Google Translate

sâmbătă, 18 iunie 2016

Incredibil! ȘOCANT: Statul român plătește ÎN FIECARE ZI cel puțin 10 milioane de euro pentru mașinile demnitarilor. VIDEO. Romani, treziti-va! Raiul pe Pamant al unora, ne ingroapa cu zile! Iata de ce... Nu tu salarii, pensii, etc.etc.





ȘOCANT: 
Statul român plătește ÎN FIECARE ZI cel puțin 10 milioane de euro 
pentru mașinile demnitarilor 
 

Sute de mii de directori, şefi de birouri, de departamente şi servicii din toate instituţiile publice ale statului au dreptul, şi în multe cazuri, şi beneficiază de maşină de serviciu, a declarat Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al premierului, la Digi 24.

Peste 100 de euro pe zi, pentru fiecare maşină în parte, a dezvăluit şeful Corpului de Control al Premierului.

Asta înseamnă câteva milioane de euro plătiți ÎN FIECARE ZI de statul român.


De exemplu doar la 100.000 de demnitari suma dezvăluită de şeful Corpului de Control al premierului  înmulțită cu 100 euro înseamnă 10 milioane de euro pe zi.  

300 milioane de euro doar la un calcul minim simplu. Adică peste 3, 6 miliarde de euro pe an în timp ce deficitul la contul de pensii este în jur de 4 miliarde de euro.

Demnitarii au autoturisme de serviciu pe care le pune la dispoziție RA-APPS contra unui preț lunar. iar premierul a văzut la un moment dat prețul pe care Guvernul îl plătea pe zi pentru mașină plus sofer către RA-APPs, un preț foarte mare undeva la peste 100 euro pe zi. Este o cifră la fel de greu de estimat în acest moment (numărul șoferilor n.red). Gândiți-vă ca parcul administrației publice este mult mai numeros decât era acum 10-15 ani pentru că există o creștere a personalului, există entități noi create, cuprinde zeci sau sute de mii de persoane care pot fi îndreptățite la o mașină de serviciu. Vorbim de șefi de instituții, directori. Sunt administrații în care coboară acest drept chiar și la nivele mai jos și atunci dacă luăm numărul de persoane care ar putea fi îndreptățite sau se cred putem vorbi de sute de mii de autoturisme”, a spus Valentin Mircea, șeful Corpului de Control al Premierului.


Sursa:  http://www.flux24.ro/socant-statul-roman-plateste-in-fiecare-zi-cel-putin-10-milioane-de-euro-pentru-masinile-demnitarilor/
---------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. La ritmul în care se moare, se pleacă din țară și se nasc alți români in 15-20 de ani se vor mai rări și demnitarii, dacă românul de rând nu vrea să-i de cu DTT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grav este ca BUGETUL anual platit pentru acesti 'smekeri' cu 'BeaMWeuri' - si cate altele... este aproape ehivalent cu BUGETUL alocat pentru PENSII !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo... de masini/cheltuieli, nenica! TUPEUL DEPUTAȚILOR:
    Mașini de serviciu în vacanță pentru preşedinţii de comisii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent.
    --------------------------------
    Preşedinţii de comisii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent ai Camerei Deputaţilor vor putea utiliza maşina de serviciu în perioda vacanţei parlamentare, potrivit unei hotărâri adoptate în şedinţa conducerii Camerei din data de 27 iulie, transmite Mediafax.

    ''Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri'', a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit stenogramei şedinţei din data de 27 iulie.

    Decizia vine după ce în ultimii doi ani conducerea Camerei Deputaţilor a interzis folosirea maşinilor din dotare în timpul vacanţei parlamentare.

    http://www.flux24.ro/tupeul-deputatilor-masini-de-serviciu-in-vacanta-pentru-presedintii-de-comisii-liderii-de-grup-si-membrii-biroului-permanent/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri