Google Translate

Dictionar WebDex online

luni, 27 iunie 2016

Cine are ochi... sa vada...! Cine are ceva creier... sa priceapa! De retinut si luat aminte: Metode prin care UE extrage bogățiile RomânieiMetode prin care UE extrage bogățiile României

După ce vreme de 8 ani UE a profitat de noi cât a putut de mult și ne-a ajutat să ne dezvoltăm din părți, ne mai și șantajează și ne mai și jefuiește și de ultimii bani,după ce ne-am îndatorat până peste cap la FMI.
 
În timp ce presa e plină de scandaluri,propagandă și informații irelevante,în România se petrec lucruri grave și lumea în care trăim se transformă pe nesimțite într-un coșmar pentru poporul român. Întrarea în UE,departe de a fi un lucru benefic pentru noi,a dus treptat la transformarea țării noastre într-o colonie de la periferia Europei,pe baza căreia statele vestice dezvoltate îți sporesc profitul și ăși mențin nivelul economic ridicat. Principalele metode,prin care companiile și băncile din ,,centrul vest-european” extrag bogăție și fac profituri imense pe seama României.

1. Prin liberalizările impuse forțat de la centrul vest-european,prețurile au ajuns la fel de mari,sau mici…la fel,în periferia România,numai salariile au rămas în urmă la niveluri de câteva ori mai mici,acesta fiind mecanismul principal prin care centrul absoarbe seva economică de la periferie.

2. Liberalizările operează doar în domeniile în care este interesat centr-ul,adică produse servicii,capitaluri,dar nu și în ceea ce privește forța de muncă din România.

3. Pentru a extrage mai lesnicios profit,hypermarketurile occidentale au obținut în România amplasări înăuntrul orașelor și nu doar în afara acestora precum la ele acasă.
 
4. Companiile vestice își permit în România ceea ce nici prin gând nu le-ar trece să facă în țările lor de origine. Companiile străine,de fapt toate vest-europene,își arogă dreptul de a factura românilor produse și servicii în moneda centrului,cu toate că plățile în România,nu sunt permise prin lege decât în lei. Este mijlocul prin care autoritățile române sunt de fapt obligate să nu utilizeze cursul valutar pentru ajustări economice,astfel încât respectivele firme străine să nu înregistreze decât căștiguri.

5. Nici una din companiile vest europene,care au preluat companii de stat românești,nu și-a respectat obligațiile de mediu și de investiții asumate la privatizare și cu toate nici una nu este penalizată.

6. Băncile occidentale practică în România niște dobânzi astronomice la credite pe care le justifică oficial cu așa-zisul risc de țară,deși,dintr-o demagogie nesfârșită sunt înscrise ca persoane juridice române. Este una din clasicele extracții de substanță economică de la periferie de către centrul colonial.

7. Băncile occidentale mențin sistematic dobânzi jefuitoare la credite printr-un cartel pe care autoritățile române,în urma unor presiuni externe se fac a nu-l vedea.

8. Tot în urma unor presiuni,este interzisă în România emiterea de titluri guvernamentale către populația autohtonă,pentru ca nu cumva,prin concurența făcută băncilor străine,acestea din urmă să piardă posibilitatea de a capta și folosi în interes de profit propriu,bruma de economisire de pe piața periferică numită România.

9. În plină criză,singurei bănci de stat,CEC i s-a refuzat de către Comisia Europeană de la Bruxelles,sub pretextul că ar fi ajutor de stat,majorarea cu doar 200 de milioane de euro a capitalului,pentru a fi în măsură să sprijine IMM-urile,exact în timp ce guvernele occidentale cheltuiau sute de miliarde de euro,pentru a împrumuta sau chiar naționaliza bănci proprii.

10. Structura de destinații a fondurilor europene nu are absolut nicio legătură cu nevoile reale de dezvoltare ale României, ci numai și numai cu nevoile firmelor străine pentru expansiunea în România.
Dacă nu colonie,atunci ce ?


UE alta cacealma

Romania se imprumuta la FMI si Banca Mondiala si finanteaza UE cu peste 10 miliarde de euro anual si UE finateaza statul Israel anual cu 10 miliarde de euro si nici nu este membru UE.

Cat priveste fondurile nerambursabile acestea sunt o alta cacealma. Romania plateste si finanteaza aceste proiecte europene nerambursabile si apoi UE le finanteaza si daca doreste UE s-a vazut ca majoritatea proiectelor sunt false si pline de minciuni si au refuzat sa le plateasca in guvernarea Basescu-Boc, cu toate că tot noi le-am finantat din taxe si impozite si asigurari sociale si TVA.
Romania primeste anual pe cap de locuitor 52,12  euro, insa cetateanul roman nu primeste mai nimic, dar cetateanul roman contribuie anual cu 124,20 euro la bugetul UE.

Dar, banii sunt impartiti asa cum cere UE .

Romania se imprumuta la FMI si Banca mondiala si finanteaza UE anual cu cel puțin peste 10 miliarde de euro , din aceasta taxa impusa Romaniei vin bani nerambursabili, dar inainte de toate din taxele si impozitele impuse romanilor se platesc acesti bani nerambursabili, asa zisi de la UE si pe urma UE daca doreste da bani inapoi Romaniei sau NU.

 iunie 13, 2014

Sursa: searchnewsglobal.
Alte subiecte despre cum e jecmanita Romania puteti gasi la rubrica: DISTRUGEREA ROMANIEI

Sursa:  https://vremuritulburi.com/2014/06/13/metode-prin-care-ue-extrage-bogatie-din-romania/
--------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. News! Steriule... ce cauti... asta gasesti!
  Pas cu pas... desfintarea a tot ce inseamna ...UNPR...
  ------------------------
  Grupul UNPR din Senat - desființat
  ----------------------------------
  Plenul Senatului a aprobat luni desființarea grupului UNPR din Camera superioară, ca urmare a rămânerii unui număr mai mic de șapte parlamentari în acest grup.

  S-au înregistrat 86 de voturi ''pentru'', 7 abțineri și un vot împotrivă.

  http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/27/grupul-unpr-din-senat-desfiintat-16-53-43

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...soarta UNPR... e mult mai complicată decît s-ar crede.
   Nu se poate dizolva în PNL, din motive tehnice, PSD nu îl mai vrea drept aliat, iar liberalii nu le dau mare lucru din postura de simpli aliați. Iar timpul... trece vertiginos...

   http://inpolitics.ro/unpr-spre-marian-munteanu-in-zbor_18433776.html

   Ștergere
  2. Hahaha... Scoate neica... lanturile... catusele!
   Vochițoiu: UNPR contestă desființarea grupului de la Senat
   ----------
   Senatorul Haralambie Vochițoiu a anunțat marți că decizia de desființare a grupului UNPR de la Senat a fost contestată, considerându-se că temeiul legal în care s-a realizat este inexistent.

   "În ședința plenului de ieri s-a propus desființarea grupului UNPR din Senat. Colegul care a propus această chestiune sunt convins că nu a știut temeiul în care a fost înființat acest grup. Grupul UNPR s-a înființat după fuziunea UNPR, după absorbirea PP-DD și nu a fost creat pe structura PP-DD, ci în baza faptului că erau 14 membri UNPR. În urma demisiilor înregistrate ieri din grupul UNPR au rămas 10 membri, din care 9 au fost de la origini UNPR. Unul a fost din PNL. În concluzie, dat fiind faptul că temeiul juridic a fost incorect și cei care au votat nu au știut lucrul acesta, astăzi noi, grupul UNPR care continuă să existe, fiind compus din 10 persoane, am depus o contestație în temeiul art. 18 lit g la Biroul permanent și la președintele Senatului'', a spus Vochițoiu.

   Detalii: http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/28/vochitoiu-unpr-contesta-desfiintarea-grupului-de-la-senat-12-35-29

   Ștergere
  3. După senatori, UNPR își pierde și deputații.
   -------------
   Progresiştii pierd parlamentari pe bandă rulantă. Din informaţiile Digi24, opt deputaţi ar urma să îşi anunţe plecarea din partid. Patru dintre ei au anunțat deja că trec la PSD. Aceasta, după ce nouă senatori şi-au anunţat, luni, demisiile din UNPR.

   'Asta au cautat... asta au gasit'!

   Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite