Google Translate

sâmbătă, 10 octombrie 2015

DOSARUL PROSTITUATE pentru VIP-uri: 15 persoane condamnate de TRIBUNALUL ALBA. Iata, la Tribunalul, Politia si DIICOT Alba... se poate! Cinste lor!


Cincisprezece persoane, intre care un fost ofiter SRI, au fost condamnate in prima instanta de Tribunalul Alba la pedepse intre unu si opt ani de inchisoare in dosarul care viza o grupare specializata in recuperari si proxenetism printre ai carei clienti se numarau politicieni si oameni de afaceri.

Reprezentantii Tribunalului Alba au anuntat, vineri, ca instanta a decis condamnarea a 15 persoane acuzate ca au constituit o retea de prostitutie ai carei clienti erau persoane importante din mediul de afaceri sau politica, dosarul fiind cunoscut sub denumirea “Prostituate pentru VIP-uri”, transmite corespondentul Mediafax.

Membrii gruparii au fost acuzati de constituire, sprijinire a unui grup infractional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori si santaj. Potrivit portalului Tribunalului Alba, cei 15 inculpati au primit pedepse intre unu si opt ani de inchisoare, 11 dintre acestia primind pedepse cu executare, iar alti patru pedepse cu suspendare.

Cea mai mare pedeapsa a primit-o liderul gruparii, Teodor Victor Schiop, zis “Puscarie”, care a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. De asemenea, Gabriel Antoniu Bakai a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare, el mai avand de executat un rest de pedeapsa de 1.054 de zile dintr-o condamnare anterioara, Sergiu Andrei Cindea a primit o pedeapsa de sapte ani de inchisoare, Ioan Nicolae Rosca – sapte ani de inchisoare si Raul Hanches, fost Rus – cinci ani de inchisoare, el avand un rest de pedeapsa de 1.027 de zile ramas de executat dintr-o condamnare anterioara. Raul Hanches, fost Rus, nu a fost prins nici in prezent, el fiind dat in urmarire internationala.

Totodata, Vasile Claudiu Vulpe, fost ofiter SRI, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de opt ani.

De asemenea, cea mai mica pedeapsa a primit-o un cetatean italian, Luigi Saviato, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare conditionata pe un termen de trei ani si 500 de lei amenda administrativa.
Decizia Tribunalului Alba nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia. O grupare de proxeneti, traficanti de persoane si santajisti care isi intimidau victimele aruncand cocktail-uri Molotov asupra locuintelor acestora a fost destructurata, in 19 octombrie 2010, de politistii din Alba Iulia, 14 membri ai retelei fiind dusi atunci la audieri la sediul DIICOT Alba.

Suspectii au fost prinsi in urma a 17 perchezitii la locuintele acestora, in timpul carora politistii au confiscat sabii, cutite, pumnale, bate de baseball, un pistol cu glont de calibrul noua milimetri detinut legal, hard-diskuri, CD-uri, DVD-uri si acte. Autoritatile au stabilit ca gruparea se ocupa cu trafic de persoane, proxenetism si recuperari (santaje la comanda pentru recuperarea unor datorii prin violenta si amenintare), pana la acea data fiind identificate peste 20 de fete care practicau prostitutia in folosul gruparii, printre care si zece minore.

Gruparea, condusa de Teodor Schiop, era sprijinita de Claudiu Vulpe, care intermedia santajele, respectiv asigura legatura intre cei ce comandau santajul si membrii gruparii. De asemenea, el transporta fetele la diferiti clienti si se interesa de situatia membrilor retelei. Conform unor surse din randul anchetatorilor, Claudiu Vulpe, zis “Fox”, a activat in serviciile de informatii.

In ceea ce priveste traficul de persoane, de minori si proxenetismul, politistii au stabilit ca fetele erau plasate, pentru a intretine relatii sexuale, fie in localuri din Alba Iulia si din apropierea municipiului, fie direct acasa la clienti. Clientii se intalneau cu fetele doar dupa ce discutau cu membrii gruparii si conveneau pretul, cea mai mare parte a banilor ajungand la suspecti fie direct de la client, fie erau predati de fete.

Din investigatii a reiesit ca membrii gruparii au comis si violente, precum recuperari la comanda, santaje, lipsire de libertate sau talharie. Gruparea condusa de Teodor Schiop ar fi santajat, la comanda, mai multe persoane pentru recuperarea unor datorii. Pentru a-si intimida victimele, membrii gruparii au aruncat cu “cocktailuri Molotov” asupra locuintelor a doua victime. De asemenea, ei au fost acuzati de talharie si lipsire de libertate, fapte comise asupra unor clienti ai prostituatelor care lucrau pentru suspecti.

In octombrie 2010, in acest dosar au fost arestate preventiv 12 persoane, majoritatea din Alba Iulia. Potrivit anchetatorilor, singurul membru al gruparii care nu fusese prins inca era Raul Nicolae Hanches, fost Rus, fiul unui om de afaceri din Alba Iulia. Tanarul, cunoscut sub porecla “Pricu”, a executat mai multi ani de inchisoare pentru proxenetism si este cunoscut ca unul dintre membrii lumii interlope din Alba Iulia. In acest caz, cunoscut ca “Prostituate pentru VIP-uri”, Biroul Teritorial Alba al DIICOT a trimis in judecata, in luna februarie 2011, 22 de inculpati, din care 11 in stare de arest preventiv.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, gruparea dezvoltase o mare retea de prostitutie in care erau incluse si fete minore, obligate sa se prostitueze atat in tara, cat si in Italia sau Germania.

Anchetatorii au informatii ca printre clientii prostituatelor se regaseau persoane importante din Alba, respectiv oameni de afaceri, politicieni, medici sau profesori universitari.


Sursa: http://www.mondonews.ro/dosarul-prostituate-pentru-vip-uri-15-persoane-condamnate-de-tribunalul-alba/
-------------------------------------------------------------------------

9 comentarii:

  1. Ha-nceput marea mozoleala nationala de la Iasi, la Boastele sfintei ! Isterie, fanatism, prost gust, prostie generala si prostire la greu !
    Ma uitam si pe la barbarii aia de vichinji, pe unde am stat fro doo saptamani, cata-s de inapoiati ! Invatamant de rahat, fara relijie si alte jde materii, care sa-ti umple, zilnic, ghiozdanul pana te cocoseaza ! Plus ca n-au moaste si alte boase pe care sa le mozoleasca, ca tembelii nostri, nu se taraie in genunchi, ca niste cretini, in jurul bisericilor, etc, stiti voi, ca m-am saturat cat tot am comentat p-aciulea !
    Ce mai, niste inapoiati !
    Dati navala la mozol ! Ura, hai liberareee !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma doare la basketi de Dosarul prostituatelor si de niste gainari rasuflati, care si-o freaca la rece, impreuna cu primii scatofagi ai tarii, care si-o freaca, tot la rece, prin Shparlament !
    9 sa ne zici, draghe domnule Burcozaurus, despre dosarele adevarate, care ne-au macinat glia si neamul, nu despre niste futalai amarati, care fac trafic de pizda, laiv !
    Buey acesta, sa aozim cate ceva despre dosarul Flota, ori Nana, ori cu ziaristii loati ostatici !
    Sau, macar, despre dosarul Casa din Mihaileanu, ori dosarul Firea !

    Astea e dosarili adevarate bre, nu niste cacareze, cu niste amarati de gaozari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt
      vezi ca ai uitat de dosarul penal cu "fals in declaratii" pe care l-a initiat un oltean nemultumit ca a zis chiorete ca isi da demisia in 5 minute si nu si-a dat-o.....dosar penal serios, bre nu gluma
      DC
      Cazanciuc a pornit urmarirea penala oare??...sau tiberiu nitu?...sigur nitu...biensiur

      Ștergere
  3. ?
    Da comentariul despre alejerile istorice alu tov Liviu Yakuza Dragnea, cel mai iubit fiu al partidului, unde-i ?
    Cumva deranj ?

    Pana nu apare, intru in silenzio clampa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, este dreptul tau... sa faci ce vrei!
      Dar atacurile la persoana fara temei juridic legal, nu vor mai fi publicate!
      Nu mai vorbesc si de... 'temeinicia acuzatiilor/dosarelor in cauza'... !!!
      Liviu Dragnea, Victor Ponta etc., pana una alta, se bucura de 'prezumtia de nevinovatie'!
      P.S.: Iar 'condamnarea cu suspendare'... NU tine! Asa poti CONDAMNA 'cu acte'n regula... toata clasa politica, intreg poporul roman!

      Ștergere
    2. In alta ordine de idei, cred ca esti mult prea inteligent sa COMENTEZI cu TALENT 'subiecte de subiecte'... decat sa intri cu mine in discutii sterile... doar asa... de dragul 'contra'! Mai mult, nu vreau sa dau socoteala prin instante pentru cele 'aparute' ANONIM pe site-urile administrate de mine! Vezi bine, ce se intampla azi 'aici' si la 'mama ei de democratie'... oriunde in lumea asta... 'nebuna, nebuna de legat!'

      Ștergere
  4. Io azi l-am vazut pe domnul dragnea intrand in cabina de vot si ma tot intreb:oare cu cine a votat ??
    .....si nu gasesc raspunsul....
    DC

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare chiar "nu tine" condamnarea cu suspendare?
    Pai nea adminyule,nu stiu cum era la tine la puscarie....o fi fost asa de bine ca "tineau toate"
    la mine, in armata daca te chema procurorul militar,"la o discutie" deja erai trecut in rezerva in 24 de ore(pana cica la lamurirea situatiei,dar erai deja futat pe viata) si tu vii si-mi povestesti gulgute de mehedinti
    DC
    PS si totusi : dragnea cu cine o fi votat:):)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cazanciuc consideră că PNL a dat dovadă de ipocrizie
    votând împotriva legii Agenției de Administrare a Bunurilor Sechestrate.
    ------------------------------
    Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, consideră că liberalii au dat dovadă de ipocrizie atunci când au votat împotriva legii de înființare a Agenției de Administrare a Bunurilor Sechestrate pe motiv că nu au fost luate în considerare amendamentele propuse de ei.

    "Auzim aceste discuții, din păcate pline de ipocrizie, de dimineață până seara. Noi facem, noi vrem să facem, dar din păcate nu suntem sprijiniți. Oameni buni, ce text concret ați propus pentru a îmbunătăți acest proiect și nu a fost acceptat? Haideți să ne uităm împreună pe el să vedem, este un text în acord cu Constituția? Este în acord cu interesele României, cu ceea ce spun partenerii străini? Auzim de dimineață până seara, din păcate, numai vorbe frumoase și când vine vorba să dovedim că susținem anumite proiecte, votăm împotrivă", a declarat Cazanciuc, miercuri, la RFI.

    Întrebat dacă vede votul din Senat ca fiind un act premeditat, ministrul Justiției a răspuns că liberalii au votat în baza unei indicații venite de la liderii de grup. ... ... ...

    http://www.agerpres.ro/politica/2015/10/14/cazanciuc-considera-ca-pnl-a-dat-dovada-de-ipocrizie-votand-impotriva-legii-agentiei-de-administrare-a-bunurilor-sechestrate-12-18-46

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri