Google Translate

luni, 11 ianuarie 2016

România, pe locul trei la numărul de plângeri... adresate CEDO. O problema grava, extrem de costisitoare! Suntem un neam de reclamagii, sau avem o Justitie... vai mama ei?!?


Record negativ. 
România, pe locul trei la numărul de plângeri adresate CEDO

România se află în topul ţărilor reclamate la Curtea Europeană de Justiţie. O statistică recentă a CEDO pozitionează ţara noastră pe locul trei printre statele Uniunii Europene. Peste 3.500 de dosare au fost depuse privind încălcarea drepturilor omului de către autorităţile române.

În ultimii 21 de ani, România a fost obligată să plătească despăguburi de 54 de milioane de euro. 

Printre dosarele analizate de Judecatorii Curţii Europene se află cel privind Revoluţia din decembrie 1989. La final, statul a scos din buget 850.000 de euro, despăgubiri pentru 80 de victime ale Revoluţiei.

Şi mineriadele din 13-15 iunie 1990 au ajuns pe masa judecătorilor de la Strasbourg. Anul trecut s-au înregistrat 775 de noi plângeri împotriva României, jumatate semnate de deţinuţii nemulţumiţi de condiţiile din penitenciare.

Potrivit legii, Guvernul trebuie să plătească toate despăgubirile stabilite de CEDO în termen de trei luni de la pronunţarea deciziei definitive.





- See more at: http://stiri.tvr.ro/record-negativ--romania--pe-locul-trei-la-numarul-de-plangeri-adresate-cedo_69234.html#sthash.JZsuVwm3.dpuf
--------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Justitie de kko! Daunele sa le plateasca escrocii astia "imbracati in piele de oaie" care-si spun magistrati. Ma uit in dreapta blogului, citesc si-mi fac cruce; "Kovesi: Marii spagari prefera puscaria, nu confiscarea". Cred ca traim intr-un fil SF de prost gust...Pai cum, nu i se confisca furtishagul si face si pushcarie??? Noaptea mintii!!!
    Dupa mine, si sustin acest lucru, cel mai bun sistem de drept este cel saxon. Ai lovit pe cineva pe trecerea de pietoni? 5 ani! Ai fost baut la volan? 10 ani! Ai fugit de la locul accidentului? 15 ani! Victima a decedat? 20 ani! TOTAL = 50 de ani de pirnaie cu executare + munca, nu la frecat ridichea in temnitza! Asta-i justitie!
    PS. Ai omorit pe cineva premeditat (aici in functie de caz)? Pedeapsa capitala! Cind omori un om, inseamna ca ai ajuns un animal si trebuie sa ti se aplice Legea Talionului. Scurt si concis!

    In alta ordine de idei, magister, "La MUlti Ani cu sanatate tie si familiei"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!
      La multi ani frumosi si sanatosi si tie, familiei!
      Prietenii/se stie... raman prieteni! :)

      Ștergere
  2. Austria a suspendat acordul Schengen.
    ----------------
    Austria a decis să suspende acordul Schengen, astfel că toate persoanele care vor să intre în acea ţară trebuie să prezinte la graniţă un act de identitate.

    Cancelarul de la Viena a explicat că dacă Uniunea Europeană nu îşi poate securiza graniţele externe, atunci statele membre trebuie să îşi consolideze singure securitatea la frontiere, potrivit Digi 24.

    Decizia a fost provocată de valul de refugiaţi cu care se confruntă Austria de anul trecut.

    Tot săptămâna aceasta, Norvegia, Suedia şi Danemarca au suspendat acordul Schengen şi au reinstituit controalele la graniţe.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/austria-a-suspendat-acordul-schengen_494957.html#sthash.yopg5mul.dpuf

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri