Google Translate

joi, 19 noiembrie 2015

Amintiri despre Dacian Cioloş. Circula pe net! Sure! No problem! Iar daca viitorul 'suna bine', ramane de vazut!

 

Dacian Cioloş, un nume direct legat de experimente cu substanţe cancerigene pe agricultura românească

În urmă cu cinci ani, se vorbea în termeni de maximă îngrijorare despre implementarea Codex Alimentarius, în România. Românii deveneau primii cetăţeni ai lumii pe care se testau efectele unui compus chimic pe bază de Initium, un ingredient activ din noua clasă a substantelor chimice impuse de ,,Codex Alimentarius”. 

O parte a oamenilor de ştiinţă trăgeau serioase semnale de alarmă, susţinând că acest compus este extrem de nociv, fiind unul dintre factorii care favorizeaza apariţia cancerului. Produsele furnizate de către o companie germană deja erau folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

La momentul 2010, senatorul argeşean, Şerban Valeca, primea un răspuns uluitor de la Ministerul Sănătăţii, pe care îl interpela pe această temă: da, românii sunt primii cetăţeni ai planetei pe care se testează o astfel de substanţă chimică, dar oamenii trebuie să stea fără frică, pentru că a mai fost testat, în prealabil, pe şobolani şi iepuri!

Abia după ce testul va fi făcut pe români şi se vor trage concluziile, ar fi urmat ca îngrăşămintele pe bază de substanţe presupuse a fi cancerigene să fie omologate în  Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Toate acestea se întâmplau după ce Dacian Cioloş primea postul de comisar pentru Agricultură. Ca un fel de mulţumire, parcă, pentru înalta demnitate, Cioloş a acceptat ca România să fie prima ţară din lume care face experimente periculoase pe proprii cetăţeni!

Acest Dacian Cioloş este noul premier al României. Am scris despre acest lucru în numeroase rânduri acum cinci ani, dar zic să revin cu un scurt remember, că românii uită repede...

Sursa: http://www.bitpress.ro/dezvaluiri/dacian-ciolos-un-nume-direct-legat-de-experimente-cu-substante-cancerigene-pe-agricultura-romaneasca-1243573

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1521217208201937&id=100009410172534&pnref=story
-------------------------------------------------------------

Detalii, Click here:
Dacian Cioloş,Codex Alimentarius România
------------------------------------------------------------------------------------------

STIRI marginalizate! Adevaratul GENOCID, abia acum urmeaza! Romani, treziti-va! Lasitatea si indiferenta, ne costa viata copiilor nostri!

-------------------------------------------------------

 Romania, poligon experimental! Obedienta PUTERII in fata strainilor, au transformat Romania intr-un poligon experimental, iar pe romani in cobaii Marilor Licurici. Romani, treziti-va!

--------------------------------------------------------

6 comentarii:

  1. Cabinetul Cioloş s-a întrunit, joi, la Palatul Victoria în prima şedinţă de Guvern. Premierul Dacian Cioloş a declarat, la începutul şedinţei, că mai multe ministere au fost reorganizate şi a fost înfiinţat un minister nou, cel al Consultarii civice şi Dialogului Civic.

    Pe agenda primei reuniuni a cabinetului Cioloş se află "acte cu caracter administrativ", a informat Guvernul, într-un comunicat de presă.

    La inceputul sedintei de Guvern, premierul Dacian Cioloş a declarat că Executivul va adopta o ordonanţa privind organizarea ministerelor, in urma deciziei Parlamentului privind instalarea noului Executiv.

    "Sunt cîteva modificari in structura unor ministere. Cred ca sunt doar cinci ministere care au fost afectate de mici reorganizari şi mici schimbari de nume. Avem un nou minister. Partea de dialog social a trecut in coordonarea doamnei ministru al Muncii. Am creat un nou minister al Consultarii Civice si Dialogului Civic", a anunţat Cioloş.

    Cioloș a precizat că Violeta Alexandru este responsabilă pentru această nouă structură și i-a cerut ca în termenul cel mai scurt să vină cu o propunere de organizare a acestui minister pentru a stabili "cât mai repede platformele de comunicare și de schimburi de idei cu diferitele organizații din societatea civilă".

    "Când vorbesc de societatea civilă, nu mă refer doar la ONG-uri, ci la societatea civilă în sens larg. Știu că sunt diferite forme de organizare sectorială care au idei, care vor să ne transmită idei. Sigur, vom avea și structuri de consultare pe partea economică, unde vreau să păstrăm legătura cu mediul de afaceri pentru a infuza idei privind proiecte de dezvoltare economică pe care le putem avea în vedere în perioada imediat următoare. Dar, dincolo de aceste contacte (...), care sunt firești, aș vrea ca și restul societății să aibă canale de comunicare cu acest Guvern", a explicat Cioloș.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cabinetul-ciolos-prima-sedinta-de-guvern_257872.html#ixzz3rxP6o6Pj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reorganizarea ministerelor, altor structuri...
      un mod elegant de a 'pune pe faras'... pe... ramane de vazut!

      Ștergere
  2. Comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman, a primit de la un mituitor doi pui și o mămăligă, în schimbul intervenției pentru a-l scăpa pe un șofer de o sancțiune contravențională, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut joi arestarea preventivă a polițistului.

    Potrivit procurorilor anticorupție, comisarul Dănuț Dobre ar fi primit și în alte rânduri, pentru intervențiile în favoarea unor contravenienți sau pentru a ajuta diferite persoane să obțină permise de conducere, mită în bunuri sau sume de bani care ajungeau până la 500 de euro. Printre bunurile primite se numără diferite cantități de pastramă de oaie, țuică sau mâncare pentru câini.

    Curtea de Apel București a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a procurorului Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman și a lui Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere Teleorman, acuzați de DNA de fapte de corupție.

    http://www.agerpres.ro/justitie/2015/11/19/seful-politiei-rutiere-teleorman-a-primit-doi-pui-si-o-mamaliga-pentru-ca-a-scapat-un-sofer-de-amenda-surse--18-43-06

    RăspundețiȘtergere
  3. Kovesi cere arestarea lui Sova:
    A primit 100 de mii de euro pentru a face trafic de influenta
    -----------------------------
    Procurorii anticoruptie cer Senatului incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova (PSD), care este cercetat penal intr-un nou dosar deschis de DNA, in care Mihai Balan, director general al CET Govora, este acuzat de abuz in serviciu fiind retinut pentru 24 de ore si propus pentru arestare preventiva.

    Procurorii DNA "au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Dan Sova, senator, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta", se arata intr-un comunicat remis joi dupa-amiaza de DNA.

    UPDATE 18:30: DNA arata ca procurorul-sef Laura Codruta Kovesi "l-a sesizat pe procurorul general al Parchetului de pe langa ICCJ pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta".

    Procurorii spun ca Sova a pretins si a primit 100.000 de euro pentru a face trafic de influenta pe langa Mihai Balan. Senatorul a fost adus cu mandat joi dupa amiaza la sediul central al DNA, fiind insotit de avocat.

    http://www.ziare.com/dan-coman-sova/dna/kovesi-cere-arestarea-lui-sova-a-primit-100-de-mii-de-euro-pentru-a-face-trafic-de-influenta-1394554?

    RăspundețiȘtergere
  4. Judecătoarea Geanina Terceanu, adusă la DNA;
    ar fi primit mită peste 200.000 euro în tranșe (surse).
    -------------------
    Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost adusă joi seara la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care este suspectată că a luat mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

    Potrivit unor surse judiciare, judecătoarea ar fi primit peste 200.000 de euro în tranșe pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

    Sursele susțin că magistratul ar fi mers și pe stadion să negocieze mita.

    Tot joi, fostul finanțator al Clubului Dinamo Cristian Borcea și foștii impresari Ioan și Victor Becali au fost audiați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind aduși cu duba din penitenciarul Poarta Albă.

    Audierea a avut loc în contextul în care procurorii au efectuat joi percheziții la Tribunalul București, care au vizat-o pe judecătoarea Geanina Terceanu.

    AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Georgiana Tănăsescu)
    -----------------------------------------------
    Incredibil,
    in ce hal s-a ajuns... in Romania!
    Cui serveste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost reținută, joi seara, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

      Potrivit surselor, magistratul nu a dorit să dea declarații în fața procurorilor în dosarul în care este suspectată că a luat mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

      AGERPRES / (AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Marius Frățilă)

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri