Google Translate

vineri, 11 august 2017

Boureanu, cel mai tare! Cristian Boureanu a ieșit din Penitenciarul Rahova



UPDATE. Cristian Boureanu a ieșit din Penitenciarul Rahova

Fostul deputat Cristian Boureanu a părăsit vineri Penitenciarul Rahova.

La ieșirea din penitenciar, Boureanu și-a îmbrățișat iubita și a susținut că a fost foarte greu în detenție. El a spus că perioada petrecută în penitenciar reprezintă o experiență și le-a mulțumit iubitei, familiei și avocatului său.

"Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. (...) Nu am niciun fel de declarații să vă dau pe dosar, știți că nu am voie", le-a spus Boureanu jurnaliștilor.

Tribunalul București a decis vineri ca fostul deputat Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, urmând ca acesta să fie plasat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a lovit un polițist rutier.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea) - https://www.agerpres.ro/justitie/2017/08/11/cristian-boureanu-a-iesit-din-penitenciarul-rahova-16-08-22

41 de comentarii:

  1. In SU ale A ierea bagat derect la maxima sigurantă, asta dache avea norocul sa nu-i bage politistul in el, mai intai, fro 3 buc. de 9 mm !
    In Romanistan derbedeii, hotii, golanii caftangii si ceilalti cocalari de-au imputit holurile institutiilor de stat, sunt in libertate !
    Deh, poterea judecatoreasca e potere bre, nu cacat ! De aia are salarii si penzii astronomice, de te-apuca convulsiile numa dache incerci sa cetesti un cuantum de ala, in lei vechi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: parca zicea ăștia de se face ca zguverneaza p-aciulea ca salarul cel mai mare, de la stat, e al presedintelui republicii semi-prezidentiale, de la care, in jos, se stabilesc celelalte salarii bugetate de la bugetulde stat consolidat !!! Sau asta e doar pe hartie, adica pe maculatura aia de-i zice Lejea Salarizarii Unitare, că, in realitate, este tot cum vrea moușkiu lu fiecare potere in stat !
      Pfoaii, despre ce vorbim noi ici șea ?

      Ștergere
    2. Pese: vai de capurili noastre ! Asa ne trebo, daca or ajuns sa ne conduca niste penali condamnati la parnaie, fie ea-condamnarea, chiar si cu suspendare ! Ori niste pițipoance cupidoance semi analfabete, cu jde dosare penale !
      Nu zic ca ierea estraordinar in vremurile de trista si amărâtă amintire, inainte de Marea Răscoluție din Decembrie, cand te verificau organili cu indârjire la rădăcină, insa parca nici chiar asa, sa ajunga toti cocalarii ghiorțăniți sa te conduca, cum vrea pula lu fiecare !
      Buei, repede un lighean, ca tăt mă borasc pe mine !

      Ștergere
    3. Pese: vă zâsei eo ca golanii, pitipoancele si analfabeticii ne conduce ?
      Eote bre:
      ========================================
      http://ancmrrcturzii.ro/hastag-pm/

      Ștergere
    4. Pese: acu vazui si eo minunea, cu toate ca citii despre mizeria asta de orjență pe mai molte saituri ! Rigoarea e rigoare bre !

      Ștergere
  2. Despre ce se discuta exact acum 4 ani !
    ===========================================
    sâmbătă, 10 august 2013
    Este o nebunie! Tot mai multi magistrati prinsi in caruselul actelor de mare coruptie. Iata, ideea ca trebuie sa li se dea salarii deosebit de mari, privilegii fara numar, pensii speciale, nu da rezultatul scontat, de prevenire a actelor de coruptie. Felicitari D.N.A., Serviciului Român de Informaţii şi Direcţiei Generale Anticorupţie.
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/08/este-o-nebunie-tot-mai-multi-magistrati.html
    ================================================
    S-o fi schimbat oare ceva ? Da, doar salariile si pensiile magistratilor !
    Nu cunoastem, inca, cat jupoaie din bugetul consolidat al republicii un magistrat de asta in țâvil, care nu tre sa dea socoteala nici macar Tatalui nostru Ceresc, insa stim de la Olguța cata penzie haleste un magistrat de asta tilicar: 33.000 lei, adica fro aprox 7000 de euro pe luna !
    Cam asta s-a schimbat in ultimii 4 ani in sistem, in afara de bataia de joc fara de sfarsit, la adresa militarilor !
    Pe vremurile de trista amintire, adica inainte de lovitura de stat din 89, faceai pușcarie grea pentru denigrarea armatei si a uniformei militare ! Acum, in vremurile de vesela amintire, in gubernia asta destructurata si vanduta pe bucati, toti rahatii isi dau cu parerea despre ce vrei si ce nu vrei !
    Las ca-i bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. "Mă tem uneori, pentru că, în ajunul Centenarului, România nu va avea prea multe realizări de prezentat, de aceea vor apela la retorica naționalistă de prost gust prin care încheie acești 100 de ani, la fel cum a procedat și rectorul Universității 'Babeș—Bolyai'. Nu vor putea să spună că au construit nici măcar 1.800 de km de autostradă, că, în sfârșit, după 100 de ani, au reușit să conecteze regiunile istorice. La fel cum nu putem spune că trenul de la București la Alba Iulia ajunge mai repede decât în urmă cu 100 de ani. Dimpotrivă, vor putea să spună că astăzi faci o oră și jumătate mai mult de la Alba Iulia la București, decât se făcea acum 100 de ani. Deci, din acest punct de vedere, am dileme serioase referitor la ce va putea prezenta statul român ca realizare în afară de faptul ca de 100 de ani această țară există. Și atunci, în astfel de situații, sunt tentați să aniverseze cei 100 de ani printr-o retorică naționalistă și cu tot felul de sloganuri", a spus Kelemen Hunor.
    ==============================
    Dupa acest interviu dat ziarului clujean de limba bozgană Szbaszdaszjegorzag, multi fătălăi de limba română i-au sarit la gâți, amenintandu-l ca o sa-i si o sa-l, bla bla !
    Eo, personal, nu vad care-i problema ! Toata ziua se haleste cacat pe toate televiziunile ca nu suntem in stare sa facem si noi macar o singura otostrada de la un cap la altul, ca ce facem se surpă a doua zi, ca suntem codasii Europei si bla bla, iar nimeni nu se oțărăște, nimeni nu se sparge in figuri, pentru căcam asa e ! Insa, daca a spus-o Pișta ăsta de Hungor, e blasfemie, e denigrare !
    Buei, omul are dreptate ! In ultimul sfert de veac si ceva nu ati facut absolut nica, in afara de faptul ca ati furat tot, ati vandut si ati distrus tot ce se putea distruge ! Si, atunci, cu ce sa va laudati ca ati faurit in ultima suta de ani ? Cu realizarile lui Ceasca, adica cu miile de fabrici si uzine, care astazi nu mai exista ? Cu Transfagarasanul, pe care voi nu sunteti nici macar in stare sa-l intretineti ? Cu Canalul D-MN ? Cu metroul, pe care va tot chinuiti de 20 de ani sa-l extindeti cu cateva statii, de era sa ingropati jumate din cartierul Eroilor ? Cu Casa Poporului si Bulevardul Victoria Socialismului, devenite principalele puncte de atractie ale capitalei ? Cu amenajarea hidrotehnica a Dambovitei ? Cu milioanele de hectare de teren irigat, cu sudoarea militarului roman, pe care le-ati devalizat, condamnand tara la saharizare ? Cu marile complexe energetice de la Portile de Fier, Vidraru, Bicaz, samd ? Cu electrificarea a peste 60% din reteaua de cai ferate, pe care voi ati adus-o azi intr-o stare de faliment profund ? Cu fosta flota a RSR, printre primele 10 ale lumii, pe care ati vandut-o in totalitate ?
    Cu ce, bă ?
    Pai, n-are dreptate bozgoretele ? Are...
    Cu nuș ce himere de astea cu NATO si apararea colectiva ? Sau cu mUE si cum de-am ajuns lada de gunoi a Europei ?
    Hai sictir !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimigreața voo ! Un camarad de arme, ca sa-mi tae greața, umpic sa-mi umble pe la oo !
    Zeii hie cu voi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Alta realizare de exceptie a constructorilor ingineresti romanesti, de tip ”Dorele„ : peron de calea ferata, in statia CF Galaț, de pe care, in loc sa urci in tren, trebo sa cobori in dânsul, in rapel !
    Tulai ! Ioi !
    Musai sa hie prezentat ca o realizare de exceptie a guberniei, la aniversarea centenaurului din 2018 !
    Pfoaiiii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Peste 30 de ani productia agricola din Romanistan se va injumatati !
    Ma doare drept in varful decalotat al pulei de productia agricola de peste 30 de ani ! Ma voi distra profund si copios, de pe plaiurile vecinic insorite ale raiului, cum se va hrani acest popor cu multa-multa muie ! Caci muia va hi hrana de baza a poporeanului romanesc, asortata din plin cu mozolirea a cator mai multe moaste si boaște sfinte !
    Amin ! Forevăr !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma pusei si eo oleac la punct cu ce s-a mai intanpleat cat fusăi plecat !
    Ca se destructureaza armata, nu-i bai, ca oricum a mai ramas un rahat s-un bumb din dânsa, insa OTANu s-ar potea sa aibe o mare problema, prin plecarea semoltana a doi dintre cei mai valorosi jenerali amirali ai armatei: amiralul Dumistrucel si contratorpilorul Tiberilă Frățiu ! Adica activiștii de baza ai semegheului, ca nu dijeaba or fo amandoi, in vremorile de trista amintire, cei mai vajnici otecisti de frunte !
    Cum s-au mai strecurat ei, in vremurile de vesela amintire, pana la varful mestemeului, unul ca sa ne lamureasca cum sta treaba cu erga omnes, iar altul despre beneficiile de necontestat ale nuș carei ordonanțe de zguvern, prin care proaspata lege a penziilor militare de stat, adoptata in unanimitate, era pur si simplu măcelărită !
    Iar de nu va vine a crede, maimuțoii ăstia, de-au devenit acu coleji de suferințe cu marea masa a tilicarilor cracanati, futați si rasfutați de vreo 7 ani incoace de care cum a vrut, chiar au facut parte de prin grupurile alea de lucru ministeriale, interdepartamentale si interstelare, care au lucrat, vreme de aproape 3 ani, la noua leje a pensiilor militare de stat ! Care, a rezistat si ea fro cateva luni !
    Va dati seama, nu ? Mai adaugati inca fro jde maimoțoi de astia si de pe la directia de cadre a armatei, si de pe la directia de finante si pensii, si de pe la departamentele alea gigant, de se ocupa cu impinsul aerului cu keptul pe holuri siii...am vazut cu tontii rezoltatul !
    Dupa 3 ani de munca, de calcole si de stimulari concrete au ajuns la concluzia ca daca aplica lejea asa cum a fost lucrata, dezbatuta, rasfututa, aprobata si promulgata, activii rămâne de căruța moșnegilor din rezerva !
    Astia-s specialistii, astia-s ăia de ne conduc ! Doamne feri de-o galceava, ceva, cacu asemenea specialisti si comandanti s-ar potea sa ne trezim ca iar se bat ai nostri, ca la Marasesti, in izmene !
    Pfoaiii, ce pierdere pentru staful armatei ! Au plecat la rezerve ”Umeraș” si ”Piticul utecilă” !

    RăspundețiȘtergere
  8. Se bucurau micimanii cu penzii de cacat ca le-a majorat zguvernu penziile cu 9%, ca mai poate loa si ei cate un albocalmin doua in plus !
    Vezi sa nu ! Preturile dăjea au inceput s-o ia razna, din zioa urmatoare anuntarii ca se scumpeste carborantul la poampă ! S-a dus dreacu albocalminu lu țața Leușteanca si țuica lu moș Culei ! Stai sa vezi cand pluseaza si Hidroelectrica cu scunpirea corentulu ! Iar in piețe, țărănetele, a si scompit dăjea prețu la crumpi si părădăici, ca cica a crescut salariilii ! Degeaba incerci sa-l lamuresti pe țărănete ca numai la șparlamentari, primari si alti găozari, care nu poate sa mai traiește si ei decent, s-au marit si ca prostanii tot cu pula-n mana or ramas, ca n-o poți scoate la capat !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce, credeaț voi ca numa magistratii si sparlamentarii si-au tras bunăciuni de grofi imbuibați ? Nuuuu !
    ===============================
    http://www.stiripesurse.ro/unde-gasi-i-femei-de-serviciu-i-oferi-cu-pensii-speciale_1212582.html
    ===============================
    Te doare capul bre, pana unde s-a ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  10. Muie dimigreața voo ! Rapid un camarad de incredere, ca sa-mi tae greața, sa ma scarchine la oo !

    RăspundețiȘtergere
  11. Premierul Mihai Tudose afirmă, într-o postare pe Facebook răspuns la întrebările adresate de o familie de români plecați la muncă în afara țării, că experiența și cunoștințele lor acumulate în străinătate de astfel de români sunt bine primite în domeniile de activitate din România, el adăugând că are convingerea că aceștia au de ce să se întoarcă acasă.
    ==========================
    Hai nu zau !
    Si, dache nu sunt prea indiscret, unde sa locreze, bre ? In spitalele astea jegoase, pline de gandaci, de țigani borâți si de fel de fel de nosocomiale, care te omoara cu zile, pe niste salarii de cacat ? Uite acu se ingramadesc doctorii si personalul medical calificat sa se intoarca in țara ! Deja s-au blocat vamile !
    Sau, ce sa faca bre, sa-si deschida afaceri proprii ? Pai mori bre, te sufoca statul asta structurat pe principii mafiote, pana iti deschizi o afacere in Romanistan ! Si, daca totusi ai norocul sa incepi ceva, in cativa ani tot te omoara statul, pana la urma !
    Unde sa locreze bre, in multinationale, ca sclavi ? Unde pula calului sa muncește bre, ca ati desfiintat tot, ati distrus si vandut tot, iar de vreo 10 ani incoace doar gura e de voi, ca o sa creati nuș cate locuri de munca, ca o sa duduie economia, ca o sa infloreasca si o sa bla bla ! Unde bă, ii faceti pe toti militieni la MAI, in locul alor 10 mii cu iesi afara javra ordinara ? Pai nu se poate, ca toate posturile publice e blocate, pana rezolvati voi, din nou, ca si boc (boc=rahat in limba turca), problema aluia gras, care s-a cocotat in cârca aluia slab !
    In rest, avem si noi capsunarii nostri, care au ajuns bataia de joc a samsarilor si au ajuns sa-si vanda productiile la marjinea drumului, pe mai nimic !
    Haidi buei, ma lesi ?
    Faceti salarii, peste tot, ca ale voastre si ale magistratilor, starpiti mafia si cocălărimea din sistemul public, care capuseaza toate structurile, puneti ordine si in ordine sistemul napadit de pitipoance, beizadele si politruci analfabeti si poate atunci o sa vedem si romani care se reintorc sa munceste in tara lor ! Iar exemplele astea date pe la teveu, cu cate unul care s-a reintors si si-a deschis o crasma de mare succes, ori si-a tras o plantatie de mere, ca afara, sunt fix pula !

    RăspundețiȘtergere
  12. Am spus si repet :
    O guvernare de-a-n boulea!
    O scurta perioada, i-am suspectat de manipulari, dezinformari.
    Am renuntat. Pentru asemenea operatiuni trebuie sa fii destept, pregatit, inteligent!
    Nu este cazul lor. Ei dau pe dinafara de prostie, incompetenta, rea credinta.
    Dovada este mai sus: ce au dorit sa faca, cum au facut si ce a iesit!
    Din nefericire, pensionarii militari am devenit paria societatii,
    carne de tun pentru PUTERE si o parte din mass-media.
    O samavolnicie la care a pus umarul si prostia unora dintre noi!
    Raul a fost facut, iar consecintele vor fi grave!
    Admin
    P.S.: Reamintesc unora tentati sa doarma:
    Romani, treziti-va!
    Atitudinea voastra conteaza!
    Inca nu este totul pierdut! Putem razbi prostia si incompetenta!
    Admin
    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 13:55
    =======================================================
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2011/08/erorile-mapn-si-limbarita-desantata-cd.html
    ========================================================
    Ironia pulii !
    Dupa exact 6 ani de zile, am ajuns in acelasi punct: bataia de joc a unora, de se fac ca zguverneaza p-aicea ! Ba, chiar mai rau !
    La fel ca si atunci, si acum tot cu tabele, cu cuantumuri nesimtite...
    Sireaca armata, in ce hal a ajuns: futată politic dupa cum vrea lindicul oricarei pitipoance de partid si condusa de niste marionete de jenerali, inrejimentati politic, pana in maduva !
    Main camaradn, dupa cum decurg treburile in dregatoria guberniei, mai avem poțin si se externalizeaza complet serviciul de aparare a tarii, chiar cu pretul vietii !
    Traiasca condușerea. Ura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Numiri în funcție
    Vineri, 4 august, la sediul SMFT, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Adrian Ţuţuianu, și a șefului Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu a preluat comanda Statului Major al Forţelor Terestre de la generalul-maior Marius Harabagiu. La finalul ceremoniei, ministrul apărării naționale a anunţat că i-a înlocuit, prin intermediul a trei ordine semnate cu o zi în urmă, pe cei 20 de șefi din structurile armatei care au trecut în rezervă.
    Astfel:
    lGeneralul de brigadă ing. Teodor Incicaș, șeful Direcţiei audit intern, a fost numit locţiitor pentru resurse al șefului Statului Major General; lGeneralul de brigadă ing. Ionel Loţan, fostul locțiitor pentru resurse al șefului Statului Major din SMFT, a fost numit în funcţia de locţiitor al șefului Departamentului pentru armamente;
    lColonelul Ilie Iulian Berdilă, comandant al Brigăzii 81 Mecanizată General Grigore Bălan, este actualul șef al Direcţiei planificare strategică din Statul Major General;
    lColonelul Petre Eugen Anton Popescu, din locţiitor al comandantului la Centrul Naţional Militar de Comandă din SMG a devenit locţiitor al șefului Direcţiei operaţii din SMG;
    lColonelul Mihai Daniliuc, locţiitor al șefului Direcţiei operaţii din SMG a fost numit șef al acestei structuri;
    lColonelul ing. Zamfirescu Nicolae Maria a fost avansat în funcţia de șef al Direcţiei comunicaţii și tehnologia informaţiei din SMG; lColonelul ing. Ioan Constantin Negrea a devenit șeful Direcţiei logistică din SMG, unde deținuse funcția de locțiitor;
    lComandorul Ion George Spiridonescu, locţiitor al șefului Direcţiei personal și mobilizare din cadrul SMG, a devenit șeful structurii;
    lColonelul Vasile Adrian Vasiliu a fost numit în funcția de locţiitor al șefului Direcției personal și mobilizare din SMG;
    lGeneralul de brigadă Marin Valentin Becheru, șeful Direcţiei comunicare și tehnologia informaţiei din SMG, a fost numit comandant al Comandamentului comunicaţiilor și informaticii;
    lGeneralul de brigadă Luca Daniel Petrescu, fostul comandant al Brigăzii Multinaţionale din Divizia 2 InfanterieGetica, este comandantul Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est;
    lGeneralul de flotilă aeriană DumitruVasileToader, locţiitor al comandantului Comandamentului Forţelor Întrunite, a fost numit locţiitor pentru operaţii și intrucţie al șefului SMFT;
    lGeneralul de brigadă Constantin Gheorghiţă Vlad, fostul comandant al Centrului naţional de instruire întrunităGetica, este actualul comandant al Diviziei 2 InfanterieGetica;
    lColonelul Vasile Mircea Gologan, locţiitor al șefului Direcţiei planificare strategică din SMG, a fost numit comandant al Brigăzii 81 Mecanizată; lColonelul Gheorghe Marian Mazilu a fost trecut în funcţia de locţiitor pentru resurse al șefului SMFT;
    lColonelul Ion Cătălin Ticulescu, comandantul Unităţii de Integrare a Forţelor NATO, este actualul comandant al Centrului naţional de instruire întrunităGetica;
    lComandorul Gheorghe Cristian Bogdan a fost numit locţiitor al șefului Direcţiei planificare strategică;
    lColonelul Vasile Cristian Dan a fost numit în funcţia de comandant al Brigăzii multinaţionale din Divizia 2 InfanterieGetica;
    lColonelul ing. Neculai Leonard Mocanu, fost șef Serviciu secretariat la SMG, este director adjunct al SMG;
    lColonelul Neculai Corneliu Postu, director adjunct la SMG, a fost numit director al SMG.
    ==========================
    Sursa: Obo Militar
    ==========================
    Sa aibe succesuri fara numar ! Si, asteptam cu mare interes sa vadem cum o sa ne abureasca comandorul Spiridoneanu, cand va fi trimis prin unitati, despre bunăciunile care rezulta din LSU, ori din hordonanta asta care ne-a inghetat pensiile, forevăr ! Ca doar a loat in primire, de la amralii rezervisti Dumistrăcuț Umeraș si Frățiu Piticu Utecilă si aceste atributii, prevazute prin fisa postulu, nu ?
    Iar celor proaspat trecuti in rezerva le dorim bun venit in haosul pensiilor militare ! Sa vada si ei ce caștoc e cand te fute LOV la decizie, dupa cum vrea lindicul ei penal !

    RăspundețiȘtergere
  14. Muie dimigreața voo ! La oo repede sa-mi umble cineva, ca sa-mi tae greața !
    Pace voo supt cașkete, cracanatilor !

    RăspundețiȘtergere
  15. Vorba aea: o trecut sântă Mărie, te-ai cacat in palarie !
    Pfoaiii, imi aduc aminte de liceu, cum trecea 15 aogust, cum imi mirosea ear a inviorare, a studiu individual, a sectoare, a raportu compăniei...pfoaiii, si treboe sa ne prezentam din vacanta cu nuș cate carti citite si nus cate probleme rezolvate ! Pfoaiiii, si cum reoseam sa me-o fur din prima si la linba si leteratura romana, si la mate

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce dezbateam exact cu 2 ani in urma, pe vremea asta:
    ======================================================
    vineri, 14 august 2015
    Romani, treziti-va! Ardealul, ne-o cere! Prefectul Harghitei: Mentalul comunității românești din zonă e definit de neputință, teamă și părăsire

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2015/08/romani-treziti-va-ardealul-ne-o-cere.html
    ===================================================

    Foarte foarte interesante si comentariile !
    Intre timp, Harghita si Covasna s-au bozgorizat complet, iar boanghenii nu mai vor sa ne fure Ardealul. Pur si simplu, Ținutul Semuiesc functioneaza in toata regula.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pregatiri pentru spectacolul marinaresc de sf Maria, la Cotanța-n port pe faleza. Deja au fost expuse pe faleza cazinoului celebrele torpile din 1954, mandria marinei militare ! Numai ca, in anul acesta, au capatat un aspect nou, adica dupe ce au fost revopsite cu kaki dășchis, le-au mai futat si niste cercuri in alb si rosu, de ti se străpezesc dintii cand le vezi !
    Lumea asteapta cu interes desfasurarea de forte si mijloace, mai ales a mijloacelor second hend, in frunte cu cuirasatul Rejele Ferdy si suptmarinul nuclear Delfinul din clasa Akulla, dotat cu acumulatori AAA, marca Durasel, care rezista de 10 ori mai mult !
    Pfoaiiiii...

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey, saptamuia cealantă sunt in zona Codlea, unde si-a facut stagiatura de paznic cotețe de gaini pretinu nost Curdeleone, Prințu de Birtolomeu ! Dache aveț sa-i transmiteti ceva, ori frun pachet cu oarece donatii, ma gasiti, zilnic, in parc la Izvor, cu potaea la caca-pișu ! Ma reconoasteti voi, ori intrebati pe oricine de Saiborgu, ala cu fortonașele care-i ies din trânsul !

    RăspundețiȘtergere
  19. Muie seara, camaradn !
    Muine e serbetoare mare !
    Ca ormare, tutulor marinarilor, hie de acva dolce, hie de acva sara, un La Molț Ani dă zioa lor !
    La Molț Ani amirali si torpilori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: in zpecial celor mai tineri coleji ai nostri rezervisti, Dumistrăcuț Umeraș si Frățiu Piticu Utecilă ! Sa simta si ei, erga omnes, cum e sa belesti pula, pe muzica zguvernelor !
      Le dorim si lor actoalizări fruptuoase, in zpecial incepand cu 1 eanoare 2018 ! Si, pentru ca tot e ei cu experiență, poate-i trimite, din nou, seful mestemeului prin umeuri, ca sa-i convinga, si pe unii, si pe altii, de binefacerile extraordinare ale hordonantelor actuale si cele viitoare !
      Hamin !
      Zeii hie cu noi !

      Ștergere
    2. Pese: in rest, va las pe mana lu Burcubista adminu, sa va lamureasca cum e cu zioa de muine in oranduielile bisericesti, ca eo plec pe faleza, sa prind loc mai in față la jocurili marinerești ! Că cred ca ma bag si eo, ori la o trântă marinarească, ori la trasul parâmei, ori la frecatul puntei !

      Ștergere
  20. Ce nu ai voie să faci de ADORMIREA MAICII DOMNULUI:

    Spalatul rufelor, chiar si cu masina de spalat, este interzis la orice mare sarbatoare. Nici Adormirea Maicii Domnului nu face exceptie. Se spune ca cine spala haine in timp ce oamenii sunt la biserica va avea parte numai de ghinioane toata viata.

    Nu ai voie sa te tunzi de SF MARIA 2017. Acest lucru este valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. In cazul barbatilor, daca se tund si arunca parul la gunoi, risca sa cheleasca.

    Nu este bine sa stai cu usa inchisa pe parcursul acestei zile. Se spune ca Fecioara Maria poate intra oricand in casele crestinilor pentru a imparti harul sau divin.

    Se spune ca in aceasta zi nu e bine sa te scalzi in rauri de munte, altfel vei fi "lovit" de soarta.

    Daca ai de facut un drum important de SF MARIA 2017, ia cu tine cel mai bun prieten. Se spune ca in aceasta zi pot avea descarcari electrice pentru a arata supararea Fecioarei Maria fata de oamenii necredinciosi si neuniti. Plecarea la drum de unul singur arata egoism si independenta. Daca vrei sa fii protejat, desi mergi de unul singur la drum, ia cu tine o cruciulita sau un obiect sfintit si vei fi in afara oricarei primejdii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:
      Ce ai voie sa faci:
      Ai voie sa dai la buci. Se zice ca cine va bucifăli in aceasta zi, va avea parte tot anul de o matarângă* infierbântata si bine incoită.

      Ai voie sa mergi la biserica Nicula si sa te târăști in genunche si pe coate in jurul dânsei, ca un idiot

      Ai voie sa te imbeti ca un porc. Se zice ca cine se mucifica azi, de se face frate/soră cu coma alcoolica, va fi ferit tot anul de ordonante de urgenta, recalcolari si actoalizari pe minus.

      Ștergere
    2. Pese:
      *MĂTĂRÂNGĂ s. v. jurubiță, pulă, membru, penis, sculă, ștromeleag, futelnic, organ sexual masculin, folosit pentru micţiune si copulaţie, dărab.

      Ștergere
  21. Astia de pe la tevee fac miștoc de noi si ii tot dau din clanță cu „Șforțili Navale Române” !
    Care forțe buei, carapacele ale rujinite, de pe timpul ministrului Leontin Sălăjan, ”dotate” cu tehnica de pe timpul lui Emil Bodnăraș ?

    Curios, am dat si eo un clic, ca sa vad cam cum arata niste FORTE NAVALE de astea adevaracioase:
    ==================================
    Portavioane

    USS Nimitz (CVN-68), portavionul care a dat numele clasei sale
    Marina Militară a stabilit, că minimul de portavioane necesare este de 11 portavioane, dar a scăzut la 10 portavioane odată cu retragerea ultimului portavion din clasa Enterprise în Decembrie 2012 înainte ca portavionul Gerald Ford să intre în serviciu[9].
    Tipuri de portavioane în serviciu:
    Clasa Nimitz -10 portavioane
    Clasa Gerald Ford - 2 în construcție, 1 comandat, alte 7 planificate.

    Nave de asalt amfibiu
    Nave de asalt amfibiu clasa Tarawa - 1 buc.
    Nave de asalt amfibiu clasa Wasp - 8 buc.
    Nave de asalt amfibiu clasa America - 1 buc.

    Nave de suprafață

    Crucișătoare din clasa Ticonderoga - 22 buc.
    Distrugătoare din clasa Arleigh Burke - 61 buc.
    Fregate din clasa Oliver Hazard Perry - 19 buc.

    Submarine
    Submarin clasa Ohio - 18 buc.
    Clasa Los Angeles - 43 buc.
    Clasa Seawolf - 3 buc.
    Clasa Virginia - 9 buc., 5 în construcție

    Aviația

    Tipuri de avioane și elicoptere folosite de US Navy:
    F/A-18 Hornet
    F/A-18E/F Super Hornet
    E-2 Hawkeye
    EP-3 Orion
    E-6 Mercury
    EA-6B Prowler
    EA-18G Growler
    RQ-2 Pioneer
    MQ-8 Fire Scout
    C-2 Greyhound (Transport)
    C-12 Huron
    C-40 Clipper
    C-130 Hercules
    UH-1 Iroquois
    CH-53 Sea Stallion
    CH-53E Super Stallion
    SH-60 Seahawk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: optservati ca, la avioane, nici n-au mai mentionat bucățile din dotarea fortelor navale, pentru ca ele e fara numar-fara numar !

      Ștergere
    2. Pese: sa dam ceva si de pe la poporul rus, care libertatea ne-o adus, iar Ana Paucăr si cu Dej or bagat spaima-n burghej ?
      Pai nu mai dam, ca va borâți tăt pe voi !

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Marina_Militar%C4%83_Rus%C4%83

      Ștergere
    3. Pese: bine, bine, ar zice unii, pai ce, noi suntem ca Rusea, ori ca SU ale A, ori ca Ciaina ?
      Nu, noi nu suntem ca ei, noi suntem un unicat desavarsit in univers, care am reusit cu succes sa bagam la apa intregul sistem de aparare a tarii, cu tot cu RIP: aviatie pula+cateva rable de second hend, tancuri ciuciu, marina canci+cateva conserve rujinite ! Mai dispunem doar de cațiva fomisti de astia zmangaliti pe fata cu crema de ghete, care se dau de-a Rembo, facand paza patrulată in jurul unitatilor amerloce, din pustiurile Afganistanului vecin, frate si pretin !

      Ștergere
  22. O postare a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a fost răspândită în mediul online de mai mulți internauți. Este vorba despre o circulară dată de o companie străină dată angajaților români, circulară care a stârnit amuzamentul tuturor celor care au citit-o. Deși are un ton serios, mailul intern este unul care te face să râzi cu lacrimi. Asocierea tonului serios englezesc cu o serie de cuvinte vulgare românești sunt parcă scoase dintr-o comedie americană.
    ======================================
    To: All Romanian Speaking Staff Subject: Improper Language Usage It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:

    1. Words like futui, în pula mea, pula and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.

    2. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

    3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru’ or boul.

    4. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.

    5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.

    6. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) or o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.

    7. When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n pula mea or should you ever substitute „May I help you?” with, ce pula mea vrei?.

    8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi împutiti.

    9. Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu’ asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.

    10. You should never call partner representatives as boul dracului or tâmpitu’ ala.

    11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu’ or homalau’ lu’ peste.

    12. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta. Just keep it clean and dispose of it properly.”

    Textul pare o glumă bună, dar se pare că ar fi un mail intern real. Numele companiei nu a fost însă divulgat, însă trebuie să recunoaștem că oamenii de acolo sunt foarte creativi.
    ==========================================
    Pfoaiiii, ce homălăi de muiangii ! Auzi, sa interzica ei in cadrul companiei bunăciuni ca pizdulice, futăcioși samd !
    Sa-i fac iu daca nu-i șit ! Bul șit, in madăr facăr !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.bugetul.ro/razi-cu-lacrimi-mail-intern-ce-cuvinte-au-fost-interzise-romanilor-de-o-companie-straina-cu-sediul-tara-noastra/

      Ștergere
  23. "Avem nevoie de o armată înzestrată și pregătită să facă față cu succes provocărilor actuale și aceasta implică eforturi deosebite în ceea ce privește dotarea și modernizarea. În acest sens, acordul politic cu privire la alocarea pentru următorul deceniu, începând din acest an, a 2% din bugetul național pentru Apărare și aprobarea 'Planului de înzestrare a Armatei României 2017 — 2026' transmit un semnal puternic de responsabilitate. Arătăm, astfel, partenerilor noștri, că România este un stat credibil și predictibil, determinat să participe la asigurarea securității colective împreună cu aliații săi. Respectarea pe termen lung a acestui angajament va permite înzestrarea armatei cu tehnică modernă, de ultimă generație", a spus Klaus Iohannis.
    ==================================
    Poate doriti sa le arătați „partenerilor nostri” si cum au ajuns militarii bataia de joc a pițipoancelor politice penale, care si-o fâlfâie vremelnic pe la conducerea unor ministere ! Si poate le spuneti si despre cum a ajuns armata bataia de joc a unor guristi imbâcsiți, alde chireac si crețulescu ! Si poate le spuneti si despre halul in care a fost adusa rezerva armatei, care se pare ca si-a cam bagat pula in ele de onoare si demnitate bla-bla si a inceput sa-si ceara drepturile constitutionale pe la toate portile institutiilor guvernamentale si de stat, inclusiv cu amenintarea datului in gât si pe la NATO, NORAD, ONU, Tratatul de la Varsovia, etc samd ! Si, poate le spuneti si cum injura, zilnic, zecile de mii de rezervisti, pe unde apuca !
    Dijeaba va umflați in pene, pentru ca sistemul e profund bolnav, in putrefactie avansata: destructurat si lasat in curul gol, cu o dotare precara, politizat pana in maduva, cu o rezerva de personal dezbinata si ingrețoșata de bataia de joc fara de sfarsit, cu șmekeri si profitori, cu legi de cacat care nu rezista nici cat un sezon pe litoral, cu epurari ca pe timpul socialismului timpuriu, bla bla, bla bla !
    Ce ne aratati voi la teveuri sunt niste amarate de cosmetizari. Realitatea este cu totul alta.

    RăspundețiȘtergere
  24. "Este cea mai bună dovadă a prețuirii de care dumneavoastră, cei din Marina Română, vă bucurați pentru devotamentul cu care vă faceți datoria față de țară. Este o recunoaștere pe care o meritați pe deplin", a spus președintele Iohannis.
    ======================================
    Asteptati numa, drajilor, sa terminati cu serviciul activ si sa treceti in evidenta centrelor militare, sa vedeti de ce pretuire veti avea parte: pensii taiate, bani luati cu japca, dintr-o miscare, insa inapoiati cu țârâita, legi amputate, ordonante de inghețare pe viata, terfeliti prin toate televiziunile si facuti nesimtiti, etc samd !

    RăspundețiȘtergere
  25. ŢARA LUI CARTIANU
    Pagina oficială a jurnalistului Grigore Cartianu

    Grigore Cartianu
    3 august la 20:36 ·
    CARMEN DAN ASCUNDE JAFUL DE 300% DIN MINISTER!
    Metodele de a jefui banul public, în Ministerul de Interne, sunt diabolice. Ele au fost menționate recent într-un document întocmit de Direcția de Audit din minister, dar auditul a fost blocat de ministrul Carmen Dan. Acest abuz mi-a fost semnalat de o sursă credibilă din interior.
    Principalele metode prin care camarila marionetei lui Dragnea jefuiește MAI:
    * împuternicirea pe funcție, timp de 6 luni (cu scopul creștereii spectaculoase a veniturilor, în vederea obținerii unei pensii nesimțite, chiar și la 40-45 de ani);
    * salariul de excelență - un bonus de 50% din salariul de bază (acordat pe ochi frumoși, tot pentru a umfla veniturile înainte de pensionare);
    * bani pentru chirie - un alt bonus, tot de 50% din salariul de bază (acordat celor care, teoretic, nu au locuință, chiar dacă în realitate mulți au, dar o ascund pe numele rubedeniilor);
    * zilele de weekend - plătite 175%, deci bonusul de weekend este de 75% (există personaje care - pe hârtie - lucrează doar vinerea, sâmbăta și duminica, aproape dublându-și salariul);
    * bani pentru transport (decontați în exces).
    Astfel, un chestor din MAI ajunge să ia și spre 300% din salariul de bază. Aplicați procente de 200% sau 300% unui salariu de bază de 8-9.000 de lei și veți obține dimensiunile jafului!
    Aproape jumătate dintre angajații ministerului au beneficiat, în primele 7 luni ale acestui an, de asemenea bonusuri șmecherești, pregătind terenul pentru pensii uriașe. Totul, sub umbrela protectoare a parașutatei Carmen Dan.
    ============================
    https://www.facebook.com/605104846253265/posts/1424058651024543
    =============================
    Si cum sa nu te crucesti ! Cititi si comentariile.
    Este incredibil ce se intampla in gubernia asta ! Iar comandantul suprem se tine de cioace de imagine, pe faleza-n port !
    Auzi si la asta, cica parasuta de Carmen Dan ! Ce parasuta bre, țărănetele asta de-a lu Moromete, are față de parașută ?

    RăspundețiȘtergere
  26. NB la ZOO+NOO !
    Sa ma-nbeleasca cineva la OO !
    Pace voo supt cașkete !

    RăspundețiȘtergere
  27. Colonelul Corcodel = profilul PERFECT al șmekerilor din sistem ! Din pacate, Ministerul de Milițeni s-a umplut de corcodei de ăștia, care, impreuna cu pițipoancele si beizadelele fara numar-fara numar, au căpușat de tot structurile ! Alea centrale, unde se impinge aerul cu keptul pe holuri, pe bani grei ! Sa nu va ganditi cumva ca corcodeii, pițipoancele si cocalarii politici ai sistemului se inghesuie pe la operative, la dirijatul otomobilelor, ori la alergat aurolaci printre boskeți !
    Ura !
    Va dati seama cum isi fac treaba cei de la securitatea miliției (doi ș-un sfert), daca corcodeii astia isi fac de cap, de ani de zile, la vedere, fara sa-i deranjeze nimenea !
    Alah Akhbar ! Aferim ! Zeii hie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si ce pensii si-au tras corcodeii astia din miliție, de te apuca delirium tremens daca te apuci sa descifrezi un copon a unuia dintre șmekerii astia !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri