Google Translate

vineri, 6 ianuarie 2017

Dezvăluiri video... șocante


Dezvăluiri video șocante – Cum vine moartea din aer. In atmosferă se pulverizează cu viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină, barium și alte metale grele . Clima este afectată, natura, vedeți cât de bolnavi sunt brazii la noi in țară , un alt motiv pentru care Schewighofer taie pădurile Românesti !!


Un fost angajat guvernamental a dat publicității clipul cutremurător de mai jos, în care se vede clar cum avioanele sunt folosite pentru a pulveriza în atmosfera acele chemtrails.

Atenție nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet – aceste dâre dispar de pe cer in 30 sec – 1 min; in schimb acestea numite chemtrails rămân cu orele si chiar zilele, formând niște nori lunguieți, care provin din extinderea acestor dare lasate de avioane.

Aceste chemtrails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sunt folosite la aplicatii militare in deflecția undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant), iar in ele se introduc viruși, bacterii, microbi, fungi, diverși agenți biologici care sunt testați pe populație, etc..

Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transforma într-o plasa fina care se întărește in contactul cu aerul si astfel el rămâne plutind in atmosfera, la mare înălțime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Va rog sa priviți filmul si vedeți aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne îmbolnăvesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc.

Mare atentie!!!! Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalațiile radar ce se bazează pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat în judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvăluiri oficiale asupra acestui program secret.
loading…

În ultimii ani, clinicile medicale şi sălile de urgenţă ale spitalelor sunt mereu înţesate, de multe ori umplute la dublul capacităţii lor, de oameni suferind de boli al căror nume până acum câţiva ani nici nu exista. De ani de zile există bănuiala că starea proastă a sănătăţii oamenilor, simptomele noi, maladiile nou apărute, greu de explicat de lumea medicală, ar avea drept cauză dârele anormale pe care din ce în ce mai multe avioane în zbor le lasă în urma lor. Autorităţile, însă, nu par să se îngrijească de un astfel de detaliu … care pare banal!

La început, doar extrem de puţine avioane lăsau în urma lor astfel de dâre. Astăzi, au devenit extrem de numeroase, brăzdând cerul în cruciş, în paralel şi chiar în formă de „S“ sau de cercuri. Privim pe furiş cerul şi atunci când zărim aceste dâre, ni se pare normal ca un avion care trece să lase în spatele lui urme care se întind de la un capăt la altul al orizontului. Ele se lărgesc continuu, amestecându-se cu alte dâre, ajungând să formeze un adevărat nor, care acoperă cerul ore în şir.

Sursa: http://www.stiri-extreme.ro/?p=12217#
-------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Ma doare la bashketi de kimicalele astea aruncate din avion ! De parca ar mai conta niste botoaie de cianuri. Si-asa suntem o imensa groapa de gunoi. Unde intorci muia vezi numa gunoaie, peturi, pungi si alte deseuri. De la malul marii si pana in varful muntelui, unde a ajuns cocalarul roman !
    Si, despre ce "autoritati" se vorbeste in articol ? Care autoritati ? Ca, in afara de niste militieni cacaciosi si niste comisari feroce de-or bagat spaima-n buticurile non-stop, nu prea disting alte otoritati ! Care ba, alea de se cheama Securitatea Statului ? Alea nu se pune, pentru ca e ocupate cu dosarele politice, n-are ele timp de bagabontii care sapa la temelia STATULUI de fro 27 de ani, poa-poa s-o mai gasi ceva de ciordit !
    Asa ca poa sa arunce derbedeii si cu cacat din avioane, pana s-o maroni ceriul de chemtrailuri. Pana s-o termina marea desertificare a Romanistanului, dejea voi hi la odihna vesnica, in rai.
    Deocamdata ma intereseaza
    -sa nu mi se gripeze fortonasele;
    -sa-mi vina penzia la timp;
    -sa nu ne viziteze, doamne feri, domnu Putin !
    Restul e cenaclu literar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de fapt vroiam sa orez un caldoros La Molţ Ani, tutulor Ionilor si Ioanelor de pretutindeni, cu okazea Sfantulionului !

      Ștergere
  2. În această zi sfântă vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. De Sfântul Ion, La mulți ani, plini de fericire și împliniri!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri