Google Translate

Dictionar WebDex online

duminică, 5 iunie 2016

Un PREȘEDINTE care își bate joc de noi chiar și în ziua votului! Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis în ziua alegerilor
Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis în ziua alegerilor

Fostul premier lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis în ziua alegerilor locale.

"Un PREȘEDINTE care își bate joc de noi chiar și în ziua votului!

În urmă cu o săptămână, când Vladimir Putin amenința România, Dl. Iohannis a mers la Sibiu să asiste la un eveniment sportiv la care participa si soția sa. Comentariile de atunci au fost atât de acide încât orice om normal ar fi învățat ceva din asta! Credeți că el a înțeles ceva? Azi Dl. Iohannis a mers special până la Sibiu ca să asiste la momentul în care Doamna Iohannis votează (nu știu sigur dacă a și fotografiat-o cu telefonul mobil, ca data trecută)!

Vă rog să calculați că aceste deplasări se fac cu minim 7 autovehicule și minim 30 de persoane de la SPP și Poliție care asigură escorta și traseul! Cât costă bugetul public aceste drumuri de "asistare a soției" aveți idee? Puteți calcula, vă rog!? Eu o să adresez o interpelare pe această temă către Ministrul de Interne. Dincolo însă de dispreț, nesimțire și sfidare (care au devenit o marcă înregistrată a Dlui. Iohannis) aș mai întreba totuși:

1. Cât timp a câștigat Dl. Iohannis și ce cheltuieli a produs către bugetul de stat pentru activități care nu au legătura cu atribuțiile funcției (fapte pentru care DNA îl acuza pe Gabriel Oprea)?!

2. Câți oameni blocați de coloana oficiala pe Valea Oltului nu vor putea să ajunga la timp să voteze, fiindu-le împiedicat dreptul de vot (fapte pentru care DNA îl acuză pe Titus Corlățean)?

3. Însoțirea cu coloană oficială a Doamnei Iohannis la vot la Sibiu nu reprezintă acțiuni ilegale de participare la scrutinul electoral (fapte pentru care DNA îl acuză pe Liviu Dragnea)?!

Dezgustul față de această situație și față de asemenea comportament nu trebuie să vă lase inactivi! Veniți la vot să îi sancționăm!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 ------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite