Google Translate

duminică, 20 septembrie 2015

Pensii militare. Informaţii privind acordarea pensiilor M.A.I., şi STRUCTURI SUBORDONATE – Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne




 NESECRET
Ex. nr. ___
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
CASA DE PENSII SECTORIALĂ
Nr. din 07.08.2015
Comunicat transmis letric cu adresa nr. 621.816 din 07.08.2015

Către,
DIRECTIA INFORMARE ŞI RELATII PUBLICE
Domnului comisar şef de poliţie Marius-Mugurel Tache, împuternicit director

Vă înaintăm buletinul informativ ce urmează a fi postat pe site-ul M.A.I. www.mai.gov.ro secţiunile “UTILE – Informaţii privind acordarea pensiilor M.A.I.”, şi STRUCTURI SUBORDONATE – Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne, şi pe portalul pensii.mai.gov.ro, după cum urmează:

Având în vedere cererile persoanelor care beneficiază de plata drepturilor prin Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. referitoare la aplicarea prevederilor noii legii a pensiilor militare, vă comunicăm următoarele:

La data de 27.07.2015, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, care, potrivit prevederilor art. 123, va intra în vigoare la data de 01.01.2016.

La art.60 din Legea 223/2015 este reglementată procedura de actualizare a cuantumului pensiilor militare, la cererea persoanelor ale căror drepturi de pensie au fost deschise înainte de intrarea în vigoare a legii.

De asemenea, art.109 din lege, prevede că pensiile recalculate în baza Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, pensiile revizuite conform O.U.G. nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, pensiile stabilite în baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, pensiile plătite în baza Legii nr. 241/2013 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă
naţională, precum şi pensiile stabilite în baza Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, devin pensii militare în înţelesul Legii nr. 223/2015 şi se recalculează potrivit prevederilor prezentei legi, în raport cu vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie.

Procedurile de actualizare şi recalculare se stabilesc prin ordin comun al conducătorilor instituţiilor din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi securităţii naţionale, care se emite în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a legii.

Numai după emiterea ordinului comun, Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. va dispune măsuri pentru îndeplinirea obligaţiilor legale, sens în care va informa persoanele beneficiare de necesitatea depunerii cererilor prin intermediul site-ului M.A.I. şi al Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I..

Cu stimă,
D I R E C T O R
Chestor de poliţie Şef Serviciu Metodologie
Subcomisar de poliţie
NĂSTASE GABRIELA 

Sursa:  http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html
---------------------------------------------------------------
 ---------------------------------------

31 de comentarii:

  1. Unul dintre liderii PDL si apropiat al lui Traian Basescu, fostul ofiter spion al Directiei de Informatii Externe (DIE), Silvian Ionescu transmite un mesaj tulburator pe Facebook: "Basescu era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers!"

    „Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea a lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze! Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale! Basescu a fost turnator, colaborator si membru de partid. Mai mult, sa faci alianta tu personal, cu Profesorul, cu Tribunul si apoi sa ii faci "solutie imorala"si sa te maimutaresti acum cu Oprea, e uluitor, e nemernic! Sa-l faci pe Vadim, Dumnezeu sa-l odihneasca!, delator cand tu insuti ai fost "colaborator membru de partid" al CI-ului DIE, inseamna sa fii o jigodie fara de pereche! Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata. Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii. AJUNGE! Ca sa intelegeti, el, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Avers si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele! Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor! Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca lepra asta mai e necesara neamului? Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara, sa ma ierte, dar mai presus de toate sa dea "share" pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala jigodie! Chiar nu scapam de comunisti, cum sugera chiar el!", scrie Silvian Ionescu pe Facebook.

    ==============================================================
    Deci:
    -turnator
    -lichea
    -jigodie
    -lepra

    Cam putin, insa pe deplin adevarat.
    Tragei-o leprosului jegos drept la mue !

    Huooo, derbedeule.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acusica sea iereau cate 3 posturi pe pagina, acu a revenit la 1 si ear trebo sa navighez, la supt sol, ca sa dau pe postarea mai veche !
    Cum te fute si asta, de Mehedinti !

    Si, ca protest, timp de 24 de ore am sa comentez pe ce post vrea mushkii mei, si nu pe ultimul postat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu beius ceva disdedimineata???
      De ce vezi 1 in loc de 3 ??

      Ștergere
    2. Gata, revin la sentimentele adevarate. Vad, din nou, 3 in loc de 1 !
      Oleeeee, oleeeee,
      Putrezitu', nu mai eeee !

      Ștergere
  3. Militari români răniţi în Afganistan. Atentat cu maşină capcană
    Militarii erau într-o misiune de patrulare la aproximativ 8 kilometri nord de baza militară de la Kandahar.
    ===================================================

    Deosebita misiunea tilicarilor romani ! Sarantocii Europei, rupti-n cur ai NATO, pentru un pumn de firfirei blestemati, se duc la dracu-n praznic, ca s-o faca pe-a paznicii mobili, prin cele pustiuri !
    Desigur, in numele democratiei mondeale si universale a lumei libere !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pese: vorba aia, daca asa zice jiuramantul....
    =====================================================
    Pentru îndeplinirea datoriei sacre de apărare a patriei înscrisă în Constituţie, eu …, cetăţean al Republicii Socialiste România, intrând în rândurile forţelor armate, jur credinţă nestrămutată poporului român şi patriei mele socialiste.
    Jur să respect legile ţării, să execut întocmai ordinele comandantului suprem, cerinţele regulamentelor militare şi ordinele comandanţilor şi şefilor mei, atât în timp de pace cât şi în timp de război.
    Jur să nu-mi precupeţesc sângele şi viaţa pentru a apăra pământul strămoşesc, independenţa şi suveranitatea patriei, cauza socialismului.
    Dacă voi călca jurământul meu, să suport pedeapsa aspră a legilor Republicii Socialiste România
    =================================

    Bue, mie-mi ziceti ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bue, acusica sea vad si eo ce anagramatisme agramate am reosit sa bag in comentarii !
    Sa-mi trag secsu, de ma citeste profa Vaca Bejinaru, cu care am fekut linba si literatura in liceu la Campu Lung, am futat-o, zigur ma lasa !

    RăspundețiȘtergere
  6. M'neatza !
    Greatza...greatza...greatza.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Bue, care-i shioparla, p-aciulea ? Canu pot sa disting prea bine !

    Eote
    ================================
    Procurorii DIICOT-PITICOT-BARBA COT, împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, efectuează, luni, 59 de percheziții pe raza municipiului București și a județelor Brăila, Constanța și Vrancea la farmaciști și medici acuzați că ar fi decontat în mod fraudulos sume mari de bani din Fondul National Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.
    ======================================

    Hai ba, sunteti nebun ?
    Ce urat suna: criminalitate, perchezitii, scotociri, investigatii, acuzatii, felatii, fraudulos ! Auzi, nenea, sa asociezi asemenea covinte urate cu activitatea irepreosabila din sistemul de sanatate publica !
    Buey, voi vreti, cumva, sa ne induceti ca cadrili noastre medicali e tzepari, ori sifonari ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ponta de Ziua Internațională a Păcii: De multe ori uităm puterea creativă extraordinară pe care o are buna-înțelegere
    =============================

    Haidi bue, lasa dreaq gargariseala de doi bani si fugi de-ti scrie demisia !
    Ce ma iei pe mine cu puterea creativa si cu fortza demiurgului ! Mai bine zi-ne cum e cu manareala aia, cu alde Sova, cu chitantele alea pe care le-ai falzificat, cu teza aia de dottore-plagiattore, cu furtisagurile alea de mic gainar !
    Hai, pasol na turbinca !
    Astia, in loc sa guverneze, cum zice in fisa postului, o ard, mai toata ziua, pe la Denea, Parchete si alte Tonete, ca sa dea cu subsemnatul. Si, daca recunosti, in loc de 7 iei numa 4. Apoi mai zmangalesti o brosura, buna de sters la cur, si faci numa fro 2 !
    Ce dreaq ziceam ? C-am deviat....

    RăspundețiȘtergere
  9. Copreședintele PNL Alina Gorghiu, a declarat că nu se așteaptă ca parlamentari PSD să susțină moțiunea de cenzură a PNL dar are "mari așteptări de la celelalte partide din coaliția guvernamentală".
    ====================
    Hai sictir, cotzo fano ! Daca e sa-l mazileasca, il mazilesc ai lui pe Tonta, nu voi, marele partid istoric, de-ati dat mana cu cretinii astia de pedelici, ca sa nu va dati si ultima basina pe scena politica ?

    Apropo, Alinutza, cum e cu puscatul taranilor, cu tunul, in 907 ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Greco Teiul Tzifrasz, impreuna cu Stanga Radicala, a castigat alejerile detasat si urmeaza ca, impreuna cu Drepata Nationalista, s-o puna de-un nou Zguvern !
    ======================

    Bravo bue, nu ca cacanarii nostri penali, care n-o pot pune nici macar de-o echipa de remmy, ca lumea, d-apoi de-un guvern !
    Casa nu mai zic ca, aciulea in Romanistan, nici stanga n-avem, nici dreapta, nici extrema, nici nica ! Numa niste copii nereusite de bolsevici rasuflati, ori niste liberali-labari, cu mintea numa la Majestatea sa Bal-Bal Intaiul !
    Adica, niste jagardele ! Adica, aceleasi jagardele, nemuritoare !
    In vecii, veacurilor, acum si pururea !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  11. Vot unanim in coialitzie pentru continoarea zguvernarii Miki-Maus Plagiattore !
    Ceea cemi se pare ff corect ! Nu moare caii cand vrea potaili !
    Adica, cine sa vina ? Alde pelticul ala de Pizdoiu, cu gasca aia de demolatori, ca sa cante osanale vesnice la Casa Regala ?
    Si ce tot o fut astia cu nush ce spalare de bani ? Ce, rahatul ala de 50 de mii de lei, e spalare de bani ? Ca, daca ma nervez, fac eo un Ceare de la Secemede si-i platesc delapidarea.

    Ura !

    RăspundețiȘtergere
  12. Preocupari majiore pentru clasa pulitica romanistana !
    Cate voturi aduna ala, cate ii mai trebo lu ala ca sa treaca motiunea, da daca tradeaza ala, da daca nu se prezinta ala, etc !
    Astea-s grijile noastre !
    Imi vine sa borasc pe ecran, can ii vad pe rahatii astia cu ochi cum se bat pentru ciolan !
    Bue, care ai un ciomag la indemana ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Aberatia zilei: Un urs s-a plimbat noaptea prin Suceava. Cum a reactionat seful politiei locale

    "Nu stiu nimic de niciun urs. Nu imi puneti mie acum obligatia sa il si gasesc. Este duminica, sunt in timpul liber, sunt la nunta acum, nu ma agresati cu chestii de astea...".
    ================================

    Iar ursul si-a vazut, linistit de treaba !
    Militia, pula, ocolul silvic, pula, primarul, pula ! Toata lumea pula in Suceava lui Stefan Sfantul, mare curvariu si beutoriu de vin, la butoi !

    Oleleiiii, Maria Ta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Lumea civilizată ne priveşte cu surprindere, cum de nu pricepem că premierul unei ţări europene trebuie să aibă o conduită morală impecabilă, pentru că este cartea de vizită a ţării, reprezintă un model pentru milioane de cetăţeni şi tineri.
    În ţările spre care tindem nu se acceptă aşa ceva. Nu există conducători de primă linie anchetaţi penal sau trimişi în judecată. Suntem singura ţară care acceptă aşa ceva, am ajuns oaia neagră a Europei!
    La un asemenea nivel de reprezentare nu există prezumţia de nevinovăţie, valabilă pentru oamenii de rând. Aici eşti impecabil sau nu eşti de loc.
    ==============================================

    Je siui d'acord, cu amendamentul ca exprezii precum
    - Lumea civilizată
    - ţări europene
    - conduită morală impecabilă
    - cartea de vizită a ţării
    - model pentru milioane de cetăţeni şi tineri.
    - ţările spre care tindem

    nu ne caracterizeaza existenta comportamental-ancestrala
    La noi, aciulea in colonie, normal e sa hii penal si, daca n-o pui de-o duba, de cativa ani de parnaie, de-o tenta de sinucidere, de-o devalizare, ceva, nu reprezinti nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Adolescent de 12 ani futat in cur de unul de 49 de ani.
    Nimic nou supt soare.
    Vreau doar sa vad cine ghiceste cel mai repede in ce zona geografica a coloniei noastre bananizate s-a intamplat futaiul !
    Hai, sa vad !
    Daca nu, va dau voe sa sunati un pretin, ori sa facem fifti-fifti !

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaslui??
    DC
    mare intrebare !! "ghici ciuperca 'n'tr-un picior"

    RăspundețiȘtergere
  17. Hop, hop, hop,
    In aceasta zblendida zi
    De 22
    Sa me-o loati !

    RăspundețiȘtergere
  18. Vicepremierul pentru securitate națională Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, va participa marți la Consiliul extraordinar Justiție și Afaceri Interne pe tema migrației, care va avea loc la Bruxelles, informează un comunicat MAI transmis AGERPRES.
    ========================================================
    A mai participat la JAIul asta si tot JALE e prin mUE !
    Sitoatia e scapata de supt control. Singurii care mai misca cate ceva, ca sa se protejeze intr-o oarecare masura, este bozganii vecini si pretini, care vor sa ne shuteasca Trensylvenia !
    Ati vezut ce a declarat ei, cica ei e aici, adica acolo la ei (insa, cu subinteles, ca si aici la noi, prin Harcov) de o 1000 de ani !
    Ura !
    Traeasca BOR !
    Traeasca JAI si retineti peromisiunea ferma alu Her Prezident ca, mai mult de 1785 de refogiati, NAIN ! NIHT ! KAPUT !

    RăspundețiȘtergere
  19. 22 sectembre

    Ziua Europeană fără Mașini - în fiecare an, în centrul marilor orașe europene, traficul este oprit pentru câteva ore, astfel încât localnicii se pot bucura de orașul lor, mai liniștit și mai puțin poluat ; această inițiativă, aparținând Comunității Europene, își propune să atragă atenția asupra necesității de a proteja mediul înconjurător ; România este semnatară a acestei declarații din anul 2001
    ================================

    Deci, retineti, doar in centrul MARILOR ORASE EUROPENE ! La noi, in centrul marelui oras european Bucurestan mori sufocat in trafic, pe trotoar ca peton, ori ca biciclist muist trist !
    Noi am ramas doar la stadiul de semnatari !

    Cam astea sunt stirile zilei: Izmana la JAI si Zioa Eoropeana fara Masini !
    In rest, totul normal: arestari, descinderi, condamnari, motiuni, futaiuri, greve, delapidari, furturi, evazionari si alte migrari.

    RăspundețiȘtergere
  20. uneori mai vedem si cate un director de puscarie bagat la puscarie.Ce schimbare de roluri:):)
    Oare o sa faca puscarie tot acolo unde a fost director? io cre ca-l muta la alta.Da' tot o sa se afle.

    RăspundețiȘtergere
  21. of topic dar sa radem

    3 copii de gradinita isi disputa titlul pentru cea mai buna memorie. Primul zice :
    -Tin minte cand m-au cantarit imediat dupa nastere !
    -Tin minte cum doctorul m-a scos prin cezariana, spune al doilea.
    -Eu tin minte ca am mers la iarba verde cu tata, si m-am intors cu mama, zice al treilea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))::::: !!!
      Bue, ce m-am tavalit, sa-mi sara furtunasiul de retur !

      Ștergere
  22. Bue, nica, nica ? Nimenea nu vrea ? Sa me-o ea ?
    Nici mecar pretinii Domnu Cur di Leu, ori Tigrul 2, sa ma ea d-un coi ?
    Ori ati fujit cu tontii, cu vicele Izmanar's, la JAILE, la Briusel !

    Bue Vasile, zice drept,
    Tu mai ai frun floc pe kept ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Io am fujit cu oprescu...ca astia doctorii "are bani"(de fapt doctorii are salarii mici si toti are vile si gipane...cum dreak vine asta??),iar oprescu si-a luat plicul inca de de la 23-24 de anisori de la prima operatie de apendicita.Pai credeti voi ca se mai poate dezvata dupa o juma' de secol?
    Da na! iote aici ce scrie pe la idioata aia de merkel prin fritzburgul cretinei
    "Copii vostri se vor ruga lui Alah sau vor muri
    si io care ma gandeam ca ne ataca ISI cu tancuri aviatie si artilerie.Noooo! ei au bombele(armamentul lor performant) de 40-50 cm inaltime, care se caca in scutece sug la biberon, au 4-5 ani si vor incepe sa explodeze peste 10-15 ani.Doar centura exploziva le trebo....telefonul e la altii(la ma-sa si la tac-su)

    RăspundețiȘtergere
  24. apropo de floci pe piept
    se duce unu la casa de pensii si zice:
    -doamna v-am adus dosarul de pensionare ca indeplinesc conditiile
    -buletinu'!!! zice madama.
    -doamna l-am uitat acasa nu ma faceti sa ma intorc 100 de km ca sa vi-l aduc
    -bine deschide-te la camasa sa vad cum arati.
    -Da e ok te cred ai par alb pe piept iti primesc dosarul.
    .....
    vine mosu acasa ii povesteste lu' nevasta-sa toata tarasenia si asta ii zice.
    -bai boule daca te deschideai si la pantaloni, primeai si pensie de invaliditate

    RăspundețiȘtergere
  25. tigri 2 ca tigri2 .....da de unde coi?

    RăspundețiȘtergere
  26. citat din adrian nastase:
    "La puscarie degeaba te pui cu curul la perete daca adormi cu gura deschisa".....:):)

    RăspundețiȘtergere
  27. da mai ca sa vezi ,am uitat, aveti si link-ul(ala cu copiii nu cu bombonel)

    http://www.evz.ro/musulmanii-au-atarnat-un-banner-pe-o-autostrada-iin-germania-copii-vostri-se-vor-ruga-la-allah-sau-vor-muri.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri