Google Translate

Dictionar WebDex online

marți, 17 mai 2016

Regele Mihai, pe lista rușinii. Regele Mihai figureaza pe lista ANAF cu o datorie la stat de peste 4 milioane de lei. Majestatea Voastra, unde va este onoarea? Respectul fata de Lege? Ca de popor... ce sa mai zic!


 
Regele Mihai figureaza pe lista ANAF cu o datorie la stat de peste 4 milioane de lei

Regele Mihai figureaza cu peste 4 milioane de lei pe lista persoanelor fizice cu mari datorii la bugetul de stat, lista data publicitatii luni de ANAF.

Mai exact, Mihai I, domiciliat in Sectorul 1 din Bucuresti, are obligatii fiscale de 4.107.135 lei doar la bugetul de stat, nu si la bugetul asigurarilor de sanatate, nicio parte din suma nefiind contestata.

Datoria regelui la bugetul de stat este mai mare chiar decat a lui Gigi Becali, care datoreaza suma de 3.989.530 lei, si decat a lui Silviu Prigoana, care figureaza pe lista cu 3.967.774 lei.

Lista ANAF cu persoanele fizice care datoreaza la bugetul de stat sume mai mari de 1.500 de lei a furnizat numeroase surprize, nume mari de pe scena publica figurand pe ea.

Printre acestea se numara Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, si sotia lui, Lacrima, amandoi cu peste 350.000 de lei, Daciana Sarbu, sotia fostului premier Victor Ponta, fostii ministri Eugen Teodorovici, Adriean Videanu si Elena Udrea, Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, precum si candidatii in Bucuresti la alegerile locale din 5 iunie Robert Negoita, Marian Vanghelie si Catalin Predoiu.

Pe primul loc in top este Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si candidatul PSD la aceeasi primarie, care are datorii de 232 de milioane de lei la stat.

Topul romanilor cu cele mai mari datorii la Fisc: Robert Negoita se afla pe primul loc

Conform datelor ANAF, 187.230 de romani au datorii totale la bugetul de stat de peste 3,4 miliarde de lei.

Pana acum, ANAF a mai publicat listele cu contribuabilii mijlocii si mari cu datorii neplatite la stat, dar si o lista cu circa 144.000 de contribuabili mici si institutii publice cu restante mai mari de 10.000 lei.

Sursa: http://www.ziare.com/regele-mihai/casa-regala/regele-mihai-figureaza-pe-lista-anaf-cu-o-datorie-la-stat-de-peste-4-milioane-de-lei-1422088
------------------------------------------------------------------------------------

5 comentarii:

 1. Ascultati, luati aminte si faceti... ce face... 'regele': Biroul de Presa al Majestatii al Regelui Mihai I a spus ca obligatiile fiscale restante catre bugetul statului si al Majestatii Sale au fost contestate.

  „Obligaţiile fiscale restante către bugetul de stat ale Majestăţii Sale Regelui au fost contestate, iar în acest sens o procedură judiciară este în curs de desfăşurare”, a anunţat Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mamaa... ce le trec prin minte!
  -------------------------------
  Principele Radu vrea de la stat un buget anual de minim 4,5 milioane euro/ Monarhiştii sunt furioşi.
  ========================
  La sfarsitul lunii aprilie, Alexandru Muraru - profesor de Ştiinte Politice de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi si apropiat al Principelui Radu, fratele geaman al lui Andrei Muraru, consilier prezidential - scria un text în care anunţa care ar trebui să fie statutul Casei Regale a României.

  Acesta spunea că elita politică și demnitarii României trebuie să ia o decizie majoră. România are nevoie de o Casă Regală instituționalizată, deci intretinuta de la bugetul de stat. Acesta mai spunea că şi în Muntenegru este o situaţie similară.

  "(...)Dacă o țară precum Muntenegru, cu o populație de 0,6 milioane locuitori, cu un PIB de 30 de ori mai mic decât al României, are înțelepciunea să dea pentru reprezentare 4,5 milioane de euro Casei Regale, nu văd de ce România nu ar face un astfel de efort simbolic, care, raportat la posibilitățile României și la potențialul și avantajele create prin instituționalizarea Casei Regale ar produce un act identitar și simbolic enorm pentru națiune."

  Minim 4,5 milioane de euro pe an, indică omul apropiat de Principele Radu.

  Monarhişti cunoscuţi au reacţionat critic la tranformarea monarhiei într-un soi de minister cu bani de la buget.

  Comentariul Marilenei Rotaru: "Cum adică? Republica să valideze instituția Casei Regale? Adică republica ilegitimă să se legitimeze cu o nouă floare la butonieră. Nici mai mult nici mai puțin decât cu Casa Regală. Idee geamănă cu amendamentul ticălos din art. 152 al Constituției privind nerevizuirea formei republicane de guvernământ. La viitorul 10 Mai vom striga: ”Stalin și poporul rus pe Rege ni l-au adus”!"

  O iniţiativă, culmea, promovată pe site-ul Familiei Regale.Alexandru Muraru e un fel de toc al peniţei Principelul Radu. Se doreşte îngroparea ideii de monarhie, printr-o lege care asigură un bănet substanţial de la buget, o bătrâneţe liniştită pentru cei care ar fi trebuit să domnească.După candidatura lui Duda la preşedinţie asta e a doua abdicare de la lupta pentru Monarhie.Cum să lupţi pentru Monarhie, când Familia regală nu vrea să domnească?, scrie jurnalistul monarhist Marius Ghilezan.

  Aceeasi idee o regasim si in ultima rezolutie a Asociatiei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei, grupare fidela Principelui Radu:

  "Acum, la 150 de ani de la fondarea Dinastiei Române, suntem convinși că Familia Regală a României, care este profund implicată în societatea românească și a redevenit după anii cumpliți ai totalitarismului comunist un model pentru națiune, va ajunge printr-o politică a pașilor mărunți, dar siguri, să reprezinte și constituțional una din instuțiile fundamentale ale statului român din 1866 și până în ziua de azi, Coroana României."

  Specificam ca ideea institutionalizarii Casei Regale intr-un regim republican, asa cum s-a intamplat in Muntenegru, ar ingropa definitiv ideea restaurarii Monarhiei.

  Aceeasi idee apare si pe site-ul Familiei Regale, promovata de Anders Lindberg, membru in Consiliul Regal: "Ca atare, nu ar fi o surpriză dacă, în viitorul apropiat, rolul şi responsabilităţile actuale şi viitoare ale Familiei Regale ar fi instituţionalizate şi codificate în Constituţia României.

  http://www.flux24.ro/principele-radu-vrea-de-la-stat-un-buget-anul-de-minim-45-milioane-euro-monarhistii-sunt-furiosi/

  RăspundețiȘtergere
 3. Majestatile voastre regale... Plini dar nesatui...
  De avere... de bani... multi bani...
  De asta ati auzit?
  Cum comentati?
  ==============
  Copilul din Argeș bătut cu pietre în curtea școlii a murit.
  El venise să ia de la sora lui cornul şi laptele (!!!)
  ==============================
  Copilul din județul Argeş care în luna februarie a fost bătut cu pietre de elevi, după ce venise la sora lui să ia cornul şi laptele, a murit. Băiatul a stat două luni şi jumătate în comă profundă, scrie adevărul.ro.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Copilul+din+Arges+batut+cu+pietre+in+curtea+scolii+a+murit
  =============================================
  Alooo.................
  In timp ce voi nu va mai saturati de luat/furat/inselat/praduit...
  copii ne mor de foame/boli... si cate altele!
  Romani, treziti-va!

  RăspundețiȘtergere
 4. Regele cere SCUTIRE DE IMPOZITE.
  Care este MOTIVUL invocat în fața autorităților din Săvârșin.
  -----------------
  Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, cere Primăriei Săvârşin să fie scutit de plata impozitelor pentru domeniul şi castelul pe care le deţine în această comună arădeană. Regele invocă statutul său de veteran de război.

  „În numele Regelui Mihai, reprezentanţii Casei Regale au depus în acest an la primărie, în luna februarie, o cerere pentru scutirea de la plata acestor sume, invocând anumite prevederi ale noului Cod Fiscal, intrat în vigoare la 1 ianuarie, anul acesta. Până acum, Casa Regală a plătit pentru domeniul de la Săvârşin, anual, taxe şi impozite în valoare de aproximativ 35 de mii de lei pe an, banii fiind depuşi constant şi fără nici un fel de întârziere la Primărie”, a declarat primarul Ioan Vodicean, citat de Newsar.ro.

  În continuarea cererii depuse de casa regală a României, primăria din Săvârşin a cerut lămuriri cu privire la modul în care sunt utilizate clădirile de pe domeniul regal,.

  Domeniul pe care Regele Mihai îl deţine în comuna Săvârşin are 19,5 hectare, incluzând teren, lac, Castelul Regal şi câteva construcţii anexe.

  http://www.evz.ro/regele-cere-scutire-de-impozite-care-este-motivul-invocata-in-fata-autoritatilor-din-savarsin.html

  RăspundețiȘtergere
 5. Florin Florin CARNATz22 mai 2016, 18:29

  https://www.youtube.com/watch?v=SBaPl3wq-n0

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite