Google Translate

vineri, 9 octombrie 2015

Vine Apocalipsa? Se deschid usile raiului? Prietene, stai bland! Alinierea planetelor... e doar un fenomen... ceva mai rar! UPDATE. NASA a confirmat: Un asteroid uriaş va trece foarte aproape de Pământ.!

 Un fenomen rar: ALINIEREA planetelor

Planetele Jupiter, Marte, Mercur si Venera se vor alinia de aceeasi parte de la Soare. Va fi o mica parada a planetelor care, daca timpul va permite, va putea fi vazuta chiar si cu ochiul liber.

 Fenomenul, unul rar, potrivit expertilor in domeniu, se va produse sambata. "Trebuie sa fie insa un cer foarte limpede ca locuitorii Terrei sa admire spectacolul spatial", au subliniat specialistii.


Astronomii subliniaza, de asemenea, ca fenomenul nu trebuie sa sperie: nu vor exista dezastre naturale si nici starea de sanatate a oamenilor nu va fi afectata.

Astrologii au, in schimb, alta parere, afirmand ca o astfel de aliniere poate influenta soarta oamenilor si a omenirii, putand, de asemenea, antrena, diferite convulsii sociale.

Ultima data, acest fenomen astronomic a avut loc in mai 2011, cand in lumina diminetii au putut fi admirate Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Uranus.

Sursa:
 http://incomemagazine.ro/articole/un-fenomen-rar-alinierea-planetelor
----------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE. 
 NASA a confirmat: Un asteroid uriaş va trece foarte aproape de Pământ.
--------------------------------------------------------------------------



Publicat pe 8 oct. 2015
'Near Miss' 2 mile wide Asteroid coming this way.
NASA states that a massive asteroid traveling at 40,000 miles an hour and up to 2 miles in diameter, will have a near miss with earth in the nest two days. The asteroid is known as 86666 (2000 FL10). Although this will be a near miss asteroid, that fact that it has been tracked over a decade and no public warnings have been issued, is interesting in itself. It can be reasonably assumed that is an asteroid were to actually hit earth that NASA likely would not tell the public due to the ensuing panic that the asteroid information would cause. So the moral of the story is to stay prepared. Nether worry too much about catastrophic possibilities, nor be like an ostrich and stick your head in the sand, Stay prepared for emergencies.
 Sursa:
 https://www.youtube.com/watch?v=4k-eGX3npTE
----------------------------------------------------
Detalii:
------------
 http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=86666;orb=1

https://www.google.com/search?q=asteroidului+86666+%282000+F+10%29&ie=utf-8&oe=utf-8#newwindow=1&q=asteroidului+86666+%282000+F10%29

https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=IUfMVZuiMqKgyAO0rr_QCg#newwindow=1&q=+86666+%282000+FL10%29+

-----------------------------------------------------

8 comentarii:

  1. Legea Big Brother, promulgată de Klaus Iohannis!
    -------------------------
    Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea Big Brother, care permite firmelor de comunicații să păstreze trei ani datele de trafic ale abonaților. Instituțiile de apărare și siguranță națională nu le pot accesa însă fără aprobarea judecătorilor.

    Noile măsuri au fost convenite de liderii politici după consultări cu şeful statului. Anterior, o altă modificare a legii despre datele cu caracter personal fusese declarată neconstituţională de Curtea Constituţională, pentru că încălca mai multe drepturi ale cetăţenilor.

    Printre cei care au făcut un lobby intens pentru această lege au fost serviciile secrete care au atras atenția că fără asemenea lege, România este vulnerabiă în fața atacurilor teroriste și a rețelelor de crimă organizată.

    http://atitudineseverin.ro/legea-big-brother-promulgata-de-klaus-iohannis/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, ha, ha... Wow....! News Alert! :) :)
    ---------------------
    NASA a confirmat: Un asteroid uriaş va trece foarte aproape de Pământ.
    Publicat: (acum 45 min) //
    ---------------------------------------
    Specialistii NASA spun ca asteroidul gigant, cu diametrul de 3,2 kilometri, capabil sa ucida aproape jumatate din populatia Terrei, se deplaseaza prin spatiu cu 64360 kilometri pe ora si este cam la 24 de ore de Pamant. Specialiştii exclud varianta unei coliziuni, care ar avea efecte catastrofale.

    NASA a făcut un anunţ îngrijorător: un asteroid cu lăţimea de doi - trei kilometri va trece, sâmbătă, foarte aproape de Pământ. Va fi cel mai mare asteroid care se apropie, în ultimele secole, de planeta noastră.

    Expertii NASA confirma existenta asteroidului 86666 (2000 F 10), cam de 15 ori mai mare decat orice alt asteroid aflat in prezent pe radarele Agentiei spatiale. Nu exista insa nici cel mai mic pericol ca 86666 sa loveasca Pamantul, spun reprezentantii NASA, incercand sa linisteasca spiritele excitate de eventualitatea unei catastrofe planetare.

    Americanii se pregătesc de SFÂRŞITUL LUMII. Un semn al Apocalipsei s-ar fi adeverit!

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/nasa-a-confirmat-un-asteroid-urias-va-trece-foarte-aproape-de-pamant_249517.html#ixzz3o4SAWEOe


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow!
      NASA Announces Asteroid 86666 to Pass Earth In 48Hrs and Pluto Is Alive!
      --------------------------
      Only weeks after telling the world that there are no asteroids or comets near to Earth, NASA is now saying that a massive asteroid 86666 (2000 FL10) will have a close fly-by 48 hours from now. This massive asteroid is approximately 1 mile wide and if it were to hit the planet, it could have catastrophic consequences. ... ... ...

      Sursa: http://beforeitsnews.com/alternative/2015/10/wow-nasa-announce-asteroid-86666-to-pass-earth-in-48hrs-pluto-is-alive-3225978.html

      Ștergere
  3. News Alert! :) :)
    ---------------------
    NASA a confirmat: in aceasta noapte, coiul stang si coaia dreapta mi sevor alinia pe directia gaozului
    Alinierea va putea fi vazuta chiar si cu ochiul liber.

    RăspundețiȘtergere
  4. "La solicitarea instanțelor de judecată sau la solicitarea organelor de urmărire penală ori a organelor de stat cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, cu autorizarea prealabilă a judecătorului stabilit potrivit legii, furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului și furnizorii de rețele publice de comunicații electronice pun la dispoziția acestora, de îndată, dar nu mai târziu de 48 de ore, datele de trafic, datele de identificare a echipamentului și datele de localizare, în conformitate cu prevederile referitoare la protecția datelor cu caracter personal", se stipulează în lege.
    =================================

    Am belit pula, sau, ma rog, ce-a mai ramas din ea !
    Dupe ce me-o baga doamna Lupul, fug din patrie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Zvarsitul Lumei ! Beshescu reintra in politica, la poponari, pochii dau cu jula la sfintele boaste, in Grecea, executor judecatoresc gabuit de procorori, exact cand a pus botul, Domnu Don Cur de Leu si-a achitat o parte din datoriile de la crasma Birtolomeu-Gara...
    Doamne feri ! Vine apocaliptica !

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ASTEROID uriaş s-a apropiat azi dimineaţă de Terra.
    Anunţul făcut de NASA.
    ------------------------
    Un asteroid uriaş s-a intersectat sâmbătă dimineaţă cu orbita Lunii, fără să genereze însă un risc de impact cu Terra, a anunţat agenţia spaţială americană (NASA), citată de journaldemontreal.com.

    Asteroidul respectiv are un diametru de aproximativ 2,5 kilometri, potrivit estimărilor formulate de NASA, şi se deplasează în spaţiu cu o viteză de 64.000 de kilometri pe oră. El a fost denumit 86666 (2000 FL10) de către agenţia spaţială americană şi s-a apropiat cel mai mult de Terra în cursul dimineţii de sâmbătă.

    Potrivit publicaţiei britanice The Mirror, asteroidul a atins punctul de maximă apropiere faţă de Terra - 24 milioane de kilometri - sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.30.

    Un astfel de obiect ceresc este considerat periculos atunci când se apropie la o distanţă mai mică de 7,4 milioane de kilometri de Terra şi când dimensiunea lui este suficient de importantă pentru a cauza pagube consistente în caz de impact cu planeta noastră.

    Dimensiunea asteroidului 86666 (2000 FL10) este cu siguranţă suficient de importantă pentru a produce pagube, însă experţii de la NASA au afirmat în repetate rânduri că acest obiect cosmic nu se va apropia suficient de mult de Terra pentru ca un astfel de scenariu să se concretizeze.

    Cercetătorii de la NASA au descoperit acest asteroid în urmă cu 16 ani.

    Următorul corp cosmic similar care va trece pe lângă Terra se numeşte 2015 RN35. Potrivit specialiştilor, el se va apropia de Terra între 2038 şi 2114.

    http://www.mediafax.ro/life-inedit/un-asteroid-urias-s-a-apropiat-azi-dimineata-de-terra-anuntul-facut-de-nasa-foto-14820853

    RăspundețiȘtergere
  7. Zaversitul lumei. M- am gandit eu ca se- ntampla ceva maret daca ti- ai adus badeli pe meitentinti.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri