Google Translate

miercuri, 15 iunie 2016

Este oficial: pe zi ce trece, suntem tot mai idioti! Exacerbarea 'muschilor umflati', serveste doar complexurilor militaro-industriale ale unora si altora! Un macel pe teritoriul Romaniei, va insemna sfarsitul istoriei acestei tari! Luati aminte! Romani, treziti-va! Tradatorii de neam si tara, ne imping spre iadul unui razboi, apocalipsa acestui neam!


E oficial: Din cauza Rusiei, NATO trimite 5.000 de militari in Romania.

NATO ia o serie de masuri pentru a descuraja actiunile militare ale Rusiei in Europa. Astfel, printre altele, Alianta Nord Atlantica va trimite in Romania 5.000 de militari.

De asemenea, NATO va trimite patru batalioane in Polonia si in cele trei tari baltice - Estonia, Letonia si Lituania.

Decizia a fost luata marti de statele membre NATO, care au hotarat sa trimita in Romania o brigada multinationala, se arata intr-un comunicat MApN, remis Ziare.com.

Mai mult, tara noastra discuta cu Bulgaria si Turcia pentru a dezvolta masuri suplimentare pentru intarirea apararii si securitatii in zona Marii Negre. Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a precizat ca aceste masuri vor pune accent pe spatiul naval si aerian.

Prin aceasta operatiune se vrea ca NATO sa isi poata apara in continuare toti aliatii de orice tip de amenintari venite din orice directie.

Amintim ca masurile luate de NATO pentru a descuraja Rusia sa aiba si in statele baltice ori Polonia actiuni similare cu cele din 2014, cand si-a anexat Crimeea, nu au fost pe placul Kremlinului. Oficialii de la Moscova au trasmis de mai multe ori ca masurile NATO reprezinta o amenintare la adresa Rusiei.

Sursa: http://www.ziare.com/international/nato/e-oficial-din-cauza-rusiei-nato-trimite-5-000-de-militari-in-romania-1425613
----------------------------------------------------------------

4 comentarii:

  1. Apropo... de manipularea ORDINARA a unora si altora!
    ==============
    Tăriceanu: "Abuzul în serviciu nu a fost dezincriminat,
    a rămas valabil sub o altă definiție, mult mai riguroasă".
    =====================================
    Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat că "abuzul în serviciu" prevăzut în Codul penal nu a fost dezincriminat, ci a rămas valabil, dar sub o altă definiție, mult mai riguroasă.

    "Doresc să remarc că 'abuzul în serviciu' prevăzut în Codul penal nu a fost dezincriminat, el a rămas valabil, dar sub o altă definiție, mult mai riguroasă. Astfel, președintele interimar al Curții, dl. Valer Dorneanu, a explicat că CCR a considerat sintagma: 'îndeplinește atribuțiile de serviciu în mod defectuos' ca fiind vagă și lăsând loc interpretărilor subiective și a cerut înlocuirea ei cu: 'îndeplinește sau nu îndeplinește atribuțiile de serviciu prin încălcarea legii'", a afirmat miercuri Tăriceanu.

    El a arătat că așteaptă motivarea oficială a CCR. "O să reiau un principiu binecunoscut și anume: deciziile Curții Constituționale sunt definitive și general aplicabile, așa că în această privință nu am niciun comentariu. Sigur, toți cei interesați așteptăm motivarea oficială a CCR care ne va edifica pe deplin din punctul de vedere al argumentației juridice, mai ales că decizia a fost luată cu unanimitate de voturi", a mai spus Tăriceanu.

    Curtea Constituțională a României a decis miercuri că sintagma ''în mod defectuos'' cuprinsă în cadrul reglementării infracțiunii de abuz în serviciu se traduce ''prin încălcarea legii''. CCR a admis, cu unanimitate de voturi, excepția de neconstituționalitate și a constatat că dispozițiile art. 246 alin. 1 din Codul penal din 1969 și ale art. 297 alin. 1 din Codul penal sunt constituționale în măsura în care prin sintagma ''îndeplinește în mod defectuos'' din cuprinsul acestora se înțelege ''îndeplinește prin încălcarea legii'', se arată în minuta Curții. Judecătorii CCR au respins excepția de neconstituționalitate ca neîntemeiată și au constatat că dispozițiile art. 13 indice 2 din Legea 78/2000 sunt constituționale în raport de criticile formulate. AGERPRES

    RăspundețiȘtergere
  2. News!
    CIUDĂȚENIA din decizia de condamnare a lui Mircea Băsescu.
    -------------
    Mircea Băsescu a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

    Decizia instanței are mai multe ciudățenii, printre care și 600.000 de euro care nu mai este confiscată de la fratele fostului președinte.

    Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu.

    De asemenea, instanţa a respins ca nefondată cererea formulată de Florin Anghel de restituire a sumei de 600.000 de euro pe care membrii familiei acestuia susţineau că i-ar fi dat-o drept mită lui Mircea Băsescu pentru a interveni pentru obţinerea unei decizii favorabile într-un dosar al lui Bercea Mondial.

    http://www.flux24.ro/ciudatenia-din-decizia-de-condamnare-a-lui-mircea-basescu/

    RăspundețiȘtergere
  3. Este bine ca unora... la mai vine mintea la cap!
    -------------
    Germania critică NATO în faţa Rusiei: „Cine crede că o paradă de tancuri aduce securitate greşeşte”

    Ministrul de Externe al Germaniei, Frank Walter Steinmeier, consideră că recentele manevre militare ale NATO pe flancul Estic pot inflama Rusia şi că este greşit ca europenii să renunţe la diplomaţie, pentru a se concentra doar pe politica militară de descurajare. „Nu ar trebui acum să inflamăm şi mai mult situaţia, prin zdrăngănit de săbii şi ameninţări de război”, a spus Steinmeier într-un interviu care urmează să apară în Bild.

    Şeful diplomaţiei de la Berlin consideră că este timpul dialogului cu Rusia, iar manevrele militare ale NATO nu fac altceva decât să inflameze şi mai mult Moscova. Declaraţiile sale vin cu mai puţin de trei săptămâni înaintea summitului NATO de la Varşovia.

    Recent, pe 7 iunie, NATO a lansat un exerciţiu de amploare, Anakonda-16, care simulează un atac al Rusiei asupra Poloniei. Exerciţiul, care durează două săptămâni, implică 31.000 de militari, din care 14.000 sunt din SUA, 12.000 din Polonia şi 1.000 din Marea Britanie, precum şi aeronave, nave şi aproximativ 3.000 de vehicule terestre, scrie Deutsche Welle.

    Într-un interviu acordat Bild, social-democratul Steinmeier face un apel la dialog şi cooperare cu Rusia. ... ....

    Sursa: http://www.gandul.info/international/germania-critica-nato-in-fata-rusiei-cine-crede-ca-o-parada-de-tancuri-aduce-securitate-greseste-15499821

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Germania critică dur NATO pentru sporirea trupelor din România: Strigăte de război şi tropăit de bocanci
      -----------------
      Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a criticat deschis decizia NATO de a desfăşura, începând cu 2017, batalioane de luptă în România, Bulgaria, Ţările Baltice şi în Polonia, chiar la graniţele Alianţei cu Rusia.

      El a criticat într-un interviu care va apare dminică în cotidianul Bild ceea ce a numit„atitudinea războinică a Alianţei (n.red-NATO) faţă de Rusia"

      „Ceea ce trebuie să evităm noi astăzi este să agravăm situaţia, cu strigăte de război şi tropăit de bocanci. Cei ce cred că se creează mai multă securitate în Alianţă cu parade simbolice ale tancurilor aproape de frontiera de est se înşeală!”, a spus ministrul german de Externe.

      Oficialii NATO au anunţat la începutul săptămânii, la reuniunea miniştrilor apărării, ca Alianţa va trimite aceste batalioane pentru a contracara acţiunile agresive ale Moscovei. Însă ministrul social-democrat de Externe al Germaniei, estimează că trebuie abordată o cu totul altă politică faţă de Rusia.

      „Trebuie limitată acţiunea militară şi trebuie căutată soluţia doar printr-o politică de descurajare”, a spus șeful diplomației de la Berlin.

      Sursa: http://www.flux24.ro/germania-critica-dur-nato-pentru-sporirea-trupelor-din-romania-strigate-de-razboi-si-tropait-de-bocanci/

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri