Google Translate

duminică, 31 decembrie 2017

An Nou, Fericit ! La Multi Ani, prieteni !


Oricâte felicitări as trimite, nicio felicitare din lume nu va putea exprima respectul ce vi-l port. Sper din tot sufletul sa avem cu toții un An Nou minunat și plin de bucurii! La multi ani, prieteni! /Va MULȚUMESC și eu pentru urări/gândurile bune! / Sărbători fericite!

Vasile Burcu
Drobeta Turnu Severin

14 comentarii:

  1. Un an nou mai bun și fericit domnule Burcu, cât mai mulți cititori și comentatori pe blogurile pe care le păstoriți! La mulți ani fericiți și împliniți de ziua numelui!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, cu sanatate !
    La multi ani de Sf.Vasile cel Mare !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, tov. Burcu, cu ocazia zilei de nastere !
    Sanatate si numai bine !
    Sus paharul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bziua stimati pacienti si dragi animale !
    S-aveti tot ce va doriti in noul an, bla bla-bla bla ! Si muie cat cuprinde, ca-i mai buna decat toate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cititorii acestui blog, din intreaga lume:
    Azi, in colonia noastra, fosta candva stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezentau valori supreme, se sarbatoreste ZIUA CULTURII NATIONALE !
    Mă rog, la cat de jerpeliti, de analfabeti si de makitori de frunte am ajuns, cu aportul onorabilului BOR, care ne pune sa pupam ciolane de mortaciuni si sa ne taram in genunche in jurul bisericilor, mai bine s-ar zice ca sarbatorim ZIUA INCULTURII NATIONALE !

    Vai di capurili noastri cu cultura noastra ! Politicieni analfabeti, ministri habarnisti, cu scolile facute pe „genunche”, „carturari” alde Căcărescu care zicea ca “Îmi bag pula în regina Angliei”, ori ca Puțapievici, care a scris ca, in afara de injuraturi, ar trebui interzis sa se mai vorbeasca in limba romana, etc si etc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:noi, stat independent ? ciuciu independenta, atata timp cat petrolul e la unii, gazele la altii, energia electrica la fel, padurile la friți, pamanturile la macaronari, etc !
      Unitar ? Hai sa fim seriosi, se vede si din avion cat de „unitar” mai suntem, in conditiile in care, bozgorii, cu aportul consistent al loazelor tradatoare, au bozgorizat complet doua județe !
      Demnitatea omului ? Care demnitate bre, ca ăia care or mai avut ceva demnitate ș-or bagat pula in ea democratie originala, imbuibata de politruci imbacsiti, de pitipoance si beizadele profitoare si s-au dus dreaq in cele 4 zari, cu milioanele ! Forevăr !
      Pluralism ? Poate Bășcălism !
      Uitați-vă stimati cititori ai planetei, care prindeti posturi TV-RO, sa vedeți băscalie in direct. Țara arde, iar partidul de guvernamant se rupe in bucati, pentru ciolane ! Au schimbat jde guverne si ministri pana acuma si tot nu merge treaba ! Ii doare pe ei drept in pulă de popor !
      Haidi bre, mie-mi spuneti ?

      Ștergere
  6. Si tot pentru cititorii de pretutindeni !
    Azi se implinesc jde ani de la nașterea celui mai bengos poet român: Mihai Eminescu, a carui opera literara a fost tradusa in toate limbile pamantului, de la pigmeii din Papua Noua Guinee si pana la eskimoșii din Groenlanda !
    ===========================
    In aceasta zi de o inalta tinută culturala, sa ne aducem aminte si sa recitam, impreuna cu toti cei dragi nouă, versuri eminesciene, de o profunda valoare emotionala
    =============================================
    Alei puică…

    …De când dragă te purcişi
    Urlă valea când te pişi
    Merge drumul din lindic
    Până chiar pe sub buric
    Şi buricul frică n-are
    Că el merge tot călare.
    Da lindicu-i mânios
    Că el merge tot pe jos
    Pe speteaza pulii late
    Pe băşine afumate.
    Mult mă mir şi mă gudur
    Cum stă pizda lângă cur,
    Şi nu moare
    De putoare.
    ==========================
    Profund, nu ?
    Sau
    ============================

    Culegere de irmoase

    …De-aş muri de dor de mure
    Nu m-aş duce în pădure
    Căci vătavul murelor
    Şede-n dosul tufelor
    Cum mă prinse,
    Jos mă puse,
    Cu capul pe-o rădăcină,
    Cu curul pe-o căpăţână
    Cum o puse, cum se duse
    Parc-a fost pustia unsă
    Uns-a fost cu unt de oaie
    Ce se duse până-n coaie.
    ============================
    Pfoaaaaa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Vasile sa hii sanatos !
    Daca nu te-ai hi apucat din nou de duhănit, ieri ai hi implinit 6 ani de NOT SMOCHING !
    ==========================
    "Admin, Romania Megalitica 7 august 2012, 02:52

    Mie insumi, mesaj:
    ================
    Felicitari, prieten drag!
    In noaptea de ianuarie 14, a.c.*, ora 1:00,
    ai fumat 1/2 dintr-o ... ultima tigare!
    Nu stiai atunci, ce va urma!
    Brusc, cu mult calm, ai stins-o si ai spus:
    A fost ... ultima! Ultima tigare!
    Si ULTIMA a ramas!
    =================
    P.S.: Periodic, mai treceam pe aici ...
    Ma uitam, citeam ... nimica nu ziceam!
    Pana intr-o noapte ... de ianuarie!
    Va spun: si voi puteti! Trebuie doar sa vrei!
    Scurt, concis, la obiect! Fara alte metode si mijloace!"
    =======================
    *ianuarie 14, a.c.=2012

    RăspundețiȘtergere
  8. "Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui", a declarat premierul Terente.
    =============================================
    Bravo șefu, in sfarsit am ajuns sa traiesc si eu ziua in care, un oficial de rang inalt al coloniei noastre (fosta candva stat unitar, independent, puternic industrializat si cu o agricultura in plina dezvoltare, cu o economie infloritoare si respectat intre natiunile lumii), le trage o muie acestor derbedei ! Care, hie vorba intre noi, ne-au cam facut la mestecătoare cam cum au vrut ei !
    Cred ca suntem singurii prostalai din mUE cu un europarlamentar bozgoroi care ne injura zi lumina prin parlamentul Europei !
    Daca nici acum nu se iau masuri ferme de stopare a acestei batai de joc la adresa romanilor, in propria lor tara, inseamna ca suntem blestemati si ne meritam soarta !

    RăspundețiȘtergere
  9. HALUCINANT !
    ========================
    luni, 15 ianuarie 2018
    INFORMARE
    In atentia tuturor membrilor SCMD
    Stimati camarazi,
    In ultima sedinta C.Ex. a P.S.D., prima de dupa Anul Nou, o persoana care a acceptat sa ridice problemele noastre, a afirmat ca sunt zeci de mii de rezervisti nemultumiti de ordonantele de urgenta 57/2015, 59/2017 si urmatoarele, ca am actionat deja in justitie si in strada, ca, din cauza noastra la alegeri, rezultatul va fi catastrofal, solicitand o decizie. Raspunsul a fost stupefiant: “- Stiti foarte bine ca hotararea in ceea ce-i priveste nu ne apartine!”. Daca hotararea de distrugere a structurilor militare, in mod deosebit a rezervei, nu apartine Guvernului si Puterii alese, vrem sa stim si noi… CUI APARTINE? Mossadului, FSB-ului, CIA-ului, Grupului Bilderberg? Ca pe bastinasii politici, oricum va trebui sa-i acuzam de inalta tradare, in contextul in care ungurii si serviciile engleze se joaca de-a Transilvania… dar sa stim si noi cine ne sunt adversarii reali! Cu alte cuvinte sa stim si noi cu cine ne batem pentru dreptul Romaniei la existenta.
    In context, S.M.A. (fostul S.M.G.) a cerut activilor sa rupa orice legatura cu rezervistii si sa nu-i mai invite pe la sindrofii! Cu exceptia cazurilor cand sunt convocati oficial spre a fi indoctrinati si incolonati sub acelasi papuc! La M.A.I. si S.R.I. respingerea rezervistilor se practica déjà de peste un an.
    Intrucat cele de mai sus au fost prevazute de CNR Alba Iulia 2017, conducerea SCMD a luat hotararea sa inceapa cu toate fortele aplicarea masurilor votate de CNR in Rezolutie. Drept urmare va informam ca, maine 16.01.2017, va vom transmita un document de o maxima importanta, atestand trecerea SCMD la indeplinirea actiunilor asumate!
    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD

    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ===================================
    De parca ar fi prima data cand discutam despre halul in care a fost adusa armata !
    Pe vremea mea, mosnegii bășinoso-crăcănați care au servit zeci de ani prin unitati erau primiti cu respect si condescendență in cazarmile prin care si-au petrecut o buna parte din viata ! Chiar si comandantii, oricat de ocupati ar fi fost, tineau neaparat sa se intretina cateva minute cu acesti oameni !
    In unele unitati exista chiar practica ca, la trecerea in rezerva, rezervistului sa i se elibereze un permis de acces permanent in unitate, dupa pensionare, in semn de respect si recunoastere a meritelor sale !
    Cu ce ne-am ales ? Vedeți bine ! Planul diabolic de destructurare a armatei a fost finalizat cu succes. Ne-am ales cu o ostire operativa de 3 lulele 3 surcele, fara dotari, fara tehnica si prost platita, in carca careia s-au cocotat jde structuri centrale, cu mii de hartogari si impingatori de aer cu keptul, ințesate de zeci de jenerali aserviti politic, servili si razbunatori !
    Iar noi, boșorogimea de rezerva, mai valoram fix pula !

    RăspundețiȘtergere
  10. Inca o muie incasata de la bozgori: placuta ambasadei RO de la Budăpesta acoperita cu steagul semuiesc !
    Iar noi dam comunicate de 2 bani si-o gaura de covrig ! La fel cum am facut si cand ni l-au spanzurat pe Crăisor in piata publica, si cand au amenintat-o cu moartea pe-o eleva ca poarta bentita tricolora, etc si etc, si cand i-au crapat capul lui Cofariu, si cand ne-or pus mațele in prepeleci la Ip, Trasnea si Moisei !
    Vai di capuletele nost !
    Ai nostri ca brazii isi sparg capatânile prin guvern si ministere, pentru ciolane de ros, iar bozgorii ne fac la lingurică cum vrea mușkii lor !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mneața ! Pe la boticelli umpic s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Ura, avemus guvernus !
    La noi se schimba guvernele, cacum se schimbau izmenele in liceu ! Va aduceti aminte ? Ăla de era de serviciu pe ploton punea doo ceașafuri la intrare in dormitor, apoi striga ca un scapete sa ne depunem izmenele/budigăile, ca sa le duca la magazia companiei, in vederea schimbarii cu unele proaspat spalate de muștar !
    Asa si la Pesede-Pesedere-Fesene=tot un cacat e, ba se schimba un ministru, ba se remaniaza fro 2-3, ba se schimba tot guvernul !
    Ăștia nu au nicio treabă cu poporul. Poporul e fix pula ! Au mimat din cur niste anulari de taxe, niste cresteri salariale de 2 lei, niste promisiuni cu lapte si miere, dupa care am fost sufocati de cresteri de preturi fara niciun control, de majorari de roboare si alte smekerii de astea isăresco-bancare, de inghețări ale pensiilor, de amânări salariale, de inventari de noi biruri, etc samd !
    Vax !
    Trăiască osândiții care ne conduc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar in douămiiopsprăzece, cineva rapid sa me-o frece !
      Trăiască Prințu dă Hopențolernen Sigmaringhen von Meohengladbachen Șalke 04!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri