreptate!".
-------------------------------------------------
Admin Romania Megalitica - http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -
Admin Mehedinti Blog online - Alianta Contribuabililor - http://mhblogonline.blogspot.ro/

---------------------------------------------------
 --------------------------------------------------------------------------------------------

30 de comentarii:

 1. B' mneatza ! Si sa-mi omblati umpic la oo, ca sa-mi treaca greatza !

  RăspundețiȘtergere
 2. Pese: chiar daca indata e pranzul, insa nu am gasit o rima adecvata la B'ziua ! Deocamdata am variante numa pen B'dimineata si NB !

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Pontiki ! Asa te vrem, sa moare dusimanii de ciuda !
  Noi vrem ca sa traeste bine toata lumea ! Inclusiv areboii sinistrati.

  Ura, traeasca conducerea !

  Pese: da la Banca Mondeala, ce datorii mai avem ?

  RăspundețiȘtergere
 4. România va fi reprezentată la Consiliul JAI de luni în care se discută despre cotele de refugiați alocate de Comisia Europeană de ministrul de Interne Gabriel Oprea.

  Oprea a declarat, duminică, la manifestările de Ziua Pompierilor, că, luni, la JAI, va spune "cu modestie, dar şi cu demnitate" că România îşi respectă angajamentele iniţiale de a primi 1.785 de imigranţi și va vota împotriva cotelor obligatorii.
  =============================================

  Doamne ajiuta, Gabutze ! Vezi numa sa nu scapi ochii peste cap, de tot, si, in loc de 1785, sa semnezi de primire pen fro 8751 !
  Ai grije, ca noi avem incredere deplina in niatale, mai ales ca esti si ditamai intendantul, asea ca ai experenta la numarat refogiati, pe care ai acumulat-o ani intregi la numaratul izmenelor de la magazia uz si de la socotitul seacoselor cu branza, din gheazeul partidului, pentru CPS !

  Iti tinem pumnii Gabutze, nu te lasa !
  Ura, traeasca conducerea !

  RăspundețiȘtergere
 5. Președintele Klaus Iohannis participă luni, la ora 10.00, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, județul Dâmbovița, a anunțat Administrația Prezidențială.
  ===============================
  Mare smekerie ca merge la o scoala arenjata si varuita !
  De ce nu merge pe la scoalele alea uitate si de Cel de Sus, nu numai de Ministerul de Invatamant !
  Eote aciulea, Her Klaus, unde prepun eo sa participi
  ===============================================

  Şcoala din satul Chetrosu, judeţul Vaslui stă să cadă. Geamurile sunt sparte, iar ţigla se desprinde de pe acoperiş. Nici în interior, şcoala nu arată mai bine. Mobilierul este vechi, pardoseala a fost cârpită cu scânduri, iar din tavan se desprind bucăţi de lemn şi lut.

  Nu o duc mai bine nici elevii din alte sate din judeţ. În lipsa unor şcoli, copiii învaţă prin vecini. La propriu. „Ar fi fost mai bine să fi fost şcoala normală. Nu în casă locuibilă. Aici oricând s-ar putea să nu mai meargă şi să ne trezim că nu mai avem unde da copiii”, spune un părinte.
  ==============================

  Ce zici ? De lucrul asta bine facut, stiai ?
  Eote aici, mai ia:
  ================================

  În Galaţi, un colegiu din centrul oraşului are toaletele în curte. Există şi o scuză oficială. Clădirea este închiriată şi nu se pot face investiţii majore.

  Georgeta Chifu, directorul Colegiului Naţional Al. I. Cuza spune că „s-a făcut o igienizare, am schimbat vasele de toaletă, cât s-a putut am văruit.”

  Aceeaşi situaţie şi în Constanţa. În şcoala din satul Lespezi, Consiliul Judeţean a investit în urmă cu doar doi ani 80 de mii de lei. Autorităţile au dat bani pentru termopane, uşi, şi chiar wc-uri și chiuvete noi, deși școala nu este racordată la rețeaua de apă. Așa că, cei 200 de elevi învață acum într-o școală modernizată, dar cu grupuri sanitare tot în curte. Edilii speră ca măcar următoarele generații de școlari să aibă parte de condiții decente.

  În Constanţa din 496 de şcoli, 33 încă nu au autorizaţie.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pese:

  Aloooo, cand o sa terminati odata cu panarama asta, din asa-zisul invatamant romanesc, pe care l-ati facut praf, in doujde ani, cu reformele voastre idioate ?
  Asta e adevarata fata a invatamantului romanesc din ziua de azi, nu cele cateva scoli care se tot lauda, an de an, cu nush ce mari scule de bascule medaliate pe la olimpiadele internationale, care oricum se uskesc din colonia asta transbananiera de mana a doua !

  Mai dam si alte exemple ?
  Mai dam, sa vada si Prima Doamna, si a Doua, si toate doamnele care se fac ca guverneaza p-aciule si pe care le doare, sincer, la banana de sitoatia reala !

  Eote:
  =================================
  În România peste 2.500 de şcoli funcţionează în condiții sanitare inexistente. Una din ele este cea din comuna Poroina Mare, din judeţul Mehedinţi, unde în luna februarie a acestui an două feţite eleve de clasa a IV-a au căzut în toaleta aflată în exteriorul şcolii. Acestea au căzut în hazna după ce placa de beton de sub picioarele lor s-a rupt în două. Fetițele au scăpat cu viață, însă poliția a deschis o anchetă pentru neglijența școlii.
  =======================================
  Cum e, Her Prezidente ?
  Alooo, Plagiatore, se aude ?
  ====================================
  Eote:

  Un alt exemplu care dovedește cât de defect este sistemul de învățământ este școala din satul Poienile, veche de 65 ani, din comuna ieşeană Dagâţa. Aceasta nu a fost niciodată reabilitată, pereţii sunt din chirpici, ferestrele prinse cu sârmă, iar tâmplaria din lemn roasă de mucegai: “Lipim pereţii cu lut, altă soluţie nu e, a doua oară dăm cu primul var. Aici la şcoală pe pod, am dat cu trei varuri. Am coscojit cu cuţitul, după am lipit cu lutul”, spunea un localnic în urmă cu doi ani, conform Antidotul.ro. Situația este și astăzi aceeași.
  ===============================================

  Buey, noi suntem normali ?
  Ce tot o futeti cu nush ce colegiu de informatica "T. Vianu" si cu alte scoli de astea, care scot numa idioti cu capatanile pline de logaritmi si integrale ! Puneti odata mana si faceti scoli functionale pentru toti copiii normali, din toata tara asta !

  Va-n gura, mi-ar hi si rusine sa ma afisez public la nush ce deschidere de an scolar, unde s-au vopsit pana si firele de iarba uscata cu lavabila verde, ca sa dea bine la delegatia prezidentiala, stiind ca invatamantul din tara este intr-o ruina desavarsita !

  Huoooo !

  Traeasca ai nostri !

  RăspundețiȘtergere
 7. Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că "la sfârșitul acestei luni sau în prima decadă a lunii octombrie" se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară, el susținând că își pune "toată nădejdea și energia" în reușita acestei formațiuni în a ajunge un partid de opoziție puternic.
  ===================================
  Eo prepun, dragul meu keompete, sa te grabesti oleaca ! Nu de alta, insa sa n-ai marea surpriza ca, in loc de Miscarea Populara, sa ajungi, direct, la Miscarea Poponara, de la Jilava !
  Si, in particular, vreau sa-ti marturisesc ca am mare incredere in viitorul acestui partid de suflet al curvistinei de Plescoi !

  Da, da, parca prea bate un vant rece de toamna, la Chilia-n Port !
  Nu ? Sau cum zice cantecul:

  Trece trenul printre munti, ca un sarpe lung,
  Incarcat cu detinuti, ah, ce dureros,
  Si-i lasa in Poarta Alba, ah, ce dureros,
  Unde-i painea cea mai neagra, mai, mai !

  RăspundețiȘtergere
 8. Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu susține că premierul Victor Ponta a "îndatorat" România cu 20 de miliarde de euro în condiții de creștere economică și "tăiere aproape totală a banilor pentru investiții".
  ============================
  Buey, pelticul asta sasait mai are tupeu sa clantane ?
  Stiti care sunt "investitiile" din mintea sasaitului ? Pai tot alea de pe timpul cand se faceau ca guvernau, insa ei vartos furau, alde terenuri de fotbal in panta, telegondoale si parcuri in lanurile de cucuruz !
  Cam astea or fo investitiile majore ale predoilor blagosi, plus un lindik de otostrada, pe care a luat-o primul puhoi, cu tot cu imbracamintea asfaltica, o frunza de brend de tara furata de pe net si desfiintarea a 80 de spitale si alte unitati sanitare, concomitent cu prigonirea medicilor in cele tari straine !
  Asta, doar asea, la o prima strigare, ca daca ma apuc sa scriu si despre alte investitii predoice, ma apuca dimineata !
  Si iar borasc pe ecran !

  RăspundețiȘtergere
 9. B'dimineata ! Si s-o loati impic la ceoc, sa va tae greatza !

  Calindariu zilei de azi:
  1. 14 L (†) Înălţarea Sf. Cruci (Post negru)
  2. Gabutzu seva adresa JAI. Nu stim inca dake printr-o linba de circolatie internationala, ori numa prin clipociri, folosind linbaju okilor
  3. Prima zi de scoala. Ma rog, pentru cei care mai au, inca, scoli si prifesori
  4. Ziua Inginerului Roman
  5. Hop, hop, nu stati, drept la ceok, me-o loati !

  Zeii fie cu noi !

  RăspundețiȘtergere
 10. Specialiştii recomandă ca şcoala să înceapă după ora 8

  Şcoala ar trebui să înceapă mai târziu. Mult mai târziu decât acum, arată un studiu al specialiştilor neurologi din Marea Britanie. Pentru că se trezesc prea devreme pentru a merge la cursuri, copiii sunt obosiţi şi predispuşi la boli şi dependenţă de substanţe periculoase.
  Acestia recomandă ca şcoala să înceapă la 8 şi jumătate, sau chiar puţin mai târziu pentru copiii din clasele primare. Pentru elevii de liceu, cursurile nu ar trebui să înceapă înainte de ora 10, iar pentru studenţi la ora 11.
  =====================================

  Asa, asa, oricum nu se face nimica prin scoli, macar lasati-i sa doarma !
  Decat sa ajungi obosit la scoala, de la keful de-aseara, si sa-ti iei profesorii la bataie, mai bine sa te lase sa dormi, ca sa te dezintoxici cat mai mult !

  Uai, sa-mi trag sexul, cand imi aduc aminte, de primele zile de liceu ! Cre ca fro saptamana n-am putut sa dorm noaptea, temandu-ma ca n-am sa aud cum zbiara unul ca un scapete DESTEPTAREA !
  Ce bine ierea daca ne-ar hi lasat sa dormim pana pe la 9, n-asa ? Ca sa nu mai zic de scoala, unde stiti voi la ce ora ierea trezirea. Insa, acolea, altfel se punea problema, deoarece aveam de jea par la putza si a treboit sa ne aliniem, urjent, colegilor proveniti din randurile clasei muncitoare, trimisi de Pecere pe locuri speciale, care se trezeau pe la 4 juma, ca sa se barghereasca de blana de pe fata si sa se echipeze de inviorare, ca sa ne dea noua, astia proveniti de prin liceele militare, un exemplu demn de urmat !
  Da, da, bolsevicii astia ne-au stricat bioritmul in scoala, cam cate 3-4 de fiecare pluton. Nu conta ca unii abia silabiseau, atata timp cat erau perceputi ca niste tovarasi de incredere, ciripitori desavarsiti, caliti in armata si la locul de munca- obligatoriu "in productie" !

  Buey, ce-as mai hi dormit.. si cat futai am mai loat pentru dormitul la studiu, cu capul pe banca, pana imi curgeau balele pe Reteai, ori la telejurnal, cand se stingea lomina in clasa, ca sa vedem bine vizitele de partid si de stat ale tovarasului !
  Moooaaaama !

  Traeasca vicele la JAI !
  URA. Hai liberare.

  RăspundețiȘtergere
 11. la...bamflet
  Ponta sireacu uita ca s-a mai laudat unul ca nu mai avem datorii si a facut "pneumonie" la targoviste.Nu invata nimic din istoria recenta imberbul asta?

  RăspundețiȘtergere
 12. io am scris "bamflet" ca incep sa invat araba

  RăspundețiȘtergere
 13. Ingebi o bula gu gat. Buei Ironman, gumbara- ti gamile si gabre, sa are si gura da un bic le labde, t-ar juruburile inogzidabile. Ji ai grija la ,,zigurantze", za nu-ti zdea bomba.

  RăspundețiȘtergere
 14. Bom' brovezor tinica
  merzi!! dar ... io zunt injebator
  ..............................................................................................................................................................
  Zalutam cu rezbekt, Jefu.

  Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum... !

  Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
  Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam... Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...

  Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin ! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa ! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Hussein

  RăspundețiȘtergere
 15. dedicatie pmt

  Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor.
  La un moment dat irakianului i se blocheaza mitraliera :
  – La bisda-bisdii matii de bushc imbuzit! injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era el in stare.
  Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita :
  – Bei bork de gaine, de inde stii la tine rumanejte, bei?
  – Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule goglit!
  – Zeu? Ji unde fecut la tine jgoal?
  – In Biucresh.
  – Ei! Ji ce jgoal fecut tu, bei?
  – Bolitehnica. Da’ di ge?
  – Pei ji eu fecut jgoal la Romania.
  – Daaa? Ce jgoal?
  – Eu fecut Medigin la Targu Murej.
  Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indarjit dupa kuweitian.
  – Ia bei glonz, la bizda ma-tii de ungur !

  RăspundețiȘtergere
 16. No offense:):)
  de la radio erevan
  Intrebare: – De ce arabii au camile, iar romanii olteni?
  Raspuns: – Arabii au ales primii!

  RăspundețiȘtergere
 17. Ce blestem !

  In ziua in care locuitorii din Ip isi comemorau victimile, masacrate acu 75 de ani de bozgoroii hortysti, a incetat din viata Corneliu Vadim Tudor !
  Mai mult nu e de zis nimica !

  RăspundețiȘtergere
 18. Pese: a inceput iar circoteca romaneasca, pe micile ecrane !
  Cat a fost in viata, n-a dat buzna mai nimenea ca sa-l ridice in slavi !
  Am mai discutat aspectul asta, nu de mult, la moartea lui Adrian Paunescu !

  Pleaca valorile, raman otrepele. Din pacate.

  RăspundețiȘtergere
 19. Pese: pana si moartea i-a fost legata de bozgoroi, intr-un anume fel !
  Ce soarta, dom'le !

  RăspundețiȘtergere
 20. Da mai e pacat dar nici VC nu avea toate "tiglele pe casa"....a incercat si el sa puna de o fonctie de o shmacarie de un ban....pentru mine tot extremist ramane.Ca doar nu am votat in turul doi ci iliescu degeaba.Am ales raul cel mai mic.
  Acum hai sa ne cacam pe noi despre morti numai de bine dar sa nu fim ipocriti: A MURIT TRIBUNUL!! Si daca mai traia 100 de ani ce daca pemeteule?....te dai lacrimogen?

  RăspundețiȘtergere
 21. I-auzi! ce soarta ,dom'le!
  a baut si a futut cat de mult a putut, matu gros ca maneca de la cojoc.....ca de fumat n-a fumat
  ce soarta dom'le:):)
  pemeteule doar dizident sa-l mai faci si cu asta basta!!

  RăspundețiȘtergere
 22. B'dimineata ! Si la ceoc umpic s-o loati, sa va tae greatza !

  15 sectembre, cea mai de cacat zi ! Incepea, oficial, scoala. Adunarea pe platou, bla-bla, drapelul, bla-bla, onorul, bla-bla, cuvantul sefulu de invatamant, bla-bla, cuvantul idiotului care a fost admis cu media cea mai mare, bla-bla, cuvantul sefulu de liceu, bla-bla, defilarea, bla-bla siiiii....buluc cu totii la buda, ca sa bagam un Carpati Fara !
  Zic oficial, pentru ca, real, scoala incepea mult mai tarziu, dupa ce ma trezeam ca mi-a futat in catalog fro doi de 4 si se aprochia si teza ! Da ma descorcam eo, mai o copiuta, mai un studiu dupa ora stingerii....

  Traeasca conducerea !
  Ura JAI !

  RăspundețiȘtergere
 23. Shpagarin Oprescu ramane la Bulau.
  Ceea ce este ff normal.
  JAI, un mare fas.
  Ceea ce era de asteptat. Normal, intr-o asemenea situatie, ar treboi facu referend ! Nu poate stabili nici Gabutzu Izmanutza, nici presedintele, nici zguvernul si nici altcineva, daca vrem, ori ba, sa enclavizam tara cu areboi ! Si asa o avem enclavizata cu bozgoroi, in doo judete 100 % , iar unul in curs de desavarsire !
  Daca la referend se vrea islamizare, foa bine, dake poporul decide masuri extreme, de alewa de tip nazist, ca in Bozgoria, la fel de bine !

  Iar cine a produs acest haos in Siria, n-are decat sa se spele SU ale A pe cap cu ei !
  Iar cine se da marele salvator al jihadistilor, n-are decat sa se spele Jermania pe cap cu ei !

  Au astia moace de refogiati, cum am eo moaca de Prea Inalt Cufuritul Rahovei si Ferentarilor !

  Huooo, jos dusmanii !

  RăspundețiȘtergere
 24. Auzi ce zice la radeo:
  O gospodina din Iasi si-a transat iubitul, l-a impachetat frumos si cu grije, ca sa nu se scurga, si l-a plimbat cu taxiul !
  Ce frumos, cat de tulburator !
  Sa-ti hacuiesti iubirea vietii, la 60 de ani, si sa-i oferi o plimbare de neuitat, cu taxiul !
  Ioi !
  Cum am zis ca se cheama Judetul ? Iasi, cumva, vecinul Vasluiului ? Ala care detine toate recoardele mondeale la alcoolemie in sange uman, si la categoria mosnegi, si la categoria minori, si la profesori la clasa, si la soferi, si la militieni, in exercitiul functiunii ?

  Doamne feri !

  RăspundețiȘtergere
 25. Ce urmeaza dupa JAI: Vor accepta tarile UE cei 120.000 de imigranti suplimentari?
  ===========================
  Pai, dupa JAI urmeaza JALE ! Nu stiu cum se va intitula ultima faza, insa prezimt ca va hi nashpa !
  Tarile mUE care s-au dat mari scule de bascule si si-au deschis larg portile in fata invaziei mujahedine, n-au decat ori sa faca ceocu mic si sa treaca urjent la redecorarea catedralelor catolice, cu cate 1 minaret, sau doua, ori sa-i restituie de unde au venit. Cam asa sta problema.

  RăspundețiȘtergere
 26. Preluare de pe SCMD
  ===========================
  marți, 15 septembrie 2015
  ODIHNEASCA-SE IN PACE ...
  GANDURI LA PLECAREA TRIBUNULUI
  In ziua deschiderii scolilor, 14 septembrie 2015, s-a sfarsit drumul tumultuos in viata al celui care a fost CORNELIU VADIM TUDOR... publicist, poet, scriitor, critic, estet, om politic, senator, presedinte de partid, candidat la presedintie.
  Pentru generatia momentului va ramane drept jurnalistul profesionist de exceptie si patriotul care a utilizat arma pamfletului, ca nimeni altul, in batalia pentru idealul romanesc al afirmarii nationale si statale in plenitudinea drepturilor noastre istorice de necontestat si de nesters. A trait ca un luptator dar a murit ca un mare poet, in dialog cu Moartea. Istoria si Istoria literaturii romane ii vor acorda, dupa trecerea timpului patimilor, locul meritat in memoria neamului ca poet, scriitor, istoric al contemporaneitatii si politician.
  CORNELIU VADIM TUDOR a fost copilul teribil, mezinul unei generatii de titani patrioti ai culturii romane. Generatie care, in clipe cumplite, de sperante inselate, decadere si jaf fara precedent al natiunii romane, i-a incredintat fenomenul “Romania Mare” – revista si partid. S-a achitat cu talent si vulcanic de misiune, chiar si atunci cand a ramas singur. In batalia pentru neamul romanesc, ostracizati, insultati de lichele, executati civil de dusmanii neamului romanesc si ai omenirii, s-au stins, rand pe rand, Eugen Barbu, Ion Lancranjan, Paul Anghel, Raoul Sorban, Mircea Micu, Tudor Eliad, Grigore Vieru, Mihai Ungheanu, Adrian Paunescu, Fanus Neagu … adica adevarata elita intelectuala a neamului nostru. Toti au fost executati ritualic, pe catafalc, de gunoaiele kominterniste si de urmasii lor de sange si idei, globalistii de astazi, fiii calailor de ieri, care s-au erijat si se erijeaza in constiinta civica a unei natiuni pe care o conduc, din ordin, spre abatorul neamurilor.
  Astazi a venit randul lui CORNELIU VADIM TUDOR sa fie executat pe catafalc, de abjectii care nu l-au putut infrange in viata. Luari de pozitie ticaloase in media antinationala, discutarea dreptului (pe care il are oricum ca ofiter in rezerva, dincolo de medaliile retrase patriotilor spre a fi acordate impostorilor si tradatorilor), la onoruri militare pe ultimul drum, dreptul de a fi depus la Senat, la Ateneu sau la Opera romana, caci Uniunea kominternista a scriitorilor este, oricum exclusa etc. Numai lumea patrupedelor pe care le-a iubit si protejat, il deplange in unanimitate!
  L-am cunoscut ca adversar in aceeasi tabara, apoi in calitate de camarad in acelasi razboi, care produce victime, de 25 de ani, numai printre patrioti, am colaborat pe multiple planuri pentru drepturile militarilor, fratele sau, generalul Marcu Tudor fiind membru al SCMD, dar si pentru dreptul istoric al neamului romanesc de a trai intru implinire in vatra strmosilor sai.
  La capat de drum, cu sufletul alaturi de familia indoliata, nu-i putem dori decat sa se odihneasca in pace, de-a dreapta Tatalui atoateiertator, alaturi de cei dragi pe care i-a pretuit, incredintandu-l ca Istoria ii va face dreptate si ca prin noi, asa „stupid people” cum suntem, IDEEA NATIONALA va merge mai departe! Cu orice sacrificiu si impotriva oricarui stapan vremelnic!
  Dumnezeu sa-l ierte! Dumnezeu sa-i ierte si pe pigmeii care nu-l iarta nici in moarte...
  Sincere condoleanta familiei greu incercate
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU
  Istoric militar,
  =============================================

  RăspundețiȘtergere

 27. Imi aduc aminte (inca) de inceputul anilor 90, imediat dupa Marea Lovitura de Stat din Decembrie, cand a aperut zearul Romania Mare (inca, pe atunci, devenita, intre timp, colonie bananiera de mana a doua, profund gaozificata) ! Buey, a venit un tilicar cu zearul asta la serviciu si zau dake, in prima faza, de indoctrinati ce ieream de politica luminoasa, il citeam cu teama, sa nu ne vada organu !
  De la numarul urmator, dejea se faceau liste de ordine, la citit ! Ba, mai mult, la un moment dat, unul citea cu voce tare, ca sa inteleaga si analfabeticii, iar ceilalti aplaudau, din cand in cand, frenetic !
  Buei, ce subiecte: Mozes Rozen, furatul Transilvaniei, Radu Campeanu si Coposu au venit sa fure Osu, etc ! Delir, frate !
  La un moment dat m-am si abonat si aveam aproape toata colectia ! Peste tot, se discuta despre cum ne fura bozgorii Transilvania, despre cum s-a uskit regele ca sa nu haleasca salam cu soia, despre nesimtirea taranistilor si impertinenta ovreului Mozes Rozen ! La tigara, la bere, la chef, la popota, se discuta de Vadim !
  Pana s-a plictisit lumea.

  RăspundețiȘtergere
 28. Ungaria vrea gard la granita cu Romania. Reactie prompta de la Bucuresti
  ======================================================
  Da, da, foarte prompta reactia. Ii doare la basketi pe bozgari de reactia noastra ! La fel cum i-a durut la epiderma de pe pula si cu sanctiunile aplicate de mUE Ureseseului, la care Bozgaria n-a achiesat ! Si ? Pai nimic !
  La fel or sa faca si cu gardul, si tot asea !
  Problema, de fapt, e alta si se numeste invidie, pen ca ei pot, iar noi canci ! La noi intai trebo cateva studii de fezabilitate, de milioane de euro, apoi licitatii pentru contractarea constructorului, moment din care incepe marea tepuiala nationala: termene depasite frecvent, fonduri insuficiente, descoperirea de situri istorice, specii rare de lilieci, etc !
  Si, uite asa, gardul nostru, ipotetic, va hi construit ca otostrada 4, 100m da, 5km lipsa !

  Buey bozgoretii, grije mare sa nu vi-l shuteasca areboii nostri, ca, pana va treziti voi, l-au si vandut indienii la fier vechi !
  Ioi !

  RăspundețiȘtergere
 29. Lasa ,lasa ca treba e altfel
  1- bozgorii isi fac gard cu RO dar pe teritoriul lor....asa ca bucale,ciocu'mic ca esteti prosti cu aurescu cu tot
  2-pana sa fure gardul ungurilor punem pariu ca-l fura firmele romanake pe al nostru inca din faza de proiect? si ce mai ramane mai fura si crau,crau...rromii (ca n-am voie sa le zic tzigani)

  RăspundețiȘtergere
 30. Solicitați un împrumut

  Aveți nevoie de împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut auto, împrumut agricol sau finanțare de proiect? Avem o veste bună pentru dvs. Flora National Finance, aranjeaza o institutie nationala de creditare pentru a oferi sprijin firmelor publice si companiilor private si, de asemenea, persoanelor fizice. Acest lucru este de a sustine situatia financiara in intreaga lume. Aplica pentru un credit de astazi. Va asiguram cea mai buna oferta. prioritățile noastre. Oferim împrumuturi diferitelor părți ale lumii. Asia, Australia / Oceania, Europa, America de Nord, America de Sud și Africa, Antarctica.Contactați-ne pentru mai multe informații. (Floralenders001@gmail.com)call or whatsapp +2349075411961

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite