Google Translate

sâmbătă, 2 septembrie 2017

Apocalipsa... vine iarasi! Oricum... nu va fie frica! Odată si Odată... tot va veni!


Planeta care VA DISTRUGE Terra se apropie! Când este PROGRAMATĂ următoarea Apocalipsă. Detalii NĂUCITOARE de la NASA
----------------------------------------------
Tot mai multe voci au început să vorbească despre sfârșitul lumii, care se pare că ar avea un termen mult mai rapid decât ne-am dori. Calculele specialiștilor au reprogramat sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017.   

NASA  a confirmat existența planetei mitice Nibiru. Întrebarea este dacă aceasta chiar va distruge planeta Pământ, la data de 23 septembrie 2017.

Profețiile spun că eclipsa de soare din 21 august a reprezentat precursoarea Apocalipsei, când Nibiru va izbi fatal planeta Pământ, potrivit DailyExpress.

Mitul cataclismului Nibiru datează din 1976, când scriitorul Zecharia Sitchin a susținut că două culturi antice din Orientul Mijlociu – babilonienii și sumerienii – au scris despre planeta gigant Nibiru care orbitează Soarele la fiecare 3.600 de ani.

Mai mulți autoproclamați ”clavăzători extraterestri”, precum Nancy Lieder, au avertizat că urmează să aibă loc un impact între Pământ și Nibiru, iar acesta va duce la cutremure uriașe, tsunamiuri și inversare gravitațională, ceea ce va însemna practic sfârșitul vieții pe Terra.

De-a lungul timpului au fost anunțate mai multe date pentru impactul cu Nibiu, dar toate au trecut.

NASA a confirmat existența unei noi planete, Planeta X, aflată departe în Sistemul Solar. Oamenii de știință au dovezi ale planetei misterioase de dimensiunile lui Neptun care orbitează soarele pe o orbită foarte alungită aflată dincolo de Pluto.

Ei au spus că aceasta ar putea avea o masă de aproximativ 10 ori mai mare decât cea a Pământului și o orbită situată la o distanță de 20 de ori mai mare de Soare decât Neptun, având nevoie de 10-20.000 de ani pământești pentru a face înconjurul astrului.

Chiar dacă NASA nu a făcut nimic pentru a opri teoriile conspirației care circulă în legătură cu această planetă, specialiștii de la Agenția Spațială Americană au spus în repetate rânduri că aceasta nu reprezintă un pericol pentru Pământ.

Într-o postare referitoare la Nibiru, o presupusă planetă descoperită de sumerieni care se îndreaptă spre Pământ, se arată că ”această catastrofă a fost inițial prevăzută pentru luna mai 2003, dar când nu s-a întâmplat nimic, data a fost avansată până în decembrie 2012 și legată de sfârșitul unuia dintre ciclurile din calendarul Mayan antic, dar a trecut și aceasta”. „Nibiru și alte povești despre planete îndepărate sunt o farsă pe Internet. Nu există nici o bază factuală pentru aceste afirmații”, mai transmite NASA.


Agenția a mai spus că, dacă Nibiru s-ar fi îndreptat spre Pământ, astronomii l-ar fi văzut cu siguranță în ultimii zece ani și până acum ar trebui să fie vizibil cu ochiul liber.

Există o mișcare pe nume ”Cataclismul Nibiru”, care amintește că eclipsa văzută pe 21 august de jumătate de planetă este doar precursoarea Apocalipsei. Numerologul creștin David Meade prezice că Nibiru va apărea pe cer pe 23 septembrie, la puțin peste o lună după semnalul de avertizare din partea eclipsei.

Cartea sa ”Planeta X – Sosirea din 2017” susține că va exista o trecere apropiată a lui Nibiru sau chiar un impact direct. Analiza sa se bazează pe versete biblice și pe aliniamente ale planetelor și stelelor.

Meade susține că a fost scris în cartea Vechiului Testament din Isaia, capitolul 13, versetele 9-10 că: „Vedeți, vine ziua Domnului – o zi groaznică, cu mânie și mânie aprinsă – pentru a face țara Pustii și să distrugă păcătoșii din el. Stelele Cerului și constelațiile lor nu vor arăta lumina lor. Soarele care se ridică va fi întunecat, iar Luna nu-și va mai da lumină”.

El vorbește despre o coincidență numerică uimitoare pe care o numește „convergența 33”:

În Biblie, numele divin al lui Elohim apare de 33 de ori în Geneza.

Eclipsa a început în Lincoln Beach, Oregon – statul 33 – și s-a încheiat la 33 de grade din Charleston, Carolina de Sud.

O astfel de eclipsă nu a mai avut loc din 1918, ceea ce înseamnă 99 de ani – sau de 33 de ori trei.

El a stabilit data de 23 septembrie 2017 drept sfârșitul lumii pe baza acestor coincidențe și a stabilit că la 33 de zile după eclipsă, stelele se vor alinia exact așa cum spune cartea Apocalipsei înainte de sfârșitul lumii.

Mai mult, există deja numeroase filmulețe cu celebri actori de la Hollywood care prezintă ipoteza acestei presupuse apocalipse, pe fundalul melodiei Green Day, Wake me up when september end(Trezește-mă după ce trece septembrie).

Mituri sau adevăr, rămâne să ne lămurim pe 24 septembrie. 
-------------------------------------------------
Sursa: http://evz.ro/planeta-distruge-terra.html?&page=1

NASA confirms Planet X EXISTS but could mythical Nibiru really DESTROY earth next month?

 =======================

SHOCK CLAIM: Nasa and Google are ‘covering up Planet X’

========================

Planet X: 'Earth-destroyer' Nibiru to appear NEXT MONTH claims 'code hidden in pyramids' 

========================

30 de comentarii:

  1. Tovarasi, stati linistiti la locurili voastre, ca nu vine nicio apocaliptică !
    Si, oricum, noi, aici in Romanistan, nu vom hi afectati de niciun dezastru, intrucat, dăjea, de fro 3jdă ani, traim intr-o apocalipsa fara de sfarsit, care, prin desertificari masive, poluari si defrisari haotice, care se vad chiar si de pe luna, bate la cur orice alt dezastru planetar anuntat de nasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: astea-s stiri de tip burcubestean, care, de-a lungul istoriei de aproape 8 ani a blogului, ne-a obisnuit cu sobecte de astea, de cel putin o data pe an ! Ba se aliniaza nuș ce planete, ba ne loveste nuș ce cataroi, ba intram in marea bezna a universului, ba ne inghite gaora neagra a gaozului din izmene, etc samd.

      Ștergere
    2. Pese: va spui eo, singura apocalipsa care ne-a lovit dă jea se intituleaza LOV-coțohârla penala de Craiova & Co, care misuna prin ministere si prin Victoria !
      Zeii hie cu noi !
      Traiasca conducerea.

      Ștergere
  2. Pese: remembăr ?
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2015/10/vine-apocalipsa-se-deschid-usile.html
    =======================================
    Eote aciulea ce spaime aveam la ultima apocaliptica tip burcubista:

    PMT 9 octombrie 2015, 17:56
    News Alert! :) :)
    ---------------------
    NASA a confirmat: in aceasta noapte, coiul stang si coaia dreapta mi se vor alinia pe directia gaozului
    Alinierea va putea fi vazuta chiar si cu ochiul liber.

    RăspundețiȘtergere
  3. In aceasta toamna cică merjem la referend, ca sa lejiferam sexu la găoz !
    Elevii nu au manoale scolare, scolile sunt la fel cum iereau si spre sf.sec al 19lea, in spitale dake nu te omoara doftoroii, absolventi la cu taxe, te omoara nosocomialele, iar pe noi ne fute grija sexului la găoz !
    Deci, cum s-ar zice, le-am cam rezolvat pe toate si numai futatul la găoază a ramas nereglementat !

    RăspundețiȘtergere
  4. ROMÂNIA
    MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE

    CASA DE PENSII SECTORIALĂ
    -01.09.2017-

    COMUNICAT DE PRESĂ
    nr. 6 din 01.09.2017
    Ca urmare a completării dosarelor de pensie ale urmaşilor sublocotenenţilor p.m.George Emilian Catană, Petre Cristian Toader şi Mihai Ionuţ Toma, decedați ca urmare a accidentului din data de 29 iunie 2017, Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naționale a emis, în data de 31.08.2017, noi decizii de pensie de urmaş în temeiul prevederilor art. 55 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările
    ulterioare.
    De asemenea, menționăm că drepturile de pensie au fost revizuite cu data de 1 iulie 2017 și vor fi plătite la zi, inclusiv diferențele, în prima săptămână a lunii septembrie 2017.
    Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naționale
    ==========================================
    Pe scurt: este vorba despre tilicarii care au murit cu zile in timp ce se intorceau din misiune, striviti de un hârb de camion care s-a rasturnat intr-o prapastie. Initial, ganditorii meapeneului, de tipul celora care imping aerul cu keptul pe la directia aia de juristi a meapeneului, impreuna cu alti specialisti de first clas de pe la alta directie de belit pula la urs, plina de procurori cu salarii ametitoare-care genereaza asa zisele pensii nesimtite, din caoza carora am loat noi muie, au stabilit ca tilicarii nu au crepat din cauza si pe timpul, ci in afara programului, ca si cand se intorceau de la o paranghelie, asa ca le-au facut urmasilor penzii de alea de cacat ! Noroc ca s-=au sesizat unii, care nu lucreaza in birou cu juristii lu Maciu-Piciu, care-fie vorba intre noi, au futat intregul sistem de pensii si de salarii, si le-au dat o muie scurta celor de la casa de pensii, ca sa-si bage mintile in cap si sa repare urjent magaria !
    Te doare capul pe mainile cui a ajuns/ramas sistemul !
    Huooooo, rusine ba, rusine !
    Zeii hie cu noi.
    Traeasca conducatorii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mnă dimigreața voo ! Cineva rapid sa-mi umble pe la oo !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dezastru national cu banii de la asigurarile de sanatate ! Jaf si genocid institutionalizat !
    Pentru derbedeii astia, care fura padurile si distrug ecosisteme intregi, ori care devalizeaza sistemul de sanatate si se joaca cu vietile oamenilor, ca sa faca ei mațul gros, sau care dau cu șmangla pe la calea ferata etc samd, exista o singura solutie: ștreangurile, in pietele publice !
    De aici vine apocalipsa, buei, si nu de la Nubiru lu Pește copt !

    RăspundețiȘtergere
  7. Liviu Dragnea: Testul nuclear realizat de Coreea de Nord, o reală amenințare la adresa păcii și securității internaționale
    ==================================================
    S-a trezit si osanditul ! In loc sa ne povestește el noo cum e cu genocidul de la CNAS, pe dansul il fute grija de gălbejiții lui Kim Ping Pong !
    Tipic mioritic, toti e cu cioku mic si incearca sa ne distraga atentia cu alte sobecte, de la potlogariile lor ! Intr-un stat normal la cap, intr-o asemenea situatie de atentat grav la siguranta vietii si sanatatii poporului, parlamentul, guvernul, partidele de guvernamant si alte sereiuri de astea care belesc pula la urs, ar fi tocat problema marunt si ar fi luat masuri transante, pe loc ! Bineinteles, daca s-ar fi putut vreodata intampla o asemenea grozavie ! La noi, in Romanistan, pula ! Asteptam sa se aseze praful produs de cateva televiziuni si la revedere ! O sa mai auzim, peste vreo 15 ani, despre 1-2 banditi de astia de-au furat banii pentru tratamentul bolnavilor, ca au luat cate 1 la 2 ani cu suspendare ! Biansiur, daca intre timp nu s-or rataci dosarele pe undeva !
    Ia sa hi fost vorba despre marirea lefurilor, indemnizatiilor, forfetarelor, pensiilor speciale, ori despre alte buneciuni pentru parlamentari, guvernanti si alti securisti muisti tristi, sa vezi cum se intruneau in sesiuni extraordinare !
    Da seful Ceseateului, nica, nica ? Ca e vorba ici sea de atentat deosebit de grav la viata si sanatatea poporeanului, soldat dă jea cu zeci de victime, condamnate la moarte sigura de niste Menghele autohtoni !
    Alooooooo, militarizati urjent structurile astea de importanta nationala si instituiti, inapoi, legea martiala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: doamne fereste sa ai nevoie de asistenta medicala si de medicamente, ca ai futat-o in fericire ! Ca sa nu mai zic de vreo boala de asta mai naspa. Doamne feri.

      Ștergere
  8. Casa Mafiei in Sanatate !
    In timp ce bolnavii sunt carati cu targile, pe la usile cosa nostra judetene de sanatate, ca sa se convinga niste pițipoance/cocalari daca mai sufera, ori nu, de nuș ce handicap, mafiotii sistemului ne fura banii, prin metode pe care pana si Yakuza ar fi invidioasa !
    Bine ca beneficiaza de sjutoare sociale mocca toti betivanii, putorile si tiganii patriei, iar bolnavii, cu handicap sever, sunt plimbati in bașcalie cu targa, de ici-colo, pentru niste pensii de cacat !
    Desigur, de vina sunt pensiile nesimtite ale rezervistilor militari !
    Ieri am vazut imagini de la scoala de vara a tineretului pesedist ! Adica a viitorilor parlamentari, guvernanti si alti muisti tristi, care vor conduce destinele Romanistanului colonizat !
    Doamne feri ! Zeii sa ne apere !

    RăspundețiȘtergere
  9. De parca ar mai fi cazul de demonstrat ce panarame au ajuns la butoanele destinului poporeanului romanesc:
    ====================================================
    DOCUMENT - GAFĂ de proporții a ministrului Educației: scandal URIAȘ în sistem

    http://www.stiripesurse.ro/document-gafa-de-propor-ii-a-ministrului-educa-iei-scandal-uria-in-sistem_1216967.html
    =================================================
    Te doare bila ! O pițipoanca a printat notificarile pe banda, fara sa le personalizeze pentru fiecare inspector in parte, inca fro 3-4 pițiponci si beizadele, incadrati in functii de sefi, si-au dat acordul, un alt pițiponc de pe la juridic a avizat documentele si, dupa ce alte 2-3 pițipoance de pe la secretariat or pregatit mapa lu dom menistru, pițiponcu suprem a semnat ca primarele de la VârteșCOIU de Galați, care are 8 clase la zi, 2 de liceu la seral, inca 2 la fara frecvență, iar media jenerala obținuta la BAC a fost de 1,75 !
    Daca o asemenea grozavie se intampla la varful sistemului, va dati seama ce durere in pulă/pizda exista in teritoriu, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dezastru in tara dupa ploile din ultimile zile ! Orase inundate, jumate cu apa pluviala, jumate cu zeama de cacat din canalizarile care au rabufnit ! Locuinte distruse, culturi si ogoare puse la pamant !
    Dati-i fratilor inainte cu defrisarile si furtul padurilor, ca-i bine !
    Ce sistema de canalizare care sa faca față cerintelor actuale, ce lucrari de amenajare hidrologica a teritoriului si alte alea-alea, care sa ne apere de temperiili naturii ! Pe noi ne fute grija de referendul pentru găozari si de manualele scolare pentru edocație fizica si sport !

    RăspundețiȘtergere
  11. La o postare din 2015, intitulata: ”Incredibil. Gradele militare, SCOASE la VÂNZARE! Proiect de lege, vuieste net-ul! Daca este asa, UMILIREA armatei este dusa la extrem, cred eu! IMPORTANT Update. Oprea si Dusa, iau atitudine! ” , apare un comentariu legat de beneficiile deosebite pe care le poti avea, daca iti vinzi un rinichi !
    Mergeti in josul paginii, la ”Recent Comments” si dati un clic pe comentariul respectiv, ca sa vedeti despre ce este vorba !
    Acu, daca tot s-a vorbit in postarea respectiva despre vanzarea de grade militare, functii si alte alea-alea, de ce n-ar merje si-un comentariu despre vanzarea de organe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am loat si eo legatura cu centrul asta medical intitulat MUYRAMID, sa vad dake nu primesc si alte organe, in loc de renichi, cacum ar hi o pulă bleaga, ori un coi fleșcăit, ca sa pot beneficia de niste servicii de alea bengoase, insa cica nu se poate, ca ei vrea numai renichi si ficați !
      Kiar am insistat ca aș potea dona si un oki, ori tot scalpul cu un par bogat si cârlionțat, insa ei nu si nu, bre !
      Ce oameni bre, ce oameni !

      Ștergere
  12. B”seara !
    Treiasca si sa infloreasca dom menistru al dezbinarii nationale de la meapene, domnul fost tovaras Țuțy !
    Ura !

    RăspundețiȘtergere
  13. "Pentru cine are urechi de auzit: pe vremea când eram ministru, a fost o discuție în Guvern în care Armata a fost luată ușor în derâdere — cam cum se pare că se întâmplă și acum, prin ministerele care țin pâinea și cuțitul în mână. Atunci am fost nevoit să intervin și să reamintesc colegilor de Cabinet că, spre deosebire de ministerele pe care le conduceau ei, în Armată se mai și murea! Zâmbetele superioare au dispărut, inclusiv de pe fața premierului, și s-a lăsat o liniște grea. De atunci încolo, nimeni nu și-a mai permis — cel puțin în prezența mea — să persifleze Armata Română! Sper să nu se întâmple nici acum, când militarii români au nevoie de sprijinul societății, nu de acuze și tratament discriminatoriu!", a scris marți Pașcu, într-o postare pe Facebook.
    ===============================
    Sireacu Mircică, inca mai traieste pe vremea Feseneului, cand armata inca mai era armata ! Ori habar n-are ce-au facut rahații astia cu Armata Romana, de-a ajuns bataia de joc a tuturor chireacilor, ori o face p-a proasta, ceea ce nu cred !
    Haidi bre, ma leși ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ura ! Avemus ministrum la meapeneul dezbinarii nationale !
    Auzi neicușiorule: cica dintr-o eroare de comunicare, or ramas tilicarii fara firfirei de salarii !
    Nu bă, nu dintr-o eroare de comunicare, ci din cauza incompetentei generata de cohortele de pitipoance si pitiponci politici, activati la apelul bocancilor prin filiere directe si indecente, cu care ati capusat toata armata ! Asa va trebo, daca ati facut din armata un iarmaroc ! Ati rahatizat toate structurile cu beizadelele voastre politice !
    Huoooooo !
    Ati ajuns de rasul curcilor, ba va terfelesc toti chireacii, ba v-o dau la muie toate crețulesele, ba va umplu de cacat chiar ai vostri !
    Si cand te gandesti ca juma din minister se ocupa de-a planificarea, cu departamente si directii gigantice, de te apuca ameteala !

    RăspundețiȘtergere
  15. Pese: Experiență profesională[modificare | modificare sursă]
    Ion-Marcel Ciolacu a fost Consilier Juridic ALCOM SRL (2004–2005, 2006–mai 2007). Din mai 2007 și până în iulie 2008 a fost director executiv al Urbis Serv SRL, o societate comercială deținută de Consiliul Local și care se ocupă cu asfaltări și întreținerea spațiilor verzi ale orașului.[3]
    ===========================================
    Vi se pare corect, nu ?
    Daca voi n-ati avut privilegiul sa va ocupati de asfaltari si de pus panseluțe prin parc, acu stați de-o beliti la rece, asteptand coponu lunar, ca sa vedeti daca v-o baga, ori nu, doamna Lupul indexata !

    RăspundețiȘtergere
  16. 6 august: sapteșcoi de ani de la boamba hatomica de la Hiroșima, aruncata de bonbarderu amerloc Ienola Ghey !
    7jdămii de gălbejiți or fo facuti terci, instantaneu !
    Zeii hie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce deasa ceață, vai ce ceață deasă,
      Sa nu uiți Darie !

      NB la ZOO+NOO !
      Si, ca sa am somnu linistit, cineva sinpatic, sa ma skarchine la oo !
      Zeii hie cu voi, traiasca conducerea !

      Ștergere
  17. Mihai Tudose confirmă: 'CONFLICTUL dintre România și Ungaria ESCALADEAZĂ'
    http://www.stiripesurse.ro/mihai-tudose-confirma-conflictul-dintre-romania-i-ungaria-escaladeaza_1217605.html
    ==============================================
    Ii doare pe bozgori la baskeți de confirmarea lui Terente !
    Târziu bre, târziu ! Bozgorii or facut ce-or vrut mușkii lor prin Harcov ! Cand alde Vadim, Funar, Paunescu si alte trompete de astea nationaliste urlau, pana faceau spume la gura, ca bozgorii ne-o trag in pas de tango, toti ranjeau ca niste pizde belite ! Ne-au facut bozganii la marea meserie: santaj politic la greu in parlament, bozgorizarea integrala a HarCovului, si-au batut joc de simbolurile nationale prin pietele publice, amenintari cu moartea, au intinat drapelul national, i-au crapat capul lui Cofariu, au husarizat regiuni intregi din teritoriul national, etc samd, ca am tot dezbatut pe aici, in ultimii 6-7 ani, la greu !
    Ioi, mai lasati-i voi asa mult, de capul lor, ca de nu v-or pune iar mațele in prepeleci, ca la Ip, Traznea, Moisei, Nușfalău, Brețcu, etc, sa nu-mi mai ziceti voi mie tilicar crăcănat !

    RăspundețiȘtergere
  18. IMAGINI ȘOCANTE cu Angela Merkel: A fost ATACATĂ în timpul unui discurs

    Cancelarul german, Angela Merkel, a fost atacată cu roşii marţi, în timp ce susţinea un discurs în cadrul unui miting electoral în oraşul universitar Heidelberg, în sudul Germaniei, au relatat DPA şi Der Spiegel.
    ===========================================
    Pozele atacului devastator cu rosii, le gasiti aici:
    http://www.national.ro/news/angela-merkel-goala-270490.html/

    RăspundețiȘtergere
  19. 7 septembrie: in aceasta zi a anului 1944 Șeful Marelui Stat Major, generalul Gheorghe Mihail, și-a înaintat demisia în semn de protest față de modul în care era tratată armata română și față de intrarea acesteia sub ordinele înaltului Comandament Sovietic, la 6/7 septembrie 1944, ora 0. Cererea i-a fost respinsă, trebuind să accepte colaborarea cu Armata Roșie. La 12 septembrie 1944, demisionează pentru a doua oară, exprimându-și refuzul de a accepta "ciuntirea și destrămarea oștirii".
    ===================================================
    Dupa 73 de ani, prin brava armata romana- terfelita, destructurata, lasata in curul gol, batjocorita, subfinantata, politizata, cocalarizata cu pițipoance si beizadele, au ramas sa mai protesteze doar cate un sublocotenent, ori cate un capitan mai nervos !
    Bravii nostri jenerali au alte preocupari: unii sa ventuzeze găoazele de partid, altii sa-si pazeasca, cu strasnicie, scaunele !
    Ce pozitii si comunicate ferme fata de bataia de joc, fara de sfarsit, la adresa armatei ! Ce demisii, bre ! Astea-s de domeniul sai fai !

    RăspundețiȘtergere
  20. La Multi Ani pentru toate Mariile si Marinii de zioa lor !
    Se zice ca in zioa de 8 sectembre, fomiliile care vrea sa aibe boraci, trebo sa se roage cu mult patos la zei, pentru a le face pantecele fertile !
    Bla-bla !
    Nu va loaț dupe smekeriile astea cu rugatul, ca nu rezolvati nika ! Dache vreți boraci, eo va indemn sa v-o trageti ca chiorii, in toate pozitiile care va trec prin minte ! Eo asa am rezolvat problema si totul a decurs normal.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mnă dimigreața v00!
    La 00 cineva sa-mi umble, ca sa-mi tae greața !

    RăspundețiȘtergere
  22. 9 septembrie 1940: Asasinatele hortyste din comuna Treznea, judetul Salaj. Au fost uciși sau răniți 263 de români; drama populației românești din Transilvania de Nord-Est a continuat și în celelalte zile, în perioada 1 septembrie 1940 - 1 septembrie 1942, fiind asasinați 991 de români (în comuna Ip au fost asasinati, în noaptea de 13-14 septembrie 156 de români).
    =================================
    Drama continuă. Simbolurile naționale ne sunt batjocorite in mod public, drapelul romanesc este dat jos de pe institutiile statului si aruncat la carpe pentru sters praful, hoardele de boangheni paramilitari zburda prin padurile patriei, organizate in batalioane de husari, antrenandu-se la decapitari si trasul cu arcul, din goana calului, copiii de romani sunt amenintati cu moartea pentru ca au indraznit sa poarte simboluri nationale, lui Cofariu i-au crapat capul, HarCovul a fost bozgorizat 100%, la Kauflandul din Ordohei mananci o pula in loc de mici, daca nu stii sa clanțănesti bozgara, in benzinariile MOL gasesti afise care sugereaza raptul teritorial, organizatia hortysta udemereu procedeaza de peste 25 de ani numai la santaj politic, bla-bla, bla-bla !
    Zeii hie cu noi in aceasta zi de 9 sectembre !
    Traiasca conducerea !

    RăspundețiȘtergere
  23. Succes tutulor boracilor in prima zi de scoala !
    Din pacate, pentru multi dintre copilașii patriei, muine va hi zioa inceputului analfabetizarii !
    Pfoaiiii, cand imi aduc aminte de prima zi de liceu, la Clung, cum imi venea sa-mi dau cu tesla in coițe ! La deschiderea anului ieream deja instruiti sa merjem in formatie, cu plotonul ! Nu prea intelegeam eo cum e cu pasul de defilare si de ce trebuie sa tropaim, izbind cu ghetele de caldaram, in loc sa merjem ca niste oameni normali, insa, in scurt timp mi-a trecut !
    Pfoaiiiii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:daca e sa analizez viata pe etape-scoala militara, locotenenția, aplicații, paranghelii, poligoane, futaiuri, mutari prin jde garnizoane, economia nationala, boraci, prima casa, academia, partidul unic al clasei muncitoare, alarme, arest la garnizoana, inspectii si controale, cursuri, avansari, lovitura de stat din 89, democratia, pițiponceala armatei, prima zi de rezerva cu drept de pensie, castrarile repetate la coponul de penzie, 8 decembrie 2009 cand a aparut blogul si alte alea-alea, zici ca a trecut o vesnicie !
      Daca ma gandesc asa in general, parca a fost ieri !
      Pfoaiiiii...zeii hie cu noi !

      Ștergere
  24. Buna dimigreața vOO !
    La OO cineva sa-mi umble, ca sa-mi treaca greața !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri