Google Translate

vineri, 13 mai 2016

Breaking News. RĂZBOI TOTAL, cu urmari imprevizibile! Elena Udrea vs Laura Codruţa Kovesi. De vazut... ce si cum...


Elena Udrea îi răspunde șefei DNA, Laura Codruța Kovesi:
Ce episod sensibil devoalează

Războiul dintre Elena Udrea și Laura Codruța Kovesi își consumă un nou episod. Șefa DNA a cerut intervenția Inspecției Judiciare după ce Udrea a spus că procurorii au arestat-o la ordinul lui Kovesi. Drept răspuns, Elena Udrea devoalează un episod sensibil și îi cere lui Kovesi, dacă are curajul, să sesizeze CSM și pentru episodul în care a fost numită șefă a DNA la insistențele sale asupra lui Victor Ponta.

”DNA-ul sesizeaza Inspectia Judiciara a CSM pentru ca am afirmat ca Kovesi a dat ordin sa fiu arestata din nou in vara lui 2015, ceea ce s-a si incercat in luna octombrie a anului trecut. Aceasta afirmatie am facut-o si la momentul respectiv, dar atunci nu a contat pentru Kovesi.

Eu cer sefei DNA sa mai sesizeze Inspectia si cu urmatoarea declaratie:

EU, ELENA UDREA, AM FOST LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA IN BIROU SA NEGOCIEZ NUMIREA LUI KOVESI IN FUNCTIA DE PROCUROR SEF ANTICORUPTIE!

Am facut acest lucru deoarece Presedintele Traian Băsescu dorea sa o nominalizeze in aceasta functie, Ponta avea alta propunere, iar cei doi nu discutau intre ei.

Am facut-o din proprie initiativa, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun.”, e mesajul Elenei Udrea.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-ii-raspunde-efei-dna-laura-codru-a-kovesi-ce-episod-sensibil-devoaleaza_994504.html
 

Udrea: Kovesi să sesizeze Inspecţia Judiciară şi pentru că am negociat numirea ei în fruntea DNA
 
Elena Udrea a cerut, miercuri, DNA să sesizeze Inspecţia Judiciară a CSM şi pentru afirmaţia potrivit căreia a negociat cu fostul premier Victor Ponta, în biroul acestuia, numirea Laurei Codruţa Kovesi în fruntea instituţiei.


''DNA-ul sesizează Inspecţia Judiciară a CSM pentru că am afirmat că Kovesi a dat ordin să fiu arestată din nou în vara lui 2015, ceea ce s-a şi încercat în luna octombrie a anului trecut. Această afirmaţie am făcut-o şi la momentul respectiv, dar atunci nu a contat pentru Kovesi. Eu cer şefei DNA să mai sesizeze Inspecţia şi cu următoarea declaraţie: Eu, Elena Udrea, am fost la primul ministru Victor Ponta în birou să negociez numirea lui Kovesi în funcţia de procuror şef al anticorupţie'', a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ea menţionează, în postarea sa, că a făcut acest lucru deoarece preşedintele Traian Băsescu dorea să o nominalizeze în această funcţie, Ponta avea altă propunere, iar cei doi nu discutau între ei.

''Am făcut-o din proprie iniţiativă, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun'', a conchis Elena Udrea.


Cererea Elenei Udrea vine după ce DNA a anunţat, miercuri, că a sesizat Inspecţia Judiciară în legătură cu declaraţii făcute de fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului pe pagina de internet a unei publicaţii online, în care deputatul susţinea, printre altele, că procurorul şef al DNA a dat ordin să fie arestată.

 http://www.mediafax.ro/politic/udrea-kovesi-sa-sesizeze-inspectia-judiciara-si-pentru-ca-am-negociat-numirea-ei-in-fruntea-dna-15309911

RĂZBOI TOTAL între DNA şi Elena Udrea. Laura Codruţa Kovesi sesizează Inspecţia Judiciară şi o acuză pe Udrea că subminează Justiţia

 Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, solicită Inspecţiei Judiciare să analizeze afirmaţiile deputatului Elena Udrea legate de activitatea procurorilor anti-corupţie. Udrea a spus că Kovesi a ordonat arestarea sa.

COMUNICATUL INTEGRAL DNA:


În temeiul dispoziţiilor art.75 alin.(1) din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind statutul judecătorilor şi procurorilor,procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie cere Inspecţie Judiciare să efectueze verificări cu privire la situaţia constatată în legătură cu declarațiile făcute de Udrea Elena Gabriela (trimisă în judecată pentru fapte de corupţie şi asimilate corupţiei şi inculpată în alte două cauze pentru infracţiuni similare) declaraţii publicate la data de 10.05.2016 pe pagina de internet a unei publicaţii online.

Astfel, Udrea Elena Gabriela afirmă: „Vreau să fiu judecată de abuz în serviciu. Este o tâmpenie de acuzaţie. Nu mă interesează personal, eu am multe alte acuzaţii. Pe mine mă doare în cot de această lege. Slugile SRI-ului dau aceste mesaje, de fapt slugile sistemului. Persoanele care mă atacă acum, mă atacau şi înainte când era Traian Băsescu preşedinte. Această faptă nu există nicăieri. Dacă i se năzare DNA-ului să îi facă cuiva dosar penal, sigur va face. Acest sistem e reprezentat de către SRI şi de către doamna Kovesi de la DNA. Procurorii execută ordine”. Cu aceeași ocazie, Udrea Elena a afirmat:  „Multe dintre dosare s-au făcut la ordin. Doamna Kovesi a dat ordinul ca eu să fiu arestată”.

Sesizarea Inspecţiei Judiciare are în vedere următoarele:

- asemenea afirmaţii tendenţioase, făcute de o persoană care în prezent este inculpată fiind trimisă în judecată de procurorii DNA pentru infracţiuni de corupţie şi care este judecată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt de natură să submineze autoritatea judecătorească şi sunt de natură a pune în discuţie deontologia profesională a magistraţilor.

- afirmaţiile au un impact deosebit asupra opiniei publice, fiind de natură să aducă atingere independenţei sistemului judiciar.

- afirmaţiile creează dubii greu de înlăturat cu privire la independenţa magistraţilor, acreditând ideea că activitatea procurorilor implicaţi în înfăptuirea procesului judiciar se desfăşoară cu încălcarea principiului consacrat de art. 2 din Codul de procedură penală, conform căruia procesul penal se desfăşoară conform dispoziţiilor prevăzute de lege.

 http://www.evz.ro/razboi-total-intre-dna-si-elena-udrea-laura-codruta-kovesi-sesizeaza-inspectia-judiciara-si-o-acuza-pe-udrea-ca-submineaza-justitia.html
------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Fite d'ale democratiei... capitaliste...
    Genti de femei cu bani... multi bani!
    Iar altii... mor de foame!
    --------------------------
    ...Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia în Bucureşti, joi seara, pentru a fi prezentă la semi-finala show-ului ''Românii au talent'', care are loc în fiecare vineri, în calitate de jurat. Paparazzii CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, au fotografiat-o pe vedetă în momentul în care a aterizat pe aeroportul Otopeni, unde o aştepta fratele ei, cel care a ajutat-o să-şi urce bagajele în maşină şi cu care a plecat spre casă.

    Jurata emisiunii ’’Românii au talent’’ avea două trolere marca Louis Vuitton, care valorează aproximativ 4000 euro, o geantă Yves Saint Laurent, în valoare de aproximativ 700 euro, iar ‘’vedeta’’ a fost geanta Hermes, care costă nici mai mult, nici mai puţin de 20.000 euro.

    Apariţie de multimilionară, vedeta ''avea în mână'' 24.700 de euro, atât valorând genţile cu s-a prezentat diva de la Monaco.

    http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/aparitie-de-multimilionara-pe-aeroportul-otopeni-mihaela-radulescu-m-ati-prins-pe-nepregatite-15449796

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a bagat si 'el'... in seama :) :) :)
    ---------------
    ...ce a discutat Valeriu Zgonea (președintele Camerei Deputaților) cu Hans Klemm, ambasadorul SUA la București.

    Implementarea Parteneriatului strategic, teme politice, modificări la Codul penal și la Codul de procedură penală în baza directivelor europene au fost câteva dintre subiectele aflate pe agenda discuțiilor de vineri dintre Valeriu Zgonea și Hans Klemm, conform Agerpres.

    „Am avut o discuție cu domnul ambasador al SUA în România cu privire la implementarea Parteneriatului strategic, am abordat chestiunile legate de palierul politic, cele legate de ce se întâmplă cu anumite modificări la Codul penal și la Codul de procedură penală cerute de directivele europene, dar și celelalte care pot să creeze regrese în progresele României, ce facem în chestiunile legate de modificările care pot lua din puterile Agenției Naționale pentru Integritate, alte proiecte de legi care sunt importante. Mulțumiri foarte oneste din partea domnului ambasador cu privire la Ordonanța 109 cu guvernanța corporativă a instituțiilor publice și companiilor publice, legile legate de achizițiile publice, care creează deja un avantaj pentru toate societățile care sunt în România, și stadiul transparenței și predictibilității în adoptarea proiectelor de legi care se află pe agenda Camerei Deputaților”, a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, după întâlnirea sa cu ambasadorul american.

    El a adăugat că Hans Klemm este la curent cu faptul că nu mai face parte din PSD și că este posibil să nu mai ocupe funcția de președinte al Camerei Deputaților și că i-a spus ambasadorului SUA că acum „este important pentru România ca pașii pe care i-a făcut în lupta anticorupție să continue”.

    „Lupta anticorupție nu a apărut de la partidele de dreapta în Europa, ci a apărut ca element de politică publică aparținând partidelor de stânga, care întotdeauna reprezintă pe cei mai puțin avantajați de societate, pe cei care sunt în clasa de mijloc, dar și sub clasa de mijloc. Lupta anticorupție generează o economie solidă, generează mai mulți bani la bugetul de stat și generează încredere și stabilitate între raporturile dintre cetățeni și politicieni. Poziția mea a fost una de bun simț, nu la adresa domnului președinte Dragnea, ci la adresa unor angajamente pe care noi le-am făcut ca societate românească credibilă pentru partenerii noștri strategici, dar și pentru cetățenii cărora le cerem votul o dată la 4 ani. Dacă în viață plătești pentru asta, îți asumi ca politician un astfel de gest, dar este important să arătăm că această clasă politică este una conștientă de mesajul pe care cetățenii ni l-au dat în diferite manifestări din lunile trecute și care au cerut o reformă profundă a clasei politice”, a încheiat Zgonea.

    http://psnews.ro/ce-a-discutat-zgonea-cu-ambasadorul-sua-lupta-anticoruptie-nu-a-aparut-de-la-partidele-de-dreapta-126716/

    RăspundețiȘtergere
  3. Un mafiot mare a fost judecat ieri. În liniște
    Publicat pe 11 mai 2016.
    ------------------------
    Ieri a fost judecat un mafiot de calibru, una din hienele care au jefuit și vor jefui România prin alții, derivați din ei, fiindcă indivizi de acest fel conduc rețelele de furt și din pârnaie. Sunt nocivi și acolo. Sorin Blejnar, fost șef al ANAF, acuzat – într-un prim dosar, fiindcă mai sunt și altele pe drum – de furtul a 65 milioane euro din banii statului, adică ai noștri, guralivul ăla care jura că-i nevinovat, e pasibil de o pedeapsă de 15 ani de pârnaie. E puțin la câtă foame a presărat în urma lui. Transportatorul lui de comisioane e, zice-se, în pământ. Mafia a ales să-i astupe gura, îngropându-l cu totul. Știa prea multe. Atenție la viața lui Blejnar! Și el știe multe! E cel despre care Traian Băsescu, președinte de țară atunci, declara că-i e necunoscut, nu-l știe, n-a auzit de el, dar în discuțiile, puține neșterse, era alintat ”Sorinele” . Greii zilei de ieri, cuplul Băsescu-Udrea, suferă, presupun, pentru această condamnare care stă pe țeavă și va fi definitivă luna asta. Mai suferă și alții. Cine-s ei? Poate vom afla. Sunt, pe țeava condamnării vârfuri din sistemul pus să controleze, polițiști mari, grade înalte, inspectori tot unul și unul, pregătiți să apere țara de fraudă. Au apărat-o până au băgat-o în mocirlă și nenorocire. Sunt tipii care te pun să plătești de două ori o întârziere nenorocită de 3 lei la plata unui impozit, care ghilotinează amărâtele de firme mici, cele care trudesc cinstit și care își târăsc existența, aproape inexplicabil, în România. Sunt cei care conviețuiesc cu mafia manelistă, din ce în ce mai opulentă și strivitoare. Nu știu cât îi vor da judecătorii lui Blejnar. Cei 15 ani ceruți de procurori mi se par puțini, dar bine că un astfel de mafiot ajunge unde-i e locul. Nu mă bucur pentru răul nimănui. Dar condamnarea ăstuia, dacă nu cumva va fi salvat în ultima secundă, fiindcă în lumea lui totul e posibil, îmi dă așa, un fel de satisfație, de parcă aș fi răzbunat eu și altelucian-avramescu milioane de jefuiți.

    http://ampress.ro/editoriale/un-mafiot-mare-a-fost-judecat-ieri-in-liniste/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri