Google Translate

duminică, 13 decembrie 2015

Sa ne 'cutremuram'... puţintel! Un pdl-ist... cu averea... la nițică vedere! Fraților, ăștia ne cred proști!




CUTREMUR/Priviți cine este avocatul ''Prințului'' Paul!  
Amănunte INCENDIARE!



Am rămas șocați când am văzut, din greșeală, cine este avocatul lui Paul Lambrino!
Ăla cu care s-a dus la sediul DNA Brașov. Păi ăsta este fostul senator PDL, mâna dreaptă a Elenei Udrea, Mircea Andrei! Fraților, ăștia ne cred proști pe toți!


 Ia uitați voi ce AVERE ARE ĂSTA! 

Dar asta este declarația de avere din 2012, de la finalul mandatului!
Declarația din 2008, de la preluarea mandatului nu mai poate fi copiată cu link. Într-un mod foarte dubios, Senatul nu mai permite copierea! Nu-i nimic, v-am postat fotografii după conturi declarate în 2008. Cele mai tari amănunte, după cum se poate citi mai jos, sunt cele legate de acțiunile în valoare de 20 de milioane de euro și cele două conturi de câte 5 milioane de euro de la banca din Elveția! Noi, care îl cunoaștem pe acest băiețaș de când era student leneș la Drept, dar și mai apoi, am rămas mască atunci când am auzit vorbindu-se despre el în șoaptă ca despre un mega-bogat... Când am văzut ce purcoi de bănet a declarat și ce avere a ajuns să aibă peste noapte am crezut că a pescuit peștișorul de aur! 
Cine o fi peștișorul lui, că noi n-am aflat?





---------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Ce m-aș face eu, dacă n-aș fi mare
    --------------
    Acum, dacă n-aș fi mare, adică bătrân, și ar fi să o iau de la capăt, m-aș face haiduc. Măcar pentru o zi. Să merg de nebun prin Capitala noastră dragă, dar mai ales prin împrejurimile acesteia, pe unde își au vilele îmbuibații din banii noștri. Pe primul care mi-ar ieși în cale, fie el Remus Truică, Dorin Cocoș, Ioan Oltean, Dinu Pescariu, Claudiu Florică, Viorel Hrebenciuc, Darius Vâlcov sau mai știu eu care, l-aș lua deoparte și, cu frumosul, i-aș cere să-mi dea banii care, luați de Băsescu și Boc, timp de doi ani, din pensia mea de ofițer, au ajuns în buzunarele lor. Atât! Doar banii mei! Nu aș lua mai mult, ca să le dau apoi săracilor, cum făceau haiducii din filmele copilăriei mele. Săracii, dacă își vor înapoi banii care le-au fost furați, se pot și ei visa haiduci, cum fac eu acum...

    Sursa: https://www.facebook.com/ilie.batca.9?hc_location=ufi
    -----------------
    Superb!
    Felicitari,Maestre Ilie Bâtcă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu Dragnea... tinut in SAH!
    Cata si ce mizerie...
    ---------
    Dosarul 'Referendumul', amânat pentru 29 ianuarie.
    ----------------------
    Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au amânat luni, pentru 29 ianuarie, dezbaterile în dosarul "Referendumul", în care președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare.

    La acest termen, instanța ar fi trebuit să audieze mai mulți inculpați din dosar, însă procesul a fost amânat, deoarece a lipsit un judecător din completul de cinci magistrați.

    Liviu Dragnea nu a fost prezent la proces.

    Pe 15 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat de un complet de trei judecători de la ÎCCJ în dosarul "Referendumul" la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Alți 74 de inculpați din dosar au fost fie achitați, fie condamnați la închisoare cu suspendare. Decizia a fost atacată cu apel.

    Sursa: https://www.google.ro/#newwindow=1&q=Dosarul+%27Referendumul%27%2C+am%C3%A2nat+pentru+29+ianuarie

    RăspundețiȘtergere
  3. Camera Deputaţilor.
    Legea care interzice fumatul în spațiile publice închise, adoptată.
    ----------
    Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului în toate spațiile închise a fost adopatta marți de Camera Deputaților, informează Hotnews.ro.

    Proiectul a fost adoptat cu 164 voturi ”pentru”, 20 voturi ”împotrivă” și 26 de abțineri.

    Camera Deputaților este for decizional în cazul proiectului de lege, astfel că acesta va merge acum către promulgare la președintele Klaus Iohannis.

    Legea interzice fumatul în toate spațiile publice închise, cu excepția penitenciarelor de maxima siguranță și zonei de tranzit de pe aeroporturile internaționale, unde se vor amenaja spații speciale pentru fumat.

    Totodată, "se interzice complet fumatul în unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului, de stat și private”.

    De asemenea, proiectul prevede interzicerea fumatului în locurile de joacă pentru copii, inscripționarea pachetelor cu produse din tutun, desfășurarea de campanii de informare și educare a populației, informarea consumatorilor cu privire la produsele din tutun pe care urmează să le achiziționeze, indicarea în produsele finale a conținutului de gudron, nicotină și monoxid de carbon.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri