Google Translate

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Ha ha ha ... Si totusi, in curand, vine Bolovanul! Pe 16 februarie, vorba lu' PMT... sa-ti cauti... cuibar!


SFÂRȘITIUl LUMII, varianta 2017
---------------------------------------------------
Un asteroid amenință Pământul, acesta urmând să lovească planeta noastră în februarie.

Descoperit  la sfârșitul anului 2016, asteroidul 2016WF9 se apropie de Terra, a anunță cotidianul britanic Daily Mail care  citează o teorie conspiraționistă.

Diametrul obiectului s-ar ridica la circa un kilometru, iar potrivit unui expert autoproclamat, citat de Daily Mail, obiectul ar proveni din sistemul Nibiru, o planeta care, ipotetic, aparține Sistemului Solar, dar a cărui existență nu a fost înca dovedită.




Ciornirea ar putea avea loc pe 16 februarie și va provoca un mega-tsunami, fapt ce va duce la Sfarsitul Lumii.


 Circula pe net: asteroidul 2016WF9
---------------------------------------------

45 de comentarii:

  1. Am venit cu Zioa Buna, cracanatilor ! Iar cineva din tinutu secoesc sa ma ia oleac de pula !
    O zi mirobolanta tutulor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buei, stati la locurili voastre, ca pe 16 febroare nu vine niciun cataroi ! Prostii gen Romanika Shmegalitica d-ale lui Bozile ! De fro 5 ani de cand tot navighez pe ici sea, cre ca o fo sfarsitul lumei de cel potin 4 ori ! O data kear me-am cumparat si festila, atunci cand intram in intunericul absolut !
    AMIN !
    Buey, pe 16 febroare vom comemora, impreuna, memorea victimelor de la Atelierele Grivita, impuscate de zguvernul tzaranoi, metamorfozat in pedelico-liberalii de azi ! Stiti voi, Vasile Roaita, greve, jandarmi, pac-pac... Tot aia buei, care or tras cu tunurile in tarani la 907, de i-o facut kisalitza !
    De fapt, ce vroia ei, fomistii ? Ei vroia doar sa haleste bine, sa traeste bine, etc !
    Buey, nu va loati dupe Conu Burcubista ! Atuncea avem Valantain Dei, apoi Dragobet Dei, asa ca avem treaba !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey, care ai idee, oare comandantul nostru suprem si absolut, mai ese in seara asta in Peata Rascolutiei ? Ca a isi dori sa es la raportul de informare, cu 3-5 pasi de defilare ! Am sunat la palat, la relatii cu publicu, colo sa unde locreaza si doamna Ileana Obuz, insa mi-o raspuns numa portarul, de la Igăl Sechiuriti, iar omul o zis ca nu stie si ca nu mai ie nimenea p-acolea, de joi la pranz !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, macar pana pe 16 febroare, cand chicî cataroaia, mi-o mai baga astia inche o data ! Fara ceasese ! Problema e ca nush dake o sa am tinp soficient ca s-o keltoiesc !
    Ioi ! Abea astept coponu ! Daca nu cunva chicî si zguvernu ista si ne-o taie iar la jiumate, pedelico-penelicu bok ( boc-cacat in linba turca) !

    RăspundețiȘtergere
  5. NASA confirma: asteroidul 2016WF9, care se indreapta spre Pamant, dinspre sistemul solar Nubira 3, va lovi scoarta terestra in zona Giro Bar Pub din Gara Bartolomeu, linia 1 !
    Ioi, doamne feri ! Sa-l anunte careva pe Domnu Don Curdeleu Muci Mereu in Gara Birtolomeu sa se refogieze. Poate incerca pe directia Ghimbav-Zarnesti sa Traiesti-Sinca 9, ca inspre Harcov cre ca au ridicat deja bozganii un gard !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am venit cu Noapte Buna, cracanatilor ! Iar cineva, din zona 3 Scaune, sa ma ia nitel de lula !
    Fug la coibar, ca-i frig si s-aprochie cataroiul !
    Hai, NB la ZOO+9+APVP !

    RăspundețiȘtergere
  7. Am venit cu bunadimigreatza cracanatilor !
    O zi de luni mirobolanta tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  8. 30 L †) Sf. Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur
    ====================================
    La Molț Ani, Coane Vasile !

    RăspundețiȘtergere
  9. Proteste de amploare, in intreaga colonie !
    A cam futat-o in fericire Feseneul !
    Las ca asa le trebo, are dreptate lumea ca face gatzi, inclusiv cei care au votat Pedesereul, ca astia umbla cu shoparle ! In loc sa-si vada de zguvernare, mediocrii o tot tin cu liberarea puscariasilor si gratierea penalilor, inclusiv amnistierea celor care n-au furat mult, decat fro 199.999 de lei noi si 90 de bani !
    Asa se intampla cand la conducere ajunge un smekeras, care-si face "guvărnul mău" din fel de fel de secretare de scoala sateasca, cu studiile absolvite la fara nicio frecventa-forma de invatamant foarte, foarte mare distanta, la fro 40 de anisori ! Ori cu nush ce ministru pe la justitie care n-a practicat nika la viata lui, absolvent si asta de Shpritzu Haret, intr-o joi ! Si cu multe alte rapandule, puse parca in bataie de joc pe la ministere, ca sa poata fi manipulate cum vrea muskiul lu Kapo di tutti capi ! Care si asta e osandit, definitiv si irevocabil !
    ===========================================

    OSÂNDÍT, -Ă, osândiți, -te, adj. (Pop.; adesea substantivat) 1. Condamnat, pedepsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: in loc sa vad un prim ministru hotarat, care sa ne povesteasca de la o saptamana la alta, cu programul in mana, ce a facut si ce urmeaza sa mai faca, toaaaataaaa ziua il vad pe Al Capone cu mustata, insotit de fleandura asta pusa pe post de sef de zguvern, care beleste fasolea la camerele de luat vederi de zici ca-i Fernandel in calduri, cum ne explica el despre rezultatul devastator al actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !
      Barem, Bashinescu il kema la raport pe piticania aia de bok (boc=cacat in limba turca), il dresa fro saptamana prin curtea Cotrocestiului, il punea sa repete, ii dadea extemporal si, dupa ce era sigur ca a retinut tot ce trebo, ii dadea drumul piticantropului pe sticle, ca sa cante, spre satisfactia kiorului, "Pusca si cureaua lata, ce sporuri, pensii si salarii aveam odata !" !
      Buei, sa-mi aduca cineva un lighean, ca borasc !

      Ștergere
  10. Am venit cu Noapte Buna ! Iar cineva sinpatic tare, sa ma ea oleac de mana !
    NB la ZOO+NOO+APVP !

    RăspundețiȘtergere
  11. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi de mercuri mirobolanta, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  12. La Multi Ani celor din arma "Kiloti-Izmene" ! Cinste intendantilor, in frunte cu cel mai mare izmanar al patriei, insusi seful mafiei personale si a interesului national, toa lent majior OGabi !
    ===================================
    La 1 februarie 1861 s-a emis Înaltul Ordin de Zi nr. 29, care a consfinţit înfiinţarea intendenţei armatei. Prin acesta s-a format corpul ofiţerilor de intendenţă militară, condus de intendentul general al armatei, subordonat Ministerului de Război
    =====================================
    Fara intendenta, nema papa bun, nema izmene curate, nema gaz ca sa ne dam cu tancul, nema clubul Steaua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: moaaamaaa, ce mi-i dor de fasuile alea din scoala, cu parjoale, mari cat o palma de cioban autentic ! Mancare bio, fratzicule, sanatoasa ! De aia ierea patria plina de anjineri destepti, de maistri destoinici si muncitori cu o inalta calificare, care facutara tara ca o floare !
      Acu, buluc cu totii la mol, la crapat mec big cichen si meniul zilei cu o cola gratis ! De asta avem numai idioti, care nu-s in stare nici macar sa faca un drum in teren plat ca in palma !
      Huoooo, jos rejele, traiasca ai nostri !

      Ștergere
  13. Secretarul de stat Florin-Daniel Șandru, coordonator al Departamentului Centenar din cadrul Guvernului, a anunțat, miercuri, că demisionează din funcție, din cauza adoptării de către Executiv a OUG privind modificarea Codurilor penale.

    Cererea de demisie, începând cu data de 2 februarie, a fost înregistrată, miercuri, la Cabinetul premierului Sorin Grindeanu.

    "Menționez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democrației și statului de drept", spune Șandru în documentul citat, pe care l-a publicat pe contul său de Facebook.

    ======================================

    Buey, este adevarat ca Yakuza-grupul de Telemorman, a lovit, azi noapte, pe nevazutelea, in temelia statului de drept, cu o democratie consolidata ?
    Ca eo m-am oitat la Kanal De la serialu ala torcesc Keosem, apoi am vazut in reloare Elif si nu mai sunt la corent cu evolutia amnistiei borfasilor mafioti din politica romaneasca !

    RăspundețiȘtergere
  14. Am venit cu Noapte Buna, cracanatilor ! Iar cineva din Usele sa ma ia oleac de mana !
    NB la ZOO+NOO+APVP !
    Fug in Peatza Victoriei, la rascolutie !
    Fe-Se-Ne, ciuma ro-si-e !
    Esi afaraaa, javra ordinara !
    Luna sus rasareeee, Iliescu-apareee !
    Jos rejele tradator !
    Huooo ! Traiasca ai nostri !

    RăspundețiȘtergere
  15. Preluare de pe "In cuiul cacarii", alu Nea Merin Cashcavete:
    =================================
    Iată ce spune articolul 66 din Proiectul de buget al lui Dragnea:

    “Art.66.

    - Eventualele sumele cuvenite ca urmare a procesului de recalculare a pensiilor potrivit art. 109 alin. (1) și art. 110 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare, ce reprezintă diferențe de pensie de la data intrării în vigoare a Legii nr. 223/2015, cu modificările și completările ulterioare, și până la punerea în plată a pensiilor recalculate, se acordă în trimestrul IV 2017.”
    ===========================

    Cititi si articolul, ca are dreptate prazete !
    Mai pe scurt, fara prea multa filozofeala, continutul art.66 inseamna MUIE ! Inca una, tot pentru APVP, ca ei e disciplinati si poate inghiti muie fara numar !
    Va spun eo, Yakuza e mic copchil pe langa mafia asta a noastra, autohtona ! Stai numa sa vezi, cand s-o pune in miscare Cosa Nostra asta de Dambovita, incarnata sub forma de Pedesere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, mai faceti voi mult gatzi pe blogurile astea partenere, ca v-au furat bagabontii la portofele cu nush ce ordonanta de modificare a lu 223, ca o sa va treziti ca va taie Yakuza cu Mustata pana si ce v-a mai lasat si boc, pe copoane ! (boc=cacat in limba turca).
      Hai, hai !

      Ștergere
  16. Am venit cu Buna Dimigreatza !
    Repede, un lighean, ca borasc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moaaamaaa, ce m-am alergat cu jandarii, azinoapte, prin Peata Victorei !
      Astia, tinerii frumosi si liberi, e disciplinati, bre ! Le-or spus jandarii sa se tireze la casile lor, ca iese cu smardoiala, iar ei s-au si executat ! Ce-a mai ramas, gunoaiele alea drogate, la duba, nineaca v!
      Astia e cuminti bre, nu ca stramosii lor din 89, care statea cu kepturile goale in fata Taburilor !

      Ștergere
  17. 2 J (†) Întâmpinarea Domnului (Stratenia); Sf. Mc. Iordan şi Gavriil
    ==============================
    Buey, sa nu va puie dreq sa va apocati, taman azi, de taeat lemne, ori de spalat izmene ! Nici macar p-ascunselea !
    Toata lumea ceocu mic, azi.
    AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cica, bashcalia asta interminabila, cu un ministru semianalfabetic, care si-a delegat competentele unui procuror, care sa poata dialoga cu presa, se numeste guvernare Fesenisto-Aldista ! Scandaluri, demisii, demiteri, proteste, mitinguri, etc., fara incetare ! Asta-i zguvernarea ce-am pohtit ! Niste zabauci pe post de ministri, condusi de Yakuza de Telemorman, asa cum vrea mustata lui !
    Acu cativa ani, dupa ce am votat ca un prostan Useleul lui Miki Maus (Dottore-Plagiatore) si a lui Kakarau, m-am cacat pe mana cu care am votat ! Si bine am facut, ca nu m-a ispitit din nou sarsaila, sa votez iar cu Cosa Nostra !
    Ura ! Traiasca ai nostri !
    Jos derbedeii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: borasc amuia ! Sa-mi dea cineva o caldare, ca-mi vine jetul !

      Ștergere
  19. Liderul PCRSD de Iasi cere guvernului retragerea urjenta a ordonantelor !
    Bravo Easu ! Oț hi voi campioni europeni si mondeali la nivelul de alcoolemie in sange, la toate categoriile (minori, gravide, soferi si babe), insa acum ati dat dovada de o vitejie devastatoare !
    Bravo ! Sa-i vedem si pe ceilanti lideri Pedesere, ca se dezic de golaniile haiducesti dragneaniene !

    RăspundețiȘtergere
  20. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi de vineri mirobolanta, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  21. Numa ce-am trecut prin Peata Victorei, sa vad dake e rostul de fro smardoiala, ceva, ca vreau sa ma bag si eo !
    Liniste...
    Doar un nucleu de veghe, care, din cand in cand, mai scanda cate-o lozinca:
    -Drag-nea, nu fi trist, la Jilava au dentist !, sau
    -Drag-nea, nu uita, asteptam si cartea ta !, ori
    -Drag-nea, nu uita, tara nu este a ta !, si
    -La inchisoareee, nu la guvernareeee !, si
    -De-ne-a, sa vina sa va ia !, etc, samd !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nic-nic de Sorinel Zgrindeanul ! Asta nici nu exista si nici nu conteaza ! Nu-l baga nimenea in seama, nici macar mitingarii ! Valoreaza exact cat o pereke de cioraki gauriti, pe care nici Yakuza Boss cu Mustata nu-i mai incalta !

      Ștergere
  22. La radeo: CTP- Dragnea, o caricatura de Ceausescu !

    RăspundețiȘtergere
  23. Hal de ministru: auzi, cica semeseul trimis de catre un securist, unui militian, prin care se informa ca vor avea loc smardoieli in Peatza Victorei, n-a fost semnat SRI !!!
    Da ce pula calului Militia nu are securitatea ei ? Are ditamai Derectea Generala de Informatii, de te doare bila !
    Aaaaa, ca securistii astia ai militiei se ocupa cu alte treburi, mult mai importante, cacum ar hi: verificare sigiliilor la fisete dupe terminarea programului, autocontroalele saptamanale la documente si consemnarea in anexa 3, folosirea celularelor pe timpul mictiunii/defecarii in timpul programului, unde si cine o tot tine in shprituri, prin tavernele cartierelor, instruirea shoptiricilor de serviciu pe compartimente/birouri/sectii/servicii/directii/departamente, etc si amd, asta e alteceva !

    RăspundețiȘtergere
  24. Un asteroid de mărimea unui autobuz va zbura între Pământ şi Lună la noapte
    Un asteroid va zbura între Terra şi Lună în această seară, la doar câteva zile de la descoperirea lui, informează Daily Mail.

    Denumit asteroidul 2017 BS32, roca spaţială are între 11 şi 25 de metri.

    Asteroidul se va afla cel mai aproape de Pământ la ora 20:23 GMT (22:23 ora României).

    Aceasta este a patra apropiere a unui asteroid observată anul acesta de NASA.

    https://www.antena3.ro/life/stiinta/un-asteroid-de-marimea-unui-autobuz-va-zbura-intre-pamant-si-luna-la-noapte-398217.html
    =========================================================
    Sa-mi trag sexul pe sub mine, buei Bozile, ca ne-ai lasat neinformati si, cat pe ce, sa ne loveasca cataroaia, azinoapte !
    Eo am vazut ceva, in seara trecuta, pe la 8 jiumate, din Peatza Victorei, unde ma aflam la rascolutie, da am zis ca-i autobuzul 226, care merjea dinspre Romana, catre Antiaereana !
    Pfoaiiii !

    RăspundețiȘtergere
  25. Am venit cu Noapte Buna ! Cineva cu initiativa civica sa ma ia oleac de mana !
    NB la ZOO+NOO+APVP !

    RăspundețiȘtergere
  26. Si hop, hop, hop,
    Yakuza cu mustata
    O cam ea la ceok !

    Am venit oleac acas numa cat sa-mi schimb izmenele, ca s-au cam galbejit prin unele locuri, de cat am scandat in Victoriei si fug inapoi !
    Huoooo, jos !
    Traiasca ai nostri !
    Jos rejele tradator !
    Traeasca zguvernul Ponta 1-2, adevaratul zguvern care va face dreptate pana la capat !
    Ura !
    Gata, fug. Numa sa-mi eau si pancarta cu "Sus Ponta" !

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu-i mai lua cu tine la rascolutie pe Alinus si pe Corinuta,lasa-i in pace la cuibar sa faca copii sa aiba cu cine veni in PEATA Victoriei!
    Pai ,nu PMT-ule ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Ioi, Doamne feri ! Auzi si la Nea Bozea:
    ===========================================
    "CIORNIREA ar putea avea loc pe 16 februarie" !
    ===========================================
    Ciordirea bre Bozi, ciordirea e corect, ca despre asta tot analizam in Romanistan, de peste 1/4 de veac !

    RăspundețiȘtergere
  29. Fusei si eo o fuga, colea la Leu, in deal la Cotrocesti, sa vaz care-i tematica ! Aferim, oameni buni, sa dea dreq daca mosnegaraia aia nu musteste de ura bolsevica ! Buei, e rai cu spume, ma mir cum de n-a crepat niciunul pana acusica, de la atata indarjire ! N-ai cu cine sa discuti, sa inchegi o conversatie. Am fujit, ca prea putea a mort. Macar in Peata Victorei mai bat unii la tobe, mai proiecteaza cate ceva pe bloace, ca la concertele lu Jan Misel Jar, se mai si canta, se mai si rade...
    Huo, jos !
    Traiasca ai nostrii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: avem bujet ! Avem parale !
      Ura, traiasca !
      Jos kingul tradator !

      Ștergere
    2. Pese: oare ne-o mai baga luna asta, asa cum or promis ? Ca am sunat de cateva ori la purtatorul de cuvant, domnul Tiberila Fratiu, ca sa ma interesez si mi-o raspuns robotul, ca sa apas tasta 1, si tot asa, pana m-am lasat pagubas !

      Ștergere
  30. Gata, fug la coibar, ca muine, pe la noo, tre sa inlocuiesc pe unul in Peata Victorei, in scop de piketare !
    NB la ZOO+NOO+APVP !

    RăspundețiȘtergere
  31. S-a desecretizat NOTAREA de serviciu, cf. Tratatului de la Varsovia, respectiv APRECIEREA de serviciu, cf. OTAN, a groparului din Cotroceni !
    Ca sa nu va obositi neuronul, v-am facut eo un extras sumar foarte pe scurt in idei principale.
    Eote:
    ============================================
    -Bă, Plăvane
    -Ghiolbane
    -magistral de idiot, cretin
    -Haidamacule
    -găină aflată la terapie intensivă, în urma unui viol aplicat de către un elefant
    -Antiromân Perfect
    -ești o lichea
    -Plăvănilă
    -IQ-ul, care nu se află mai sus de nivelul mării
    -P R O S T
    -Smintilă
    -specialist în orchestrarea ciclului menstrual la țânțarii anofeli
    -prăpădilă
    -marmeladă
    -derbedeu ordinar
    -borfaș, violator
    -prost al neamului
    -prostălău
    -drogat
    -redus intelectual cu capu`
    -infractor dovedit, cu nonșalanța criminalului de cursă lungă
    -groparului din Cotroceni
    -Gurul de la Cotroceni
    -Plăvanul cel Psihopat
    -nebunule care ești
    -plagiatorule
    -Antiromânperfect
    -Mintea redusă
    -Nebunosule
    -Golanule
    -samsar apatrid
    -obraznic
    -nerușinare maximă
    -laș ordinar, un escroc ordinar, un mediocru absolut, o nulitate profundă
    ============================================

    Restu’ e poezie cu vers alb, fara niciun picior metric !

    Sursa: http://scmdmedia.blogspot.ro/
    Poze si tablouri: http://m.cugetliber.ro/stiri-fun-cel-mai-tare-banc-cu-iohannis-esti-un-bou-nu-este-plesu-284285

    *** pentru conformitate, a se citi si textul de la „poze si tablouri”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: buey fratilor, pai ce sa mai zic ! Dupe toate astea, apoi chiar ca mi se pare simpatic piticantropul ala de boc (boc=cacat in limba turca) !
      Daca in tot colonistanul asta romanesc nu s-a gasit un ROMAN care sa-i simta pulsul, asa ne trebo !

      Ștergere
  32. Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naționale precizează că, începând cu 1.02.2017, prevederile Legii nr. 2/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015, se aplică şi pensionarilor militari. În acest sens, se vor impozita doar veniturile din pensie ce depăşesc 2.000 lei. Totodată, contribuţia de asigurări sociale de sănătate se va suporta de la bugetul de stat, nemaifiindu-le reţinută beneficiarilor din drepturile lunare de pensie. Pentru exemplificare, în comunicatul difuzat, CPS prezintă și două exemple: l pensia brută în cuantummai mic sau egal cu 2.000 lei – impozit 0 lei, contribuţia de asigurări sociale de sănătate 0 lei – pensia netă este egală cu pensia brută (mai mică sau egală cu 2.000 lei); l pensia brută în cuantumde 2.100 lei (mai mare de 2.000 lei) – impozit 16 lei (2.100 - 2.000) x 16%, contribuţia de asigurări sociale de sănătate 0 lei – pensia netă: 2.100 - 16 = 2.084 lei.
    =============================
    Sursa: Obositorul Tilicar, prima pag.
    =============================
    Am verificat si eo, cu calculatorul de pe gugal, sa vad dake nu-i tzapa, si tot atata mi-o dat, fara virgola.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buey, tocmai ma intorsei de la Leul, unde vrusei sa statui de vorba cu Marele Marmelada specialist în orchestrarea ciclului menstrual la țânțarii anofeli, insa nu putui, pentru ca, dupa vro doo-tri minute de huooo, nebunosul haidamac s-a tirat in cotloanele palatului !
    Asa ca ma-ntorsei akeas, cu tobuzu osutatreisnoo. Cineva sinpatic sa ma ea oleac de oo

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey Nenea Bozea, vezi ca la postarea cu Cosiul Zilnic s-a suprapus banda cu MBTFP G1 peste comanda "Comentarii" si nu se mai deschide caseta de publicare a comentariilor ! Sau sursa indicata, care a iesit din chenar, a bulibasit comenzile alea de la comentarii !
    Vezi ce faci, hai repede ca ma scap pe mine !
    Ura, traiasca ai nostrii ! Jos ai lor, huoo !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri