Google Translate

sâmbătă, 13 august 2016

Facebook a cazut! A picat Facebook. De ce nu merge Facebook? Calm! Nu este... prima data!


Facebook a cazut! A picat Facebook. De ce nu merge Facebook? ===============================================

Facebook a cazut din nou!
, mulţi dintre utilizatorii din întreaga lume au constatat că nu mai pot posta nimic pe Facebook, problemele revenind...

În timp ce majoritatea userilor s-au plâns că nu mai pot publica sau distribui informaţii şi fotografii, alţii nu s-au putut conecta deloc, scrie downdetector.com.

Problemele au fost raportate, pe diverse site-uri, de mii de oameni, dar deocamdată oficialii Facebook nu au oferit o reacţie vis-a-vis de problemele pe care le întâmpină.

Potrivit unui nou studiu realizat de firma Quintly, noile reacţii nu sunt foarte populare printre utilizatorii de Facebook, iar majoritatea continuă să folosească butonul Like pentru a-şi arăta aprecierea faţă de un anumit tip de conţinut.

Potrivit unui studiu realizat de publicaţia The Information, rata de distribuire a conţinutului original în reţeaua Facebook era la jumătatea anului 2015 cu 21% mai redusă decât în aceeaşi perioadă a anului anterior, semnalând începerea unui posibil declin pentru reţeaua de socializare cu cel mai mare număr de utilizatori din lume.

Alt studiu publicat de GlobalWebIndex arată că în primul trimestru din 2016 doar 33% dintre utilizatorii Facebook aveau mesajul de status la pagina de profil actualizat în ultima lună şi numai 37% au încărcat şi distribuit poze. Spre comparaţie, în anul anterior proporţia era de 44%, respectiv 37%.

Între timp, Facebook a început să afişeze mesaje personalizate în News Feed, adaptate în funcţie de locaţie şi interesele utilizatorilor, gândite să motiveze participarea celor mai puţin activi. Printre încercări se numără şi colajele automate realizate pe baza pozelor recente şi postările de tip "On This Day", care readuc în prim plan evenimente petrecute în anii anteriori.

Cea mai mare reţea de socializare online din lume, Facebook, va deveni cel mai mare cimitir virtual până în anul 2098, potrivit unui statistician, astfel, în anul respectiv, vor exista pe platformă mai multe conturi de oameni morţi decât vii, informează Go4it.

"Facebook refuză să şteargă automat conturile persoanelor care au murit, iar acest lucru va însemna că utilizatorii vii vor fi mai puţini decât cei morţi până la sfârşitul secolului", spune Hachem Sadikki, doctorand la University of Massachusetts.

În acest moment, când Facebook are confirmarea că un utilizator a murit, transformă contul acestuia într-un fel de memorial. Singura modalitate prin care poate fi şters un profil este prin obţinerea datelor de autentificare în acesta.
Potrivit unei estimări a companiei Digital Beyond, peste 972.000 de utilizatori de Facebook vor muri în acest an doar în SUA, comparativ cu 385.968 în 2010 şi 580.000 în 2012.
Anul trecut, Facebook a anunţat că utilizatorii pot desemna din timpul vieţii un "Legacy Contact" care să poată publica un ultim mesaj pe contul acestora, dacă li se întâmplă ceva neprevăzut. Acesta poate fi ales, din lista de prieteni, mergând la Settings/Security/Legacy Contact, scrie Go4it.

  Publicat: Miercuri, 18 Mai 2016 06:35 // Actualizat: Miercuri, 18 Mai 2016 08:26 // Sursa: romaniatv.net
 


https://www.facebook.com/RomaniaMegalitica
 https://www.facebook.com/RomaniaMegalitica


 ???????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????
 ---------------------------------------------------------------------------------------------

http://romaniamegalitica.blogspot.ro/
----------------------------------------------------------------------------------------------


Detalii, Click here:
===========================
facebook nu functioneaza

Facebook a cazut! A picat Facebook. De ce nu merge Facebook?

==================================================

Un comentariu:

  1. Hahaha.../13.08.2016/13:44
    Iata ce a mai ramas... din al meu... 'facebook'!
    Asta este...ce-o da ei... ce-o da domnul.../Bucurosi le-om duce toate!
    -------------------------------------------
    -------------------------------------------
    Ne pare rău, a apărut o problemă.

    Lucrăm pentru a remedia problema în cel mai scurt timp.

    Înapoi
    Facebook © 2016 · Ajutor
    ------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri