Google Translate

joi, 7 aprilie 2016

Lia Olguta Vasilescu: Voi candida la Primaria Craiovei. Succes, Doamna Primar!


Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri seara, ca va candida la Primaria Craiovei, pentru ca este nevinovata, informeaza Agerpres.

"Voi candida la Primaria Craiovei. Nu am vrut sa cad psihic sau sa ma apuc sa fac denunturi, pentru ca am stiut ca sunt nevinovata si sper din toata inima ca si instanta finala sa decida acest lucru, asa cum s-a intamplat astazi", a spus Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV.

Primarul Craiovei a afirmat ca este nevoie de oameni de curaj in Romania. "Daca toata lumea se ascunde in munti, nu stiu unde ajungem", a adaugat ea.

Lia Olguta Vasilescu a mentionat, in context, ca daca PSD va gasi un alt candidat, intentioneaza sa candideze din postura de independent.

"Un prieten mi-a spus ieri, cand i-am spus ca vreau sa candidez la Primaria Craiova chiar si din postura de independent, daca partidul gaseste un alt candidat, ca sunt nebuna. Probabil. Dar eu cred ca trebuie sa mai fie si astfel de oameni in Romania, chiar daca se spun tot felul de lucruri despre ei", a mai afirmat Lia Olguta Vasilescu.

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri sa revoce masura arestului la domiciliu pentru primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, in dosarul in care aceasta este acuzata de procurorii DNA de luare de mita.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20920128-lia-olguta-vasilescu-voi-candida-primaria-craiovei.htm
-------------------------------------------------------------------------

Un comentariu:

  1. Gabriela Firea: Candidatura Olguţei Vasilescu la Craiova,
    o onoare pentru PSD.
    --------------------
    Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că PSD o va susţine pe Olguţa Vasilescu la Primăria Craiova, afirmând că pentru PSD este "o onoare" şi cerându-şi scuze în numele colegilor care au sugerat că PSD i-ar putea retrage sprijinul Olguţei Vasilescu.

    „Nu s-a pus nicio secundă problema în Biroul Permanent Naţional sau în discuţii informale ca doamna primar LLia-Olguţa Vasilescusă nu fie susţinută de PSD. Este o onoare pentru noi să fie candidatul nostru pentru Craiova. Am văzut şi eu declaraţiile domniei sale de aseară, m-au întristat. Dar aşa este şi în politică şi în viaţă. Când suntem la greu se trezesc vreo doi, trei colegi care să ne facă acel moment şi mai greu decât este. Eu, personal, îmi cer scuze în numele colegilor pentru faptul că doamna Vasilescu a putut să înţeleagă, din anumite declaraţii de presă, că cineva din PSD se gândeşte la un alt candidat. Sub nicio formă. Ne mândrim cu ea şi sunt convinsă că toţi oamenii din Craiova o iubesc şi mai mult, acum, când au văzut încă o dată că este un om puternic, care a făcut foarte multe pentru Craiova şi va face în continuare", a declarat candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea.

    http://www.mediafax.ro/politic/gabriela-firea-candidatura-olgutei-vasilescu-la-craiova-o-onoare-pentru-psd-15218097

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri