Google Translate

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Președintele României Klaus Iohannis, a tras o 'smetie în meclă' conducerii PNL... de le 'clănţăne dinţii'... si azi!


Administrația Prezidențială: 
Președintele Iohannis nu a susținut și nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu.

Preşedintele Klaus Iohannis nu a susţinut şi nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, precizează Administraţia Prezidenţială.
"Președintele României nu a propus, nu a susținut și nu a impus conducerii PNL această candidatură, drept urmare nu este implicat în niciun fel în această nominalizare", au declarat reprezentanți ai Administraţiei Prezidenţiale, potrivit Agerpres.

De asemenea, Administraţia Prezidenţială arată că decizia susţinerii lui Marian Munteanu aparţine strict conducerii PNL, în urma evaluărilor interne.

Marian Munteanu a fost nominalizat în această săptămână candidat al PNL la Primăria Capitalei.

- Sursa: http://stiri.tvr.ro/administra-ia-preziden-iala-pre-edintele-iohannis-nu-a-sus-inut-i-nu-a-impus-conducerii-pnl-candidatura-lui-marian-munteanu_73158.html#sthash.gnKe1E6d.dpuf
---------------------------------------------------------------------------------------
Administrația Prezidențială: Președintele Iohannis nu a susținut și nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu - See more at: http://stiri.tvr.ro/administra-ia-preziden-iala-pre-edintele-iohannis-nu-a-sus-inut-i-nu-a-impus-conducerii-pnl-candidatura-lui-marian-munteanu_73158.html#sthash.gnKe1E6d.dpuf

3 comentarii:

  1. Test pentru Blaga:
    Caporal sub Băsescu ori soldat prost sub Gorghiu?
    -------------------
    Traian Băsescu i-a transmis lui Vasile Blaga, pe Facebook, că va intra în cursa pentru primărie dacă acesta îl va înlocui pe Marian Munteanu, comentând ironic că va face acest lucru doar pentru a-i “administra o bătaie electorală soră cu moartea”, acuzându-l că a vândut PDL “unei adunături fără viziune”.

    “Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008. Şi asta doar pentru că ai vndut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. Dragă Vasile, îţi mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decît soldat prost sub Gorghiu. Să ai o zi bună, Vasile!”, conchide, potrivit Mediafax, fostul preşedinte.

    http://inpolitics.ro/test-pentru-blaga-caporal-sub-basescu-ori-soldat-prost-sub-gorghiu_18433236.html

    RăspundețiȘtergere
  2. BOMBOANA PE COLIVA PNL
    by Stelian Tănase — 16 Apr, 2016.
    ----------
    Continuăm aventura noastră online. wwwhotnews.ro publică sub semnatura lui Dan Tapalagă un editorial cu titlul „Pericol major evitat la limită de Klaus Iohaniis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat.”

    Reproduc mai jos concluzia acestui articol cu invitația de a comenta aici împreună părerea jurnalistului.

    „…Actuala conducere PNL s-a compromis iremediabil. Partidul are de luat acum o decizie grea: sa mearga mai departe cu actuala conducere in campanie dupa ce renunta la Marian Munteanu sau sa o schimbe rapid pentru a incerca sa salveze ce se mai poate. Apoi, mai trebuie sa vada daca risca al patrulea candidat, daca mai au timp si oameni dispusi sa se sacrifice la Bucuresti sau sustin pe cineva din afara. Orice vor decide, raul este deja facut.

    Nota de plata pentru erorile majore comise in aceasta campanie (inclusiv sustinerea prosteasca a votului intr-un singur tur) va veni peste nici doua luni. Daca liberalii castiga mai mult de o duzina de primarii mari in toata tara dupa comportamentul deplorabil din ultimul an si jumatate pot zice bogdaproste. Ororile comise in stabilirea candidatului pentru Bucuresti reprezinta bomboana pe coliva PNL. Sigur, mai exista si varainta sa mearga pana la capat cu Marian Munteanu, dar in cazul asta partidul se va odihni curand sub crucile lui, bine tamaiat de carduri intregi de popi.”

    http://www.stelian-tanase.ro/bomboana-pe-coliva-pnl/

    RăspundețiȘtergere
  3. Primarul Timişoarei lansează un ATAC DUR la conducerea PNL.
    Nicolae Robu: "Nu e în regulă. Nu suntem un partid de yesmani".
    ------------

    După Theodor Paleologu, Mircea Ionescu Quintus şi Adriana Săftoiu, o altă voce a PNL reclamă modul în care conducerea partidului a procedat în chestiune numirii lui Mircea Munteanu în postura de candidat al PNL la Primăria Capitalei.

    "Pentru că nu suntem un partid de yesmani, vreau să spun foarte clar că modul în care s-a întâmplat lucrurile în această ultimă perioadă la nivelul conducerii naționale nu e în regulă. Există foruri statutare în acest partid și aceste foruri trebuie consultate înainte de a se anunța public ce decid un număr de persoane, nu știu câte sunt, nu știu nici cine sunt, și există obligația de a se deschide o competiție internă cu acceptarea în competiție și a unor persoane, personalități dinafara partidului chiar dacă timpul ne presează și nu era prea mult timp la dispoziție pentru așa ceva", a spus Robu.

    Primarul Timişoarei a adăugat că se putea lăsa o perioadă de 5 zile pentru a se vedea cine doreşte să candideze la funcţia de primar general al Capitalei.

    http://www.evz.ro/primarul-timisoarei-nicolae-robu-atac-la-conducerea-pnl-dupa-nominalizarea-lui-munteanu-nu-e-in-regula-nu-suntem-un-partid-de-yesmani.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri