Google Translate

joi, 29 octombrie 2015

Protectie SPP, coloana oficiala. Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea, spun că nu vor solicita pază SPP


Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi preşedintele PSD Liviu Dragnea spun că nu au nevoie de protecţie SPP, de aceea nici nu vor cere în baza ordonanţei de urgenţă a Guvernului.

"Nu voi solicita pază de la SPP, deşi ordonanţa de urgenţă a guvernului deschide această posibilitate pentru liderii de partide. Nu am beneficiat niciodată de pază şi protecţie şi cred că ea trebuie rezervată doar demnitarilor de rang înalt. Cu decenţă şi fără abuzuri", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Nici Liviu Dragnea, preşedintele PSD, nu are nevoie de SPP. „Nu (n-am nevoie de SPP-n.r). În coloană oficială n-am fost niciodată, nici măcar întâmplător", a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a folosit de dreptul la coloană oficială atunci când a fost ministru şi dacă are nevoie de escorta SPP.

Liderul PSD a mai spus că trebuie văzut cine are nevoie de astfel de coloană oficială şi protecţie din partea SPP în aceste condiţii. „Eu zic că poate trebuie să ne gândim serios dacă mai este nevoie de acest tip de deplasare sau dacă nu. Aici trebuie să se gândească foarte bine Serviciul de Protecţie şi Pază, alte structuri... vorbim de preşedintele României, s-ar putea să fie nevoie... şi în contextul ăsta regional de securitate... Nu ştiu ce să zic“, a mai declarat Dragnea.

Guvernul a arpobat în urmă cu două săptămâni o ordonanţă de urgenţă care stabileşte că liderii partidelor parlamentare vor avea şi ei dreptul la pază SPP, gratuit, la cerere şi cu aprobarea CSAT.

Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/gorghiu-dragnea-spun-nu-vor-solicita-paza-spp-1_5631b49df5eaafab2c1ffee8/index.html
------------------------------------------

2 comentarii:

  1. „Parlament PENAL, marş la Tribunal!
    Măi penibililor, măi nenorociţilor, cum reuşiţi să vă faceţi de râs? Adică votaţi REŢINERE DA şi ARESTARE NU!?! Cum, măi maimuţelor? Explicaţi opiniei publice cum naiba bulibăşiţi voi democraţia în România? Măi, chiar nu vă puteţi asuma DA sau BA? (...) Ne credeţi proşti?!?!? DA sau BA! Fără şmecherii! Fiţi bărbaţi! Votaţi pe cererile Justiţiei sau pe protejare. Vă e fricăăăăăăăă? Instinctul de conservare nu vă dă pace? Sunteţi speriaţi? Mă, s-a terminat. GATA. Hai la treabă, votaţi şi căraţi-vă acasă. Vreţi să o protejaţi, asumaţi-vă, măi! Vreţi să o „ARESTAŢI”, simplu, votaţi şi gata. Sau sunteţi toţi ca ea şi chiar mai rău ca ea… şi o protejaţi pentru a vă proteja! ?!?!'', a scris Rareş Bogdan pe o reţea de socializare, citat de paginadepolitica.ro.

    Ulterior, realizatorul TV a mai precizat că, în timpul mandatului, parlamentarii nu au învăţat altceva decât cum se ia şpagă. ''Li se termină mandatul şi, în afară de cum să ia şpagă, nu au învăţat nimic! Sărmanii de ei… Nu ştiu în care urnă să pună bilele… Dar, dacă îi întrebi în care buzunar se ţine mita, asta sigur ştiu… Halal Parlament!'', a conchis Rareş Bogdan.
    ------------------------------------
    Rareş Bogdan, reacţie virulentă după votul pentru Udrea din Parlament:
    ''Măi penibililor, măi nenorociţilor!''

    Sursa: http://www.gandul.info/rares-bogdan-reactie-virulenta-dupa-votul-pentru-udrea-din-parlament-mai-penibililor-mai-nenorocitilor-14866157.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Aloo..., Herr Ober! nu crezi ca bati campii?
    ----------------------
    Gunther Krichbaum, în România:
    N-am solicitat întâlnire cu Ponta; domnia sa să stea de vorbă deocamdată cu alte instituții.
    --------------------------------
    Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestagul german, Gunther Krichbaum, a declarat, vineri, că în cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o în România a avut întrevederi cu reprezentanții mai multor instituții din România, inclusiv cu președintele Klaus Iohannis, dar nu a solicitat o întâlnire cu premierul Victor Ponta, întrucât este de părere că acesta ar trebui deocamdată să stea de vorbă cu "alte instituții", având în vedere faptul că este urmărit penal. [...]

    Sursa: http://www.agerpres.ro/politica/2015/10/30/gunther-krichbaum-in-romania-n-am-solicitat-intalnire-cu-ponta-domnia-sa-sa-stea-de-vorba-deocamdata-cu-alte-institutii-14-08-00

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri