Google Translate

joi, 11 februarie 2016

Circula pe net! Război între masoni? Traian Băsescu: „ASSN este o cloacă, o GAȘCĂ DE MASONI”. ASSN a fost construită pe bazele existentei Academii de Științe Militare.


Introducere (Daniel Roxin): 
Faptul că oamenii Masoneriei au fost și sunt prezenți în viața politică a României la cele mai înalte nivele, nu mai este o enigmă pentru mulți. Fiecare guvern dintre cele pe care le-am avut după ’89 a fost înțesat cu masoni sau cu oameni cu legături în Masonerie.

Dacă România a fost îngenuncheată economic în acești 25 de ani, dacă sistemul de educație și de sănătate a ajuns unde a ajuns, dacă țara noastră a atins o culme a corupției pentru Europa, este și datorită masonilor, pentru că au avut și au în mână pârghii importante ale puterii și le-au folosit cum le-au folosit. Unii au ajuns deja în pușcărie…

Că, după cum am aflat pe surse, în sânul Masoneriei se dă un război între masonii care vor să fie loiali României și cei care sunt obedienți unor interese străine, este o altă poveste și încă nu știm cum o să se termine.

În acest context, declarația incendiară făcută de fostul președinte Traian Băsescu (și el înconjurat de mulți masoni) la B1 Tv, ne pune pe gânduri. Ce războaie se duc în culise pentru controlul asupra României?

Iată ce ne spune Comisarul.ro:

Dezvăluiri șocante și amănunte paralizante făcute de fostul președinte Traian Băsescu la B1TV despre așa-zisa Academie de Științe ale Securității Naționale, cunoscută și ca Academia lui Gabriel Oprea.
 „În 2015, și-au dat titluri de academicieni. Sunt o sectă de șmecheri, o cloacă, gașcă de masoni. Poate îi întreabă DNA pe cei de la ASSN de unde au banii. ASSN trebuie pulverizat!”, a afirmat fostul președinte la B1TV. Băsescu a dezvăluitASSN are un buget uriaș, de 34 de milioane de lei. Și că în 2015, înainte de a-și pierde funcția, Ponta a mărit rentele membrilor acestei așa-zise academii la nivelul valorii rentelor membrilor Academiei Române! Totodată, Traian Băsescu a spus că această construcție este un fel de sectă, un fel de lojă masonică a ȘMECHERILOR care acum au capacitatea de a influența deciziilor în România!

Conform surselor noastre, informația furnizată de fostul președinte este reală. Modificarea Legii56/2003, în baza căreia se stabilesc rentele Academiei, s-a făcut în iunie 2015. Numărul maxim de membri titulari ai ASSN este de 100 dar acest lucru nu a fost publicat până acum. De ce oare?

Ce este ASSN
Informațiile neoficiale spun că ASSN a fost înființată de un grup deja celebru în politică – Gabriel Oprea, George Maior și Vasile Dâncu, împreună cu încă câteva persoane din anturajul lor politic sau profesional. Noua jucărie a celebrului Grup de la Cluj a fost construită pe bazele existentei Academii de Științe Militare, unde s-a refugiat, pe post de președinte, George Maior, după ce și-a dat demisia de la SRI. Pentru că aceasta, așa cum arăta și denumirea, limita aria de acțiune a instituției, fondatorii s-au gândit să o reformeze și să facă din ea o cupolă peste serviciile secrete și ministerele de forță ale României, scrie bn24.ro.

Președinte de onoare al Academiei este George Maior, fost director SRI și ambasador în SUA, iar președinte interimar este fostul ministru al Educației, Remus Pricopie. Ce l-a recomandat exact pe Remus Pricopie să devină președintele acestei instituții, nu se știe.

Cu ce se ocupă Academia de Științe ale Securității Naționale?
Elaborează nici mai mult, nici mai puțin decât gândirea strategică a României în domeniul securității naționale.

Citește tot materialul aici: http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/basescu-face-dezvaluiri-socante!-academia_695775.html

Sursa:  http://www.cunoastelumea.ro/razboi-intre-masoni-traian-basescu-assn-este-o-cloaca-o-gasca-de-masoni/
---------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite