Google Translate

joi, 26 ianuarie 2017

Buey, scoală! Vine cataroiul...! Că de ti-o cădea bolovanul in cap... vai de neamul tau...


Un asteroid de 14 metri, descoperit cu trei zile în urmă, trece chiar acum pe lângă Pământ

Un asteroid pe care astronomii l-au descoperit cu doar trei zile în urmă va trece printre Pământ și lună în seara zilei de miercuri, după ora Europei și a Asiei, respectiv joi, după ora celor două Americi.

Numele pe care oamenii de știință l-au dat asteroidului este 2017 BX. Bucata de piatră măsoară între 4 și 14 metri, potrivit estimărilor făcute de astronomi.

Este al doilea caz în ultimele trei săptămâni în care un asteroid relativ mic se strecoară între Terra și satelitul său natural. Viteza de deplasare a asteroidului este de 7,4 km pe secundă.

 
Sursa: ...scrie pe net... /  2017 BX

NOTA: Apoi...sa-mi ziceți si mie... cum fu...! / că eu.../ mă culcai o țîră... !
----------------------------------------------------------- 

35 de comentarii:

  1. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi mirobolanta de jioi, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  2. Drepti ! Se intoneaza Imnul de Stat al Republicii Socialiste Romania !
    ============================
    Trei culori cunosc pe lume,
    Amintind de-un brav popor,
    Ce-i viteaz, cu vechi renume,
    În luptă triumfător.
    Multe secole luptară
    Străbunii noștri eroi,
    Să trăim stăpîni în țară,
    Ziditori ai lumii noi.
    Roșu, galben și albastru
    Este-al nostru tricolor.
    Se înalță ca un astru
    Gloriosul meu popor.
    Suntem un popor în lume
    Strîns unit și muncitor,
    Liber, cu un nou renume
    Și un țel cutezător.
    Azi partidul ne unește
    Și pe plaiul românesc
    Socialismul se clădește,
    Prin elan muncitoresc.
    Pentru-a patriei onoare,
    Vrăjmașii-n luptă-i zdrobim.
    Cu alte neamuri sub soare,
    Demn, în pace, să trăim.
    Iar tu, Românie mândră,
    Tot mereu să dăinuiești
    Și în comunista eră
    Ca o stea să strălucești.

    RăspundețiȘtergere
  3. In asta zi, tovarasul Nicolae Ceausescu, comandantul suprem al Razboiului Intregului Popor, ar hi implinit 99 de anisiori !
    Ura, traiasca !
    Jos veneticii tradatori, care au ingenunchiat tara si poporul ei de iobagi !
    Jos criminalii venetici, care l-au judecat si puscat miseleste, in ziua sfanta de Craciun !
    La puscarie pe viata cu criminalii iliescului tradator !
    Jos labele de pe tara, venetici imputiti !
    Ura, traiasca !

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca are cineva curaj, sa iasa si sa ne explice, in detaliu, cum au muncit inginerii, maistrii si muncitorii romani, de o inalta calificare si un profesionalism desavarsit la constructia zecilor de hidrocentale si a Transfagarasanului monumental, la electrificarea si modernizarea cailor ferate, la industrializarea tarii, la constructia metroului si a canalului, la podurile dunarene si a Casei Poporului, a centralei nucleare de la Cernavoda, la edificarea unitatilor spitalicesti, etc si etc !
    Si, sa ne explice tot vrun domn de ce nu mai suntem in stare de nimic, de ce o tot futem de ani de zile cu o bucata de magistrala de metrou, de ce ni se surpa lindicurile de autostrazi pe care s-au cheltuit miliarde pentru studii de fezabilitate, de ce n-am fost in stare sa intretinem sistemul de comunicatii terestre, de a ajuns de rasul lumii intregi, de ce am aruncat in aer sistemul de irigatii, de ce nu mai avem flota, de ce s-a defrisat si se defriseaza ca in jungla amazoniana din Brazilia rasariteana, de ce s-au distrus UTB, ARO, Semanatoarea, Uzinele Chimice, industria metalurgica, etc si etc, de ce ne-au fugit doctorii cu zecile de mii, de ce s-a ales praful de spitale, de ce abandonul scolar este fara precedent, etc si etc !
    Si sa ne mai spuna cine are curajul de ce Armata a ajuns bataia de joc a politrucilor, inzestrata second hend, dezbinata si politizata pana in maduva tuturor jeneralilor de carton, care mimeaza actul de conducere precum mimeaza o prostituata un orgasm fals, spre satisfactia futalaului platitor de servicii obscure !
    Cu ce ne-am ales ? Se vede cu okiul liber: cu saracie lucie, cu baieti destepti si cocalari deveniti multimilionari din jaful banului public, cu o haita de politicieni imbacsiti care-si crapa reciproc capatanile, cat e ziua de mare, pe toate posturile, cu drogati si aurolaci, cu milioane de tineri care hamalesc prin cele tari la sters de cururi, cu libertatea de a sictiri pe oricine, oricum, oricand si oricat, cu milioane de analfabeti care se metamorfozeaza, incet dar sigur, in betivanii lucratori cu ziua, cu mii de pochi imbacsiti care umbla numai dupa capatuiala, cu prostani care se taraie in genuchi in jurul bisericilor si isi scot ochii pentru o sticla de apa chioara, bla bla samd.
    Vai de capul urmasilor nostri ! Ca sa nu zic de urmasii urmasilor nostri, ca deja e prea mult !

    Lovi-ne-ar cataroiul ala sa ne loveasca, poate doar asa sa ne trezim, in urma unei catastrofe naturale de proportii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pe mine oricum ma mai doare doar la shapca si la basketi !
      Cum s-ar zice, AMRul e in scadere, am ajuns in stadiul de a pandi luminita de la capatul tunelului ! Aia adevarata, care te duce la locul cu verdeata vesnica, nu amagirea aia promisa de politruci, de vrun sfert de veac in urma !
      Hai liberareeee !
      Ura ! Jos ! Traiasca !

      Ștergere
  5. Subscriu! Asta e.
    Trist, dar adevarat!
    Cădea-le-ar... bolovanu-n cap!

    RăspundețiȘtergere
  6. In meapene au loc "Autoevaluarile"! Adica bilanturile de odinioara, alea de baga esalonul futai la pelea goala !
    Acusica sea, boereala taticu. Niste unii muncesc d-a'mpulea lagrafice fromos colorate, niste altii se plange ca n-are avioane, iar tehnica e de pe timpul lui Dej (care a bagat spaima-n burghej), niste altii se face ca noteaza in agende, de alea facute cadou de sarbatori de catre esalonu inferior, apoi niste unii ea cuvantul si asigura onor asistenta ca toate nashpeturile vor hi aduse cu celeritate la cunostinta celor in cauza, de la esalonul superior si cel mai superior, apoi se viziteaza popota frumos amenajeata cu fel de fel de buneciuni, se mai schimba cateva impresii, cateva sticle de vin...ce mai, vin ai nostri, pleaca ai nostri, iar autoevaloatii raman iar ca prostii ! Adica tot cu vechiturile alea bune pentru muzeu, tot rupti in cur si cu bugete fantasmagorice propuse, de 2 la 100 din pib !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moaaamaaa, me-aduc aminte ce futat am mancat odata, de la colonelul rejimentului, de-am fo sobect negativ de bilant fro doi ani la rand ! Si asta doar pentru ca, la o sedinta practica de pregatire in teren, le-am permis tilicarilor sa foloseasca sfoara, in loc de sarma lisa, la realizarea unor mine cursa improvizate ! Doamne feri, ce futat am mancat ! Insusi colonelu rejimentulu o picat inopinant pe-ascunselea sa vada cum imi instruiesc tilicarii ! Cat pe ce sa ma prezint la garnizoana, in cizme si cu diagonala, pentru fro 3 zile, cu executare ! Noroc cu organu rejimentulu, care a intervenit si m-a salvat de la arest, apoi de la o catastrofa in notarea de serviciu !
      Sa-i hie tarana usoara organului, ca tot el mi-o dat si casa, si tot el ma chema sa-mi frece mustarul, pe ascuns, cand afla de cate-o betie de aia crunta, si tot el m-o impins la academie ca sa ajung om mare, etc si etc !
      Acuma ? Pai, acuma, tehnica zace ruginita, cazarmile-s pline de balarii, structurile is pline de habarnisti, proveniti pe fel de fel de filiere indirecte si indecente, esaloanele s-au umplut de pitipoancele lui Goprea, iar toata lumea e apreciata cu EXCEPTIONAL si FOARTE BINE !

      Ștergere
    2. Pese: eo ca eo, da nu cred ca vrati sa stiti ce-o patit un coleg de la alta companie, de-o uitat sa-si verifice la timp subordonatii, daca or scos, ori ba, apa din sistemul de racire si or crapat fro doo-tri motoare prin PA ! Ioi ! In prima faza s-a reprofilat pe minerit, in V.Jiulu, apoi a disparut undeva pe la Canal !
      Doamne feri ! Ce vremuri bre, ce vremuri ! Amu, toti is manajeri cu cate jde cursuri pe la unap, Fort Knox si Abeamaimergeau in Jermania ! Pana si tablagiul companiei are doo facultati la Spritzu Haret si un master in stiinte ! Asta nu-i rau, doamne feri, insa stau sa ma intreb daca e bine in ce stadiu au adus politrucii armata !

      Ștergere
  7. "Vom urmări dublarea banilor alocați pentru norma de hrană, alocarea de fonduri pentru brățările electronice ale deținuților, investiții în penitenciare și pentru suplimentarea personalului de probațiune cu 500 de locuri. În momentul de față sunt doar 360 de persoane în rândul personalului de probațiune și necesarul de personal este de 500, inclusiv cele 180 de locuri pe care le au în vedere a le suplimenta, însă nu sunt bugetate", a spus Turcan.
    ===================================
    Ma doare drept in pula (ma rog, ce-a mai ramas din ea), de situatia din bulaurile patriei ! Au ajuns puscariasii sa traiasca mai bine decat multi alti batrani, saraci lipiti pamantului, care vad o bucata de salam cu carne doar cand se mai face cate o pomana bisericeasca ! Au ajuns infractorii, violatorii, criminalii, hotii si banditii sa aibe mai multe drepturi decat mosnegii de prin aziluri, ori copchiii nimanui de prin cele stabilimente sociale !
    In loc sa fie scosi la munca, le plangem de mila !
    Buey, sa se reintroduca pedeapsa capitala ! Pentru criminali, violatori si tradatori= masura capitala, pe loc ! Adunare ad-hoc ca la Ceausescu si...pac-pac-pac ! O tot futem, fara oprire, de o luna de zile, ca stam prost cu parnaile, ca ni se imbolnavesc puscariasii de melancolie blegoasa si ca ne amendeaza mUE ! Pai, pana acusica sea nu ati stiut ca o sa vina si scadenta, cu ce treboea sa faceti, de ani de zile si n-ati facut ?
    In loc sa faceti parnai pentru toata lumea si pentru toate gusturile, ati facut terenuri de fotbal in panta, parcuri prin lanurile de cucuruz, telegondole si alte constructii monumentale, ca sa puteti sifona milioane de euro !
    Va-n gura de cacanari !

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai, o Sara Buna ! Iar cineva de colo, din fata unui monitor, sa ma ia nitel de mana !
    Merg sa duc o tava cu pomana, la vecinu, in memoria toarsului Ceasca, erou intre eroii neamulu, mama iubitoare, savant de renume mondeal !
    Ca merita. Nu ca veneticii de-or vandut tara pe bucati, au devalizat-o si au permis bozgorizarea totala a harcovului !
    Traiasca ! Huooo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: poate citeste si domnu Floricean Clodea, de la Falanga a 5a, ca sa ne confirme ca asa e ! Din pacate.

      Ștergere
  9. Si, in loc de NB la ZOO+9+ APVP, va prepun sa incuiem editea de azi cu Imnal National al Albaniei !
    Drepti, re-ati ai dreq de basinosi cracanati !
    ================================

    Pe-al nostru steag e scris unire,
    Unire-n cuget și simțiri
    Și sub măreața lui umbrire
    Vom înfrunta orice loviri.
    Acel ce-n luptă grea se teme
    El însuși e rătăcitor,
    Iar noi uniți în orice vreme
    Vom fi, vom fi învingători.
    Am înarmat a noastră mână
    Ca să păzim un scump pământ,
    Dreptatea e a lui stăpână,
    Iar domn e adevărul sfânt.
    Și-n cartea veșniciei scrie
    Că țări și neamuri vor pieri,
    Dar mândra noastră Românie
    Etern, etern va înflori.
    Învingători cu verde laur
    Noi fruntea nu ne-o-mpodobim
    Nici scumpele grămezi de aur
    Drept răsplătire nu dorim.
    Știind că-n viața trecătoare
    Eterne fapte-am împlinit
    Și chinul morții-ngrozitoare
    Bogat, bogat e răsplătit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am venit cu Buna Dimigreatza , cracanatilor !
    O zi de vineli mirobolanta, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  11. Hal de primar si autoritati de cacat si la Lupeni ! Dupa ce o ciurda de vacaline au cutreierat, luni de zile, strazile Hunedoarei, acu minunea se repeta si la Lupeni !
    Iar primarele, care raspunde de tot ce misca in urbea sa, are o puernica furnicatura in coaie ! La fel si celelalte autoritati (militianul, popa, pompierul de serviciul, securistul sef si perceptorul), pe care le doare la basketi de bietele animale !
    Buey oameni buni, deci nu e vorba de niste haite de maidanezi, care, incet-incet, vor pune stapanire pe satele si orasele patriei, ci de o cireada de vaci, cu coarne si ugere ! Numa boul lipseste din cireada, pentru ca s-a dus sa primareasca si nu-si mai poate dezlipi curul din jiltul primariei !
    Doamne feri, in ce hal s-a ajuns ! Pe timpul lu Ceasca, deja erai detasat undeva prin economia nationala, cu lanturi la picere, la dat cu tarnacopul pe la vreun canal, ceva !
    Hal de autoritati ! Auzi, sa nu poti gestiona situatia unor cornute, nerevendicate de nimenea, care se plimba printre tomberoane dupa hrana, intr-un ger naprasnic !
    Bine ca stiti sa va tarati in genunchi in jurul bisericilor, ca sa-i pupati boasele sfantului Arsenic Moca, crestinii pulii, insa nu puteti avea grija de cateva biete animale !
    Hahalerelor, lovi-v-ar catoroiul sa va plesneasca peste muianele alea imbacsite !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pese: de fapt, la ce sa te mai astepti de la niste halitori de clisa si jumari, cu creierele imbibate in horinca ! De-atata slanina crapata in ei, li s-au gripat neuronii (cate 1 per slaninar) si au inceput sa gandeasca din 2 in 2 !
    De fapt, am vazut noi, inca de pe timpul lui boc (bok=cacat in limba turca), ce si cum stau treburile cu adormitii astia !

    RăspundețiȘtergere
  13. Exact ce va naram eri, de zioa toarsulu Ceasca, erou intre eroii neamulu, mama iubitoare: cacaciosii astia de se dau mari scule de bascule in statul de drept cu o democratie consolidata, NU sunt in stare sa faca NIMIC ! Dar, ABSOLUT NIMIC ! Daca inginerii, maistrii si muncitorii epocii socialiste multilateral dezvoltata si orientata spre comunism, au reusit sa transforme tara din temelii, in doar fro 30 de ani, rahatii astia cu oki se screm din 2009 sa faca un lindic de metrou, care trebuia sa fie gata tocmai din 2013 ! Ceasca ii baga la subminare si tradare nationala !
    Planuri frumos colorate, schite si masterplanuri ! La astea suntem lideri mondiali !
    Moooaamaaaa, va mai aduceti aminte de forezele alea, Sf Varvara si Sf Filofteia, cu cata pompa or fo lansate, ca sa sape prin Dr. Taberei ? Moaaa, se calcau politrucii imbacsiti pe picere, care mai de care si toti ne asigurau ca din 2016 vom circula de la Raul Doamnei la Eroilor cat ai zice peste ! Peste pula, ca a trecut si 2016, va trece si 2017 si tot asa !
    CONCLUZIA ? In Romanistan democratia este buna doar pentru hoti, banditi si sifonari. Totul e la bascalie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: totusi, ca sa nu hiu ingrat cu regimul democratic, instaurat prin lovitura de stat in 89, democratia ne-a adus si multe lucruri bune, ca de egzenplu, la mine in cartier: 3 Mega Imajuri in functiune si unul in amenajare, 1 Lidăl, 1 Kaufland + 1 Carfur -spate in spate, un super mol la Afi si altul, la fro 2 km mai hacana, mol Liberty !
      Plus valoare, nineaca, nu gluma ! In acelasi timp au disparut Uzinele Vulcan si Ventilatorul ! 1000 imi convine, pen ca nu mai ie atata poluare. Mai bine cu moluri si supermarcheturi, mai faci un shonping, mai bagi un mec...

      Ștergere
    2. Pese: da, da, las ca stie mosu ce zice !
      Pe vremuri aveam Directiva Comandantului Suprem, aia cu inalta misiune incredintata de catre popor armatei de a veghea permanent la destinele patriei, la libertatea si independenta ei, la asigurarea libertatii tarii si a construirii ssmd !
      Ura, ura, uraaaa !
      Ca nu degeaba am fo cel mai bun la IPI din rejiment. De aia tinea organu la mine.
      Nu-i bai, ca si acum avem un fel de directiva a comandantului suprem. Stiti voi care comandant, ala de umbla brambura, deunazi, cu manifestantii si galeriile lui Steaua si Dinamo pe bulevardele Bucurestilor, la manifestatii de strada NEAUTORIZATE !
      Brava comandant suprem mai are si Romanistanul ! Bueyyy, ma mai asteptam la frun locotenent Gheorghe, sau la frun comisar de ala Berbeceanu, ceva, insa chiar la comandantul suprem...Ioi, ce-am invatat eo, atatia ani la IPI Utece si Pecere si ce-am ajuns sa avem noi aicea !

      Ștergere
  14. România, armată NATO? Vrem tehnică de miliarde de euro, dar ne plătim soldaţii cu bani de seminţe. Un militar român câştigă de 10 ori mai puţin decât unul din Olanda
    România, armată NATO? Vrem tehnică de miliarde de euro, dar ne plătim soldaţii cu bani de seminţe

    România este de 13 ani membră NATO, timp în care ţara noastră a tot încercat să-şi alinieze tehnica, dotările şi pregătirea soldaţilor la standardele Alianţei. În discursurile lor, generalii vorbesc de o mare familie a NATO, unde toată lumea are drepturi, dar şi obligaţii. În realitatea, însă, discrepanţele dintre armata română şi celelalte partenere sunt imense, plecând de la dotări şi până la salarizare.

    Dacă în privinţa dotărilor se fac eforturi susţinute (avioane de luptă, tancuri, elicoptere şi mai nou corvete), în privinţa resursei umane nimeni dintre conducători nu pare să dea doi bani. Şi nu mă refer aici musai la salariile ofiţerilor, cât mai ales la cele ale militarilor de la talpa Armatei, care pleacă lună de lună acasă cu mai puţini bani decât un angajat de la salubriate.

    Pe site-ul NATO este publicată lista salariilor din armatele Alianţei (nu sunt toate), de unde se vede clar prăpastia dintre militarii români şi colegii lor din alte ţări.

    Spre exemplu, în Armata Belgiei, salariul maxim este de 10.500 euro, minim 2.448; Germania - maxim 11.160, minim 2.420 euro; Spania – 10.360 euro maxim – 1859 euro minim; Danemarca – 14.000 euro maxim, 2.300 euro minim, Marea Britanie – 9.366 lire maxim – 1.965 lire minim; Grecia – 9.550 euro maxim – 1254 euro minim; Italia - 11.144 euro maxim – 2.275 minim; Olanda – 11.248 euro maxim, 2.300 euro minim; Norvegia – 13.700 euro maxim – 2600 minim; Polonia – 7.500 euro maxim, 720 euro minim; Portugalia – 8.900 euro maxim – 1.275 euro minim; Turcia – 3.314 euro minim, 611 euro minim; USA – 13.204 dolari maxim – 2.400 dolari minim.

    La polul opus, deşi nu apar în statisticile NATO, Bulgaria şi România împart „faima” sărăciei. În armata română, salariul maxim ar atinge maxim 3.000 euro, în timp ce venitul minim ar fi sub 300 euro. La acestea se adaugă unele sporuri, diurne şi alte beneficii prevăzute de legile româneşti.
    ==============================
    Ia si lindikul:
    http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-romania-armata-nato-vrem-tehnica-de-miliarde-de-euro-dar-ne-platim-soldatii-cu-bani-de-seminte-un-militar-roman-castiga-de-10-ori-mai-putin-decat-unul-din-olanda-310036

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pai, n-asa ? Comandantul nostru suprem, in loc sa moara de gat cu politicienii astia imbacsiti pentru suptordonatii lui, sa le hie asa cum trebo intr-o armata inregimentata OTAN, herr fritz se tine de goange pe la demonstratii neautorizate !
      Pai, ce sa-i mai ceri unuia ca domn lent Gheorghe, care cica a incalcat grav legile si regulamentele militare, ordinele si instructiunile in vigoare, prevederile juramantului de credinta fata de patrie si popor, cand chiar seful suprem se da de-a dura pe bulevardele capitalei, impreuna cu ultrasii de la Steaua si Dinamo, care n-au pierdut momentul de a-si da muie in direct !

      Ștergere
  15. Cracanatilor, am venit cu Noapte Buna ! Sa ma loati umpic de mana ! Ear Domnu Don Curdeleu, de mana sa ma tina mereu !
    Fug la coibar, ca sa nu-mi gripez fortonasele ! Pazea, vine cataroiul !
    NB la ZOO+9+APVP !

    RăspundețiȘtergere
  16. Cracanatilor, am venit cu Buna Dimigreatza !
    O zi de sambata mirobolanta, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  17. Noaptea mintii, ce se poate intampla in Colonistanul bananier de mana a 3a, intitulat Rromania ! Pe mana cui am ajuns, oameni buni ? Pentru ce au luptat M.Viteazul, HC si C, A.Iancu, Vladimirescu, Cuza, Carol, Antonescu, Ceausescu ?
    =============================
    vineri, 27 ianuarie 2017
    Scrisoare deschisa
    Primului Ministru al Romaniei

    Domnul Sorin GRINDEANU

    Domnule Prim Ministru,

    La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:

    Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care “binomul” s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.

    Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.

    Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de “comunism”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut déjà la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale “Terra Siculorum” (cand realitatea medievala era “Terra Blachorum et Siculorum”) intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la “incedierea Reichstagului” la “Noaptea cutitelor lungi”). Totul sub patronajul presedintelui.

      In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei. Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia “Tinutul Secuiesc”, traducere voit gresita a ungurescului “Szeckelyfold” care inseamna de fapt “Pamantul Secuilor”.

      Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune.

      Cu deosebita stima,
      p. C.N.S.C.
      Presedintele S.C.M.D.,

      Col.(r) dr. Mircea DOGARU

      Ștergere
    2. Pese: buey oameni buni, deci nu mai e cioaca ori nush ce moft a lui Morco Belo Velo-Selo , ci e publicata in MO al Ro nr 66, la pag 13-32 !
      Da, da, in MO al RO, si nu in revista Ciomorszlagybozgorszay !
      Doamne feri, ioi ! Iar cacatii nostri, care imput toata zioa sticla televizoarelor o tot fut despre nush ce borfas miliardar si curvele lui, care a crapat si s-a dus la cele vesnice !

      Ștergere
    3. Pese:
      Eote ce zice bozgany revizionisti, aia de ne-au pus matzele in prepeleci la Ip, Traznea si Moisei:
      ===============================
      Art. 49.
      Consiliul Scaunal poate adopta hotărâri cu privire la controlul asupra activităţii poliţiei locale, asupra colaborării cu această instituţie, cu privire la numirea, demiterea personalului, la înfiinţarea poliţiei proprii, în conformitate cu reglementările în vigoare. În termen de cel puţin 3 ani, fiecare membru al corpului poliţienesc trebuie să cunoască limba maghiară şi limba română, iar ofiţerii de poliţie cel puţin o limbă de circulaţie internaţională. Compoziţia corpului poliţienesc trebuie să reflecte compoziţia naţională a regiunii pe care o deserveşte.
      ================================
      Bai astia de va faceti ca zguvernati pe ici sea, bai herr fritz, bai astia de va faceti ca conduceti nush ce ministere de forta, voi ati vazut ce vrea bozganii revansarzi si revizionisti ? Ne tot cacam pe noi si ne dam mareti ca am agatat nush ce opinci de turla parlamentului bozgan, insa astia sapa fara incetare la temelia statului unitar, pentru care au crapat milioane de romani !
      Aloooo !

      Ștergere
    4. Pese: sa-mi spuneti si 1000 dragi slaninari cu capetele pline de palinca, care inca mai traiti prin HarCov, cum o sa va simtiti ca cetateni ai Scaunului Kizdi (vezi pag 24 din MO) !
      Poate aflati si voi cine a tradat si a facut pact cu ghiavolul, permitand acest demers parsiv, spre destabilizare si destramare, spre satisfactia grofilor din tara si de peste hotare !
      Ceausescu a fost asasinat miseleste, de venetici, pentru o inchipuita subminare bla bla si alte motive de 2 bani !
      Bai oameni buni, asta nu pute a tradare nationala ?

      Ștergere
    5. Pese: radem noi, glumim, insa o sa cam beliti pula astia din Rendőrség, in traducere libera= Militie ! Si, sa nu cumva s-a beleasca de epiderma si astia din armata militara ! De nu i-o reorganiza Ciobo Zborno, ala de l-a spanzurat pe craisor in piata publica si i-a dat foc, in batalioane de husari, sa nu-mi ziceti 1000 mosneag nebun ! Pas cu pas, uite asa se infaptuiesc marile proiecte revizioniste. Azi un pic, maine o amenintam cu moartea pe Sabina, daca mai vine la scoala cu bentita tricolora, poimaine inca un pic siiii...pic cu pic se face marea !

      Ștergere
    6. `Mneata la ZOO+9+APV P!
      "PAS CU PAS"!. Asa ne-a spus si Cdt.Sef K-W I.
      Hai ca se poate!
      PA si PU!

      Ștergere
  18. Alooooo, domnu Floricean Clodea, domnu HalVig, o hi bine ce se intampla ! Ori inca nu ati aozit de grozavie, voi fiind plecati in CO restanta din 2016, prin Seişel, colt cu Azuga !
    Da, da, bate-un vant rece de toamna, la Chilia-n port, nu ? Parke asta-i slagarul preferat pe la casele mari, care se respecta !

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.mai.gov.ro/index03_1.html
    =====================================
    Cand vazui cine este al 2lea secretar din stat la MAI, drept in gaoz mi-or intrat budigaii !
    Cine stie despre ce vorbesc, stie si de ce mi s-au aspirat brusc budigaii in gaoz, precum ai vida cateva felii de salam de vara !
    Ioi !
    Pe mana cui a ajuns tarisoara asta !
    Buey, vrun agent 007 sef de post, nu gasirati sa-l puneti deasupra lui Arafat !
    Alah Ahbar !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buei, am venit cu Noapte Buna !
    Si, cineva din Tera Siculorum sa ma ea oleac di pula !
    A isi prefera pe cineva din Scaonu Kizdei !
    Cam asta inseamna democratia consolidata in colonia noastra, viitoare "kolónia"- o parte si gubernie- ce mai ramane dupa bozgorizare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: domnu don Curdileu, lasa dreaq lectura la BirtoLomei Gara si apuca-te serios de studiul limbei bozgare ! Ce mi-e Covasna, ce mi-e Brasovul ! Numa odata se razgandesc bozganii si-ti baga la otonomie si Brasovul, cu tot cu birtul de la linia 1 din Birtolomei Gara !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri