Google Translate

luni, 7 decembrie 2015

In ATENTIA Primului ministru Dacian Cioloş si Procurorului General Tiberiu Nițu: o elevă de 14 ani s-a spânzurat din MOTIVE si CAUZE pe care le cerem a fi STABILITE de politie si procurori! A murit un copil nevinovat! Dreptate, ochii plânşi, cer sa te vadă! UPDATE. Inca un copil... la Craiova... s-a sinucis! Abia acum... ancheta penala !!!


Mesajul sfâşietor al fetei care s-a sinucis de dorul mamei adoptive

O adolescentă de 14 ani s-a sinucis după ce Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj a hotărât să o ia de la asistentul maternal care o crescuse de la vârsta de 7 luni. Înainte de a se spânzura, Cristina a lăsat un mesaj de adio.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj a stabilit că fata trebuie să se întoarcă la orfelinat pentru că femeia care a crescut-o s-a îmbolnăvit şi pentru că oricum nu îndeplinea condiţiile legii. Adolescenta nu a putut să accepte despărţirea de mama adoptivă şi a ameninţat să se va omorî. Nimeni nu a crezut-o.

Intrată în depresie, Cristina s-a spânzurat de o ţeavă de gaze din spatele blocului din Craiova unde locuia. 
A lăsat în urmă un singur mesaj: „Mami, te iubesc!”.

Femeia care a crescut-o a explicat pentru adevarul.ro  ce i-au reproşat angajaţii de la Protecţia Copilului.

“Mi-au spus că masa din bucătărie este prea mică şi am fost nevoită să o schimb. În urma cu doi mi-au spus că nu am suficient spaţiu unde să o cresc pe Cristina. Fetiţa avea camera ei, iar eu am făcut tot posibilul să îi ofer absolut totul. Am cerut să o primesc în plasament fără bani, dar nici aşa nu au vrut. Îngerul meu s-a sinucis când a aflat că nu mai poate să se întoarcă acasă. Sistemul este de vină şi cer să se facă dreptate. Nu vreau să mai păţească şi alţi copii ce a păţit fetiţa mea”, a declarat Aneta Toma.

La rândul ei, Alina Angheloiu, asistenta medicală care a resuscitat-o pe Cristina la faţa locului, a spus pentru adevarul.ro că nu este normal ce s-a întâmplat. “Asta e o crimă morală. Din nefericire, aşa cum am auzit chicotelile fetelor, aşa am auzit şi fata plângând că vrea la mama ei”.

Conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj se justifică spunând că asistentului maternal i-a fost retras atestatul pe motive medicale şi că a fost demarată o анхета.

5 dec. 2015. Sursa: RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mesajul-sfasietor-al-fetei-care-s-a-sinucis-de-dorul-mamei-adoptive_261098.html#ixzz3ta0YFINf
----------------------------------------------------------
Mai multe DETALII, cititi aici:

VIDEO O copilă din Dolj s-a spânzurat, de supărare că a fost luată din familia „adoptivă” şi dusă la orfelinat: „Ne-a spus că se va spânzura, dar nu am crezut-o”

FOTO VIDEO Copila de 14 ani care s-a sinucis de dorul mamei adoptive a scris „Mami, te iubesc!“ într-un bilet de adio
======================


Romani, treziti-va!
Din pacate... AUTORITATILE... dorm!
Inca un copil / tot din Craiova... s-a sinucis!
Sursa: https://www.facebook.com/NyMeNyN
-----------------------------------------------
 Dumnezeu sa va odihneasca, copii necajiti... suflete chinuite!
 --------------------------------------------------------
Click here:

Inca o sinucidere la Craiova. Un prieten al tinerei care si-a pus capat zilelor acum 3 zile s-a aruncat de pe bloc

 ----------------------------------------------

Un tânăr dintr-un centru de plasament s-a aruncat de pe un bloc. Băiatul era prieten cu altă fată care s-a sinucis


----------------------------------------------------------------------------------

Anchetă penală la Craiova. Val de sinucideri în rândul tinerilor aflaţi în plasament.

Încă un adolescent dintr-un centru de plasament din Craiova s-a sinucis. Avea 18 ani şi, deşi a dat semne că s-ar putea sinucide, nimeni nu a intervenit.

Chiar de de ziua sa de nume, de Sfântul Nicolae, tânărul s-a urcat pe un bloc aflat în construcţie şi s-a aruncat în gol, informează antena3.ro.

Vineri, o fată de 13 ani s-a sinucis, pentru că nu a fost lăsată să se întoarcă în familia care a crescut-o de când avea 7 luni, pe motiv că asistenta maternală care o îngrijea s-ar fi îmbolnăvit.

Cristina a locuit 11 ani la asistentul maternal, dar în urmă cu trei ani, a fost adusă înapoi în centrul de plasament. Fata a intrat în depresie şi nu a putut să depăşească momentul. În urmă cu două zile, fata s-a spânzurat de o ţeavă de gaze, scrie spynews.ro.

Cei doi erau colegi şi prieteni şi se pare că băiatul nu ar fi fost lăsat de către conducerea centrului de plasameaet să participe la înmormântarea fetei.

Abia acum, după acest nou caz de sinucidere, autorităţile fac o cercetare penală. 

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/observator/val-de-sinucideri-in-randul-tinerilor-aflati-in-plasament-la-craiova-702740.html

=====================

==================================================

3 comentarii:

  1. Romani, treziti-va!
    Din pacate... AUTORITATILE... dorm!
    Inca un copil/tot din Craiova... s-a sinucis!
    Sursa: https://www.facebook.com/NyMeNyN

    RăspundețiȘtergere
  2. La PUSCARIE, pe viata, cu vinovatii!
    -----------
    Dolj: Celulă de criză și anchetă internă la DGASPC
    după ce doi tineri s-au sinucis.
    ------------------
    Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj a demarat o anchetă internă, iar la nivelul instituției s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 13 ani și un băiat de 19 ani, ambii aflați în case de tip familial ale instituției, s-au sinucis în ultimele zile, situație catalogată drept una fără precedent în activitatea instituției.

    Potrivit unui comunicat al DGASPC Dolj, instituția a inițiat o serie de acțiuni de monitorizare, evaluare și consiliere psihologică a tuturor copiilor și tinerilor din sistemul rezidențial, plan care va fi implementat cu sprijinul Colegiului Psihologilor Dolj, al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova și al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
    ................
    Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că în ambele cazuri de sinucidere, organele de anchetă fac cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care s-au produs cele două evenimente.

    O fată de 13 ani, care locuia în Casa de tip familial 'Amicii', a fost găsită spânzurată în data de 2 decembrie. Angajata casei de tip familial a observat că aceasta, elevă în clasa a VII-a la o școală din cartierul 1 Mai, nu a ajuns acasă la ora obișnuită și a plecat să o caute, împreună cu colegele fetei. Minora a fost găsită spânzurată de o țeavă de gaze din spatele blocului în care locuia. La fața locului a sosit un echipaj SMURD, iar fata a fost resuscitată și stabilizată, după care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a rămas internată. În ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a mai putut fi salvată, decesul fiind înregistrat în data de 3 decembrie, în jurul orei 4.00 dimineața. [... ... ...]

    Sursa: AGERPRES/(AS — autor: Maria Mitrică, editor: Diana Dumitru)

    RăspundețiȘtergere
  3. O TARA DE OAMENI MINUNATI, CONDUSA DE NISTE CRIMINALI!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri