Google Translate

luni, 30 mai 2016

Jefuirea Bugetului public... fara numar, fara numar! Coruptia la varf din SPITALE, in pas saltat spre propasirea unora si altora! Scandalul biocidelor, dezinfectantelor este doar varful aisbergului! Stati sa vedem... si MAFIA medicamentelor! Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, un doar banal exemplu!


Dan Condrea a avut pe mână în ultimii ani peste 100 de milioane de lei, bani și bunuri care reprezintă averea sa. Este vorba despre proprietățile deținute de patronul Hexi Pharma, dar și de profiturile realizate de firmele pe care le deținea sau banii ascunși în Cipru.
 ----------------------------------------------

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Profitul srl-urilor

Hexi Pharma Co, Signum Service și Medical Cleaning, firmele mari controlate de Condrea, au declarat la Ministerul Finanțe, în perioada 2010-2014, un profit cumulat de 18,2 milioane de lei. Din primele date ale anchetei autorităților, reiese că profitul nu a fost investit în mijloace de producție fixe, așa cum ni s-a precizat de către reprezentant al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), așa că poate fi trecut în dreptul lui Condrea, chiar dacă a fost scos ca divident sau nu din firmă.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro
Astept MASURI... de ani de zile... si ce daca!
Cititi aici:
=========================
 miercuri, 21 septembrie 2011
========================= 
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
Wow...
Adevarul??? Pariez: un banal si nenorocit accident! Vorbind la telefon, cu peste 100 km la ora, a scapat de sub control masina! Un adevar simplu, banal... dar romanului... ii plac conspiratiile!! :(
Iar la asta... ajuta si tembelismul unora platiti din banii nostri! :( 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Varianta cea mai simplă pare cea mai reală
Cîteva imagini edificatoare, din satelit, care pot elucida moartea lui Dan Condrea

 
Fotografia realizată la locul accidentului de biciclistul care a ajuns acolo odată cu celălalt martor, Gabriela Monica Pelin, ne este de folos în lipsa oricăror informaţii venite de la anchetatori. Ea este făcută dinspre copacul de care s-a izbit maşina lui Condrea, fiind perfect vizibile urmele acesteia chiar de la ieşirea de pe carosabil:


Pentru a putea să avem o imagine de ansamblu, iată cum arăta locul accidentului pe Google Earth, aşa cum era în 2015:


Avînd în vedere iarba foarte înaltă şi deasă pe porţiunea parcursă de maşină după ce a ieşit de pe carosabil, noi credem că era imposibil controlul autoturimului pe distanţă de 30-40 m, la orice viteză peste 100 km/oră, astfel încît şoferul să vrea să se sinucidă exact în copacul acela! Dacă ar fi intenţionat să se sinucidă, Dan Condrea ar fi intrat DIRECT în copacul de pe partea cealaltă a drumului, fiind necesar doar virajul stînga al volanului chiar în dreptul pomului, fără să fie nevoit să meargă pe iarbă, aşa cum se vede şi în această imaginea de mai sus, realizată dinspre Tamaş spre Buftea, aşa cum se deplasa Condrea.

============================================

Click here:
----------------------
 Dan Condrea

Hexi Pharma
===================================

6 comentarii:

  1. Prună despre Hexi Pharma:
    Nu mai suntem România anului 2004, nu se fac rețineri la comandă politică.
    ======================
    Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat luni seară, referindu-se la reținerea directorului general al Hexi Pharma, Flori Dinu, că "nu mai suntem România anului 2004", arătând că nu se mai fac rețineri la comandă politică.

    "În mod categoric, nu. Asta resping categoric. Dacă cineva își mai poate imagina că în România acestui an astfel de măsuri de reținere (...) se mai pot face la comandă politică, eu nu am niciun fel de ezitare să spun 'nu mai suntem România anului 2004'", a spus Prună, la Realitatea TV, întrebată dacă arestarea lui Flori Dinu are vreo legătură cu ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

    Întrebată dacă astfel de lucruri se întâmplau în 2004, ministrul Justiției a răspuns afirmativ, precizând că "rapoartele" atestă acest fapt.

    În ceea ce privește ancheta în cazul Hexi Pharma, Raluca Prună a subliniat că aceasta trebuie să fie făcută "cu seriozitate, dar și cu oarecare celeritate".

    AGERPRES/ (A — autor: Anamaria Toma, editor: Cristina Tatu, editor online: Anda Badea) / http://www.agerpres.ro/justitie/2016/05/30/pruna-despre-hexi-pharma-nu-mai-suntem-romania-anului-2004-nu-se-fac-retineri-la-comanda-politica-22-56-58

    RăspundețiȘtergere
  2. Percheziţii la 31 de spitale, pentru teste neautorizate pe pacienţi.
    ----------------
    Peste 20 de percheziţii sunt făcute, marţi, la cabinete medicale din ţară într-un dosar în care sunt vizate 31 de unităţi spitaliceşti, existând suspiciuni, printre altele, că au fost falsificate consimţămintele unor presupuşi voluntari la testarea de medicamente, anunţă Poliţia Română.

    Poliţişti fac marţi 26 de percheziţii la cabinete medicale din Capitală şi din alte patru judeţe, într-un dosar penal în care mai mulţi medici sunt vizaţi pentru luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale, fiind ridicate şi documente de la 31 de spitale din 16 judeţe, anunţă Poliţia Română. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că în Bucureşti se fac verificări la Spitalul Militar Central şi Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

    "Percheziţiile sunt efectuate la mai multe unităţi sanitare din Bucureşti şi din judeţele Arad, Cluj, Constanţa şi Dolj, unde îşi desfăşoară activitatea cei în cauză, precum şi la sediile şi punctele de lucru a cinci societăţi comerciale cu profil medical, care reprezintă interesele sponsorilor. De asemenea, sunt ridicate înscrisuri şi probe de la 31 de unităţi sanitare aflate pe raza judeţelor Argeş, Botoşani, Buzău, Braşov, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Iaşi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Sibiu, Timiş şi Vrancea", se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

    Poliţiştii au suspiciuni că, printre altele, medicii ar fi derulat studii clinice pentru testarea unor medicamente pentru boli mentale, cu falsificarea consimţămintelor presupuşilor voluntari. [... ... ]

    http://www.gandul.info/stiri/perchezitii-la-31-de-spitale-pentru-teste-neautorizate-pe-pacienti-15401307

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parchetul General: Studii medicale ilegale pe pacienți.
      --------------
      Polițiștii, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General, fac marți 26 de percheziţii la cabinetele unor medici cercetaţi pentru luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale, care ar fi derulat studii clinice ilegale pe pacienți, anunță IGPR într-un comunicat.

      "Perchezițiile sunt efectuate la mai multe unităţi sanitare din Bucureşti şi din judeţele Arad, Cluj, Constanţa şi Dolj, unde îşi desfăşoară activitatea cei în cauză, precum şi la sediile şi punctele de lucru a 5 societăţi comerciale cu profil medical, care reprezintă interesele sponsorilor. De asemenea, sunt ridicate înscrisuri şi probe de la 31 de unităţi sanitare aflate pe raza judeţelor Argeş, Botoşani, Buzău, Braşov, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Iaşi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Sibiu, Timiş şi Vrancea", se arată în comunicatul citat.

      Anchetatorii fac percheziții și la Agenția Națională a Medicamentului în acest dosar. ... ...

      http://www.cotidianul.ro/diicot-descinderi-la-cabinete-medicale-din-15-judete-282082/

      Ștergere
  3. O treime din oncologii României, dosar la DNA
    =====================
    DNA a început urmărirea penală împotriva a 77 de medici specialişti oncologi din Bucureşti şi alte şapte judeţe, acuzaţi că ar fi luat mită de la o societate comercială care importă şi distribuie produse farmaceutice. Medicii ar fi beneficiat de o vacanţă în India, sub pretextul unui simpozion ştiinţific, fiind cazaţi la staţiuni aflate la 2.000 de kilometri distanţă de locul evenimentului. În România profesează aproximativ 250 de oncologi.

    Vacanţa, pentru care compania farmaceutică a acoperit toate cheltuielile de transport, cazare, masă şi excursii, inclusiv pentru familiile medicilor, a avut loc în luna martie a anului 2012, potrivit procurorilor DNA. Compania a acoperit cheltuielile sub formă de sponsorizări, medicii fiind invitaţi la un congres despre cancerul la sân, la Bangalore, India. Deplasarea medi- cilor s-a realizat în intervalul 28 februarie-09 martie 2012, aceştia fiind cazaţi la mai multe hoteluri din localitatea New Delhi, India, la peste 2.000 de kilometri de locul congresului. Delegaţia a fost dusă la Bangalore în ziua de 3 martie, fiind adusă înapoi la New Delhi în aceeaşi zi, deşi se presupunea că durata congresului va fi de 48 de ore. Procurorii DNA spun că trimiterea medicilor în India, care a costat o jumătate de milion de euro, a fost făcută de compania farmaceutică pentru a-i determina pe oncologi să promoveze medicamentele gene-rice importate de firmă în cursul tratamentelor cu pacienţii. „În contextul în care concurenţa pe piaţa farmaceutică era puternică, a apărut necesitatea unor măsuri de natură să determine medicii să prescrie sau să îndrume pacienţii spre medicamentele din sfera oncologiei distribuite de compania respectivă, cu depăşirea limitelor permise de legea în domeniu”, se arată în comunicatul procuro-rilor. „Evenimentul ştiinţific de la Bangalore a fost doar un pretext, o modalitate de a ascunde vacanţa acordată de societatea comercială medicilor pentru ca, în virtutea atribuţiilor lor de serviciu, să îndrume pacienţii spre produsele generice oncologie ale companiei”, se mai arată în comunicat.

    Medicii participanţi la excursie au efectuat doar formalităţile ne- cesare care să ateste prezenţa lor la congres, fără a fi interesaţi în realitate de aspectul profe-sional. De altfel, aceştia nici nu au primit diplomele de partici-pare la finalul congresului, ci mult mai târziu când au fost făcute şi demersurile pentru obţinerea acestora. Comunicat DNA

    http://jurnalul.ro/stiri/justitie/o-treime-din-oncologii-romaniei-dosar-la-dna-715434.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha, ha, ha .... Doamne in ce tara traim!
    =========
    Poliția Capitalei precizează că a răspuns tuturor solicitărilor legate de dosarul coloanelor oficiale.
    ===========================
    Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a răspuns tuturor solicitărilor DNA în legătură cu cercetările din dosarul coloanelor oficiale.

    ''La 10.05.2016, DGPMB a răspuns tuturor solicitărilor DNA în legătură cu cercetările efectuate în dosarul 905/P/2015, fiind puse la dispoziția unității de parchet toate informațiile, datele și documentele solicitate. În continuare, în interesul soluționării cauzei penale Poliția Capitalei va pune la dispoziția DNA orice document și va răspunde cât mai operativ posibil tuturor cererilor'', se arată într-un răspuns al Poliției Capitalei, la solicitarea AGERPRES.

    Precizarea vine în contextul în care, luni, ministrul Justiției, Raluca Prună, a susținut, într-un interviu la Europa FM, că ministrul de Interne, Petre Tobă, ar trebui să explice dacă și de ce întârzie să trimită documentele cerute de procurorii DNA în dosarul în care fostul ministrul Gabriel Oprea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, pentru folosirea ilegală a coloanelor oficiale.

    ''Nu eu trebuie să vorbesc cu domnul ministru Tobă. Din moment ce cererea doamnei procuror șef Kovesi a fost sau a făcut afirmații publice, cred că e datoria Ministerului de Interne să explice dacă a avut într-adevăr întârzieri, de ce sunt aceste întârzieri și să discute direct cu parchetele. Cred că discuția trebuie să aibă loc între ministrul de Interne și procurorul șef DNA. Fiind o cerere publică, eu sunt convinsă că domnul Tobă a auzit de această cerere și va face în așa fel încât fie să lămurească dacă există o întârziere, fie să trimită acele acte, despre care doamna Kovesi spune că au întârziat să ajungă la DNA'', a declarat Raluca Prună.

    Pe 10 mai, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, afirma că dosarul privind folosirea coloanelor oficiale, în care sunt cercetați fostul vicepremier Gabriel Oprea și fostul procuror general Tiberiu Nițu, este aproape de finalizare, dar încă se așteaptă răspunsuri de la alte instituții.

    Șefa DNA spunea că răspunsurile așteptate trebuie să vină de la Ministerul de Interne, instituție căreia i s-a solicitat calcularea prejudiciului.

    "Noi am reținut în dosar comiterea unei infracțiuni de abuz în serviciu, care are și un prejudiciu. În prezent, așteptăm ca structurile Ministerului de Interne să ne calculeze contravaloarea acestui prejudiciu", susținea Laura Codruța Kovesi.

    AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu) / http://www.agerpres.ro/justitie/2016/05/31/politia-capitalei-precizeaza-ca-a-raspuns-tuturor-solicitarilor-legate-de-dosarul-coloanelor-oficiale-14-36-48

    RăspundețiȘtergere
  5. EXCLUSIV Adevărul din spatele firmei fantomă care i-a expandat veniturile lui Dan Condrea.
    -----------
    ”Hexi Farma, cu F, nu cu PH, este o firmă pe care eu și Dan am înființat-o în 2004 după ce legea nu ne-a mai permis să vindem direct spitalelor ci printr-un distribuitor. Eu am ales numele ăsta ca să știe clienții că tot noi suntem. Ulterior, după ce eu m-am despărțit de el și m-a îndepărtat doar fizic de această afacere, pentru că am rămas acționar, aceastei companii i-au explodat veniturile pentru că a înființat un off shore și nu mai plătea impozite. Altfel, până în acel moment Hexi Farma nu făcea cine știe ce bani”, ne-a declarat fosta soție a lui Condrea, Laura Georgescu.

    Hexi Farma, această companie de distribuție a biocidelor, a avut până acum 42 de contracte cu spitalele din România.

    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/exclusiv-adevarul-din-spatele-firmei-fantoma-care-expandat-veniturile-lui-condrea-1506658

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri