Google Translate

sâmbătă, 26 decembrie 2015

„M-am simtit ca un idiot”! Aveti dreptate, Dom Primar! De-ai ca matalii... 'e' multi... prea multi, din pacate! Sarbatori fericite!


Surpriza unui primar din Irlanda care a vizitat România:
„M-am simtit ca un idiot”

  Andrew McGuinness este fostul primar al oraşului Kilkenny din Irlanda, şi de curând a vizitat România. Acesta nu a stat la un hotel, ci acasă la nişte români care lucrează de mulţi ani în oraşul unde a fost primar.  

Irlandezul spune că s-a simţit „ca un idiot”, 
pentru că s-a aşteptat la ce e mai rău înainte să ne calce pragul.

 ”Primarul” a venit în România ca muzician invitat la Festivalul Celtic, care a avut loc în perioada 26-28 iunie în oraşul Beclean. Şi se aştepta să găsească numai blocuri comuniste.  Fostul edil care şi-a terminat mandatul cu doar câteva zile înainte să vină în România a profitat excursie şi aflandu-se la doi paşi de Cluj-Napoca a participat la concertul The Prodigy.

 "Acele blocuri comuniste sunt înconjurate de clădiri cu cea mai frumoasă arhitectură românească şi ungurească, care combină elemente romantice cu cele neoclasice. Când treci pe lângă aceste clădiri şi vezi cum oraşele sunt înconjurate cu întinderi de iarbă şi munţi care-ţi taie rasuflarea şi pe care le găseşti cu greu aici, realizezi că România pe care ezitai să o vizitezi nu seamană cu ce ai găsit", a spus Andrew McGuinness.

Sursa: http://www.gandul.info/magazin/surpriza-unui-primar-din-irlanda-care-a-vizitat-romania-m-am-simtit-ca-un-idiot-14928442
---------------------------
----------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri