Google Translate

Dictionar WebDex online

duminică, 1 ianuarie 2017

Vesti bune: Liviu Dragnea schimbă paradigma: 'Nu trebuie să mai fim doar contributori, ci și beneficiari'Vesti bune:

Liviu Dragnea schimbă paradigma:
'Nu trebuie să mai fim doar contributori, ci și beneficiari'

 ----------------------------------------------------------------

Pe 1 ianuarie 2007, România adera la spațiul unic european. Asta a adus cu sine și avantaje, dar și dezavantaje pentru români și România. Însă, la 1 deceniu de la aderarea la Uniunea Europeană, Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, vrea să schimbe paradigma.

 Dragnea vrea ca România să nu mai fie doar contributoare, ci și beneficiară a avantajelor UE.


”Integrarea României în Uniunea Europeană este una din cele mai mari realizări istorice ale poporului român. Au trecut zece ani de atunci. În tot acest timp, România a fost un membru devotat, respectuos și civilizat al clubului european, cu atât mai mult cu cât Europa a traversat o perioadă dificilă. Tradiția europeană a țării noastre și puterea noastră ca popor și-au spus cuvântul în asigurarea stabilității regionale și în adoptarea normelor europene. În Uniunea Europeană, românii au dovedit că sunt europeni.

 Parcursul european al României trebuie să continue. Însă, nu trebuie să mai fim doar contributori, ci și beneficiarii avantajelor de a fi stat european. Ceea ce s-a întâmplat în 2016 în niciun caz nu trebuie să se mai întâmple! Atragerea de fonduri europene va fi o prioritate a guvernării #PSD. Ca parte a marii familii europene, va trebui să profităm la maxim de drepturile noastre, pentru a relansa investițiile, pilonul esențial al creșterii economice sustenabile.


În același timp, 2017 trebuie să fie un an al implicării energice în politica europeană și, implicit, al intensificării eforturilor pentru accederea, cu drepturi depline, în Spațiul Schengen.


La mulți ani, România europeană!”, 
e mesajul lui Liviu Dragnea.
-------------------------------------------------------------------------
 

3 comentarii:

 1. In pragul celor 60 de ani iti doresc sanatate si tot ce-i mai bun !
  La Multi Ani Vasile !
  La Multi Ani Burcu !
  Pensie lunga si tare !

  RăspundețiȘtergere
 2. La nivel declarativ politicienii românii sunt cam printre primii. In realitate hoția și prostia sunt elementele caracteristice.
  Dragnea, care nu prea suferă de prostie, ar trebui să știe că o bună parte dintre români sunt deja beneficiarii avantajelor UE. Cum aceste avantaje se opresc sistematic de 10 ani la granițele României, soluția adoptată de vreo patru milioane de români a fost aceea de a merge in acele locuri din UE unde acestea pot fi fructificate.
  Împreună cu un alt milion de români care au găsit aceste avantaje prin alte areale geografice la fel de atractive ca UE, acest sfert din populația României le arată calea și celor care încă mai cred că și la noi putem beneficia de o viață mai bună fără să fii în clica puterii.
  Cu fiecare an populația se împuținează și îmbătrânește iar clasa politica, elita îmbogățiților si structurile care o deservesc, internele, justiția, SRI, SPP, STS, cresc mai ceva ca Făt Frumos, anihilând din start orice progres social pentru cei 5,4 milioane de români care încă mai muncesc în țara asta.
  Iar dintre aceștia 4,2 milioane lucrează la privat marea majoritate pentru firme străine ce utilizează forța de muncă ieftină, și materii prime, energie mult mai ieftine de la noi.

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite