Google Translate

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Dan Andronic


Cristian Tudor Popescu il mitraliaza pe Dan Andronic.
 
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Dan Andronic, director autosuspendat la Evenimentul Zilei, implicat intr-un dosar de coruptie cu prejudiciu urias si plasat vineri de instanta sub control judiciar.
"Ne preda lectii de jurnalism la televizor, ne spunea cum se face presa, cum e aia, cum e ailalta, ne dadea povete. Simplul fapt de a fi implicat intr-o asemenea afaceri, pentru cineva care se numeste jurnalist, din punctul meu de vedere nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist", a spus CTP vineri seara, la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a fost intrebat daca presa in ansamblu are de suferit la capitolul imagine ca urmare a dezvaluirilor DNA in dosarul care il vizeaza si pe Andronic.

CTP insa s-a aratat foarte dezamagit de actuala stare a breslei sale: "Avea de suferit acum cativa ani, cand imi mai faceam si eu sange rau, acum credeti ca mai conteaza? Ce e aia presa? Mai sunt cativa jurnalisti care inteleg sa-si faca meseria in mod onest si profesionist. Ce imagine sa mai strice domnul Dan Andronic?"

Citeste si:


Jurnalistul Dan Andronic a fost plasat sub control judiciar, vineri, ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Brasov, fiind urmarit penal intr-un dosar de coruptie privind retrocedari ilegale de terenuri. Procurorii anticoruptie sustin ca un grup infractional organizat din care facea parte si Andronic ar fi provocat un prejudiciu de peste 130 de milioane de euro.

Andronic este actionar majoritar la publicatiile Evenimentul Zilei si Capital si director editorial la EVZ, functie din care s-a autosuspendat vineri.

Potrivit DNA, Dan Andronic, consultant politic si jurnalist, este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii si complicitate la trafic de influenta.

Sursa: http://www.ziare.com/media/jurnalisti/cristian-tudor-popescu-il-mitraliaza-pe-dan-andronic-1398572?

----------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Băsescu a cerut SRI să nu-l intercepteze pe Andronic.
    Mărturie bombă publicată de Cristoiu.
    -------------
    Jurnalistul Ion Cristoiu, căruia Elena Udrea i-a încredințat ”Jurnalul” olograf, înainte de arestare, publică un fragment-bombă din destăinuirile făcute de politician. Potrivit acesteia, Traian Băsescu a cerut SRI, în 2011, să nu-l intercepteze pe Dan Andronic.

    Maestrul Ion Cristoiu susține, într-o postare de pe blogul personal, că Dan Andronic nu s-a implicat în afacerile grupării Truică-Lambrino. Pentru a argumenta, Ion Cristoiu publică un fragment din Jurnalul Elenei Udrea.

    „Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”

    Linia de apărare a lui Traian Băsescu, demolată

    Acest fragment ridică mai multe semne de întrebare. În primul rând, pe cine a mai anunțat Alina Bica despre interceptările pe care le semna?
    [... ... ...]
    Sursa : http://www.dcnews.ro/basescu-a-cerut-sri-sa-nu-l-intercepteze-pe-andronic-marturie-bomba-publicata-de-cristoiu_492320.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Woww...
      Ce rezulta de aici??? Grav, dom'le, grav...
      Madam Bica... raporta 'la madam Udrea'... pe cine ITERCEPTA legal... SRI ! Woww... beleaua dracului, daca vre cineva... sa vada!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri