Google Translate

vineri, 24 iunie 2016

Brexit: Britanicii au votat IEȘIREA din UE

Brexit: Britanicii au votat IEȘIREA din UE







►ATENTIE! Important!◄
Vor exista efecte asupra României.
==================================
UPDATECutremur politic la Londra.
Britanicii au votat pentru IEȘIREA din Uniunea Europeană!
-------------------------------------------------------------

Cetăţenii din Marea Britanie sunt aşteptaţi, mâine (n.r.-joi), la urne pentru a vota rămânerea în Uniunea Europeană. Un eventual Brexit, aşa cum a fost numită eventuala retragere, ar avea efecte majore asupra comunităţii europene. Ziua Z…
ziarulring.ro
------------------

Vasile Burcu
Vasile Burcu BNR avertizează: Ieşirea UK din UE ne va afecta. Care sunt efectele BREXIT-ului în România
----------------------------------------------------
http://www.realitatea.net/bnr-avertizeaza-iesirea-uk-din...

Vasile Burcu
Vasile Burcu
Vasile Burcu
Vasile Burcu
Vasile Burcu
Vasile Burcu


Vasile Burcu Merita citit integral! Romanii trebuie sa se trezeasca, chiar daca... ceva mai tarziu! Nu va lasati manipulati de mass-media ori tradatorii de neam si tara! Dezinformarile... pro-UE continua! Toti cei care au PRIVILEGII/traiesc bine/deasupra poporului de rand... vor tipa ca din gura de sarpe! Chiar daca 'Şandramaua europeana pârâie din toate ţâţânile...' Chiar daca tot mai multe tari... se vor cere afara din UE! Sati aproape... e doar inceputul! ◄► REMEMBER◄http://mhblogonline.blogspot.ro/.../sandramaua-europeana...





Vasile Burcu
Vasile Burcu ► INCREDIBIL! Traian Băsescu, jigneste GRAV poporul britanic! Sa nu UITAM, si pe noi ne facea 'prosti/grei de cap'... ca nu pricep romanii... 'mersul UE'! Aloo... lasa-ne domnule Traian Băsescu, in pace! ◄http://mhblogonline.blogspot.ro/.../boc-versus-bnr...


6 comentarii:

  1. Brexit/ Iohannis: Nu sunt motive de îngrijorare pentru economia României.
    ================
    Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că, din discuțiile avute cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, după Brexit, a rezultat că nu sunt motive de îngrijorare pentru economia românească.

    "Cred că situația deosebită în care ne aflăm acum, datorită rezultatului votului de la referendumul din Marea Britanie de ieșire din Uniunea Europeană, impune o întâlnire de acest tip în care ne armonizăm punctele de vedere, ne gândim la ce este de făcut. (...) Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul guvernator am înțeles că nu sunt motive de îngrijorare pentru economia României și pentru finanțele românești", a spus Iohannis, la începutul consultărilor de la Cotroceni cu premierul Dacian Cioloș, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și liderii partidelor politice.

    Șeful statului a afirmat, totodată, că din discuțiile avute cu liderii politici concluzia este ca România să continue pe calea europeană.

    "Am înțeles că toată lumea este perfect de acord ca România să continue calea europeană", a menționat Iohannis.

    La consultările de vineri de la Palatul Cotroceni participă premierul Dacian Cioloș, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, președintele PSD, Liviu Dragnea, liderul UNPR, Valeriu Steriu, copreședintele ALDE, Daniel Constantin.

    http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/24/alerta-brexit-iohannis-nu-sunt-motive-de-ingrijorare-pentru-economia-romaniei-11-20-10

    RăspundețiȘtergere
  2. News!
    FELICITARI!
    -----------
    Un alt decret semnat de președintele Iohannis face referire la acordarea gradului profesional de chestor de penitenciare comisarului șef de penitenciare Pieleanu Ileana-Manuela din Ministerul Justiției. Manuela Ileana Pieleanu, fost comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, este soţia sociologului Marius Pieleanu, care lucrează tradiţional pentru PSD, scrie B1Tv. Soţia sa a fost şef al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, dar, la propunerea PC, a fost şi consilier de conturi la Curtea de Conturi, pe o funcţie numită politic, deşi experienţa sa profesională nu avea legătură cu domeniu de activitate al Curţii, amintește BN24.

    Și ultimul decret este cel pivind acordarea gradului profesional de chestor de penitenciare comisarului șef de penitenciare Stancovici Marian din Ministerul Justiției. Stancovici este Director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

    http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/general-din-isu-trecut-in-rezerva-chestor-iesit-din-sistem-comisari-sefi-avansati-chestori-de-penitenciare-decrete-semnate-de-iohannis-597990.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Brexit/SCANDAL în UE: Estonia acuză întâlnirea în cerc restrâns convocată de Germania și Franța.
    -----------------
    Miniștrii de externe francez și german, Jean-Marc Ayrault și Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sâmbătă la Berlin omologilor italian, olandez, belgian și luxemburghez un plan pentru crearea unei 'Uniuni flexibile' după referendumul prin care Marea Britanie a decis părăsirea blocului comunitar, scrie publicația germană Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung' (FAS), citată de agenția EFE, întâlnirea fiind confirmată de responsabilii de la Paris și Berlin.

    Însă reuniunea miniștrilor din cele șase state fondatoare ale blocului comunitar provoacă deja nemulțumirea altora, cum este cazul Estoniei. Președintele acesteia, Toomas Hendrik Ilves, a avertizat pe Twitter că, dacă unitatea celor 27 de state este acum prioritatea, o asemenea întâlnire în cerc restrâns nu este de natură să transmită un astfel de mesaj.

    În replică, purtătorul de cuvânt al MAE german, Sawsan Chebli, a susținut că întâlnirea de sâmbătă nu va avea un 'format exclusiv', în timp ce purtătorul de cuvânt al executivului de la Berlin, Steffen Seibert, a apreciat că reuniunea cheie va fi Consiliul European de săptămâna viitoare, iar până atunci vor mai fi și alte contacte.

    La rândul său, ministrul Jean-Marc Ayrault a declarat agenției France Presse că 'încetul cu încetul se va extinde cercul' celor șase state care vor participa la reuniunea de sâmbătă.

    Menționând că la această reuniune Franța și Germania vor prezenta soluții pentru a face UE 'mai eficientă', șeful diplomației franceze a vorbit despre importanța unor 'soluții concrete' în UE pentru a-i 'îmbunătăți funcționarea fără să se intre în construcțiile majore'. Dar el a exclus din nou orice 'transferuri de suveranitate' către statele naționale. 'Dacă intrăm pe acest teren, riscăm să blocăm pe toată lumea', consideră Ayrault.

    http://www.flux24.ro/brexitscandal-in-ue-estonia-acuza-intalnirea-in-cerc-restrans-convocata-de-germania-si-franta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Franta si Germania vor propune celorlalte tari fondatoare ale blocului comunitar o "UE flexibila"
      -----------------
      Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei “Uniuni flexibile” dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung” (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin, informeaza Agerpres.

      Ștergere
  4. Brexit | Mesajul primarului Londrei pentru
    rezidenții europeni din capitala Marii Britanii.
    ===================
    Sadiq Khan, primarul Londrei a transmis un mesaj cetățenilor europeni care locuiesc și muncesc în Londra în care i-a asigurat că sunt bineveniți. El a subliniat că apreciază contribuția lor la economia orașului.

    „Vreau să trimit un mesaj foarte clar pentru fiecare rezident european care locuiește în Londra: sunteți bineveniți aici. Ca oraș, suntem recunoscători pentru contribuția imensă pentru care o aveți, și acest lucru nu se va schimba în urma referendumului.

    Aproape un milion de cetățeni europeni locuiesc în Londra în prezent, și ei aduc beneficii enorme orașului nostru: muncesc din greu, plătesc taxe, lucrează în serviciile noastre publice și contribuie la viața noastră civică și culturală.

    http://www.libertatea.ro/ultima-ora/mesajul-primarului-londrei-pentru-rezidentii-europeni-din-capitala-marii-britanii-1522468

    RăspundețiȘtergere
  5. Angela Merkel:
    Nu mai e cale de întors pentru Marea Britanie.
    ----------
    Liderii europeni au spus că nu mai e cale de întors pentru Marea Britanie, după ce premierul David Cameron a folosit ultimul summit UE pentru a-şi exprima dezamăgirea pentru eşecul de a câştiga referendumul pe care l-a iniţiat pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

    ”Începând cu această seară, nu văd nicio cale pentru Marea Britanie să se întoarcă de la votul despre Brexit”, a spus cancelarul german Angela Merkel în Bruxelles. ”Nu mai este vremea pentru vise, ci mai degrabă să vedem realitatea”, a adăugat cancelarul german.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri